Dnevnica 80 evra, ali nema radnika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dnevnica 80 evra, ali nema radnika
Bit će par miljona mrtvih i ranjenih al šta ću ja sad tu jel ?
Opet super jel.
Smijeh.
Smijeh je vrlo visoka razina opstanka.
Oćemo sad plakat šta će uslijediti velika koljačina na fizičkoj ravni ?
Ajmo plakat.
Kme kme kme
Opet super jel.
Smijeh.
Smijeh je vrlo visoka razina opstanka.
Oćemo sad plakat šta će uslijediti velika koljačina na fizičkoj ravni ?
Ajmo plakat.
Kme kme kme
RayMabus- Posts : 184559
2014-04-11
To Grcka.
Mozda lazu.
Mozda lazu.
Serbinho-3- Posts : 27730
2014-08-25
Najbolje nabavit/kupit PS2 i igrat igrice i preskočit taj treći svjetski.
Tko će to pratit ? Samo se nešto ubijaju između sebe.
Tko će to pratit ? Samo se nešto ubijaju između sebe.
2014-04-11
Sad mi se ne da ništa. Ovo zuji i dalje. Najradije iša leć.
Izaša san i nikidan iz tijela tokom spavanja. Spontano mi se dešava. Imam neke trikove kako da to radim a bolje se izbacim kad isprepletem noge i sad kako zima pa se isprepleća s nogama jer mi je bilo hladno i tako stvorija energetski vrtlog ( to je ona priča da se obavijemo ko zmija oko tijela ) i onda dole napravija stožac s nogama i to te bolje izbacuje i u tijela pa budeš ko astronaut u vlastitoj sobi kad te izbaci pa lebdiš po plafonu.
Imam neke svoje trikove jer to je anđeo Znanja hijerarhija pa u biti zna puno toga šta mnogi ne znaju niti da postoji.
Zato se tako lako stvorim na bojnom polju poput nekog holograma i usmjerim šta ja hoću i odvedem ishod bitke u željenom pravcu a to je onaj koji ja poželim.
Ništa. Zapeli. Sad pat pozicija. Idemo izbori u međuvremenu. Malo te šta su za Komšiča i islamski vilajet meni poviše glave da ih malo pojedem za doručak.
Izaša san i nikidan iz tijela tokom spavanja. Spontano mi se dešava. Imam neke trikove kako da to radim a bolje se izbacim kad isprepletem noge i sad kako zima pa se isprepleća s nogama jer mi je bilo hladno i tako stvorija energetski vrtlog ( to je ona priča da se obavijemo ko zmija oko tijela ) i onda dole napravija stožac s nogama i to te bolje izbacuje i u tijela pa budeš ko astronaut u vlastitoj sobi kad te izbaci pa lebdiš po plafonu.
Imam neke svoje trikove jer to je anđeo Znanja hijerarhija pa u biti zna puno toga šta mnogi ne znaju niti da postoji.
Zato se tako lako stvorim na bojnom polju poput nekog holograma i usmjerim šta ja hoću i odvedem ishod bitke u željenom pravcu a to je onaj koji ja poželim.
Ništa. Zapeli. Sad pat pozicija. Idemo izbori u međuvremenu. Malo te šta su za Komšiča i islamski vilajet meni poviše glave da ih malo pojedem za doručak.
2014-04-11
Šta ti je život:
3 mučenika i ranjena u cionističkom bombardiranju koje je ciljalo dom obitelji Al-Jadba u blizini džamije Al-Rahma u području Zarqa u četvrti Al-Tuffah, sjeveroistočno od grada Gaze.
Veće bombe treba bacati BiBi na tu Gazu.Veće. Hamas mora biti pobijeđen.
A je ih isprdilo skroz. Diglo optužnicu i sad ih gone.
3 mučenika i ranjena u cionističkom bombardiranju koje je ciljalo dom obitelji Al-Jadba u blizini džamije Al-Rahma u području Zarqa u četvrti Al-Tuffah, sjeveroistočno od grada Gaze.
Veće bombe treba bacati BiBi na tu Gazu.Veće. Hamas mora biti pobijeđen.
A je ih isprdilo skroz. Diglo optužnicu i sad ih gone.
2014-04-11
Počme s time da mi 2022 godine tadašnji ljevičarski izraelski premijer podrži Sarajevo a oštro nastupi protiv Hrvata i izbornog zakona i đeneral vasione mu prošeta do njegove kuće i napad je najbolja obrana i viš ti sad sranja.
Sad se kolju nemilice.
Proces umiranja tj smrt tj deinkarnacija vam je sličan izlaženju iz tijela samo se nemate u šta vratiti jer je fizičko tijelo mrtvo.
I tako sad će se ovi dvije vratiti natrag svom izvoru tj dijelu koji se ne inkarnira ( duša se inkarnira samo s pipkom tj jednim svojim malim dijelom ).
Sad se kolju nemilice.
Proces umiranja tj smrt tj deinkarnacija vam je sličan izlaženju iz tijela samo se nemate u šta vratiti jer je fizičko tijelo mrtvo.
I tako sad će se ovi dvije vratiti natrag svom izvoru tj dijelu koji se ne inkarnira ( duša se inkarnira samo s pipkom tj jednim svojim malim dijelom ).
2014-04-11
Mnogi će se deinkarnirati ranije nego šta su mislili da oće zbog tog Komšića.
Đeneral vasione je u vojnom pohodu.
Đeneral vasione je u vojnom pohodu.
2014-04-11
Javio se Babo od Komšića.
Erdogan: Pobješnjela Netanyahuova vlada je poput serijskih ubojica - Index.hr
Veće bombe BiBi treba bacati na tu Gazu. Hamas mora biti pobijeđen.
Erdogan: Pobješnjela Netanyahuova vlada je poput serijskih ubojica - Index.hr
Veće bombe BiBi treba bacati na tu Gazu. Hamas mora biti pobijeđen.
2014-04-11
Tko vodi danas ?RayMabus wrote:AssadNaPodmornici wrote:
e da naravno nisu svi ovakvi.. imaš jebivjetara koji su nasljedili od dide i tate apartmane i ti spavaju do 11h , prime goste subotom i to je to..
Dobro jutro.
Trump uvodi velike carine Kini, sve zbog droge iz Meksika. Peking odgovorio - Index.hr
Oni Komšičevac Šolz će dobiti popizditis. A još su mu i izbori uskoro.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za poljoprivredu nema radnika
» Radnika jednostavno nema
» Sezona sve bliže, radnika nema
» Radnika "budala" više nema
» Nema pedlja Njemačke gdje ne manjka radnika
» Radnika jednostavno nema
» Sezona sve bliže, radnika nema
» Radnika "budala" više nema