ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ups..

Go down

ups.. Empty ups..

Post by prckov Sun 10 Nov - 21:41

Dutch Government Official Admits Covid Pandemic Was 'Military Operation': 'Ministry of Health Obeys NATO' - Slay News

A top Dutch government official has admitted that the Covid was a “military operation” and revealed that her nation was taking orders from the North Atlantic Treaty Organization (NATO) during the pandemic.

Dutch Health Minister Fleur Agema has revealed that the “military operation” was led by NATO and the Netherlands’ National Coordinator for Security and Counterterrorism (NCTV).

The NCTV is a Dutch government agency that serves the country’s national security.

During a speech in the Dutch parliament, Agema acknowledged in parliament that the Dutch pandemic policy is taking place “under the direction of National Coordinator for Security and Counterterrorism (NCTV) and Defense.”

She noted that the government responded to the pandemic by complying with “NATO obligations”.
In doing so, she confirmed the pandemic policy was a “coup d’état” by the NCTV.

Prominent Dutch doctor Els van Veen says she finally understands what happened to her, and other critical doctors, during the corona crisis:

“It was a military operation, the Minister of Health obeys NATO and NCTV,” Dr. van Veen said in a post on X.

On Thursday 24 October, Fleur Agema had a first: she was the very first health minister in parliamentary history to explain her actions by “NATO obligations.”
And not once, but six times, as Member of Parliament Pepijn van Houwelingen (FVD) did.

A three-minute video, in which Agema tells the Chamber that pandemic preparedness is related to treaty obligations and that the intelligence service NCTV is in charge, went viral on X.

Van Houwelingen immediately promised to answer Chamber questions.

Agema made her remarks during a debate on “resilience.”
She said the Netherlands must be prepared for any kind of disaster, such as “hybrid threats, military threats, natural disasters or a new pandemic.”

A “substantial strengthening” of the country’s resilience is needed, she said, adding:

“Under the direction of the NCTV and the Ministry of Defense, we will come up with a plan of action in the spring.”

She said shortly after taking over as minister that she had been briefed on resilience and the Nato commitments: “Since that briefing, I have been with my ministry taking stock of what we need to meet those Nato commitments.

“We are doing that under the leadership of the NCTV.

“A number of ministries are involved in this.

“I have asked if there is an overlap between pandemic preparedness and resilience of care and there is.”
She added: “You want to have the same tools as we would have had in relation to the corona crisis.”
In a post on X, Woo researcher Cees van den Bos responded to the admission, arguing that the pandemic was a “coup d’etat.”

He characterized the NCTV as a puppet of NATO.

“This country will only be free if the NCTV is completely abolished and these kinds of shadow governments never get a foothold again,” he said.

“This is the biggest obstacle that stands in the way of a democracy,” he said.
He added that there is no control over the NCTV:

“The NCTV has carte blanche, as has been shown during corona.”

According to Van den Bos, people who think corona is over (“let’s stop talking about it”) are waiting for another hard “reality check.”

He thanked Agema for her “candor.”
During the pandemic, NATO set the guidelines for the covid response and coordinated the “Stratcom” (strategic communications).

The guidelines were circulated through the member states’ foreign ministers.

Many believe this explains why Sweden, which only joined NATO this year, was the only country in Europe to adopt a more lenient policy during the pandemic.

Earlier, the leader of Verheid, Willem Engel, had made similar revelations.

At his trial in Rotterdam on 22 November 2022, in which he was accused of “sedition,” Engel gave an extensive speech in which he showed how the government has worked to combat critics of the Covid policy.

According to Engel, this involved agencies from four ministries: NCTV (Justice), AIVD (Interior), MIVD (Defense) and PCD19 (VWS).
“They formed a crisis team that worked together with other government agencies, such as the OM, mayors, and the judiciary, and with the media,” he reported in De Ander Krant on 27 November 2022.

“They are using a military method that amounts to mapping, suppressing, and disrupting.”

Critics from the medical world have meanwhile reacted sharply to Agema’s revelation, including medical ethicist Wendy Mittemeijer:

“For the first time in four years, I hear a public admission that the NCTV was in charge during the corona crisis and that it had to be carried out.

“It was a military operation.

“This was not allowed to be said for four years. That was a conspiracy theory.

“I appreciate the honesty of the minister, that this is being admitted and that he was not in charge.”

The admission from Agema also supports allegations made by Robert F. Kennedy Jr. about the production of the Covid mRNA vaccines in the U.S.

According to Kennedy, this was a military operation, wit

According to Kennedy, this was a military operation, with close involvement of the U.S. Department of Defense (DOD) and the military-industrial complex.

Kennedy argues that the DOD was in full charge and paid pharmaceutical companies for their brand names, so people would think they were getting something from Pfizer or Moderna.

The minister openly stated that both Covid and the current “pandemic preparedness’ is a military operation that has nothing to do with healthcare in the traditional sense of the word.

“Covid policy is a child of NCTV and NATO,” Agema asserted.

2014-04-19

Back to top Go down

ups.. Empty Re: ups..

Post by dijagram Sun 10 Nov - 21:49

Ne vjerujem , ne bi struka dopustila nesto takvo. :D
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 11 Nov - 4:15

Sve shto sam napisao i predvidio na ovome forumu od Ukrajine do Amerike i takozvanog zapada se ostvaruje.Upravo slushao na lokalnoj TV kako Tramp kaze shto ce mu biti prvo kada preuzme duznost u Bijeloj kuci.Kaze da ce unishtiti vokizam u korijenu ,da ce odmah zabraniti jebeno tumachenje spola i da u SAD postoji samo mushko i zensko rodjenjem a da ce potpisati zakon koji garantira privatnu tuzbu protiv svih lijechnika koji su unishtili zivote mladim ljudima (djeci) svojim operacijama.Ovo mi je dovoljno shto sam chuo da budem ponosan na sebe shto sam mu dao svoj glas.Nije ni on Bog da ce ispuniti sve shto je obecao ,ali neka rijeshi samo ova pitanja i ja mogu biti zadovoljan kao ljudsko bice koje je dalo mali doprinos pobjedi nad bolesnicima koji su pokushali dehumanizirati Ameriku.Ah da,pozabih da je Trampov sin napisao na X da je Zelenskom ostalo 38 dana i da nakon toga nema vishe dzeparca.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by prckov Mon 11 Nov - 13:46

veli ona da je kovid pandemija vojna operacija, odnosno kovid pandemiju je vodio nato sa ministarstvima obrane. Jedino je reakcija na pandemiju u Svedskoj bila drugacija jer Svedska tad nije bila u nato-u
bojim se da ce se ispostavit da je nato u drustvu sa un-om, wef-om i imf-om ukljucen u un-ov program "odrzivog razvoja" i wokizma

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Mon 11 Nov - 13:56

prckov wrote:veli ona da je kovid pandemija vojna operacija, odnosno kovid pandemiju je vodio nato sa ministarstvima obrane. Jedino je reakcija na pandemiju u Svedskoj bila drugacija jer Svedska tad nije bila u nato-u
bojim se da ce se ispostavit da je nato u drustvu sa un-om, wef-om i imf-om ukljucen u un-ov program "odrzivog razvoja" i wokizma
i BRICKs

UN na bricks sastanku 

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham Mon 11 Nov - 16:19

Znao sam... Nesta slicno govori i clan Sabora DNRH onaj vjeroucitelj sta je htio u Bruselles. Dakle, Nato, ne neka obavjestajna organizacija, navuce Kinu da uvede najrigoroznije  mjere u povijesti. Kepec se zavuce u natajnije odaje Kremlja, da da mu se napravi stol od 20 metara, primjera je nebrojeno. Sta je zastrasujuce??? Da pomenute zemlje nemaju obavjestajne, kontraobavjestajne i druge zemlje vec NATO hop a oni skok. Uniste ekonomiju, tjeraju znanstvenike da prave ad hoc streljiva jer jebi ga rat je u vakciniranju itd. Dakle vjeroucitelj je znao. Siguran sam da u svakom parlamentu postoji par ovakovih znalaca. Svedska se spasila ne sto je bila nepripremljena, ne sta ima los zdravstveni sustav sa najmanje bolnickih kreveta u Eu i sl stvari vec sta nije bila u NATO. Znao sam.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Tue 12 Nov - 7:38

abraham wrote:Znao sam... Nesta slicno govori i clan Sabora DNRH onaj vjeroucitelj sta je htio u Bruselles. Dakle, Nato, ne neka obavjestajna organizacija, navuce Kinu da uvede najrigoroznije  mjere u povijesti. Kepec se zavuce u natajnije odaje Kremlja, da da mu se napravi stol od 20 metara, primjera je nebrojeno. Sta je zastrasujuce??? Da pomenute zemlje nemaju obavjestajne, kontraobavjestajne i druge zemlje vec NATO hop a oni skok. Uniste ekonomiju, tjeraju znanstvenike da prave ad hoc streljiva jer jebi ga rat je u vakciniranju itd. Dakle vjeroucitelj je znao. Siguran sam da u svakom parlamentu postoji par ovakovih znalaca. Svedska se spasila ne sto je bila nepripremljena, ne sta ima los zdravstveni sustav sa najmanje bolnickih kreveta u Eu i sl stvari vec sta nije bila u NATO. Znao sam.

alo, to kaze nizozemska ministrica zdravstva, ako ona laze onda lazem i ja, nego, s kakvom mentalnom ginastikom si zakljucio da putinov sto, i sve ostalo sto si natafrljo, iskljucuje ovo sto je ona rekla. Po kojoj logici (ili zakonu) jedno iskljucuje drugo

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Tue 12 Nov - 7:52

a kad smo kod drugog, sve su institucije na zapadu woke i sve su prihvatile ESG i odrzivi razvoj, bukvalno sve. To ce ekonomski unistit zapad a to i jest cilj UN-a. WEF-a, EU glavnih igraca, americkih demokrata pa do sorosa i open society i manjih riba. Skoro svaka korporacija, svaka pojedina nacija je prihvatila odrzivi razvoj i ESG, ukljucujuci Kinu koja samo usmeno prihvaca, dok u poraksi rade kao sto su uvjek radili (grade termoelektrane ko da nema sutra) i povezuju se sa BRICKS-om. Taj bricks (globalni jug) predstavlja cisti globalizam po zamislima wef-a i ostalih koje sam nabrojo. Ono sto Klaus veli potreba za uspostavljanjem multipolarnog svijeta (da amerika nece bit svjetska sila) je politicki cilj a ne posljedica nekakve klimatske katastrofe na koju treba odgovorit (ekonomskim) "od-rastom" i slicnim sranjima koja prodaju ovcama. To znaci kraj unipolarnog svijeta, odnosno kraj dominantnog uticaja Amerike (zapada) slobodnog trzisnog kapitalizma, suvereniteta (drzava i ljudi), krascanstva kakav je do sad bio i osnovnih ljudskih prava, a uspostava sustava kontrole nad cijelim svijetom dok brazil, rusija, indija, kina i nacije inicijative "belt and road" napreduju i rastu.
Al dobro, nekima ovdje je problem Orban, prije im je bio problem Bolsonaro i slicni.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham Tue 12 Nov - 8:35

prckov wrote:
abraham wrote:Znao sam... Nesta slicno govori i clan Sabora DNRH onaj vjeroucitelj sta je htio u Bruselles. Dakle, Nato, ne neka obavjestajna organizacija, navuce Kinu da uvede najrigoroznije  mjere u povijesti. Kepec se zavuce u natajnije odaje Kremlja, da da mu se napravi stol od 20 metara, primjera je nebrojeno. Sta je zastrasujuce??? Da pomenute zemlje nemaju obavjestajne, kontraobavjestajne i druge zemlje vec NATO hop a oni skok. Uniste ekonomiju, tjeraju znanstvenike da prave ad hoc streljiva jer jebi ga rat je u vakciniranju itd. Dakle vjeroucitelj je znao. Siguran sam da u svakom parlamentu postoji par ovakovih znalaca. Svedska se spasila ne sto je bila nepripremljena, ne sta ima los zdravstveni sustav sa najmanje bolnickih kreveta u Eu i sl stvari vec sta nije bila u NATO. Znao sam.

alo, to kaze nizozemska ministrica zdravstva, ako ona laze onda lazem i ja, nego, s kakvom mentalnom ginastikom si zakljucio da putinov sto, i sve ostalo sto si natafrljo, iskljucuje ovo sto je ona rekla. Po kojoj logici (ili zakonu) jedno iskljucuje drugo
Iskljujcuje zato sta je shizofreno tvrditi da je NATO inicirao nesta. Svako iniciranje ide preko tajnih sluzbi. Dakle Kina i Rusija kao dvije , povama, najjace vojne sile dopuste da ih infiltriraju tajne sluzbe neke NATO zemlje, prodaju im pricu i oni kao mahnita stuka zgrizu u taj socni mamac. Dakle Kina uradi njzesce zatvareanje cijele drzave, napravi nepopravljivu stetu ekonomiji itd... Zato sta ih je NATO navukao. Rusija takoder. Kolega dajte se dozovite pameti. Sta je ova bila zastupnik ili ministar ne znaci nista. JA zivim u zemlji gdje je Greta do nedavno bila mjerodavna. Otvara je sjednice UN... Shizofrenicno dijete Projekt upravo tih lijevioh Woke pizdarija. Dakle , ne vazno tko je izrekao vec sta je rekao. Moj je kumasin priznat doktor medicine a pusi dvije kutije cigareta. Njegove savjete o zdravom zivotu bas ne uzima ozbiljno. Preskacemo tu temu. 
Dakle moj zakljucak je da je Nizozemska politicarka otkrila dxa su Kineska i Ruska obavjestajna zajednica glupe i nesposobne i da su iste zemlje se upustile u ad hoc proizvodnju vakcina i prisilno vakciniranje puka. U biti , ajd zdravo, ovo ne vodi nikamo.  Vi ste vjernik i to radikalni isto kao Gretisti ali druga banda. Nato izjebao Australiju??? Tststststs. 
Osim toga , ne da mi se provjeravati , mislim da sam procitao da procjepljenost u Svedskoj medu najvecim. Provjerio sam 88%. O cemu brsla ta zvjezdica????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Tue 12 Nov - 11:31

kakva kina i rusija, jesi ti uopce razumio o cemu je riojec u tekstu iznad. Aj sad polako probaj opet, dakle, mjere kao reakciju na pandemiju je uveo nato preko ministarstava obrane pojedinih zemalja (maske, zatvaranje skola i drugih ustanova, kovid ausvajs i slicno) a ne medicinska struka nizozemske. Ona pretpostavlja da je razlika u strogoci reakcije na pandemiju u svedskoj razlicita jer svedska nije bila nato clanica pa je i reakcija bila labavija. 

evo da ti pojednostavim - ” and revealed that her nation was taking orders from the North Atlantic Treaty Organization (NATO) during the pandemic.. i to je islo preko, odnosno te zapovjedi je provodio - Netherlands’ National Coordinator for Security and Counterterrorism (NCTV). Ako opet nista ne kontas i umjesto drumom opet odlucis sumom onda ces morat diskutirat sam sa sobom, jer meni se neda odgovarat na mozgarijee temeljene na fantazijama

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham Tue 12 Nov - 11:48

prckov wrote:kakva kina i rusija, jesi ti uopce razumio o cemu je riojec u tekstu iznad. Aj sad polako probaj opet, dakle, mjere kao reakciju na pandemiju je uveo nato preko ministarstava obrane pojedinih zemalja (maske, zatvaranje skola i drugih ustanova, kovid ausvajs i slicno) a ne medicinska struka nizozemske. Ona pretpostavlja da je razlika u strogoci reakcije na pandemiju u svedskoj razlicita jer svedska nije bila nato clanica pa je i reakcija bila labavija. 

evo da ti pojednostavim - ” and revealed that her nation was taking orders from the North Atlantic Treaty Organization (NATO) during the pandemic.. i to je islo preko, odnosno te zapovjedi je provodio - Netherlands’ National Coordinator for Security and Counterterrorism (NCTV). Ako opet nista ne kontas i umjesto drumom opet odlucis sumom onda ces morat diskutirat sam sa sobom, jer meni se neda odgovarat na mozgarijee temeljene na fantazijama
Kao da objasnjavas suhozidu... Pandemija je bila svjetska a ne Nizozemska, Svedska ili NATO. Clanice NATO su vjerojatno imale i misljenje vojske jer se minimum vojne spreme mora odrzati pod svim uvjetima. Ta glupaca mijesa povod i posljedice kao i dobar dio forumasa. Kina ili Rusija se nisu savjetovale sa svojim vojskama i napustili granice, ukinuli nadzor zracnog ili morskog prostora ili slicno jer eto prehladeni smo??? Cilj teksta a i vaseg narativa je da se radilo o uroti, svjeckih razmjera a eto neka tuka iz Nizozemske ih provalial i raskrinkala. Standardno danasnj znanje iz Informera ili Index... Kada ovo procitate necete vjerovati svojim ocima, Nevideno, sto je taj i taj rekao, Nevjerojatno i sl pizdarije. Na kraju vaznost dobije Greta ili Sincic koji dobije 19% glasova na izborima. Kila jebenog mozga....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Tue 12 Nov - 12:08

abraham wrote:
prckov wrote:kakva kina i rusija, jesi ti uopce razumio o cemu je riojec u tekstu iznad. Aj sad polako probaj opet, dakle, mjere kao reakciju na pandemiju je uveo nato preko ministarstava obrane pojedinih zemalja (maske, zatvaranje skola i drugih ustanova, kovid ausvajs i slicno) a ne medicinska struka nizozemske. Ona pretpostavlja da je razlika u strogoci reakcije na pandemiju u svedskoj razlicita jer svedska nije bila nato clanica pa je i reakcija bila labavija. 

Kao da objasnjavas suhozidu... Pandemija je bila svjetska a ne Nizozemska, Svedska ili NATO. Clanice NATO su vjerojatno imale i misljenje vojske jer se minimum vojne spreme mora odrzati pod svim uvjetima. Ta glupaca mijesa povod i posljedice kao i dobar dio forumasa. Kina ili Rusija se nisu savjetovale sa svojim vojskama i napustili granice, ukinuli nadzor zracnog ili morskog prostora ili slicno jer eto prehladeni smo??? Cilj teksta a i vaseg narativa je da se radilo o uroti, svjeckih razmjera a eto neka tuka iz Nizozemske ih provalial i raskrinkala. Standardno danasnj znanje iz Informera ili Index... Kada ovo procitate necete vjerovati svojim ocima, Nevideno, sto je taj i taj rekao, Nevjerojatno i sl pizdarije. Na kraju vaznost dobije Greta ili Sincic koji dobije 19% glasova na izborima. Kila jebenog mozga....

cak i nato predstavnica veli da je nato bio ukljucen u raspodjelu sredstava, medicinskih potrepstina i slicno. Ukljucenost nato uopce nije upitna mazgo glupa, nego i kako veli ova ministrica i uticaj koji je imo na vodenje reakcije na pandemiju. Sve ti gore pojednostavljeno pise, nije visa matematika pobogu. Strasno je citat vake gluposti od odrasla covjeka. Nije rijec o iniciranju pandemije od strane natoa nego reakciji na pandemiju. Kakva zavjera te spopala upisi nato i covid u trazilicu pa ces imat more podataka o ukljucenosti nato u pandemijske mjere, alo. Sta jedes ti tamo u sveckoj pa te tako sjebalo

How are NATO and Allies responding to COVID-19?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham Tue 12 Nov - 12:23

prckov wrote:
abraham wrote:

cak i nato predstavnica veli da je nato bio ukljucen u raspodjelu sredstava, medicinskih potrepstina i slicno. Ukljucenost nato uopce nije upitna mazgo glupa, nego i kako veli ova ministrica i uticaj koji je imo na vodenje reakcije na pandemiju. Sve ti gore pojednostavljeno pise, nije visa matematika pobogu. Strasno je citat vake gluposti od odrasla covjeka. Nije rijec o iniciranju pandemije od strane natoa nego reakciji na pandemiju. Kakva zavjera te spopala upisi nato i covid u trazilicu pa ces imat more podataka o ukljucenosti nato u pandemijske mjere, alo. Sta jedes ti tamo u sveckoj pa te tako sjebalo

Suhozid , kazem ja. Lakse je sa zidom raspravljati. Kao prvo NATO je duzan drzati vojnu ili ratnu spremu na odredenoj razini. KAo drugo NATO pomaze kod svih katastrofa, poplava, pozara itd. Kao trece , cilj teksta je da se zakinuti dovedu do zakljucka da je NATO upetljan u to sve i tu se prica moze srioti do ludila. Daklem Ruska vojska je bila ukljucena u pomoci pri pandemiji, Kineska, vbjerojatno i Australska a i sve druge. Ljudstvom lokistikom i sl. Sve je to sasvim normalno. Dakle cilj teksta je da citatelj, koji bas i nije nesta sklon kritickom razmisljanju i zdarvom razumu pomisli, vidis NATO je upetljan i u koordinaciji sa zdravstevnim sustavom. Mora biti zavjera, da ga jebes. Daklem kila mozga. 
Nego pajdo, ja obdje iskacem. Bolje je kopati nos ili tako nesta nego raspravlöjati sa vam,a. Muhahahahaha, kila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Tue 12 Nov - 12:40

abraham wrote:
prckov wrote:
abraham wrote:

Suhozid , kazem ja. Lakse je sa zidom raspravljati. Kao prvo NATO je duzan drzati vojnu ili ratnu spremu na odredenoj razini. KAo drugo NATO pomaze kod svih katastrofa, poplava, pozara itd. Kao trece , cilj teksta je da se zakinuti dovedu do zakljucka da je NATO upetljan u to sve i tu se prica moze srioti do ludila. Daklem Ruska vojska je bila ukljucena u pomoci pri pandemiji, Kineska, vbjerojatno i Australska a i sve druge. Ljudstvom lokistikom i sl. Sve je to sasvim normalno. Dakle cilj teksta je da citatelj, koji bas i nije nesta sklon kritickom razmisljanju i zdarvom razumu pomisli, vidis NATO je upetljan i u koordinaciji sa zdravstevnim sustavom. Mora biti zavjera, da ga jebes. Daklem kila mozga. 
Nego pajdo, ja obdje iskacem. Bolje je kopati nos ili tako nesta nego raspravlöjati sa vam,a. Muhahahahaha, kila mozga...
Onda jel bio frigani šišmiš ili je virus uzgojen u labu? 
Kako Švedska ima najmanji višak smrtnosti u pLandemiji?
Hoće li Fauci u zatvor?
Vojska nije bila ovlaštena u slobodnim zemljama. Samo su aktivirani u totalitarističkim poput Kanade kada je recimo trebalo razbiti prosvjed protiv kovid potvrda, što nije ni Januković na Majdanu radio.

ups.. 10000111
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top