Rat u Ukrajini - moderirana tema
Page 19 of 23
Page 19 of 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema
PS: Odgovor umjetne inteligencije!
Ameri imaju dovoljno brze rakete (od 5-10 Macha), koji u Moskvu stižu za 2 minuta.
S njima mogu eventualno lansirane Sarmate oboriti iznad Moskve!
Ameri imaju dovoljno brze rakete (od 5-10 Macha), koji u Moskvu stižu za 2 minuta.
S njima mogu eventualno lansirane Sarmate oboriti iznad Moskve!
Eroo- Posts : 79182
2016-07-22
Srpski portal b92:
Da Rusi ih imaju ali su neprecizne i rade štetu samo ispod zemlje...crvenkasti wrote:Pitao sam umjetnu imtaligenciju:
Da li SAD imaju hiersonične rakete poput ruskih kinžala, cirkona i orešnika?
-----------------------------------------
-----------------------
Dakle, nemaju, ali jako rade na tome, tj. skoro imaju.
Kad ih naprave, Rusi će najebati.
U pravu je Joda.
Ero je već pokazao masu dokaza da su obrane, tako da nema stra, kokice u ruke...
Pričati o mogućem nuklearnom ratu je rusofilski spin koji ima za cilj da obeshrabri pružanje potpore hrabrim Ukrajincima koji jedva čekaju da se spusti dob za mobilizaciju na 18. i pobjede Rusiju.
U mog tatka pogolema patka. Tramp vam pomogo, tatka ne može uplašiti.Hoholo Mudovski wrote:Da Rusi ih imaju ali su neprecizne i rade štetu samo ispod zemlje...crvenkasti wrote:Pitao sam umjetnu imtaligenciju:
Da li SAD imaju hiersonične rakete poput ruskih kinžala, cirkona i orešnika?
-----------------------------------------
-----------------------
Dakle, nemaju, ali jako rade na tome, tj. skoro imaju.
Kad ih naprave, Rusi će najebati.
U pravu je Joda.
Ero je već pokazao masu dokaza da su obrane, tako da nema stra, kokice u ruke...
Pričati o mogućem nuklearnom ratu je rusofilski spin koji ima za cilj da obeshrabri
pružanje potpore hrabrim Ukrajincima koji jedva čekaju da se spusti dob za mobilizaciju
na 18. i pobjede Rusiju.
Koja je to po redu Putinova crvena linija? Koji je od svojih objavljenih ciljeva ostvario dosad?
Postigao je sve suprotno od onoga šta je postavio za cilj.
Uskoro će trogodišnja invazija, umjesto trodnevna, kao što je obećano.
I? Ništa. Pljačka nije uspjela ni po jednom pitanju.
dijagram wrote:Dobro, nemoj se sad i ti mijesati u ove muske stvari.metilda wrote:A evo što ja iz kužine. znam i prije Tadića
https://net.hr/danas/vijesti/sarmat-moze-unistiti-zapad-u-15-minuta-i-ostali-bi-zivi-samo-putin-i-par-zohara-bunkeru-3f0f2104-ad66-11ef-a8a8-b282ec61614a
Ima tu strucnjaka, dobro, nemaju nikakvo stvarno iskustvo ali imaju ogromno internetsko:)
Ne obraćajte pažnju na mene.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5171
2021-02-20
Hoholo Mudovski wrote:dobar je naš Tadić stručnjak... https://www.index.hr/vijesti/clanak/rozic-i-tadic-ne-porucujemo-nista-biracima-hspa-jer-nismo-vise-njegovi-clanovi/359760.aspxmetilda wrote:A evo što ja iz kužine. znam i prije Tadića
https://net.hr/danas/vijesti/sarmat-moze-unistiti-zapad-u-15-minuta-i-ostali-bi-zivi-samo-putin-i-par-zohara-bunkeru-3f0f2104-ad66-11ef-a8a8-b282ec61614a
tko zna čije memoare moramo čekati da nam da pravu verziju nepjevanja, ovaj ne izlaska na izbore.
s obzirom da je jedini stručnjak u hrvatskoj za nuklearnu energiju možda je sve jasno...
Da mi joda ne izbriše temu moram ubacit štagod o Ukrajini.
Potpukovnik Kent Miller iz kanadskog inženjerijskog korpusa navodno je umro "od medicinskih komplikacija" 25. studenog 2024. Služio je u Združenoj operativnoj jedinici Ukrajina (JTF-U) u sklopu operacije kanadskih oružanih snaga UNIFIER, čiji je cilj obučavanje ukrajinskih opunomoćenika za borbu protiv Rusije.
Prema kanadskim vlastima, u vrijeme njegove smrti, Miller je služio u Vrhovnom stožeru savezničkih snaga u Europi (SHAPE) u Casteauu, Belgija, gdje je bio odgovoran za UNIFIER "planiranje i koordinaciju". Prije toga bio je zapovjednik 41. inženjerijske pukovnije kanadske vojske.
Rip
Ma čovječe, mene ne zanimaju specifikacije raketa, balističkih, interkontinentalnih, hipersoničnih, mene prvenstveno zanima zaluđenost rusofila, a u tome im potpomažu svi domaći mediji i portali koji prenaglašavaju rusku udarnu moć i podcjenjuju američku i svih ostalih. Time namjerno stvaraju paniku i osjećaj beznađa kod stanovništva, a od beznađa do predaje je kratak put. Ali to nije ni čudno kad nam većinu medija drže Srbi i Jugoslaveni. A što je Tadić nekad rekao o nekoj drugoj temi boli me đon. Ni tvoji ixerski izvori nisu vjerodostojniji jer vjeruješ samo rusofilnima. Rusi su uspješni u svom propagandnom ratu. Imaju oružje sudnjega dana, bla, bla, bla... Kao što je Tadić rekao, ako bi došlo do nuklearnog rata preživio bi Putin i žohari. Imao bi čime vladati. Pale sam na svijetu.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Eroo and Šandor Winnetou like this post
Gotovi smo. Atomska s'sleva! Lezi!
Čudno mi je da ga rusofili ne citiraju.
Čudno mi je da ga rusofili ne citiraju.
metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:dobar je naš Tadić stručnjak... https://www.index.hr/vijesti/clanak/rozic-i-tadic-ne-porucujemo-nista-biracima-hspa-jer-nismo-vise-njegovi-clanovi/359760.aspxmetilda wrote:A evo što ja iz kužine. znam i prije Tadića
tko zna čije memoare moramo čekati da nam da pravu verziju nepjevanja, ovaj ne izlaska na izbore.
s obzirom da je jedini stručnjak u hrvatskoj za nuklearnu energiju možda je sve jasno...
Potpukovnik Kent Miller iz kanadskog inženjerijskog korpusa navodno je umro "od medicinskih komplikacija" 25. studenog 2024. Služio je u Združenoj operativnoj jedinici Ukrajina (JTF-U) u sklopu operacije kanadskih oružanih snaga UNIFIER, čiji je cilj obučavanje ukrajinskih opunomoćenika za borbu protiv Rusije.
Prema kanadskim vlastima, u vrijeme njegove smrti, Miller je služio u Vrhovnom stožeru savezničkih snaga u Europi (SHAPE) u Casteauu, Belgija, gdje je bio odgovoran za UNIFIER "planiranje i koordinaciju". Prije toga bio je zapovjednik 41. inženjerijske pukovnije kanadske vojske.
Rip
Ma čovječe, mene ne zanimaju specifikacije raketa, balističkih, interkontinentalnih, hipersoničnih, mene prvenstveno zanima zaluđenost rusofila, a u tome im potpomažu svi domaći mediji i portali koji prenaglašavaju rusku udarnu moć i podcjenjuju američku i svih ostalih. Time namjerno stvaraju paniku i osjećaj beznađa kod stanovništva, a od beznađa do predaje je kratak put. Ali to nije ni čudno kad nam većinu medija drže Srbi i Jugoslaveni. A što je Tadić nekad rekao o nekoj drugoj temi boli me đon. Ni tvoji ixerski izvori nisu vjerodostojniji jer vjeruješ samo rusofilnima. Rusi su uspješni u svom propagandnom ratu. Imaju oružje sudnjega dana, bla, bla, bla... Kao što je Tadić rekao, ako bi došlo do nuklearnog rata preživio bi Putin i žohari. Imao bi čime vladati. Pale sam na svijetu.
Ova demografska piramida uzima u obzir da ima 40 miliona, a danas ih na teritoriju koji kontrolira režim Zelenskog ima 20 od kojih je pola umirovljenika.
To ispadne 10. Izbaciš žene to je 5.
Znači još 5 miliona od tek rođenih do mirovine muškaraca se može mobilizirali.
The Times ranije ove godine
“Očekivano trajanje života muškaraca smanjilo se sa 66-67 godina prije rata na 57-58 godina”, rekla je Ella Libanova, voditeljica Instituta za demografiju i društvene studije pri Nacionalnoj akademiji znanosti Ukrajine. Samo četiri afričke zemlje – Čad, Nigerija, Lesoto i Srednjoafrička Republika – imaju niži životni vijek.
Čestitke
Slava geroem
rusi imaju nenadjebivu raketu koja leti xxx maha od moskve do amerike 15-25min neoboriva velika s desetine nuklearnih glava koje lete samostalno na birane ciljeve iz svemira sve sprzi dok kazes skafiskafnjak... ameri imaju samo starinske dosadne nukearne rakete na granici rusije s doletom do moskve za 3 minute te montiraju nove jos blize
zavija li vuk ?
zavija li vuk ?
debotoijusto- Posts : 31689
2014-04-12
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nuklearni-strucnjak-otkrio-crni-scenarij-u-slucaju-da-putin-lansira-sotonu-ii-u-20-minuta-to-bi-bilo-to-ali-pod-jednim-uvjetom-15527374?cx_linkref=jl_home_g2_g3
vuksadinare- Posts : 100451
2015-09-08
Nemoj te pufinofilske spinove. Nuklearni sukob je nemoguć i Rusi samo blefirajudebotoijusto wrote:rusi imaju nenadjebivu raketu koja leti xxx maha od moskve do amerike 15-25min neoboriva velika s desetine nuklearnih glava koje lete samostalno na birane ciljeve iz svemira sve sprzi dok kazes skafiskafnjak... ameri imaju samo starinske dosadne nukearne rakete na granici rusije s doletom do moskve za 3 minute te montiraju nove jos blize
zavija li vuk ?
Ne znam zašto bi im to dali, ako imaju svoje? Ukri imaju znanje i tehnologiju za to.
Ako bi ga Putin kojim slučajem koristio u Ukrajini, nebi dugo čekao na ukr. odgovor.
Zna to Putin.
Ako bi ga Putin kojim slučajem koristio u Ukrajini, nebi dugo čekao na ukr. odgovor.
Zna to Putin.
Last edited by Eroo on 28/11/2024, 19:48; edited 3 times in total
Hoholo Mudovski wrote:metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:dobar je naš Tadić stručnjak... https://www.index.hr/vijesti/clanak/rozic-i-tadic-ne-porucujemo-nista-biracima-hspa-jer-nismo-vise-njegovi-clanovi/359760.aspxmetilda wrote:A evo što ja iz kužine. znam i prije Tadića
Rip
Ova demografska piramida uzima u obzir da ima 40 miliona, a danas ih na teritoriju koji kontrolira režim Zelenskog ima 20 od kojih je pola umirovljenika.
“Očekivano trajanje života muškaraca smanjilo se sa 66-67 godina prije rata na 57-58 godina”, rekla je Ella Libanova, voditeljica Instituta za demografiju i društvene studije pri Nacionalnoj akademiji znanosti Ukrajine. Samo četiri afričke zemlje – Čad, Nigerija, Lesoto i Srednjoafrička Republika – imaju niži životni vijek.
Čestitke
Slava geroem
Hoćeš reći da je genocidni Putin uspio u svom planu da istrijebi ukrajinsku naciju? Istrebljuje on i svoju. Njegov vlastiti narod mu služi za topovski meso. U prosjeku 1700 mrtvih Rusa svaki dan. Cenzura u ruskim medijima na maksimumu. U njih nema slava herojima jer trunu na ukrajinskom tlu da ne bi isplaćivao odštete obiteljima. Vi rusofili ste totalno izvrnuli osnovne ljudske vrijednosti i još se time hvalite.
I Srba je bilo više u DR nego nas. Majko, da je malo logike...
2021-02-20
Šandor Winnetou likes this post
Hoholo Mudovski wrote:Nemoj te pufinofilske spinove. Nuklearni sukob je nemoguć i Rusi samo blefirajudebotoijusto wrote:rusi imaju nenadjebivu raketu koja leti xxx maha od moskve do amerike 15-25min neoboriva velika s desetine nuklearnih glava koje lete samostalno na birane ciljeve iz svemira sve sprzi dok kazes skafiskafnjak... ameri imaju samo starinske dosadne nukearne rakete na granici rusije s doletom do moskve za 3 minute te montiraju nove jos blize
zavija li vuk ?
to potpuno jasno kao x na poljudu u nedilju
debotoijusto- Posts : 31689
2014-04-12
Da osjećam se sigurno s obzirom da Biden čuva nuklearne šifre.debotoijusto wrote:Hoholo Mudovski wrote:Nemoj te pufinofilske spinove. Nuklearni sukob je nemoguć i Rusi samo blefirajudebotoijusto wrote:rusi imaju nenadjebivu raketu koja leti xxx maha od moskve do amerike 15-25min neoboriva velika s desetine nuklearnih glava koje lete samostalno na birane ciljeve iz svemira sve sprzi dok kazes skafiskafnjak... ameri imaju samo starinske dosadne nukearne rakete na granici rusije s doletom do moskve za 3 minute te montiraju nove jos blize
zavija li vuk ?
to potpuno jasno kao x na poljudu u nedilju
metilda wrote:Službenik wrote:metilda wrote:AssadNaPodmornici wrote:Službenik wrote:Hoholo Mudovski wrote:Ovo što Rusija radi u Ukrajini je bez sumnje rat s obzirom na broj mrtvih i količinu potrošenog oružja bez obzira na fensi naziv specijalna vojna operacija koji naziv sugerira da se radi o nečemu ograničenom.
S druge strane ruski ratni jastrebovi prigovarali su Putinu da se ostavi šaha i nagazi Ukrajinu po udžbeniku, poruši mostove, zapovjedne centre, demoralizira stanovništvo...
I evo, stvari eskaliraju.
Sada su i Rusi počeli pohati žabe.
Do 20.1. Još je daleko
Hm ... da ... ipak mislim kako se previše očekuje od tog 20. siječnja kao neke velike prekretnice.
U konačnici, lopta je u ruskim rukama.
Ako im se Trump postavi slično Bidenu, odgovor će biti isti kao sada Bidenu.
Rusi su iznijeli svoje uvjete za koje mislim da su minimalni.
Ispod toga neće, a i ne moraju ići obzirom na resurse za ratovanje i općenito gospodarskih resursa, a i BRICS im stoji iza leđa za ono što bi im moguće prifalilo. Naravno, najjača podrška Rusiji iz BRICS-a je Kina koja dobro zna što bi se njoj spremalo da kojim slučajem padne Rusija.
nisi pratio ovu temu. BRCIS im uvodi sankcije. Kineske banke sporovde sankcije spram Rusiji iz razloga da ne izgube poslovanje sa Zapadom, Indija je neutralna, prodaje oružje Ukrajini, JAR je vukojebina , Brazil je neutralan, jedna BRICS razvojna banka uvela sankcije Rusiji.
Tko je još u BRCISu a da je pouzdan? Iran aj. ali je u svojim problemima, plus on ne šalje pomoć nego prodaje. Ali oni su im zapravo jedini saveznik. Nešto se spominje Turska kao član BRICSa ne znam jel se to dogodilo, a Turci osim što vojno pomažu Ukrajinu , evo upravo su njihovi islamisti napali i pobili Ruske specijalce u Siriji.. jeben saveznik.
Rusima je jedini pravi prijatelj Iran i donekle Sj.Koreja. Kinezi kada ih se stisne sa sankcijama , sprovode te sankcije kontra Rusije. Tipa zaprijeti se Kineskoj firmi/banci koja posluje u Rusiji i ove ako posluju sa zapadom, krenu ograničavati poslovanje sa Rusijom(sporovode sankcije). naravno ne svaka firma, ali hoću reći , koliko index kmečao da Kineske firme prodaju reprometarijal Rusiji, međutim zapadna industrija oružja pa i ukrajinska se opskrbljuje isto iz Kine.
iskreno ako bi Kina stala 100% iza Rusije, ovi bi mogli čak i izdržati čak i teoretski zajeb sa Trumpom, ali nema naznaka da Kinezi će išta to radit. Dapače ucijenjuju ruse za naftu, uvode im sankcije svako malo..
Meni je nevjerojatno koliko kolege nasjedaju na prorusku propagandu. Čitam donekle VL, jl, sd, Index sam blokirala, i sad, neće oni direktno za Rusiju a kontra SAD ali ono pišu o vojnoj snazi Rusije a sve kao SAD i nato kaska tehnološki i količinom oružja za Rusijom i tako svaki dan. Uz proruske bloger ili ixere nije ni čudo da su ovako indoktrinirani da ne kažem neku žešću riječ
Drugarice Metilda, u kužinu i hvataj se lonaca i mani se svitske politike.
Za tvoje dobro.
Jerbo kad ovo svrši bit ćeš loše.
Aha, to su te tradicionalne vrijednosti koje Putin brani okupacijom Ukrajine? Spolna diskriminacija, žene tišina! U kužinu i ćut bre! trpi ako te tradicionalni muž malo mlatne preko usta? Ne ću biti loše jer će Rusija šaptom pasti iz prostog razloga jer nije pregazila Ukrajinu za tri dana kako je planirala. Tako su neki isti kao oni planirali pregaziti Hrvatsku za tri dana pa su podvili repove i otišli na traktorima. Samo se nadam da Ukrajinci neće napraviti istu grešku kao mi.
Drugarice Metilda, lako za to ča pišeš.
Najgore od svega je ča ti viruješ u to ča pišeš.
E tu nima pomoći.
Zato samo pozorno prati ča se dogadja.
@Službenik
Na temi pratim uglavnom yodu i on mi je pouzdan izvor informacija koje me zanimaju. Ako ti vjeruješ da je rublja nikad jača, ruska vojna sila jača od ukupne prozapadne, ako vjeruješ da ukrajinska nacija ne postoji i da će nestati kao i država im i ako vjeruješ da je Putin dobrotvor koji čuva moralni poredak... A gle, ako kažem što mislim na to Yoda će me banirsti
Na temi pratim uglavnom yodu i on mi je pouzdan izvor informacija koje me zanimaju. Ako ti vjeruješ da je rublja nikad jača, ruska vojna sila jača od ukupne prozapadne, ako vjeruješ da ukrajinska nacija ne postoji i da će nestati kao i država im i ako vjeruješ da je Putin dobrotvor koji čuva moralni poredak... A gle, ako kažem što mislim na to Yoda će me banirsti
2021-02-20
Metilda mislim da si dovoljno stara da znaš da povijest pišu pobjednici i da voditi obrambeni rat nužno ne znači i pobjedu u ratu.metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:dobar je naš Tadić stručnjak... https://www.index.hr/vijesti/clanak/rozic-i-tadic-ne-porucujemo-nista-biracima-hspa-jer-nismo-vise-njegovi-clanovi/359760.aspxmetilda wrote:A evo što ja iz kužine. znam i prije Tadića
Rip
Čestitke
Slava geroem
Hoćeš reći da je genocidni Putin uspio u svom planu da istrijebi ukrajinsku naciju? Istrebljuje on i svoju. Njegov vlastiti narod mu služi za topovski meso. U prosjeku 1700 mrtvih Rusa svaki dan. Cenzura u ruskim medijima na maksimumu. U njih nema slava herojima jer trunu na ukrajinskom tlu da ne bi isplaćivao odštete obiteljima. Vi rusofili ste totalno izvrnuli osnovne ljudske vrijednosti i još se time hvalite.
Ovaj rat je privilegija ukrajinske sirotinje, a oni bogatiji ( zna se koja etnička skupina ima novca. Hint - precjednik) su po Mediteranu...
Žao mi je ljudi koje kao prasce izvlače iz domova da se bore u izgubljenom ratu. Tebi nije i to je osnovna razlika između mene i tebe...
@hoholovski
Znam da povijest pišu pobjednici ali kako ne razumiješ da Putin ne može biti pobjednik?
Znam da povijest pišu pobjednici ali kako ne razumiješ da Putin ne može biti pobjednik?
2021-02-20
meni nije jasno naslađivanje nad uništavanjem Ukrajine od ekipa koja tvrdi da su sve to Rusi , i da je glavni neprijatelj Zapad.metilda wrote:Hoholo Mudovski wrote:
Čestitke
Slava geroem
I onda se naslađuju kako su unesrećili puno ukrajinskih obitelji, donjeli im tragediju u dom, i da su ih demografski unazadili.
bolesno.
pogotovo što isti tvrde da su vjernici, isti tvrde da su Ukrajinci Rusi i isti tvrde da se Rusija bori protiv Sotonsko natoa.
inače što se tiče dalje ;
https://www.index.hr/vijesti/clanak/i-putinu-i-trumpu-se-zuri-zavrsiti-rat-u-ukrajini-cure-detalji-plana/2619618.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Ponovo cure elementi trumpova plana.
točno curi ono što sam 100000000 puta rekao na forumu. i 100% je opet ispalo tako.
Navodno je Putin spremniji za pregovore da pokazuje znakove da je i on spreman prihvatiti Trumpov plan.
Navodno je Biden poslao ATACAMSe uz prešutni dogovor Trumpa, jer Trump realno ima dosta koristi od toga.
uz malo sreće završi rat za 3 mjeseca.
a onda ostaje tragedija nad Ukrajinom i Rusijom. Te dvije zemlje imaju 1000godina izmješanu povijest, zajedno su bili u WW1, WW2 u Sovjetskom Savezu i to su bili donekle i ravnopravni, 1991 su se rastali u bratstvu, ukrajinci se odkreli nuk oružja a rusi rekli "nema straha mi vas pazimo"..
a gle sada, neće kod Ukrajinaca biti kao kod nas par godina nakon rata - "tko nas bre zavadi, udruga za istraživanje Ukrajinskih zločina". takve stvari će se rješavati bombom pod auto odmah, a i UA država će kazneno goniti svakoga tko bude pokušao izjednačavati krivicu.
Sumnjam da će u UA dezerteri kao kod nas Plenkovic i Zoki i Sanader dobijati pozicije u vladi..
UA može preživjet i obnoviti se ako se prebace u mentalitet Izraela.
Iskreno mislim da Rusiji nema spasa i da ćemo svjedočiti njenom raspadu za 10-20godina
Pa uračunat ćemo mu to što je pobijedio samog sebe kad se samopojebo napadom na Ukrajinu kao pobjedu ...metilda wrote:@hoholovski
RayMabus- Posts : 184559
2014-04-11
Page 19 of 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Rat u Ukrajini - moderirana tema
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Tema za Jugonostalgicare