ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika - Page 3 Empty Re: Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 22:20

Bit će par miljona mrtvih i ranjenih al šta ću ja sad tu jel ?

Opet super jel.

Smijeh.

Smijeh je vrlo visoka razina opstanka.

Oćemo sad plakat šta će uslijediti velika koljačina na fizičkoj ravni ?

Ajmo plakat.

Kme kme kme

:D

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika - Page 3 Empty Re: Dnevnica 80 evra, ali nema radnika

Post by Serbinho-3 Mon 25 Nov - 22:28

To Grcka.

Mozda lazu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 22:48

Najbolje nabavit/kupit PS2 i igrat igrice i preskočit taj treći svjetski.

Tko će to pratit ? Samo se nešto ubijaju između sebe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 23:04

Sad mi se ne da ništa. Ovo zuji i dalje. Najradije iša leć.

Izaša san i nikidan iz tijela tokom spavanja. Spontano mi se dešava. Imam neke trikove kako da to radim a bolje se izbacim kad isprepletem noge i sad kako zima pa se isprepleća s nogama jer mi je bilo hladno i tako stvorija energetski vrtlog ( to je ona priča da se obavijemo ko zmija oko tijela ) i onda dole napravija stožac s nogama i to te bolje izbacuje i u tijela pa budeš ko astronaut u vlastitoj sobi kad te izbaci pa lebdiš po plafonu.

Imam neke svoje trikove jer to je anđeo Znanja hijerarhija pa u biti zna puno toga šta mnogi ne znaju niti da postoji.

Zato se tako lako stvorim na bojnom polju poput nekog holograma i usmjerim šta ja hoću i odvedem ishod bitke u željenom pravcu a to je onaj koji ja poželim.

Ništa. Zapeli. Sad pat pozicija. Idemo izbori u međuvremenu. Malo te šta su za Komšiča i islamski vilajet meni poviše glave da ih malo pojedem za doručak.

Dnevnica 80 evra, ali nema radnika - Page 3 Voldemort_by_thuddleston_d9zo66i-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9MTc1NiIsInBhdGgiOiJcL2ZcLzEwYjNjYjQxLTE4NmYtNDk5Yi1hODI0LWUzNjlmODM4YjQ2YlwvZDl6bzY2aS04OGQ4Yzk0OS0xNzM2LTQ5YTEtYjU0Mi02MGE2ZDBhM2YwMGQuanBnIiwid2lkdGgiOiI8PTEwMjQifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 23:32

Šta ti je život:

3 mučenika i ranjena u cionističkom bombardiranju koje je ciljalo dom obitelji Al-Jadba u blizini džamije Al-Rahma u području Zarqa u četvrti Al-Tuffah, sjeveroistočno od grada Gaze.

Veće bombe treba bacati BiBi na tu Gazu.Veće. Hamas mora biti pobijeđen.

A je ih isprdilo skroz. Diglo optužnicu i sad ih gone.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 23:36

Počme s time da mi 2022 godine tadašnji ljevičarski izraelski premijer podrži Sarajevo a oštro nastupi protiv Hrvata i izbornog zakona i đeneral vasione mu prošeta do njegove kuće i napad je najbolja obrana i viš ti sad sranja.

Sad se kolju nemilice.

Proces umiranja tj smrt tj deinkarnacija vam je sličan izlaženju iz tijela samo se nemate u šta vratiti jer je fizičko tijelo mrtvo.

I tako sad će se ovi dvije vratiti natrag svom izvoru tj dijelu koji se ne inkarnira ( duša se inkarnira samo s pipkom tj jednim svojim malim dijelom ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 23:41

Mnogi će se deinkarnirati ranije nego šta su mislili da oće zbog tog Komšića.

Đeneral vasione je u vojnom pohodu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 25 Nov - 23:50

Javio se Babo od Komšića.

Erdogan: Pobješnjela Netanyahuova vlada je poput serijskih ubojica - Index.hr

Veće bombe BiBi treba bacati na tu Gazu. Hamas mora biti pobijeđen.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 26 Nov - 12:26

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
e da naravno nisu svi ovakvi.. imaš jebivjetara koji su nasljedili od dide i tate apartmane i ti spavaju do 11h , prime goste subotom i to je to..
:coffee
Tko vodi danas ?

Dobro jutro.  :coffee

Trump uvodi velike carine Kini, sve zbog droge iz Meksika. Peking odgovorio - Index.hr

Oni Komšičevac Šolz će dobiti popizditis. A još su mu i izbori uskoro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics