Uhitilo opet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Uhitilo opet
Policija upala u Beroševu kuću, u tijeku je pretres
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-beros-policija-mu-upala-u-kucu-otkriveno-sto-uskok-istrazuje/2615723.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-beros-policija-mu-upala-u-kucu-otkriveno-sto-uskok-istrazuje/2615723.aspx
vili40-
2015-08-02
Re: Uhitilo opet
pa si ti sad nađi novog ministra iz HDZ-ovog bazena a da nema putra na glavi
vili40-
2015-08-02
Slažem se, ali vidim i jedan problem...vili40 wrote:pa si ti sad nađi novog ministra iz HDZ-ovog bazena a da nema putra na glavi
Ako uzmemo cjelokupan "bazen" ima li koga uopće normalnog za istaknuti na bilo koju ministarsku poziciju, čak i za predsjednika vlade a da zna što radi i nije lopov, a da bi uopće prihvatio takvu poziciju ?
Ako uzmemo bilo koga sposobnog iz realnog sektora, odmah je upitno njegovo umno stanje jer se uopće ide petljati u to, a sasvim sigurno će biti sklon kojekakvom namještanju, jer je u realnom sektoru, ako je sposoban, sigurno iskorištavao sve moguće načine koji mogu proći ispod radara, a da ostvari maksimalnu dobit uz minimalne troškove :-)
Imamo onda cendrave populiste koji će se zaklinjati u poštenje. Čak i da im vjerujem sumnjam u njihovu sposobnost da bilo što naprave. Sve bi nam troškove mogli prikazati "u cent", ali tu ne bi bilo troškova vrijednih spomena - tj. ne bi bili u stanju ništa pokrenuti i istjerati do kraja.
Imamo takvih primjera dosta, sve pošteno, ali učinak nikakav.
Da bi se nešto uopće pokrenulo, a u hrvatskom bazenu, trebamo u biti dobre lopove.
Oni bi našli inovativne projekte, koji bi bili na korist cijelo društveno-političkoj zajednici, ali bi to odradili, moraju i sebe ugraditi ili ih ne interesira.
Stvar je naći one koji će se pametno i umjereno ugraditi, a ne neumjerene.
Budimo realni, mi nemamo poštenih i sposobnih svetaca.
Da ih imamo, razapeli bismo ih u roku odmah :-)
Painkiller-
2014-04-27
abraham and Hartmann like this post
darth_vader dislikes this post
Pade mi na pamet, a što mislim da je stvarno zastrašujuće...
Ne znam da li su nam uopće trebali ovi dualni robotski mikroskopi.
Ako nisu, onda je to stvarno kriminal.
A ako su korisni, onda se otvara drugo pitanje...
Ja mislim da ne bi uopće bili nabavljeni da nije bila uključena osobna korist.
Netko je tražio nešto korisno i naravno skupo, gdje se može oprati 10% :-)
Ako je time donio korist i spasio barem jedan život ili poboljšao zdravlje, onda svaka čast.
Kolika je šteta ? oko 700K čini mi se da sam pročitao, a Vili uprihodio samo 75K ?
Vili kretenčino.
Ne znam da li su nam uopće trebali ovi dualni robotski mikroskopi.
Ako nisu, onda je to stvarno kriminal.
A ako su korisni, onda se otvara drugo pitanje...
Ja mislim da ne bi uopće bili nabavljeni da nije bila uključena osobna korist.
Netko je tražio nešto korisno i naravno skupo, gdje se može oprati 10% :-)
Ako je time donio korist i spasio barem jedan život ili poboljšao zdravlje, onda svaka čast.
Kolika je šteta ? oko 700K čini mi se da sam pročitao, a Vili uprihodio samo 75K ?
Vili kretenčino.
Painkiller-
2014-04-27
Tup - glup, tup - glup .... Koliko malouman moraš biti da ideš zamračivati EU fondove? Pa lijepo su Plenkinokiju rekli da poruči svojima: - Kradite od svog naroda koliko vas je volja, ali gadno vam se piše ako isto pokušate s europskim fondovima. Mora da je Laura pri zadnjem posjetu dobro lički izrukovala našeg Super Andriju, da je skroz zaboravio presumpciju, jel'te, nevinosti, nego je Vilija promptno otpilija.
zganci_i_jetrica- Posts : 1423
2021-06-05
darth_vader likes this post
Ma nema ferke Evo HaDeZeju rejting odma' skočio na 40%Hoholo Mudovski wrote:Ima li ovo veze sa skokovima s požarnih stepenica slobodnim stilom na kaldrmu? Štrajkom? Plandemijom?
Di got prstom takneš zasmrdi.
zganci_i_jetrica- Posts : 1423
2021-06-05
Vilceku trebamo oprostiti.
Sjetimo se samo kako se junacki borio s tzv. covidom , pa takvo nesto nije vidjeno u svijetu.
On i plenki dva puta su nas spasili, dva puta pobijedili strasni virus.
A tek cjepiva, pa nabavio je cjepiva preko veze da ga imamo i za izvoz.
Sve zbog brige za malog priprostog covjeka koji naravno nista ne razumije i nema pojma u kakvoj je
pogibeljnoj situaciji.
I danas ga pamtim kako izlazi pred kamere nakon zestokog boja sav krvav i znojav i mastan kakav vec je,
obrise prljavim rukavima prljavo celo i kaze, danas, puf, pant, danas, evo, jos 27 novih zarazenih.
A pogled, ta njuska,.... tesko zabrinutog covjeka za sve nas.
I sad se tu nadju neki koji mu zamjeraju uzimanje nesto novcica kojih ionako nikad dovoljno.
Pa jebem ga i novac, zar nisu vaznije pobjede, krv i znoj, svakodnevni raporti.
Plenki ga promptno otpisa ko kakvu gnjidu, a zna da se radi o heroju nacije.
Gojenac zeli sve zasluge samo za sebe, ostat ce valjda jedini heroj i pobjednik nad koronom.
Dok i njega ne pritvore.
Sjetimo se samo kako se junacki borio s tzv. covidom , pa takvo nesto nije vidjeno u svijetu.
On i plenki dva puta su nas spasili, dva puta pobijedili strasni virus.
A tek cjepiva, pa nabavio je cjepiva preko veze da ga imamo i za izvoz.
Sve zbog brige za malog priprostog covjeka koji naravno nista ne razumije i nema pojma u kakvoj je
pogibeljnoj situaciji.
I danas ga pamtim kako izlazi pred kamere nakon zestokog boja sav krvav i znojav i mastan kakav vec je,
obrise prljavim rukavima prljavo celo i kaze, danas, puf, pant, danas, evo, jos 27 novih zarazenih.
A pogled, ta njuska,.... tesko zabrinutog covjeka za sve nas.
I sad se tu nadju neki koji mu zamjeraju uzimanje nesto novcica kojih ionako nikad dovoljno.
Pa jebem ga i novac, zar nisu vaznije pobjede, krv i znoj, svakodnevni raporti.
Plenki ga promptno otpisa ko kakvu gnjidu, a zna da se radi o heroju nacije.
Gojenac zeli sve zasluge samo za sebe, ostat ce valjda jedini heroj i pobjednik nad koronom.
Dok i njega ne pritvore.
dijagram-
2015-08-09
Majke ti mile sto vam nije dosta. nikad dosta.. lova je šava rekla bi moja baba tko se ne zna kontrolirati ili je ne zna kontrolirati
vuksadinare- Posts : 100451
2015-09-08
Neš ti love, ukrao samo 1 bitcoinvuksadinare wrote:Majke ti mile sto vam nije dosta. nikad dosta.. lova je šava rekla bi moja baba tko se ne zna kontrolirati ili je ne zna kontrolirati
Di su oni šta su ukrali pelješke mostove.
Inace glupav je optuzivati sve hdzovce da su lopine.. ravnatelj kbc Split Meštrovića je dobio mito.. onaj nacelnik hdzovac je odbio hrabro onog ukrajinskog tajkuna da gradi farmu pilića u njegovu mjestu uz sav pritisak pa čak i Plenkija..Hoholo Mudovski wrote:Neš ti love, ukrao samo 1 bitcoinvuksadinare wrote:Majke ti mile sto vam nije dosta. nikad dosta.. lova je šava rekla bi moja baba tko se ne zna kontrolirati ili je ne zna kontrolirati
2015-09-08
... Meštrović je odbio mitovuksadinare wrote:Inace glupav je optuzivati sve hdzovce da su lopine.. ravnatelj kbc Split Meštrovića je dobio mito.. onaj nacelnik hdzovac je odbio hrabro onog ukrajinskog tajkuna da gradi farmu pilića u njegovu mjestu uz sav pritisak pa čak i Plenkija..Hoholo Mudovski wrote:Neš ti love, ukrao samo 1 bitcoinvuksadinare wrote:Majke ti mile sto vam nije dosta. nikad dosta.. lova je šava rekla bi moja baba tko se ne zna kontrolirati ili je ne zna kontrolirati
2015-09-08
Odbio mito, ali, da li je prijavio pokušaj podmićivanja ?vuksadinare wrote:
... Meštrović je odbio mito
Sigurno su mu rekli da su kolege već pristale i trebao je prijaviti.
Ako nije prijavio, treba i njega maknuti. Ne zatvoriti, samo ga maknuti.
Painkiller-
2014-04-27
a ti si kao mjerodavan da to veliš,za tebe je i Bandić bio teška poštenjačina a zamračio je love tisuće puta više nego Beroš,Beroš je za njega mala beba samo što Bandić nije dirao europsku lovu nego kao našu pa nikom ništa.Ovo što gledamo je jedan posto od svega što se zapravo dešava,rekli bi samo vrh sante leda.Jel ti znaš jednog za kojeg bi stavio ruku u vatru da si ne pomaže sa strane?vuksadinare wrote:Inace glupav je optuzivati sve hdzovce da su lopine.. ravnatelj kbc Split Meštrovića je dobio mito.. onaj nacelnik hdzovac je odbio hrabro onog ukrajinskog tajkuna da gradi farmu pilića u njegovu mjestu uz sav pritisak pa čak i Plenkija..Hoholo Mudovski wrote:Neš ti love, ukrao samo 1 bitcoinvuksadinare wrote:Majke ti mile sto vam nije dosta. nikad dosta.. lova je šava rekla bi moja baba tko se ne zna kontrolirati ili je ne zna kontrolirati
vili40-
2015-08-02
ukralo ? ukralo !
idemo sad svi ... a kako je milanovic... a ona oreskovic... prokleti puljac i bozo petrov
idemo sad svi ... a kako je milanovic... a ona oreskovic... prokleti puljac i bozo petrov
debotoijusto- Posts : 31689
2014-04-12
Kako je ovdje riječ o sitnoj kokošarskoj lovi (Beroš 75K mita )ako se gleda na razini sustava u kojem se vrte milijarde, toliko netko nesposoban napravi štete samim time što je glup i nesposoban.debotoijusto wrote:ukralo ? ukralo !
A to kad se radi s državom svi napuhavaju brojke...
Radim u maloj firmi i sjećam se kad sam poslao neku ponudu za neki sitni natječaj, liga 10K, marža strahovita, i kako sam dobio odgovor da li sam siguran da je to ispravna ponuda i da li mi možda fali jadna nula na cijeni. Ostale ponude su imale jednu nulu više ...
Nisam mogao vjerovati, a oni nisu mogli vjerovati da smo toliko jeftiniji, pa sam im poslao uzorke da provjere, i naravno kupili od nas.
A da se nisam javio, netko bi potpuno legalno pokupio više nego Beroš ... a bile sitnice u pitanju...
Milanović sigurno radi i financijski više štete nego Beroš, jednostavno takav čovjek. Voli čovjek trošit na račun države kad može. Sve po zakonu.
Orešković ... tko bi normalan njoj povjerio neki ozbiljan posao i pare ?
Petrov ... pošten ali nesposoban. On ne bi ni pokrenuo ništa, pa ne bi bilo ni štete, ali je šteta u samom nečinjenju.
Painkiller-
2014-04-27
nije "samo" 75 nego su toliko "otkrili/dokazali" za sad a steta tko zna kakva za HR , kako vidimPainkiller wrote:Kako je ovdje riječ o sitnoj kokošarskoj lovi (Beroš 75K mita )ako se gleda na razini sustava u kojem se vrte milijarde, toliko netko nesposoban napravi štete samim time što je glup i nesposoban.debotoijusto wrote:ukralo ? ukralo !
A to kad se radi s državom svi napuhavaju brojke...
Radim u maloj firmi i sjećam se kad sam poslao neku ponudu za neki sitni natječaj, liga 10K, marža strahovita, i kako sam dobio odgovor da li sam siguran da je to ispravna ponuda i da li mi možda fali jadna nula na cijeni. Ostale ponude su imale jednu nulu više ...
Nisam mogao vjerovati, a oni nisu mogli vjerovati da smo toliko jeftiniji, pa sam im poslao uzorke da provjere, i naravno kupili od nas.
A da se nisam javio, netko bi potpuno legalno pokupio više nego Beroš ... a bile sitnice u pitanju...
Milanović sigurno radi i financijski više štete nego Beroš, jednostavno takav čovjek. Voli čovjek trošit na račun države kad može. Sve po zakonu.
Orešković ... tko bi normalan njoj povjerio neki ozbiljan posao i pare ?
Petrov ... pošten ali nesposoban. On ne bi ni pokrenuo ništa, pa ne bi bilo ni štete, ali je šteta u samom nečinjenju.
kao da kazes da sanader uzeo "samo" nesto sitno mita a steta od gospodarenja MOL-a inom nemjerljiva za sve ove godine
debotoijusto- Posts : 31689
2014-04-12
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Historija se opet ponavlja.Srpkinje opet luduju za Turcinom
Page 1 of 7