Rat u Ukrajini - moderirana tema
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema
Problem kod Ukrajinaca tj ukrajinske vojske je u ne motiviranosti pričuvnih postrojbi koji mahom uniste ili djelom uniste sto su napravile dragovoljacke i specijalne postrojbe.. usporedimo to sa hrvatskim postrojbama iz Domovinskog rata gdje je moral bio visok gotovo istovjetan i kod pričuvnih i kod gardijskih i dragovoljac kih postrojbi.. kad si ti motivirani i zagrizen i za borbu do smrti tebi agresorski vojnik ma koliko bolje bio naoružan moze popušiti uglavnom kitu... ne mogu naci neki primjer toliko motiviranosti naročito pričuvnih postrojbi kao kod ukrajinskih.. mozda kod talijanske vojske iz drugog svjetskog rata...ne bije boj svjetlo oruzje nego srce u junaka.. plus jos gore za ukre je sto je najveci broj ruskih vojnika isto nemotiviran.. nekidan sam napao dva Ukrajinaca u kaficu(oko 25 do 30 godina).. sto rade tu neka idu braniti ukrajinu.. pognuli su glave.. tu i zelenski ima debelo grešaka geslo 'pouzdaj se u drugoga' očito je bilo promašena politika..
vuksadinare- Posts : 100451
2015-09-08
ne možeš usporediti naš rat po ničemu.
naš rat se može uspoređivati 91 godine.. vukovar, pakrac, lipik , istočna slavonija.. u ukrajini imaš stotinjak bitaka za vukovar i brutalnije.
ono što je kod nas bila jesen /zima 1991, to je u ukrajini 3godine bez dana pauze. totalno neusporedivo.
oluju je odradilo 16 000 vojnika realno. da tih 16 000 nije probilo obranu od srba krajišnika 35 000 staraca, ostalih 150 000 ne bi kurca napravilo .
50 000 muškaraca je stvorilo ovu državu. ukrajina ima puno žešću tarapanu. plus rusi su neosjetljivi na gubitke. srbi čim su dobili malo po pički, stali i pregovarali. kod rusa nema toga(niti kod ukrajinaca)
naš rat se može uspoređivati 91 godine.. vukovar, pakrac, lipik , istočna slavonija.. u ukrajini imaš stotinjak bitaka za vukovar i brutalnije.
ono što je kod nas bila jesen /zima 1991, to je u ukrajini 3godine bez dana pauze. totalno neusporedivo.
oluju je odradilo 16 000 vojnika realno. da tih 16 000 nije probilo obranu od srba krajišnika 35 000 staraca, ostalih 150 000 ne bi kurca napravilo .
50 000 muškaraca je stvorilo ovu državu. ukrajina ima puno žešću tarapanu. plus rusi su neosjetljivi na gubitke. srbi čim su dobili malo po pički, stali i pregovarali. kod rusa nema toga(niti kod ukrajinaca)
100 000 dezertera naći će ovom ratu mjesto u povijesti kojemu pripada.
Papir trpi svaštadebotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Zelenski se spreman odreći dijela teritorija u zamjenu za ostvarenje tisućugodišnjeg sna o ulasku u nato
duhovito jasta... naravno da prljavim pokvarenim prevarantima sto se odazivaju na rusi nista ne mozes vjerovati i vec jednom iznevjerili ovjeren dogovor s druge strane NATO ne prima zemlje koje nemaju uredjeno granicno pitanje
dakle ovo prica za pocetak nekakvih pregovora u duhu ocekivane batine-mrkve trumpa
The Times - prenosi anketu Centra za društveni nadzor u Kijevu koja veli da su moji stavovi slični velikoj većini Ukrajinaca i da sam ja proukrajinac, a ne Ero i Yoda
16% Ukrajinaca bi glasalo za vojskovođu i spasitelja zapadne civilizacije od Orka na idućim izborima
60% Ukrajinaca bi volio da nije kandidat na izborima uopće
Slava
16% Ukrajinaca bi glasalo za vojskovođu i spasitelja zapadne civilizacije od Orka na idućim izborima
60% Ukrajinaca bi volio da nije kandidat na izborima uopće
Slava
uhvatio se Zelenskog , Ukrajine, unutarnjeg sustava Ukrajine.Što je sa Rusijom i Srbijom?
I kakve veze ima to sa činjenicom da je Rusija pokrenula brutalni napad na Ukrajinu, gdje im je cilj okupacija te države, osvajanje države, uništavanje Ukrajine kao koncepta naroda, kulture, nacije, države i jezika, prisilno asimiliranje osvojene populacije a fizičko istrebljenje i protjerivanje ostatka populacije koje se bude opiralo osvajanju. To je glavni cilj, to ti svaki dan Ruski političari, medijska elita , bivši predsjednik , pa djelomično i Putin laju.
I sada Ukrajinci, ne samo oni nego ironija hrpa Ukrajinski građana koji ne samo što govore Ruski nego su etnički Ruski(kao UA zapovjednik Sirski je čisti Rus rođen kraj Moskve) i ostali ubijaju Ruse i ne žele da ih Putinovi Orci unište, sada kuku lele, kuku lele, kako se samo usude, zabrinuti smo, puno će ih izginuti.
pa onda naslađivane kako su stotine tisuća Ukrajinskih obitelji unesrećeni što od poginulih što od teško ranjenih ukrajinaca koji samo brane svoj dom.
bolesno, i nadasve bolesno .
plus više manje sve si isfalivao do sada, ti kao i ero, on je sve isfaliva tako i ti, ti poprimaš i njegov obrazac ponašanja, stvoriš svoj svijet u glavi i jedini si ti u pravu, miješaš neku ideoligiju kršćanstva i poštivanja života, a onda se naslađuješ sa brutalnim ratom i milijunima mrtvih i ranjenih i raseljenih kako i ukrajinaca i rusa. kako ero spama tamo snimke ruskih ogromnih groblja tako i ti radiš ovdje.
budi kao alphaomega, crveni, navijaju za Ruse iz konkretnih razloga i kraj priče. barem nisu nekrofili, i ne moraju se nikome pravdati. ovaj navija za Ruse jer Srbin pa u tome vidi proširenje Srbije, a drugi jer mrzi Zapad, Izrael, pa mu je dobro sve što je kontra ovih. tebe kao da koči nešto, kao da te peče savijest, pa onda konstatno pokušavaš opravdati svoju savjest tako da pokušaš nas (čitaj sebe) uvjeriti u najveće pizdarije i laži, svaki drugi dan pišeš iste priče, koje nemaju logike , i objasni ti se, i opet ti. tipa Rusija je napala UA jer su ovi bili pred ulaskom u NATO.
Možeš mislit. Nitko u NATo nije niti doživljava UA, niti je bio iti jedan razgovor , niti je pokrenut proces integracije, niti je čak moguće da država koja je tada bila u tinjajućem sukobu uđe u NATO jer to krši NATO pravila. Ne samo to, nego nisu imali nikakvo NATO oružje niti sustave, niti integraciju(sada sve to imaju).
I čak i da je sve ovo se i krenulo i da su se promijenila pravila samo za Ukrajinu, trebalo bi im godine i godine pregovora, reformi, da budu za uć u NATO, i čak i kada budu za uć u NATO trebalo bi verificiranje svih koliko država članica. od Hravatske, Mađarske, Turske, Slovačke, Republikanaca u Kongresu i Senatu, itd svi bi trebali dati ZA, i onda tek mogu ući u NATO. dakle proces koji niti je startao, niti nije mogao startati jer NATO ne prima zemlje koje su u mini-ratu, i imaju nerješena granična pitanja(čitaj Ruska vojska na Krimu i Donbasu), ništa, nula bodova. A da je sve to nekim čudom prošlo, opet mora se desit čudo, da svih 30ak zemalja od orbana do erdogana do trumpa do fiće , do tko zna koga - potvrde ulazak takve države u NATO.
i objasni ti se i opet.
čemu to? ako te peče savjest, odi u crkvu i ispovidi se
I kakve veze ima to sa činjenicom da je Rusija pokrenula brutalni napad na Ukrajinu, gdje im je cilj okupacija te države, osvajanje države, uništavanje Ukrajine kao koncepta naroda, kulture, nacije, države i jezika, prisilno asimiliranje osvojene populacije a fizičko istrebljenje i protjerivanje ostatka populacije koje se bude opiralo osvajanju. To je glavni cilj, to ti svaki dan Ruski političari, medijska elita , bivši predsjednik , pa djelomično i Putin laju.
I sada Ukrajinci, ne samo oni nego ironija hrpa Ukrajinski građana koji ne samo što govore Ruski nego su etnički Ruski(kao UA zapovjednik Sirski je čisti Rus rođen kraj Moskve) i ostali ubijaju Ruse i ne žele da ih Putinovi Orci unište, sada kuku lele, kuku lele, kako se samo usude, zabrinuti smo, puno će ih izginuti.
pa onda naslađivane kako su stotine tisuća Ukrajinskih obitelji unesrećeni što od poginulih što od teško ranjenih ukrajinaca koji samo brane svoj dom.
plus više manje sve si isfalivao do sada, ti kao i ero, on je sve isfaliva tako i ti, ti poprimaš i njegov obrazac ponašanja, stvoriš svoj svijet u glavi i jedini si ti u pravu, miješaš neku ideoligiju kršćanstva i poštivanja života, a onda se naslađuješ sa brutalnim ratom i milijunima mrtvih i ranjenih i raseljenih kako i ukrajinaca i rusa. kako ero spama tamo snimke ruskih ogromnih groblja tako i ti radiš ovdje.
budi kao alphaomega, crveni, navijaju za Ruse iz konkretnih razloga i kraj priče. barem nisu nekrofili, i ne moraju se nikome pravdati. ovaj navija za Ruse jer Srbin pa u tome vidi proširenje Srbije, a drugi jer mrzi Zapad, Izrael, pa mu je dobro sve što je kontra ovih. tebe kao da koči nešto, kao da te peče savijest, pa onda konstatno pokušavaš opravdati svoju savjest tako da pokušaš nas (čitaj sebe) uvjeriti u najveće pizdarije i laži, svaki drugi dan pišeš iste priče, koje nemaju logike , i objasni ti se, i opet ti. tipa Rusija je napala UA jer su ovi bili pred ulaskom u NATO.
Možeš mislit. Nitko u NATo nije niti doživljava UA, niti je bio iti jedan razgovor , niti je pokrenut proces integracije, niti je čak moguće da država koja je tada bila u tinjajućem sukobu uđe u NATO jer to krši NATO pravila. Ne samo to, nego nisu imali nikakvo NATO oružje niti sustave, niti integraciju(sada sve to imaju).
I čak i da je sve ovo se i krenulo i da su se promijenila pravila samo za Ukrajinu, trebalo bi im godine i godine pregovora, reformi, da budu za uć u NATO, i čak i kada budu za uć u NATO trebalo bi verificiranje svih koliko država članica. od Hravatske, Mađarske, Turske, Slovačke, Republikanaca u Kongresu i Senatu, itd svi bi trebali dati ZA, i onda tek mogu ući u NATO. dakle proces koji niti je startao, niti nije mogao startati jer NATO ne prima zemlje koje su u mini-ratu, i imaju nerješena granična pitanja(čitaj Ruska vojska na Krimu i Donbasu), ništa, nula bodova. A da je sve to nekim čudom prošlo, opet mora se desit čudo, da svih 30ak zemalja od orbana do erdogana do trumpa do fiće , do tko zna koga - potvrde ulazak takve države u NATO.
i objasni ti se i opet.
Joda, kad se ovako raspišeš pročitam prvi pasus i zadnju rečenicu. Ne vidim razlike od Era, samo što bi Ero ubacio i Kosovo, a Longi Komšića.
Daklem, kao što sam nebrojeno puta ponovio, ali kao i admirala Lošu neće nitko da sluša s pomnjom.
Ovaj rat je počeo s "fuck EU", a tako će i završiti.
Da citiram admirala:" jesam tako rekao, jesam. Eto"
Daklem, kao što sam nebrojeno puta ponovio, ali kao i admirala Lošu neće nitko da sluša s pomnjom.
Ovaj rat je počeo s "fuck EU", a tako će i završiti.
Da citiram admirala:" jesam tako rekao, jesam. Eto"
Zelenski je predsjednik koji je bio na vlasti kada je Rusija napala Ukrajinu.
Uhvatili ste se njega kao da je on Putin. u Ukrajini kritiziraju i Zelenskog, i građani imaju slobodno mišljenje(s obzirom na ratno stanje), mogu se izjasniti protiv rata, protiv pregovora, za rat, za pregovore što hoće. ako daj Bože završi rat u UA kroz par mjeseci nakon toga u UA idu izbori. i kraj rasprave sa zelenskim.
Zelenski kao predsjednik ipak demokratske države sluša javnost, i većina javnosti je sada u situaciji da tipa 50ak% želi okončanje rata uz pregovore, a 38% želi nastavak rata bez pregovora.
Do nazad godinu dana prvo je 80% bio rat bez pregovora, pa je prošle godine palo na 60ak%, sada je ispod 40%.
Većina želi pregovore i anektama se jasno kaže, da ne žele predaju , nego prekid rata, uz garanciej da ih Rusija neće napasti.
Zelenski se prilagodio tome, u kontaktu je sa Trumpom, pokušava se pozicionirati da dobije što više moguće-
Ukrajina realno ne može u NATO, nije mogla niti 2022 niti 2024, čak i da stane rat, jer opet - imat će osvojeni teritorij od strane neprijatelja, i drugo neće pola država dati glas čak i da se promijeni pravilo.
da bi se promijenilo pravilo, opet mora svaka od 28 -država glasovati u svojim parlamentima/kongresu itd.
naravno Zelenski pristupa tako, kako je debo rekao, politika mrkve i batine. traži nešto malo više nego što je moguće, da bi dobio nazad nešto realno približno dobro.
ja sam bio u pravu kada sam prije pola godine- rekao da Trump neće pustiti Ukrajinu Rusima, bez obzira što vas je index napaja sa tim pizdarijama, i srpski mediji, i pro-ruski twiter profili. Ironija, i Rusi su tu bili pragmatični, znaju oni da Trump neće odjebati Ukrajinu, ali i njima je dosadio rat zato blago su navijali za njega.
i bio sam u pravu kada sam točno rekao kakav će biti trumpov plan. i dijagram je tu bio u pravu.
rekao sam i sada još prošle godine, da će rat završiti zamrzavanjem fronte, da se fronta očito neće pomaknuti previše, da u periodu kroz 1-2 godine je takva situacija da neće biti nekih većih strateških promnjena.
i kako rekoh pretpostavio sam trumpov plan.
rekao sam da će ukrajinci i rusi se podijeliti tamo gdje tko drži položaje to je granica, jedna i druga strana će biti nezadovoljna tima, a da ukrajinci neće ostati sami, naravno neće u NATO ali će nastaviti dobijati ogromnu zapadu pomoć , vojnu i ekonomsku, čisto da Rusima ne padne napamet drugi put.
i sve ide u tom smjeru. Rusija je iscrpljena, ekonomija im se urušava, eno Assad im pada, na fronti svaki m2 osvojeni plaćaju sa gomilom željeza koje se prazni, i ljudi kojih nemaju previše.
ukrajinci su isto tako isprljeni, da Ukrajina na slobodnom teritoriju umjesto cca 35milijuna stanovnika, ima 50milijuna stanovnika, kladio bih se u njihovu pobjedu. ovako , i oni su iscrpljeni, zapadna pomoć je dobar ali nije dovoljna, jer zapad nije u ratnom stanju, pa se ne ulaže u vojnu industriju i tehnologije i sustave koliko bi trebalo, a ukrajinci trpe također gadne gubike, nemaju veliku populaciju i ne mogu se ratovati vječno. većina populacije je za pregovore, dakle pao je entuzijazam. iscrpljeni su i oni kao i rusi.
samo ostaje nada da vidimo jel Putin psihički puka pa da odbije pregovore, ili bude tražio nerealne zahtjeve koje mu niti Trump niti itko na planeti neće udovoljit, a onda ćemo raditi projekcije za dalje. Onda je i Trump rekao da će čak i pojačati pomoć Ukrajini, ne samo to, nego će Trump narediti Europi da pojača pomoć Ukrajini, a dobit će i Orban naredbu da odriješi kesu inače će ga osobno Trump protjerati iz NAToa i EU.
ali nećemo tako daleko, da vidimo što luđak Putin misli sada. Vidi i on koji se kurac događa. Ukrajinci su i dalje u Kursku, u Donbasu se napreduje ali veoma sporo, Prokorovsk je trebao pasti prvo u 9 mjesecu, Časiv Yar u 5 mjesecu, Toreck u 10omjescu , ekonomija lagano tone, a islamisti mi ubijaju specijalce po Siriji a Assad saveznik u kojeg je utukao milijarde $ se raspada. Ako je pametan gledat će izaći iz rata, može reći na kraju "eto rekao sam da ne želim da UA uđe u NATO" i Trump će reći "whatever ionako nije niti to bio plan" i proglasiti će pobjedu.
Uhvatili ste se njega kao da je on Putin. u Ukrajini kritiziraju i Zelenskog, i građani imaju slobodno mišljenje(s obzirom na ratno stanje), mogu se izjasniti protiv rata, protiv pregovora, za rat, za pregovore što hoće. ako daj Bože završi rat u UA kroz par mjeseci nakon toga u UA idu izbori. i kraj rasprave sa zelenskim.
Zelenski kao predsjednik ipak demokratske države sluša javnost, i većina javnosti je sada u situaciji da tipa 50ak% želi okončanje rata uz pregovore, a 38% želi nastavak rata bez pregovora.
Do nazad godinu dana prvo je 80% bio rat bez pregovora, pa je prošle godine palo na 60ak%, sada je ispod 40%.
Većina želi pregovore i anektama se jasno kaže, da ne žele predaju , nego prekid rata, uz garanciej da ih Rusija neće napasti.
Zelenski se prilagodio tome, u kontaktu je sa Trumpom, pokušava se pozicionirati da dobije što više moguće-
Ukrajina realno ne može u NATO, nije mogla niti 2022 niti 2024, čak i da stane rat, jer opet - imat će osvojeni teritorij od strane neprijatelja, i drugo neće pola država dati glas čak i da se promijeni pravilo.
da bi se promijenilo pravilo, opet mora svaka od 28 -država glasovati u svojim parlamentima/kongresu itd.
naravno Zelenski pristupa tako, kako je debo rekao, politika mrkve i batine. traži nešto malo više nego što je moguće, da bi dobio nazad nešto realno približno dobro.
ja sam bio u pravu kada sam prije pola godine- rekao da Trump neće pustiti Ukrajinu Rusima, bez obzira što vas je index napaja sa tim pizdarijama, i srpski mediji, i pro-ruski twiter profili. Ironija, i Rusi su tu bili pragmatični, znaju oni da Trump neće odjebati Ukrajinu, ali i njima je dosadio rat zato blago su navijali za njega.
i bio sam u pravu kada sam točno rekao kakav će biti trumpov plan. i dijagram je tu bio u pravu.
rekao sam i sada još prošle godine, da će rat završiti zamrzavanjem fronte, da se fronta očito neće pomaknuti previše, da u periodu kroz 1-2 godine je takva situacija da neće biti nekih većih strateških promnjena.
i kako rekoh pretpostavio sam trumpov plan.
rekao sam da će ukrajinci i rusi se podijeliti tamo gdje tko drži položaje to je granica, jedna i druga strana će biti nezadovoljna tima, a da ukrajinci neće ostati sami, naravno neće u NATO ali će nastaviti dobijati ogromnu zapadu pomoć , vojnu i ekonomsku, čisto da Rusima ne padne napamet drugi put.
i sve ide u tom smjeru. Rusija je iscrpljena, ekonomija im se urušava, eno Assad im pada, na fronti svaki m2 osvojeni plaćaju sa gomilom željeza koje se prazni, i ljudi kojih nemaju previše.
ukrajinci su isto tako isprljeni, da Ukrajina na slobodnom teritoriju umjesto cca 35milijuna stanovnika, ima 50milijuna stanovnika, kladio bih se u njihovu pobjedu. ovako , i oni su iscrpljeni, zapadna pomoć je dobar ali nije dovoljna, jer zapad nije u ratnom stanju, pa se ne ulaže u vojnu industriju i tehnologije i sustave koliko bi trebalo, a ukrajinci trpe također gadne gubike, nemaju veliku populaciju i ne mogu se ratovati vječno. većina populacije je za pregovore, dakle pao je entuzijazam. iscrpljeni su i oni kao i rusi.
samo ostaje nada da vidimo jel Putin psihički puka pa da odbije pregovore, ili bude tražio nerealne zahtjeve koje mu niti Trump niti itko na planeti neće udovoljit, a onda ćemo raditi projekcije za dalje. Onda je i Trump rekao da će čak i pojačati pomoć Ukrajini, ne samo to, nego će Trump narediti Europi da pojača pomoć Ukrajini, a dobit će i Orban naredbu da odriješi kesu inače će ga osobno Trump protjerati iz NAToa i EU.
ali nećemo tako daleko, da vidimo što luđak Putin misli sada. Vidi i on koji se kurac događa. Ukrajinci su i dalje u Kursku, u Donbasu se napreduje ali veoma sporo, Prokorovsk je trebao pasti prvo u 9 mjesecu, Časiv Yar u 5 mjesecu, Toreck u 10omjescu , ekonomija lagano tone, a islamisti mi ubijaju specijalce po Siriji a Assad saveznik u kojeg je utukao milijarde $ se raspada. Ako je pametan gledat će izaći iz rata, može reći na kraju "eto rekao sam da ne želim da UA uđe u NATO" i Trump će reći "whatever ionako nije niti to bio plan" i proglasiti će pobjedu.
Eroo- Posts : 79182
2016-07-22
Lex Friedman jedan od najpoznatijih podcast, će doći u Ukrajinu i imati 3 sata podcast za Zelenskim.
Brutalno
Inače mislim da je on rođen u Rusiji ali tko hoće neka provjeri na wiki
AssadNaPodmornici wrote:uhvatio se Zelenskog , Ukrajine, unutarnjeg sustava Ukrajine.Što je sa Rusijom i Srbijom?
i objasni ti se i opet.
Vidi qrtza od čovika...a ti si neutralan, dok se doslovce pretvara u prah jedna velika država, uništava jedna velika nacija,
maskriraju civili, kradu ukrajinska djeca kao u osmanlijsko doba.
Bljuje se mi na takve ljude.
Da, uživao sam u svakom danu ukrajinskog otpora spram pljačkaša i ruskih zločinaca...a ti i dalje budi neutralan. Srami se.
Ništa ja nisam isfaliva, kad sam tvrdio da se onako velikanacija ne može tek tako uništiti. Barem ne za 3 dana.
Ljudi imaju pravo biti neutralni, tako recimo jedan Ero je neutralan po pitanju uništavanja Sirijske nacije od strane ISILA...Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:uhvatio se Zelenskog , Ukrajine, unutarnjeg sustava Ukrajine.Što je sa Rusijom i Srbijom?
i objasni ti se i opet.
Vidi qrtza od čovika...a ti si neutralan, dok se doslovce pretvara u prah jedna velika država, uništava jedna velika nacija,
maskriraju civili, kradu ukrajinska djeca kao u osmanlijsko doba.
Bljuje se mi na takve ljude.
Da, uživao sam u svakom danu ukrajinskog otpora spram pljačkaša i ruskih zločinaca...a ti i dalje budi neutralan. Srami se.
Ništa ja nisam isfaliva, kad sam tvrdio da se onako velikanacija ne može tek tako uništiti. Barem ne za 3 dana.
Koliko god ratovi pratili čovječanstvo od početka povijesti, toliko je svaki rat tragedija i odraz loših politika i diplomacije.
Ovaj rat će se jednom spominjati kao i Zaljevski, kada se bilo tražilo oružje za masovno uništenje, jednostavno se nije trebao dogoditi, a glavni akteri će i dalje uživati međ. ugled. Onih koje nema sjetit će se samo obitelj.
Učinci rata u Ukrajini na Njemačku.
Tko nema posla, ima u Rusiji ( ako ih ne unište kamatne stope i inflacija)
u njemačkoj ima dobroplaćenog posla kolko hoćeš,firme na vratima automobila traže radnike svih profesija doduše u rusiji su još bolje plaćeni ratnici koji potpišu ugovor samo je problem što im je prosječni rok trajanja mjesec dana.Te jadnike zaista ne bi trebala brinuti inflacija.Hoholo Mudovski wrote:Učinci rata u Ukrajini na Njemačku.
vili40-
2015-08-02
Ne boj se Villi. Kada ostaneš bez posla samo promijeniš profil i otiđi raditi u Rusiju. Ako znaš štagot raditi imati ćeš dobru plaću. Jedino moraš pripaziti na inflaciju, kamatne stope i tečaj rublje i zimu.vili40 wrote:u njemačkoj ima dobroplaćenog posla kolko hoćeš,firme na vratima automobila traže radnike svih profesija doduše u rusiji su još bolje plaćeni ratnici koji potpišu ugovor samo je problem što im je prosječni rok trajanja mjesec dana.Te jadnike zaista ne bi trebala brinuti inflacija.Hoholo Mudovski wrote:Učinci rata u Ukrajini na Njemačku.
Pa nama što ne napuštamo ognjišta pošalji razglednicu
Trebaš biti svjestan da raspravljaš s tipom koji se informira o stanju ruske ekonomije na twitter stranicama brazilske influencericevili40 wrote:u njemačkoj ima dobroplaćenog posla kolko hoćeš,firme na vratima automobila traže radnike svih profesija doduše u rusiji su još bolje plaćeni ratnici koji potpišu ugovor samo je problem što im je prosječni rok trajanja mjesec dana.Te jadnike zaista ne bi trebala brinuti inflacija.Hoholo Mudovski wrote:Učinci rata u Ukrajini na Njemačku.
Sad je počeo udarati i po srpskim profilima koji broje na ruke, hahahahaha.
Piglet- Posts : 1544
2016-02-24
https://www.vecernji.hr/vijesti/eksplozije-kiberneticki-napadi-dronovi-nad-bazama-pokusaji-atentata-je-li-europa-vec-u-hibridnom-sukobu-1820017
Ocijenio je i koliko su stvarne ruske prijetnje nuklearnim oružjem. "To su prijetnje za domaću, rusku publiku na domaćoj političkoj sceni u Rusiji, čime Putin dokazuje svoju odlučnost svojim biračima. S druge strane, te su prijetnje namijenjene i publici u zemljama članicama NATO saveza u skladu s doktrinom načelnika glavnog stožera ruske vojske Valerija Gerasimova da Rusija u ratu mora djelovati tako da prisili na popuštanje i predaju svojih protivnika, i to uz pomoć medijskih glasina prema kojima je u sukobu s Rusijom nemoguće pobijediti. Dakle, Gerasimov je još 2013. u svojoj studiji dokazao da Rusija tehnološki zaostaje za NATO-om i da uspjeti može jedino propagandnim sredstvima, koristeći slobodu medija na Zapadu, i to tako da kaže da je rat za protivnika izgubljen čim ga Rusija napadne. Tome služe svi domaći putinofili i korisne budale", kaže za Večernji.
Ocijenio je i koliko su stvarne ruske prijetnje nuklearnim oružjem. "To su prijetnje za domaću, rusku publiku na domaćoj političkoj sceni u Rusiji, čime Putin dokazuje svoju odlučnost svojim biračima. S druge strane, te su prijetnje namijenjene i publici u zemljama članicama NATO saveza u skladu s doktrinom načelnika glavnog stožera ruske vojske Valerija Gerasimova da Rusija u ratu mora djelovati tako da prisili na popuštanje i predaju svojih protivnika, i to uz pomoć medijskih glasina prema kojima je u sukobu s Rusijom nemoguće pobijediti. Dakle, Gerasimov je još 2013. u svojoj studiji dokazao da Rusija tehnološki zaostaje za NATO-om i da uspjeti može jedino propagandnim sredstvima, koristeći slobodu medija na Zapadu, i to tako da kaže da je rat za protivnika izgubljen čim ga Rusija napadne. Tome služe svi domaći putinofili i korisne budale", kaže za Večernji.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5171
2021-02-20
Ljudi imaju pravo biti neutralni, tako recimo jedan Ero je neutralan po pitanju uništavanja Sirijske nacije od strane ISILA...Hoholo Mudovski wrote:
Koliko god ratovi pratili čovječanstvo od početka povijesti, toliko je svaki rat tragedija i odraz loših politika i diplomacije.
Ovaj rat će se jednom spominjati kao i Zaljevski, kada se bilo tražilo oružje za masovno uništenje, jednostavno se nije trebao dogoditi, a glavni akteri će i dalje uživati međ. ugled. Onih koje nema sjetit će se samo obitelj. [/quote]
Nemaju pravo biti neutralni kad su zločini u pitanju. To kao prvo.
Kao drugo, ne postoji sirijska nacija, niti je ikada postojala.
Postoje Kurdi i Ukrajinci, koji se zbog raznoraznih nasilnika nikad nisu
mogli samostalno ostvariti kao nacija u svojoj državi. Sličnost s Hrvatima
je evidentna.
Zamisli, Putin na početku agresije odprilike kaže:
"Ne postoje Ukrajinci kao narod, ne postoji ukrajinski jezik, niti Ukrajina kao država",
a 50 milijuna Ukrajinca zna i misli sasvim suprotno.
Kao treće, i onda i sada sam smatrao da je ISIL globalno zlo, koje trba ustaviti
silom, jer je to bio jedni način kako ga se riješiti.
Kao četvrto, i onda i sada mislim da Kurdi imaju pravo ostvariti se kao narod na zemlji
na koju im je Bog dodijelio.
Kao peto, isto takvo pravo imaju i Albanci, Hrvati, Slovenci ili bilo koji drugi narod na Zemlji.
Osporavanje gornjih 5 točaka nasiljem (rušenjem, paljenjem, ubijanjem) je samo
izravni dokaz da biblijska sotona postoji.
metilda wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/eksplozije-kiberneticki-napadi-dronovi-nad-bazama-pokusaji-atentata-je-li-europa-vec-u-hibridnom-sukobu-1820017
Sve to možemo pratiti i na ovom opskurnom forumu. Ne mislim da je netko od ovdašnjih kolega za to plaćen, ali da je pod
razornim utjecajem takve propagande to svakako da.
Najprije je išla tvrdnja kako Rusima nitko ništa ne može, jer, zaboga, za obranu posjeduju S300, S400, S500 i Pantsir S.
Onda je uslijedilo kako Zapadni svijet mogu uništiti neoborivim Cirkonima i Kinžalima za samo 15 minuta.
Ukrajinci s prastarim sredstvima dnevno dokazuju da im je sve navedeno ustvari smeće.
Trenutno im je fora "Oreški" koji sve uništava, a "Sarmat" im je kao oružje za završni Armagedon na planetu Zemlja.
Ovo zadnje nisu još isprobali...sovjetski olinjali generali možda i bi, ali mladi pukovnici zasigurno ne.
Na mladim pukovnicima Rusija ostaje, ja sam u to više nego siguran. Tako uvijek završavaju diktature!
metilda likes this post
Da nije Twitera ne bi bilo Trumpa.Piglet wrote:Trebaš biti svjestan da raspravljaš s tipom koji se informira o stanju ruske ekonomije na twitter stranicama brazilske influencericevili40 wrote:u njemačkoj ima dobroplaćenog posla kolko hoćeš,firme na vratima automobila traže radnike svih profesija doduše u rusiji su još bolje plaćeni ratnici koji potpišu ugovor samo je problem što im je prosječni rok trajanja mjesec dana.Te jadnike zaista ne bi trebala brinuti inflacija.Hoholo Mudovski wrote:Učinci rata u Ukrajini na Njemačku.
Sad je počeo udarati i po srpskim profilima koji broje na ruke, hahahahaha.
Ne bi zna da Ukrajina ima 100k dezertera iako evo neki tvrde 60k.
Šta ti misliš koja je prava brojka po tvojim izvorima
Draga, u ovoj priči su korisne budale oni koji navijaju za rat, ti recimo.metilda wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/eksplozije-kiberneticki-napadi-dronovi-nad-bazama-pokusaji-atentata-je-li-europa-vec-u-hibridnom-sukobu-1820017
Similar topics
» Rat u Ukrajini - moderirana tema
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Tema za Jugonostalgicare
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Tema za Jugonostalgicare
Page 21 of 22