Netanjahu:'ICC je antisemitski sud'
Page 1 of 1
Netanjahu:'ICC je antisemitski sud'
https://kamenjar.com/netanyahu-odluka-icc-a-je-antisemitska/
vuksadinare- Posts : 100451
2015-09-08
Re: Netanjahu:'ICC je antisemitski sud'
... Ček ček.. kad smo mi govorili da je haški sud anti hrvatski onda to ne pali.. onda smo fašisti, nacionalisti Itd Itd ako si kritizirao icc.. i sad ništa netanjahu nitko ne optužuje da je fašist, nacionalist
2015-09-08
Hoholo Mudovski- Posts : 7640
2023-08-31
po bibijevoj je logici i izraelski sud antisemitski sud...
Pa po nekom medjunarodnom zakonu ili pravilima koje donose chifuti u ime amera trebalo bi da taj zakon vazi za sve pa tako i za hrvate i srbe,muslimane kurce palce i ostau zgadiju.Ali fora je u tome shto ga ne priznajete kada se vama sudi ali ga priznajete kada se sudi srbima i muslimanima iako niste osudjeni ni za 1% zlochina koje ste uchinili nad nevinim civilima.Hrabri ste ubijati babe i djedove na njihovom kucnom pragu,paliti bogomolje a kleti se u Boga kako ste veliki katolici.Ako pakao postoji vama je rezervirano mjesto u njemu od rodjenja jer ste takav pogani soj.To vam je zapisano u DNK.Kamenjar prve klase.Mutirani srbi koji prodashe vjeru za shaku zobi.Pravi hrvati zive josh samo u Zagorju i Medjumurju i neshto malo u Slavoniji a vi shtokavci nemate nikakve veze sa hrvatima.Jedno ste obichno prevrtljivo smece koje ce sutra tvrditi da je Putin car.vuksadinare wrote:... Ček ček.. kad smo mi govorili da je haški sud anti hrvatski onda to ne pali.. onda smo fašisti, nacionalisti Itd Itd ako si kritizirao icc.. i sad ništa netanjahu nitko ne optužuje da je fašist, nacionalist
Ovakav soj degenerika nije poznat široj javnosti novi tip i treba ga uloviti mrežom i objesiti za noge ko vepra za promatranje i pokazivanje ljudima u sto sve biće može mutirati a problem je što ga se pripušta u javnost i na taj naćin izlaže poruzi u javnostimentalitet wrote:Pa po nekom medjunarodnom zakonu ili pravilima koje donose chifuti u ime amera trebalo bi da taj zakon vazi za sve pa tako i za hrvate i srbe,muslimane kurce palce i ostau zgadiju.Ali fora je u tome shto ga ne priznajete kada se vama sudi ali ga priznajete kada se sudi srbima i muslimanima iako niste osudjeni ni za 1% zlochina koje ste uchinili nad nevinim civilima.Hrabri ste ubijati babe i djedove na njihovom kucnom pragu,paliti bogomolje a kleti se u Boga kako ste veliki katolici.Ako pakao postoji vama je rezervirano mjesto u njemu od rodjenja jer ste takav pogani soj.To vam je zapisano u DNK.Kamenjar prve klase.Mutirani srbi koji prodashe vjeru za shaku zobi.Pravi hrvati zive josh samo u Zagorju i Medjumurju i neshto malo u Slavoniji a vi shtokavci nemate nikakve veze sa hrvatima.Jedno ste obichno prevrtljivo smece koje ce sutra tvrditi da je Putin car.vuksadinare wrote:... Ček ček.. kad smo mi govorili da je haški sud anti hrvatski onda to ne pali.. onda smo fašisti, nacionalisti Itd Itd ako si kritizirao icc.. i sad ništa netanjahu nitko ne optužuje da je fašist, nacionalist
2015-09-08
Taj Sud je sve, samo ne Sud.
Ante Gotovina 20 i kusur godina, pa oslobodjen.
Seselj za blebetanje 11 godina.
Ovi jesu napali Izraelske civile, ubijali po Muzickom
Festivalu, autoputu jurili motorima, zive spalili i gomila
toga.
Ovog puta sam na strani Netanjahua.
Kasnije im uleteo u Gazu, gde su drzali kidnapovane
I krili se medju civilima.
Taj Sud ne zna gde udara.
toga.
Serbinho-3- Posts : 27730
2014-08-25
Mater ti jebem ustasku srpsko mutiranu,mentalno bolesnu.Ovdje prosipash godinama mrznju prema narodu iz kojega si otpao pa se smatrash zdravim?Svaki idiot tvoga tipa misli da je zdrav.Pokazao sam jednom svome frendu koji sada zivi u NY a inace je po struci Psihijatar ovaj forum i dao mu da prochita moje i vashe upise.Rekao mi je da sam ja postao bolestan jer dolazim na ovakvo usrano mjesto gdje su vecinom ljudi zreli za Vrapche.Objasnio sam mu da je u pravu ali ima neshto u meni shto ne vjeruje da takvi ljudi postoje na ovom svijetu pa zato dolazim da im chachkam ono malo mozga sht imaju.Po vashim odgovorima vidim da uspijevamj er vam povremeno proradi ono drugo JA (podsvijest koju ne mozesh kontrolirati) a to je znak da cete jednog dana potegnuti utoku na sebe jer ste zlochinci koji se kriju iza hrvatstva.Tipichna "filozofija"srpskog otpada koji je mutirao u 'rvate.Tu sam da vam otkrivam istinu i da vas vracam u stvarnost iz samohipnoze.vuksadinare wrote:Ovakav soj degenerika nije poznat široj javnosti novi tip i treba ga uloviti mrežom i objesiti za noge ko vepra za promatranje i pokazivanje ljudima u sto sve biće može mutirati a problem je što ga se pripušta u javnost i na taj naćin izlaže poruzi u javnostimentalitet wrote:Pa po nekom medjunarodnom zakonu ili pravilima koje donose chifuti u ime amera trebalo bi da taj zakon vazi za sve pa tako i za hrvate i srbe,muslimane kurce palce i ostau zgadiju.Ali fora je u tome shto ga ne priznajete kada se vama sudi ali ga priznajete kada se sudi srbima i muslimanima iako niste osudjeni ni za 1% zlochina koje ste uchinili nad nevinim civilima.Hrabri ste ubijati babe i djedove na njihovom kucnom pragu,paliti bogomolje a kleti se u Boga kako ste veliki katolici.Ako pakao postoji vama je rezervirano mjesto u njemu od rodjenja jer ste takav pogani soj.To vam je zapisano u DNK.Kamenjar prve klase.Mutirani srbi koji prodashe vjeru za shaku zobi.Pravi hrvati zive josh samo u Zagorju i Medjumurju i neshto malo u Slavoniji a vi shtokavci nemate nikakve veze sa hrvatima.Jedno ste obichno prevrtljivo smece koje ce sutra tvrditi da je Putin car.vuksadinare wrote:... Ček ček.. kad smo mi govorili da je haški sud anti hrvatski onda to ne pali.. onda smo fašisti, nacionalisti Itd Itd ako si kritizirao icc.. i sad ništa netanjahu nitko ne optužuje da je fašist, nacionalist
Sada je predsjednik toga suda neki musliman i prirodno je da nakon takvog ochitog genocida koji su uchinili nad palestincima bude pozvan da mu se sudi.Neka pichka chifutska izadje pred taj sud ako nije kriv i neka dokaze svoju nevinost.Sheshelj je otishao tamo sam samo shto je govorio neke gluposti i rasturio taj jebeni chifutski sud kao beba zvechku.Zato ga cijenim.Gledao sam ga u vishe politichkih emisija i nikad nisam chuo da je protiv pravih hrvata ali jebe mater ovim mutiranim koji su nastali od srpskog otpada.Ima dosta pravih chifuta koji govore protiv toga kriminalca Natanjahua ali ne mogu doci do izrazaja.Isti kurac kao u Hrvatskoj mutirani srpski otpad koji je postao najvecim 'rvatima iz koristi vlada Hrvatskom kao shto to rade hazari iz Ukrajine,Bjelorusije,Rusije u Izraelu.Serbinho-3 wrote:Taj Sud je sve, samo ne Sud.
toga.
Interesantno je i indikativno da taj sud ne priznaju ameri.Ali ga ne priznaju ni rusi u sluchaju presuda Miloshevicu i ostaliama sa Balkana koji su osudjeni pred njim.Razlika je velika,rusi su principijelni i tretiraju sve isto pred medjunarodnim zakonima.
Pomo' z bogmentalitet wrote:Mater ti jebem ustasku srpsko mutiranu,mentalno bolesnu.Ovdje prosipash godinama mrznju prema narodu iz kojega si otpao pa se smatrash zdravim?Svaki idiot tvoga tipa misli da je zdrav.Pokazao sam jednom svome frendu koji sada zivi u NY a inace je po struci Psihijatar ovaj forum i dao mu da prochita moje i vashe upise.Rekao mi je da sam ja postao bolestan jer dolazim na ovakvo usrano mjesto gdje su vecinom ljudi zreli za Vrapche.Objasnio sam mu da je u pravu ali ima neshto u meni shto ne vjeruje da takvi ljudi postoje na ovom svijetu pa zato dolazim da im chachkam ono malo mozga sht imaju.Po vashim odgovorima vidim da uspijevamj er vam povremeno proradi ono drugo JA (podsvijest koju ne mozesh kontrolirati) a to je znak da cete jednog dana potegnuti utoku na sebe jer ste zlochinci koji se kriju iza hrvatstva.Tipichna "filozofija"srpskog otpada koji je mutirao u 'rvate.Tu sam da vam otkrivam istinu i da vas vracam u stvarnost iz samohipnoze.vuksadinare wrote:Ovakav soj degenerika nije poznat široj javnosti novi tip i treba ga uloviti mrežom i objesiti za noge ko vepra za promatranje i pokazivanje ljudima u sto sve biće može mutirati a problem je što ga se pripušta u javnost i na taj naćin izlaže poruzi u javnostimentalitet wrote:Pa po nekom medjunarodnom zakonu ili pravilima koje donose chifuti u ime amera trebalo bi da taj zakon vazi za sve pa tako i za hrvate i srbe,muslimane kurce palce i ostau zgadiju.Ali fora je u tome shto ga ne priznajete kada se vama sudi ali ga priznajete kada se sudi srbima i muslimanima iako niste osudjeni ni za 1% zlochina koje ste uchinili nad nevinim civilima.Hrabri ste ubijati babe i djedove na njihovom kucnom pragu,paliti bogomolje a kleti se u Boga kako ste veliki katolici.Ako pakao postoji vama je rezervirano mjesto u njemu od rodjenja jer ste takav pogani soj.To vam je zapisano u DNK.Kamenjar prve klase.Mutirani srbi koji prodashe vjeru za shaku zobi.Pravi hrvati zive josh samo u Zagorju i Medjumurju i neshto malo u Slavoniji a vi shtokavci nemate nikakve veze sa hrvatima.Jedno ste obichno prevrtljivo smece koje ce sutra tvrditi da je Putin car.vuksadinare wrote:... Ček ček.. kad smo mi govorili da je haški sud anti hrvatski onda to ne pali.. onda smo fašisti, nacionalisti Itd Itd ako si kritizirao icc.. i sad ništa netanjahu nitko ne optužuje da je fašist, nacionalist
2015-09-08
Ovaj mentalni idiot se godinama pokušava oprati kao nije četnik a u stvari je jebena kukavica koju izazivam na javni obračun da ga lišim smrada u ljudskom obliku.. kukavica, lazljivac, bradonja i smrdljiva reci gdje i kad..
2015-09-08
Mentalni četnik čak ni pod aboliciju nije mogao spasiti koliko je zla počinio.. skriva se ko zadnja kukavica i prosipa i dalje svoje četničke zločestoće.. ali nije daleko dan kad vise nece biti skrivanja a lisice na rukama.. koliko je glupo samouvjeren i ne kuži da se zna za njega..i dođe piskarat na forume i mreže.. kakav luzer
2015-09-08
Similar topics
» Antisemitski napad u Veneciji
» Netanjahu sprda papu sranju
» Žide hvata ludilo: Netanjahu negira holokasut
» Netanjahu iznio planove o još tri Izraela na Bliskom istoku
» Netanjahu sprda papu sranju
» Žide hvata ludilo: Netanjahu negira holokasut
» Netanjahu iznio planove o još tri Izraela na Bliskom istoku
Page 1 of 1