Rusi dronovima uništili ukrajinska skladišta žitarica na Dunavu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusi dronovima uništili ukrajinska skladišta žitarica na Dunavu
Aktualni premijer Sanchez također nema dovoljno zastupnika za sastavljanje vlade niti uz podršku skupine lijevih stranaka Sumar, te separatističkih lijevih stranaka Katalonije, Baskije i Galicije. Taj lijevi blok osvojio je ukupno 172 mjesta, a desni 170 pa nije izgledno formiranje vlade u nadolazećim tjednima. Feijoo je poručio da će razgovarati s ostalim strankama, prije nego idući mjesec u parlamentu počne glasanje o vladi. Sanchez, uvjeren da Feijoo neće dobiti podršku stranaka za formiranje manjinske vlade, vidi priliku za ostanak na vlasti. “Puno je više nas koji želimo da Španjolska napreduje, nego da nazaduje uz Narodnu stranku i Vox”, rekao je Sanchez u obraćanju svojim simpatizerima.
Zajedno za Kataloniju (JxCAT), stranka bivšeg katalonskog premijera Carlesa Puigdemonta u egzilu, ključna je za sastavljanje vlade u Španjolskoj nakon što na parlamentarnim izborima u nedjelju niti lijevi niti desni blok nije dobio dovoljan broj glasova za upravljanje zemljom.
https://www.geopolitika.news/vijesti/nerijeseni-izborni-rezultat-desnice-i-ljevice-vodi-spanjolsku-u-politicku-blokadu/
Zajedno za Kataloniju (JxCAT), stranka bivšeg katalonskog premijera Carlesa Puigdemonta u egzilu, ključna je za sastavljanje vlade u Španjolskoj nakon što na parlamentarnim izborima u nedjelju niti lijevi niti desni blok nije dobio dovoljan broj glasova za upravljanje zemljom.
https://www.geopolitika.news/vijesti/nerijeseni-izborni-rezultat-desnice-i-ljevice-vodi-spanjolsku-u-politicku-blokadu/
RayMabus- Posts : 165083
2014-04-11
RuZija polako navlači gnjev afričkih zemalja koje su uvijek gladne, prevedeno na Hrvatski rusi staju na vlastite (sopstvene) grablje.

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ma koga boli k za te crnce ?Šandor Winnetou wrote:RuZija polako navlači gnjev afričkih zemalja koje su uvijek gladne, prevedeno na Hrvatski rusi staju na vlastite (sopstvene) grablje.
I ti isto lupaš gluposti.
2014-04-11
Ne budali idiote, oni ovise o uvozu žitarica a istovremeno su bitani igrači za fosilna goriva.RayMabus wrote:Ma koga boli k za te crnce ?Šandor Winnetou wrote:RuZija polako navlači gnjev afričkih zemalja koje su uvijek gladne, prevedeno na Hrvatski rusi staju na vlastite (sopstvene) grablje.

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Crnci ?Šandor Winnetou wrote:Ne budali idiote, oni ovise o uvozu žitarica a istovremeno su bitani igrači za fosilna goriva.RayMabus wrote:Ma koga boli k za te crnce ?Šandor Winnetou wrote:RuZija polako navlači gnjev afričkih zemalja koje su uvijek gladne, prevedeno na Hrvatski rusi staju na vlastite (sopstvene) grablje.
NE
2014-04-11
Valjda si misli na ove ;
by RayMabus Fri 21 Jul - 22:03
Alžir je podnio zahtjev za članstvo u skupini BRICS i najavio da će u banku te grupe uplatiti 1,5 milijardi dolara, izvijestila je u četvrtak televizija Ennahar predsjednika Abdelmadjida Tebbounea.
Sjevernoafrička država, bogata naftom i plinom, želi diversificirati svoje gospodarstvo i osnažiti partnerstvo sa zemljama poput Kine.
Skupinu BRICS čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika. Obuhvaća 40 posto svjetske populacije i oko 26 posto svjetske ekonomije.
„Službeno smo se prijavili za pridruživanje skupini BRICS, poslali smo pismo kojim tražimo da postanemo dioničari banke. Prvi doprinos Alžira banci iznosit će 1,5 milijardi dolara“, rekao je Tebune.
Više od 40 država izrazilo je interes za članstvo u BRICS-u, rekao je ovaj tjedan južnoafrički diplomat zadužen za odnose s tom skupinom.
Među njima su Argentina, Iran, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuba, Demokratska Republika Kongo, Komori, Gabon i Kazahstan.
Proširenje BRICS-a bit će krajem kolovoza u Južnoafričkoj Republici glavna tema sastanka na vrhu skupine koja se protivi hegemoniji SAD-a i Zapada u međunarodnim odnosima.
Alžir podnio zahtjev za članstvo u BRICS-u

Alžir je podnio zahtjev za članstvo u skupini BRICS i najavio da će u banku te grupe uplatiti 1,5 milijardi dolara, izvijestila je u četvrtak televizija Ennahar predsjednika Abdelmadjida Tebbounea.
Sjevernoafrička država, bogata naftom i plinom, želi diversificirati svoje gospodarstvo i osnažiti partnerstvo sa zemljama poput Kine.
Skupinu BRICS čine Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika. Obuhvaća 40 posto svjetske populacije i oko 26 posto svjetske ekonomije.
„Službeno smo se prijavili za pridruživanje skupini BRICS, poslali smo pismo kojim tražimo da postanemo dioničari banke. Prvi doprinos Alžira banci iznosit će 1,5 milijardi dolara“, rekao je Tebune.
Više od 40 država izrazilo je interes za članstvo u BRICS-u, rekao je ovaj tjedan južnoafrički diplomat zadužen za odnose s tom skupinom.
Među njima su Argentina, Iran, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuba, Demokratska Republika Kongo, Komori, Gabon i Kazahstan.
Proširenje BRICS-a bit će krajem kolovoza u Južnoafričkoj Republici glavna tema sastanka na vrhu skupine koja se protivi hegemoniji SAD-a i Zapada u međunarodnim odnosima.
2014-04-11
???RayMabus wrote:Crnci ?Šandor Winnetou wrote:Ne budali idiote, oni ovise o uvozu žitarica a istovremeno su bitani igrači za fosilna goriva.RayMabus wrote:Ma koga boli k za te crnce ?Šandor Winnetou wrote:RuZija polako navlači gnjev afričkih zemalja koje su uvijek gladne, prevedeno na Hrvatski rusi staju na vlastite (sopstvene) grablje.
NE
Gospodarstvo Nigerije – Wikipedija
Gospodarstvo Nigerije predstavlja nacionalno gospodarstvo Savezne Republike Nigerije. Unatoč naftnom bogatstvu,

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Prije našeg rata postojao je vic o brzini, dakle na pitanje što je to brzina odgovor je bio kada kokoš protrči kroz etiopiju.

Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ne zanima me Nigerija. Daleko im kuća.
Ukrajina će ove godine proći bolno duhovno preobraženje jer od 2014 godine nisu smisli način kako da prevezu to žito u slučaju pomorske blokade nego sad još sole pamet cijelom nizu država u EU kako će njima nekakva eu komisija pomoć da oni izvoze u te zemlje i njima uništavaju privredu s niskim cijenama hrane.
Sad će fino blokada pa se vi u Kijevu jbte.
Možeš i propast šta se mene osobno tiče.
Kad propadnete onda će vam to biti to bolno duhovno preobraženje da se je ipak moralo mislit na PLAN B.
Ukrajina će ove godine proći bolno duhovno preobraženje jer od 2014 godine nisu smisli način kako da prevezu to žito u slučaju pomorske blokade nego sad još sole pamet cijelom nizu država u EU kako će njima nekakva eu komisija pomoć da oni izvoze u te zemlje i njima uništavaju privredu s niskim cijenama hrane.
Sad će fino blokada pa se vi u Kijevu jbte.
Možeš i propast šta se mene osobno tiče.
Kad propadnete onda će vam to biti to bolno duhovno preobraženje da se je ipak moralo mislit na PLAN B.
2014-04-11
PLAN B:
Jačanje svih željezničkih pravaca iz Ukrajine prema svim mogućim lukama u EU te jačanje lučke infrastrukture za utovar, spremanje i iskrcaj žita a koje se ako je iz Ukrajine radi po sistemu pečaćenja i vaganja vagona pa se taj isti pečat može skinit i to žito iskrcat u tim lukama odakle se ukrcava na brodove i izvozi na druge kontinete.
Nakon toga ZAPAD radi blokad Rusije na Crnom moru.
I tek tada je to pobjeda UKRAJINE I ZAPADA.
Jačanje svih željezničkih pravaca iz Ukrajine prema svim mogućim lukama u EU te jačanje lučke infrastrukture za utovar, spremanje i iskrcaj žita a koje se ako je iz Ukrajine radi po sistemu pečaćenja i vaganja vagona pa se taj isti pečat može skinit i to žito iskrcat u tim lukama odakle se ukrcava na brodove i izvozi na druge kontinete.
2014-04-11
Tko misli drukčije ili mi misli proturiječiti imajte u vidu da sam ja general galaktičke konfederacije najvišeg ranga i anđeo Znanja ( Prijestolnici ).RayMabus wrote:PLAN B:
Želite mi proturiječiti ?
Pa hajde pokušajte.
SRETNO.
2014-04-11
1. Izgradnja želejzničke mreže iz Ukrajine prema lukama u EU i jačanje njihovih spremišta i druge infrastrukture za prekrcaj žita. Pečatira se i ne otvara vagon sve dok ne dođe u tu luku dakle ne zatrpava se tržište EU s time.
2. Potpanje svih brodova u Crnom moru koji idu prema Rusiji i odsjecanje istih od tržišta dole koje kupuju naftu, žitarice i drugo.
Da ima Rusija i druge izlaze na mora al je problem šta je i njima većina žita u toj regiji pa im je problem prevoziti sve od tamo vlakom na Atlantik i Pacifik itd.

Ja vam nisam Isus Krist koji je došao ovamo širiti milosrđe.
Nešto drugo sam u toj nebeskoj hijerarhiji i ZABOLI ME KURAC ŠTA ĆE SIROMAŠNI CRNCI PLAĆATI ŽITO VIŠE.
2. Potpanje svih brodova u Crnom moru koji idu prema Rusiji i odsjecanje istih od tržišta dole koje kupuju naftu, žitarice i drugo.
Da ima Rusija i druge izlaze na mora al je problem šta je i njima većina žita u toj regiji pa im je problem prevoziti sve od tamo vlakom na Atlantik i Pacifik itd.

Nešto drugo sam u toj nebeskoj hijerarhiji i ZABOLI ME KURAC ŠTA ĆE SIROMAŠNI CRNCI PLAĆATI ŽITO VIŠE.
2014-04-11
UOSTALOM KAD SMO VEĆ KOD ŠUGAVIH CRNACA ONDA NEKA TRAŽE DA RUSIJA PUSTI UKRAJINU DA IZVOZI PA ĆE UKRAJINA ( ZAPAD ) TO ISTO PUSTITI RUSIJI U CRNOM MORU.RayMabus wrote:1. Izgradnja želejzničke mreže iz Ukrajine prema lukama u EU i jačanje njihovih spremišta i druge infrastrukture za prekrcaj žita. Pečatira se i ne otvara vagon sve dok ne dođe u tu luku dakle ne zatrpava se tržište EU s time.
AJ ZDRAVO
2014-04-11
ISTO TAKO ZA ONE KOJI MISLE DA ĆE PROTJERIVANJE RUSIJE IZ UKRAJINE I KRIMA RIJEŠITI STVAR JA VAM KAŽEM DA NEĆE JER ONI I DALJE IMAJU DRUGE LUKE ZA IZVOZ I NASTAVIT ĆE TUČ PO UKRAJINI I NJENIM LUKAMA.
TO SE NEĆE JEDINO DESITI AKO ONI NAPRAVE PLAN B TJ IMAJU TO KROZ NEŠTO IZVESTI KAO I RUSIJA.
ONDA IM SE NE ISPLATI TUČ PO UKRAJINI JER NE DOBIVAJU NIŠTA.
( U SLUČAJU DA TO UKRAJINA NEMA AMPUTIRALI BI JE S TRŽIŠTA I CIJENE RASTU A ONI I DALJE ZARAĐUJU JER IZVOZE KROZ DRUGE LUKE DOK OVAKO NEĆE JER JE TROŠAK PRIJEVOZA IZ TE REGIJE ŽELJEZNICOM JEDNAK I RUSIJI I UKRAJINI PA SE TAKMIČE NA TRŽIŠTU I ONDA RUSIJA NEMA KORISTI )
TO SE NEĆE JEDINO DESITI AKO ONI NAPRAVE PLAN B TJ IMAJU TO KROZ NEŠTO IZVESTI KAO I RUSIJA.
ONDA IM SE NE ISPLATI TUČ PO UKRAJINI JER NE DOBIVAJU NIŠTA.
( U SLUČAJU DA TO UKRAJINA NEMA AMPUTIRALI BI JE S TRŽIŠTA I CIJENE RASTU A ONI I DALJE ZARAĐUJU JER IZVOZE KROZ DRUGE LUKE DOK OVAKO NEĆE JER JE TROŠAK PRIJEVOZA IZ TE REGIJE ŽELJEZNICOM JEDNAK I RUSIJI I UKRAJINI PA SE TAKMIČE NA TRŽIŠTU I ONDA RUSIJA NEMA KORISTI )
2014-04-11
Pokušajte bilo šta izvest suprotno od ovoga šta sam sad napisao IZGUBIT ĆETE TAJ RAT.
Ja ne gubim ratove a za vas ne znam.
UŽIVAJTE
Ja ne gubim ratove a za vas ne znam.
UŽIVAJTE
2014-04-11
2014-04-11
Preko 50 teretnih brodova trenutačno je usidreno u Dunavu između Ukrajine i Rumunjske, a većina njih čeka da se luke Reni i Izmail u regiji Odesa u Ukrajini ponovno otvore za otpremu žita nakon što su prošle noći pretrpjeli brojne udare ruskih jurišnih dronova Shahed-136 "Kamikaze".

Ništa od toga. Morat ćete reč Amerikancima da vam osiguraju kapacitete u Rumunjskoj tj da putinovci Orban i Vučic nemaju šta tražit na toj ruti preko Dunava kako bi tu izvozili svoje žito jer treba Ukrajini.
KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ništa od toga. Morat ćete reč Amerikancima da vam osiguraju kapacitete u Rumunjskoj tj da putinovci Orban i Vučic nemaju šta tražit na toj ruti preko Dunava kako bi tu izvozili svoje žito jer treba Ukrajini.
KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
Uglavnom šta god bilo ja ću uvijek pobijediti.
Ja sam general GF najvišeg ranga.
Ja nikad ne gubim ratove.
Svi ih možete izgubiti ali ja nikad neću.
To je nemoguća misja.
( general miroljubljivih svijetova u galaksiji najvišeg ranga vam je u osnovi inkarnirani anđeo Prijestolnik )
Ja sam general GF najvišeg ranga.
Ja nikad ne gubim ratove.
Svi ih možete izgubiti ali ja nikad neću.
To je nemoguća misja.
( general miroljubljivih svijetova u galaksiji najvišeg ranga vam je u osnovi inkarnirani anđeo Prijestolnik )
2014-04-11
Na sljedećem sastanku EU raspravljat ćemo o ovoj tematici.
Treba uložit u željezničku mrežu i silose u lukama.
Pa neću valjda ja davat svoje pare kako bi Orban, Slovačka i Češka imale gdje izvozit jer je Dunav zakrčen ?
Jebe se mene.
Treba uložit u željezničku mrežu i silose u lukama.
Pa neću valjda ja davat svoje pare kako bi Orban, Slovačka i Češka imale gdje izvozit jer je Dunav zakrčen ?
Jebe se mene.
2014-04-11
Recimo luka Ploče ima samo jedan manji silos za žitarice.
Šta ako krknete pare iz EU fondova pa napravite fino pet velikih silosa s opremom za utovar pa eto ima odma nova infrastruktura za izvoz žita za Italiju koja je preko puta te Španjolsku koja uvozi tri puta više žita od Italije.
Fino odma ispod nosa Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini...
Uza sve to zgodna je i za izvoz u Egipat, Izrael itd a izgradnjom toga oslobađa se odma kapacitet u silosima u luci Rijeka za Ukrajinu, dodatno Mađarsku, Slovačku, Srbiju, Češku itd.
Samo tribate dat pare.
Elektrifikacija željezničke mreže do Knina je isto poželjna.
Čekam.
Šta ako krknete pare iz EU fondova pa napravite fino pet velikih silosa s opremom za utovar pa eto ima odma nova infrastruktura za izvoz žita za Italiju koja je preko puta te Španjolsku koja uvozi tri puta više žita od Italije.
Fino odma ispod nosa Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini...
Uza sve to zgodna je i za izvoz u Egipat, Izrael itd a izgradnjom toga oslobađa se odma kapacitet u silosima u luci Rijeka za Ukrajinu, dodatno Mađarsku, Slovačku, Srbiju, Češku itd.
Samo tribate dat pare.
Elektrifikacija željezničke mreže do Knina je isto poželjna.
Čekam.
2014-04-11
Il možete mislit da vam to ne treba pa ćete vi kroz Njemačku itd tj sve sebi...
Pa vam fino uleti štrajk vlakovođa jer žele veće plaće.
Znam da to mislite. Zato ću vas iznenaditi.
Pa vam fino uleti štrajk vlakovođa jer žele veće plaće.
Znam da to mislite. Zato ću vas iznenaditi.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4

» rusi uništili leopard2 s posadom bundeswehra...
» Švabe kmeče: Rusi nam uništili našeg leoparda
» Rusi uništili preko 67 bolnica i 23 klinike u istočnom Alepu
» Najvećeg američkog proizvođača vojnih aviona s trona ruši UKRAJINSKA FIRMA
» Užas iz Pentagona: ukrajinska ofanziva ne ide jer su se Rusi ukopali bolje nego što smo procijenili
» Švabe kmeče: Rusi nam uništili našeg leoparda
» Rusi uništili preko 67 bolnica i 23 klinike u istočnom Alepu
» Najvećeg američkog proizvođača vojnih aviona s trona ruši UKRAJINSKA FIRMA
» Užas iz Pentagona: ukrajinska ofanziva ne ide jer su se Rusi ukopali bolje nego što smo procijenili
Page 2 of 4