ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska mora postati predsjednička demokracija

Go down

Hrvatska mora postati predsjednička demokracija Empty Hrvatska mora postati predsjednička demokracija

Post by debotoijusto Mon 11 Nov - 18:20

Mislav Kolakušić, predsjednik stranke Pravo i Pravda u ponedjeljak je u Rijeci objavio da se kandidira za predsjednika Hrvatske te je predstavio svoj program.

‘Dosadašnje sve vlade u Hrvatskoj nastale su na temelju mita, korupcije, licemjerja, žetončića i tome slično. Na prošlim izborima zagovarao sam ono što i sada zagovaram - Hrvatska mora prijeći na predsjednički sustav vlasti‘, kazao je Kolakušić, piše Novi list.

‘Hrvatski građani moraju dobiti vlast koju biraju na izborima, a ne onu koju lažni patrioti, suverenisti, liberali, ljevičari prodaju HDZ-u koji raspolaže desetinama milijardi naših kuna na način kako njima padne na pamet. Iskorištavaju sva sredstva iz Europske unije na način da poticaje uglavnom daju vlastitim članovima. Dosta toga licemjerja‘, rekao je.

‘Hrvatska mora postati predsjednička demokracija jer je to jedini način da građani biraju onoga tko će u njihovo ime upravljati zemljom. Alternativa je Kenwood Kenon kojemu je preko 80 posto ministara uhapšeno zbog kriminala i korupcije. Nedopustivo je da korumpirana banda vlada s 30 posto glasova. Ako postanem predsjednik, imat ćemo referendum, ne samo o tom, nego i o brojnim drugim pitanjima‘, izjavio je Kolakušić.

Kada je riječ o lokalnim izborima, Kolakušić je naglasio da građani Rijeke nisu imali jako dugo kvalitetnog kandidata kao što je Danijel Klaić iz stranke Pravo i pravda.

‘Pozivam građane da budu pametni i da podrže Pravo i pravdu i Danijela Klaića jer je to jamstvo da ovakvog kaosa u gradu više neće biti‘, zaključio je Kolakušić, piše Novi list.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kolakusic-se-kandidirao-za-predsjednika-rh-i-objavio-svoj-program-hrvatska-mora-postati-predsjednicka-demokracija-15521455?cx_linkref=jl_home_najnovije
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Hrvatska mora postati predsjednička demokracija Empty Re: Hrvatska mora postati predsjednička demokracija

Post by debotoijusto Mon 11 Nov - 18:20

evo i njega u ponovnom pokusaju prodaje price
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Hrvatska mora postati predsjednička demokracija Empty Re: Hrvatska mora postati predsjednička demokracija

Post by Hartmann Fri 15 Nov - 23:27

Kako demokracija kad je sef birokrata u Briselu?? No

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Sat 16 Nov - 7:41

Kolakušić se nudi kao Hrvatski Trump. 
Ako netko iz ambasade prepozna kvalitetu mogao bi dogurati daleko.
Priča mu je populistička dobra, a u svim pitanjima ima odgovore kao i ja što bi dao.
Usporedio bi ga sa Raspudićem koji je verbalni baletan ili gimnastičar, a Kolakušić dizač utegova ili ragbijaši.

Hrvatska mora postati predsjednička demokracija 10000111
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 16 Nov - 14:01

Pa imali smo prakticno predsjedniku demokraciju pa rekli ne valja hocemo briselsku eu demokraciju a dobar dio takvih koji su to govorili i trazili sad hoce predsjedniku.. rezime-mi pojma nemamo  sto hocemo.. ujutro ovako popodne onako
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Sat 16 Nov - 14:19

vuksadinare wrote:Pa imali smo prakticno predsjedniku demokraciju pa rekli ne valja hocemo briselsku eu demokraciju a dobar dio takvih koji su to govorili i trazili sad hoce predsjedniku.. rezime-mi pojma nemamo  sto hocemo.. ujutro ovako popodne onako
Imamo mi pojma što hoćemo, ali to je suprotno od onoga što ambasade hoće. A ambasada hoće kokošinjac...

Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 16 Nov - 14:26

Hoholo Mudovski wrote:
vuksadinare wrote:Pa imali smo prakticno predsjedniku demokraciju pa rekli ne valja hocemo briselsku eu demokraciju a dobar dio takvih koji su to govorili i trazili sad hoce predsjedniku.. rezime-mi pojma nemamo  sto hocemo.. ujutro ovako popodne onako
Imamo mi pojma što hoćemo, ali to je suprotno od onoga što ambasade hoće. A ambasada pojma nema sto se događahoće kokošinjac...
Ma imamo kurac pojma.. sto bi rekao krleza mi i politika dva razlicita pojma.. pola naroda nema pojma sto se događa u svijetu ali zna kad gostuje aca trofrtaljka u areni.. i samo daj daj pare.. nikad dosta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 16 Nov - 14:29

.. da bombe padaju 100 km dalje ne bi pojma imali i bolio nas đoko za onog 100 km od nas.. valjda nece u moje dvoriste.. kad pocnu padat okolo u dvoriste ili u susjedovu.. fala kurcu nije u moje.. zaboli me kurac za susjeda.. sto kaze moja zena uzet paliju i dobro istuc.. i predobro je nama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Sat 16 Nov - 14:58

vuksadinare wrote:.. da bombe padaju 100 km dalje ne bi pojma imali i bolio nas đoko za onog 100 km od nas.. valjda nece u moje dvoriste.. kad pocnu padat okolo u dvoriste ili u susjedovu.. fala kurcu nije u moje.. zaboli me kurac za susjeda.. sto kaze moja zena uzet paliju i dobro istuc.. i predobro je nama
100km dalje su srbi,. Naravno da nas boli đoko. 
Oko toga smo se bećinom formirali kao nacija. Još ostala pitanja.

Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by immortal Sun 17 Nov - 0:11

Hoholo Mudovski wrote:
vuksadinare wrote:.. da bombe padaju 100 km dalje ne bi pojma imali i bolio nas đoko za onog 100 km od nas.. valjda nece u moje dvoriste.. kad pocnu padat okolo u dvoriste ili u susjedovu.. fala kurcu nije u moje.. zaboli me kurac za susjeda.. sto kaze moja zena uzet paliju i dobro istuc.. i predobro je nama
100km dalje su srbi,. Naravno da nas boli đoko. 
Oko toga smo se bećinom formirali kao nacija. Još ostala pitanja.
U većoj neprilici smo nego kad su bombe padale.
Tada nas je Bog čuvao ali mi ni Njegovu crkvu sačuvali nismo. Prihvati On druge. Loše nam se piše. Odnose nam. Mi trabunjamo šta se po svijetu zbiva.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Sun 17 Nov - 0:11

Vlast trebaju preuzeti U Hrvati.
Samo se tako spasiti možemo.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 17 Nov - 7:31

immortal wrote:Vlast trebaju preuzeti U Hrvati.
Samo se tako spasiti možemo.
Pa bili su na vlasti pa rekli ne valja hocemo briselsku i to upravo dobar dio onih koji se kao sad guraju pod suverenizam a skinuše sliku čovjeka koji je bio suveren
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics