Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 35 of 38
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Re: Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Sjeverna Koreja uspješno je testirala novu hipersoničnu balističku raketu srednjeg dometa.
Projektil je navodno prešao 1500 kilometara brzinom 12 puta većom od brzine zvuka, dosegnuvši visinu od 100 kilometara prije nego što je pogodio svoju metu kod istočne obale Sjeverne Koreje.
Državni medij KCNA istaknuo je svoju upotrebu naprednih kompozita od karbonskih vlakana za poboljšanu obrambenu penetraciju i poboljšanu sposobnost napada.
Projektil je navodno prešao 1500 kilometara brzinom 12 puta većom od brzine zvuka, dosegnuvši visinu od 100 kilometara prije nego što je pogodio svoju metu kod istočne obale Sjeverne Koreje.
Državni medij KCNA istaknuo je svoju upotrebu naprednih kompozita od karbonskih vlakana za poboljšanu obrambenu penetraciju i poboljšanu sposobnost napada.
RayMabus- Posts : 187104
2014-04-11
Doslovno sirotinja koja se polebedi kad vide da je netko iz sela doša s plaćom koja je prestigla plaću iz naftnog sektora koje su u pravilu velike, a posao nedostižan, dok u vojsci rade sve ono što rade u svakodnevnom životu.AssadNaPodmornici wrote:ispada po tebi, iako je azijata svega par % u ruskoj populaciji, da čine na pojedinim djelovima fronte kod kurska gotovo sve vojnike..
ili ruski azijati svi tako sretno trče u rusku vojsku u rat koji ulazi u 4godinu a bijelaca gotovo nigdje(barem na sjeverno dijelu kurska gdje se tvrdi da su ovi stancionirani i napadaju) ili - ipak se možda radi o tome da neka azijska zemlja izravno sudjeluje u ratu na jednom uskom segmentu fronte gdje vidjeti bijelo lice ili barem ne-azijatsko lice na tom dijelu fronte postaje teže nego dobiti na lutriji..
Evo ona borba jednog iz Jakutije i Ukrajinca, lik je porijeklom iz republike koja je najmanje gusto naseljene, a ima ih milion.
To je ono što Ukrajina nema i zbog čega je jasno da će biti ili gubitak rata ili ww3.
Osim ako evropske zemlje ne pozovu na džihad tamo.
Samo malo generale. Znači li ovo da je Kim lansirao hipersoničnu raketu dometa 1500km kakvu Amerika još nije razvila dok je Blinken bio u J Koreji.RayMabus wrote:Sjeverna Koreja uspješno je testirala novu hipersoničnu balističku raketu srednjeg dometa.
Predlažem novu temu: Sraćka na Korejskom "poluostvu" na Božić 2025
Doša mu je Blinken u južnu Koreju dakle na poluotok nešto solit pamet i prodavat američke šeme pa mu ovaj ispalija raetu odma tako da mu bude jasno odma sve.
Tamo ćemo na onoj temi šta si otvorija o tome al mi se ne da sad to baš proučavat jel mi nije bitna ta raketa ( imaju oni te balističke rakete otprije samo montiraju svaki put nešto novo itd ).
Sraćka na južnom dijelu Korejskog "poluostva" na Božić 2025
Tamo ćemo na onoj temi šta si otvorija o tome al mi se ne da sad to baš proučavat jel mi nije bitna ta raketa ( imaju oni te balističke rakete otprije samo montiraju svaki put nešto novo itd ).
2014-04-11
Slažem se. Bitna je poruka koju Kim šaljeRayMabus wrote:Doša mu je Blinken u južnu Koreju dakle na poluotok nešto solit pamet i prodavat američke šeme pa mu ovaj ispalija raetu odma tako da mu bude jasno odma sve.
1.Moj tata ima veći od tvog
2.tko te jebe, ionako si na odlasku
Ono svi čekaju da sudac svira kraj
Ali momčad igra 90 min.
A ovaj ne želi ostaviti srce na terenu
Ako ga sreća ne pomazi
Scena iz najrusofobnijeg dijela Ukrajine
Ali momčad igra 90 min.
A ovaj ne želi ostaviti srce na terenu
Ako ga sreća ne pomazi
Scena iz najrusofobnijeg dijela Ukrajine
Najmanje 13 osoba poginulo je, a najmanje 18 ih je ozlijeđeno u ruskom napadu na industrijsko postrojenje u ukrajinskom gradu Zaporižji, javlja ukrajinska novinska agencija Ukrinform. Kyiv Independent piše da je ozlijeđenih najmanje 29 te da su hitne službe na licu mjesta.
Jutarnji list - Zelenski objavio jezivu snimku brutalnog ruskog napada, 13 mrtvih, deseci ozlijeđeni, prizori su negledljivi: 'Potpuni užas'
Jutarnji list - Zelenski objavio jezivu snimku brutalnog ruskog napada, 13 mrtvih, deseci ozlijeđeni, prizori su negledljivi: 'Potpuni užas'
2014-04-11
Zelensky je povukao genijalan potez, baš kao nekoć naši Gospari,
kad su osmanlijama nakon dugomjesečne opsade bacali pečene kokoši
preko zidina. Ovom k. glavom očigledno još uvijek ništa nije jasno.
https://x.com/KyivIndependent/status/1877076713764491611
kad su osmanlijama nakon dugomjesečne opsade bacali pečene kokoši
preko zidina. Ovom k. glavom očigledno još uvijek ništa nije jasno.
https://x.com/KyivIndependent/status/1877076713764491611
Zloguki prorok wrote:Ono svi čekaju da sudac svira kraj
Putin je već izgubio rat, samo se čeka da sudac odsvira kraj.
Saratov je cca 650 km od ukrajinke granice.
To ti je kao da iz HR gađaš grčke Atene.
To ti je kao da iz HR gađaš grčke Atene.
Eroo- Posts : 79665
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
Ptićka priletela i...bljat...
2016-07-22
UAZ je vjerojatno u voznom stanju :)Eroo wrote:Ptićka priletela i...bljat...
Bivši zapovjednik američke vojske u Europi Ben Hodges:
"Sram nas bilo što nismo učinili sve što smo mogli da pomognemo Ukrajini da pobijedi. To je u našem interesu. Ovo nije milostinja za Ukrajinu. Ovo je u našem strateškom interesu. I mislim da ćemo požaliti dan koji smo dopustili Rusija neka nastavi raditi ono što radi sada, dok još uvijek imamo priliku zapravo pomoći Ukrajini da porazi Rusiju."
Trebate više para poslat Ukrajini.
Komšić košta sine. Ne znaš ti dete s kime imaš posla i šta je GF5.
"Sram nas bilo što nismo učinili sve što smo mogli da pomognemo Ukrajini da pobijedi. To je u našem interesu. Ovo nije milostinja za Ukrajinu. Ovo je u našem strateškom interesu. I mislim da ćemo požaliti dan koji smo dopustili Rusija neka nastavi raditi ono što radi sada, dok još uvijek imamo priliku zapravo pomoći Ukrajini da porazi Rusiju."
Trebate više para poslat Ukrajini.
Komšić košta sine. Ne znaš ti dete s kime imaš posla i šta je GF5.
2014-04-11
Now it has been decided that Sweden will purchase a total of 44 new tanks of the Leopard 2 A8 type. They will also refurbish the 66 Leopard 2-type tanks that they already have, these are called Tank 122. In addition, they will refurbish combat vehicles.
2014-04-14
RayMabus wrote:Bivši zapovjednik američke vojske u Europi Ben Hodges:
Mene nije sram. Ja sam učinio sve što sam mogao, i još i više od toga.
Navijao sam za Ukrajinu iz petnih žila i želio da pobijedi.
Objavljivao sam kojakakve gluposti i milijun puta ispao idiot.
crvenkasti-
2014-04-17
Tako treba, triba trošit pare na oružje.
Triba obranit Komšića koji je projekt zapadne demokracije.
Sada je odlučeno da će Švedska kupiti ukupno 44 nova tenka tipa Leopard 2 A8. Obnovit će i 66 tenkova tipa Leopard 2 koje već imaju, ovi se zovu Tenk 122. Osim toga, obnovit će i borbena vozila.
Još para, još. Ha ha ha ha
Triba obranit Komšića koji je projekt zapadne demokracije.
Sada je odlučeno da će Švedska kupiti ukupno 44 nova tenka tipa Leopard 2 A8. Obnovit će i 66 tenkova tipa Leopard 2 koje već imaju, ovi se zovu Tenk 122. Osim toga, obnovit će i borbena vozila.
Još para, još. Ha ha ha ha
2014-04-11
Evo sad traži da mu drugi pošalju vojsku da brane Komšića i njihovu neoliberalnu demokraciju.
Aj majmune odjebi. Gađaj mu rafinerije ako oš a ako neš tko te jebe.
"Raspoređivanje partnerskih vojnih kontingenata na ukrajinskom teritoriju jedan je od najboljih alata za približavanje mira. Budimo praktičniji da to omogućimo", — Zelenski.
Aj majmune odjebi. Gađaj mu rafinerije ako oš a ako neš tko te jebe.
"Raspoređivanje partnerskih vojnih kontingenata na ukrajinskom teritoriju jedan je od najboljih alata za približavanje mira. Budimo praktičniji da to omogućimo", — Zelenski.
2014-04-11
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II