"Srbija radi, Srbija se gradi"
Page 1 of 1
Re: "Srbija radi, Srbija se gradi"
Ero, Jugoslavija nista?
Serbinho-3- Posts : 27739
2014-08-25
Srusio vam ladno Hotel, ime ga zuljalo.
Tezak Nacionalista, fanatik.
Zivi za Srbiju a ne za sebe.
2014-08-25
Realnost je da je uradio vise, nego ostali svi zajedno
u bivsoj Jugoslaviji.
Voleli ga, ne voleli, ali brojevi govore svoje.
u bivsoj Jugoslaviji.
2014-08-25
Pederchina chifutska.Vi srbi se drzite tih chufuta ko dete materu za sisu.Em da onom Kushneru General shtab ,em kupuje od chifuta neje rakete za 350 mil dolara samo da bi zajebo hrvate.Em kupuje od francuza zrakoplove a za jedan njihov mogao je kupiti 4 ruska zadnje generacije.Koja mu je pizda materina?Takmichi se ssa glupim 'rvatima?Ili ono srpsko kurchenje kad udje u kavanu pa neda nikom da naruchi pjesmu osim njega?Fakat ga ne kuzim u ovome.Serbinho-3 wrote:Ero, Jugoslavija nista?
Dugo zivish vani kao i ja pa si zaboravio da ti Balkanac moze oprostiti sve ali uspjeh nikako.Mozesh mu jebat mater,kcerku,zenu,sina a on ce ti pride i kurac popushiti ali da imash vishe love od njega ,to ne moze podnijet.Dodushe,ima i onaj folksdojcher koji je takav pa zato stalno i tvrdim da ga je napravio neku Balkanjeros a ne Schwabo.Serbinho-3 wrote:Realnost je da je uradio vise, nego ostali svi zajedno
u bivsoj Jugoslaviji.
mentalitet wrote:Pederchina chifutska.Vi srbi se drzite tih chufuta ko dete materu za sisu.Em da onom Kushneru General shtab ,em kupuje od chifuta neje rakete za 350 mil dolara samo da bi zajebo hrvate.Em kupuje od francuza zrakoplove a za jedan njihov mogao je kupiti 4 ruska zadnje generacije.Koja mu je pizda materina?Takmichi se ssa glupim 'rvatima?Ili ono srpsko kurchenje kad udje u kavanu pa neda nikom da naruchi pjesmu osim njega?Fakat ga ne kuzim u ovome.Serbinho-3 wrote:Ero, Jugoslavija nista?
Geopolitika, to oruzje realno ne sluzi nista, niti ce biti korisceno u vezbama sa Rusima
ili nekime van Zapada.
Kada vezbas sa Zapadom, onda to, kada sa Istokom, druga prica oruzje.
Tako balansiras i dobar si sa svima.
Bivsa Jugoslavija, low IQ ekipa.
To je samo TITO uspeo malo dici malo, tesko glupi ljudi.
Poljaci, Jugosloveni, Istocna Pruga…
Zapad, Zapad, dok su oni bili Zapad za Zapad.
Ajde ti Konjoslavu objasni da mu plata u Svajcarskoj ne ostane, vec ode na troskove.
Takva drzava sa glupim ljudima, nije mogla opstati, plus mrzi iz dna duse.
2014-08-25
Pa ja sam zaradjivao u svom restoranu talijanskog tipa mjesechno 30 tisuca a ostajalo mi samo 5.Dok sve platish,radna snaga u SAD goli kurac,kreteni prve klase.Odustao nakon 5 godina.Postigao ime,na Googlu imao rejting 5 i za hranu i za uslugu.Koshtalo me pun kurac zivaca.Taman nekoga nauchish koliko toliko on ode.Ne znam raditi sa ljudima,zato mi Covid 19 doshao ko naruchen.Pokupio pomoc od drzave i prodao posao.Vishe ne trebam nishta raditi.Serbinho-3 wrote:mentalitet wrote:Pederchina chifutska.Vi srbi se drzite tih chufuta ko dete materu za sisu.Em da onom Kushneru General shtab ,em kupuje od chifuta neje rakete za 350 mil dolara samo da bi zajebo hrvate.Em kupuje od francuza zrakoplove a za jedan njihov mogao je kupiti 4 ruska zadnje generacije.Koja mu je pizda materina?Takmichi se ssa glupim 'rvatima?Ili ono srpsko kurchenje kad udje u kavanu pa neda nikom da naruchi pjesmu osim njega?Fakat ga ne kuzim u ovome.Serbinho-3 wrote:Ero, Jugoslavija nista?
Geopolitika, to oruzje realno ne sluzi nista, niti ce biti korisceno u vezbama sa Rusima
ili nekime van Zapada.
Ajde ti Konjoslavu objasni da mu plata u Svajcarskoj ne ostane, vec ode na troskove.
Samo ne gradite više nadstrešnica, ne ide vam to.
Nije tebi lako.. Kakav ti je sendvič?.. Od podriguše ili prduše?Serbinho-3 wrote:Srusio vam ladno Hotel, ime ga zuljalo.
vuksadinare- Posts : 100488
2015-09-08
vuksadinare wrote:Nije tebi lako.. Kakav ti je sendvič?.. Od podriguše ili prduše?Serbinho-3 wrote:Srusio vam ladno Hotel, ime ga zuljalo.
Jedino ti to ostaje…
Pricate o nebulozama Jugoslovenskim, dok ovaj pravi Emirate.
Generalno ste se izgubili sa Evropom.
Ne znaju ni oni, gde udaraju.
USA sa Trump-om, mozda i nadje put neki za bolje.
Nemacka info o bankrotu kompanija a mislili Svetom da vladaju.
Mali si Nemac, iako mislis da si veliki.
Jugosloveni potrcali negde, gde, ne znaju ni oni sami.
2014-08-25
mentalitet wrote:Pa ja sam zaradjivao u svom restoranu talijanskog tipa mjesechno 30 tisuca a ostajalo mi samo 5.Dok sve platish,radna snaga u SAD goli kurac,kreteni prve klase.Odustao nakon 5 godina.Postigao ime,na Googlu imao rejting 5 i za hranu i za uslugu.Koshtalo me pun kurac zivaca.Taman nekoga nauchish koliko toliko on ode.Ne znam raditi sa ljudima,zato mi Covid 19 doshao ko naruchen.Pokupio pomoc od drzave i prodao posao.Vishe ne trebam nishta raditi.Serbinho-3 wrote:mentalitet wrote:Pederchina chifutska.Vi srbi se drzite tih chufuta ko dete materu za sisu.Em da onom Kushneru General shtab ,em kupuje od chifuta neje rakete za 350 mil dolara samo da bi zajebo hrvate.Em kupuje od francuza zrakoplove a za jedan njihov mogao je kupiti 4 ruska zadnje generacije.Koja mu je pizda materina?Takmichi se ssa glupim 'rvatima?Ili ono srpsko kurchenje kad udje u kavanu pa neda nikom da naruchi pjesmu osim njega?Fakat ga ne kuzim u ovome.Serbinho-3 wrote:Ero, Jugoslavija nista?
ili nekime van Zapada.
Nije to lako ugostiteljstvo.
Ovde samo strance uzimaju, Italijani to nece, beze gde je lakse.
2014-08-25
Similar topics
» Srbija radi Beograd se gradi...i grabi...
» Srbija gradi aerodrom kod Trebinja
» Srbija gradi 500 kilometara auto-puteva
» "Srbija gradi potpuno novu infrastrukturu, ljudi neće moći da prepoznaju ovu zemlju"
» BBC: Pragmatična Srbija, tako se to radi
» Srbija gradi aerodrom kod Trebinja
» Srbija gradi 500 kilometara auto-puteva
» "Srbija gradi potpuno novu infrastrukturu, ljudi neće moći da prepoznaju ovu zemlju"
» BBC: Pragmatična Srbija, tako se to radi
Page 1 of 1