Ode forum u T. P. M kad je ostalo par imena sve zbog četničko ruskog derneka i sendvičarenja koje se tolerira i to postaje strašno. Mjenjajte formu i pravila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ode forum u T. P. M kad je ostalo par imena sve zbog četničko ruskog derneka i sendvičarenja koje se tolerira i to postaje strašno. Mjenjajte formu i pravila
Kome se još ozbiljno piše na forumu? Meni fali par ženskih osoba, ali mogu i sama stavljati svoje tekstove, ionako ih nitko ne čita, ali tako liječim ptsp zbog propasti iskonovog foruma.
Ionako sam asocijalna i introvertirana, muka mi je kad moram nekome odgovarati i objašnjavati što sam htjela reći.
Slava forumu!
Ionako sam asocijalna i introvertirana, muka mi je kad moram nekome odgovarati i objašnjavati što sam htjela reći.
Slava forumu!
metilda- Posts : 5172
2021-02-20
Re: Ode forum u T. P. M kad je ostalo par imena sve zbog četničko ruskog derneka i sendvičarenja koje se tolerira i to postaje strašno. Mjenjajte formu i pravila
Zaboravila sam staviti ZDS
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Ne treba banirati ali treba promijeniti formu opet privuci ekipu nazad sa necim novim npr. da ne dominiraju teme o okrujansko ruskom ratu.. ljude to zanima i ne zanima.. ne volim ni jedne ni druge slavenski je licemjerni soj.. nitko se ne mrzi među sobom kao slaveni i jos licemjeri... ovi na zapadu su pederi ali ovi jos veci.. suđeno im je propast i propast ce prije nego zapadT. wrote:ti bi još i banirao ovih 5-6 ljudi što je ostalo...
mislim da se to više i ne radi...
niti kic pregledava tko što piše, niti ima smisla uopće...
jedino je yoda angažiran po tom pitanju na svojoj, "moderiranoj" temi...
vuksadinare- Posts : 100488
2015-09-08
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
2021-02-20
premalo je tema o partizanima i usrasama a previse o svakodnevnim aktualnostima koje utjecu na zivot gradjana
to treba uredovati a unda bude dobro
debotoijusto- Posts : 31729
2014-04-12
Misliš Ukrajina rusija treba još višedebotoijusto wrote:premalo je tema o partizanima i usrasama a previse o svakodnevnim aktualnostima koje utjecu na zivot gradjana
vuksadinare- Posts : 100488
2015-09-08
I crvenkasti je otišao...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Postaje li Kina umorna od ruskog rata u Ukrajini?
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» Tko se javio prozivat i trazit imena koje sudjelovao u obnovi..da nije tragicno bilo bi smijesno
» UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
» Ulice u Beogradu dobijaju nova imena: Evo šta će sve da se promeni, i zbog čega
» Putin je strašno zabrinut zbog civilnih žrtava u Gazi
» Tko se javio prozivat i trazit imena koje sudjelovao u obnovi..da nije tragicno bilo bi smijesno
» UŽAS, STRAŠNO... RUSIJA NA NOGAMA I GRMI ZBOG VUČIĆEVE IZJAVE O SIRIJI
» Ulice u Beogradu dobijaju nova imena: Evo šta će sve da se promeni, i zbog čega
Page 2 of 2