ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu - Page 2 Empty Re: Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu

Post by RayMabus 17/6/2023, 02:33

Kina uza to sebe smatra velikom silom i to još silom u usponu a takvoj baš nešto i ne odgovara povećanje država koje su nuklearna sila.

Rusija je sila u padu koja se utapa a ima tog nuklearnog oružja i oni su utopljenik i sve je ok samo da se održe na površini.

Možda će Kina radit na tome da Pakistanu napravi balisitčku podmornicu i to radi Indije tj takmičenja s njom al da će baš drugima davat nuklearne kapacitete da imaju to ne znam baš. Ne bi se na to kladija da im to baš toliko odgovara dok je Rusija utopljenik koji se pokušava izvadit iz govana pa je nekako primorana se snalazit i tako na globalnoj sceni da opstane.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu - Page 2 Empty Re: Putin u očaju nudi Srbiji atomsku bombu

Post by RayMabus 17/6/2023, 02:42

Može se to i analizirat i detaljnije al ipak se svodi da Kina nema baš neki interes dijeliti nuklearno znanje i davat ga drugim državama a ionako u srazu s Amerikom jedino dole srednja Amerika i to igra a tamo se može privezat i s balisitčkom podmornicom i eto to je to. Nema potrebe da tako šta i daje nekoj tamo državi. 

Ima neke logike balistička podmornica Pakistanu pa suradnja i to radi Indije ta priča al ovo ostalo slabo.

Rusija je utopljenik i daj šta daš pa može i atomska bomba na poklon samo da dobije tog igrača uz sebe. Ili te igrače ako je takvih više koji oće takvi dogovor.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 17/6/2023, 04:24

Rusi nude Srbiji atomsku!!!
E koje imbecilije ti mediji pisu ...da ne povjerujes
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vili40 17/6/2023, 06:59

luđak nek luduje dok još može,samo nek pazi da se ukrajinci ne dočepaju atomskih,onda će zajebanciji doći kraj jer ode moskva u tri pičke matere
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by pizzon 17/6/2023, 07:03

u interesu opstanka
covecanstva i poznate prirode
najbolje je da 
momentalno izgubi vlast..

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 17/6/2023, 07:07

stalno kenjaju o upotrebi
at.nauruzanja
zakljucak...
ako ne mogu ko zapad
unisticu i njih i nas...
nema druge logike
osim bolesne...

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 17/6/2023, 10:52

Srbija je vec Atomska Bomba, samo Klinton Olbrajtova, Bler i slicni, nisu ukapirali. Ponovio im Putin 100 puta, ali sada je kasno. Lupa samare, ovi sline, balave, nisam ja, nemoj Ciko, sta nemoj, sta nemoj, samar... Kakvo ponizavanje, Svet gleda samaranje NATO Pakta. 

Vili Cvili.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 17/6/2023, 10:54

vili40 wrote:luđak nek luduje dok još može,samo nek pazi da se ukrajinci ne dočepaju atomskih,onda će zajebanciji doći kraj jer ode moskva u tri pičke matere

Vili Cvili, Putin se smeje, koliko su nemocni. Salji F-16 da se malo igramo. Kompletna dominacija.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 17/6/2023, 11:04

https://oruzjeonline.com/2023/06/12/ukrajinci-ostaju-bez-bredlija-kako-je-unisten-toliki-broj-zapadnih-borbenih-vozila/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/6/2023, 12:14

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:Pa treba.

Pa stalno govorite da će doć Rusi na Balkan i napraviti vam veliki pravoslavni nacionalni kalifat na Balkanu ( velika Srbija ).

Šta sad nećete jel ?

Oćete oćete. Sad ćete uzet atomsku bombu na lizing i parklirat je u Srbiji pa neka se nađe. Dopizdili ste mi više s četnikovanjem i pričom kako će Rusi doć na Balkan i radit vama veliku Srbiju i napadat druge jer to je dio tog plana velike Srbije. E sad će van doć pa ćemo mi završit tu priču.

Pa koji je tebi kurac?Srbi ce ossvojiti Hrvatsku i Bih cajkama.Jesi ti chuo kada za meku moc?Proshla su vremena ratova,sada se kopira Amerika i Holivud pa popularnom kulturom se osvaja prostor kao shto su nekada ameri i anglo-saksonci radili filmovima i roken rolom.Evo ja sam i dan danas zarazen tom vrstom glazbe Cepelini,Pink flojd i te pizde materine:))

U Hrvatskoj kada izumre generacija iz takozvanog domovinskog rata doce mladi koji zele ljubav ,prcanje a ne pucanje i eto ti zajednishtva.Kao shto je moju generaciju bolio kurac za partizane i komuniste,tako ce i nove hrvatske generacije boliti kurac za takozvani domovinski rat.Ako mi ne vjerujesh odi samo u neku kafanu gdje deru cajke ili na kakav koncert pa cesh se uvjeriti.Na "Zvezdama Granda" ima koliko hocesh mladih hrvata koji cepaju cajke da je to milina slushat:::))Evo dam si odrezati kurac da  99,9%  'rvata sa ovog foruma slusha cajke.
odreži... s obzirom da cajke od forumskih hrvata malo koji sluša...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vili40 17/6/2023, 12:16

Serbinho-3 wrote:
vili40 wrote:luđak nek luduje dok još može,samo nek pazi da se ukrajinci ne dočepaju atomskih,onda će zajebanciji doći kraj jer ode moskva u tri pičke matere

Vili Cvili, Putin se smeje, koliko su nemocni. Salji F-16 da se malo igramo. Kompletna dominacija.
hahahaha...jel to ja cvilim bog te jebo,isti si ko i onaj tvoj pajdo mentalni šešeljevac,samo vas dvojica ne vidite u koje je živo blato patuljasti luđak zaglibio.Jebo vas pa ta moćna ruska armija se mučila godinu dana da osvoji običan gradić ko bahmut a sad će ga izgubiti za par dana.Jeste ludi,glupi ili bolesni vaš problem.hahahahahaa...da se malo igramo...baš se igrate pizda vam materina.No vama je to poznato,i srbi su navalili na tuđe pa na kraju popušili,a vi samo čekajte da rusija dođe do atlantika,baš ste budale ali ono totalka.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo 17/6/2023, 12:41

Serbinho-3 wrote:

Dogodine u Beogradu! :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 17/6/2023, 13:43

Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:

Dogodine u Beogradu! :D

Dok ti oni skidaju zastavu po Kninu, ti o Beogradu 

winksmile
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics