ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja

Go down

Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja Empty Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja

Post by immortal Fri 2 Jun - 22:58

Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja Covid-tajne-nedostatka-obdukcija-


Saša. F.


Neovisni medicinski znanstvenici, koji ne ovise o plaći Big Pharme niti stipendiji za istraživanje, manjina medicinskih znanstvenika, jer je Big Pharma navodno izvor 70% stipendija za medicinska istraživanja i pruža potporu prijateljskim medicinskim školama, pružili su uvjerljive dokaze da je Covid -19 “cjepivo” odgovorno za mnoge smrti i zdravstvene probleme.


Neviđeni fenomen cijepljene djece koja umiru u snu, sportaša i zabavljača koji padaju mrtvi na terenu i na pozornici, sa istim događajem ljudima u svim životnim dobima, medicinski establišment na djelu odbacuje, prikrivajući se iza ”iznenadnih” smrti. Glavni mediji odbijaju izvijestiti o nalazima neovisnih znanstvenika i odbijaju istražiti veliki broj smrtnih slučajeva i zdravstvenih ozljeda, koje su nastale nakon masovnog cijepljenja protiv Covida.
Suočen s dokazima da je “cjepivo” opasno, Medicare i dalje poziva na cijepljenje kao i ljekarne. Što objašnjava takve nepromišljene i neodgovorne savjete usprkos dokazima? Što objašnjava pojavu Covid virusa, projektiranog u laboratorijima uz potpore NIH-a, praktički istovremeno u svim zemljama svijeta? Što objašnjava iste protokole za Covid posvuda osim u Brazilu, Indiji i Africi: karantene, maske, masovna cijepljenja i beskrajnu proizvodnju straha? Što objašnjava hitnost kampanje masovnog cijepljenja pred sve većim brojem dokaza da su cjepiva neučinkovita i opasna?

Zašto su se Covid “cjepiva” i setovi za testiranje proizvodili prije pojave virusa?


Što objašnjava cenzuru medicinskih znanstvenika? Zašto su alternativna objašnjenja i alternativni tretmani bili nepoželjni i zabranjeni? Što objašnjava kažnjavanje liječnika koji su spašavali živote HCQ-om i Ivermektinom? Zašto su liječnici izgubili posao i licence za spašavanje života?
S obzirom na virus za koji se tvrdi da je smrtonosan, zašto su tretmani izvan protokola zabranjeni kao opasni? I HCQ i Ivermektin imaju sigurnosne zapise koji se protežu desetljećima unatrag, ali su ipak proglašeni preopasnima da bi se koristili u hitnim situacijama za liječenje navodno smrtonosnog virusa. Ali opasno neprovjereno “cjepivo” nije bilo previše opasno za upotrebu?

Zašto se i dalje radi na cenzuri i potiskivanju istine i diskreditaciji uglednih znanstvenika koji utvrđuju stvarne činjenice?


Zašto su cijeli sustavi za zdravstvo zapadnog svijeta potpuno zakazali i zašto nastavljaju ponirati dublje, ne pružajući nikakvo objašnjenje za porast broja smrtnih slučajeva nakon cijepljenja i ne pružajući pomoć onima koji su pretrpjeli nuspojave od cjepiva?
Zašto zdravstveni službenici i mediji i dalje imaju spuštenu željeznu zavjesu između činjenica i ljudi? Ova i druga pitanja ukazuju na činjenicu da su “pandemija Covida” i odgovor na nju orkestrirani sa svrhom nad svrhom.
Događa li se sve ovo radi profita ”Big Pharme”, odnosno velikih farmaceutskih kompanija?
Je li razlog ovoga bilo dodatno uplitanje vlada u građanske slobode?
Je li razlog bio kontrola stanovništva?
Je li razlog bio masovni eksperiment na ljudskoj populaciji s tehnologijom mRNK, koja mijenja gene?
Je li razlog bilo ubrzavanje “velikog resetiranja” Svjetskog ekonomskog foruma?
Bez poštenih medija i poštenih liječničkih društava, nikada nećemo saznati potpunu istinu. Kongres može održati saslušanja, kao što je to učinio senator Ron Johnson, ali zastupnici ih ne prijavljuju.
Čini se da je bilo kakva odgovornost bolirana. Dakle, očekujte novu pandemiju. Bill Gates, za kojeg se sumnja da ima veliki utjecaj u osmišljavanju “COVID pandemije”, već nam je obećao drugu. Kako netko može unaprijed znati za neku nadolazeću pandemiju?
U nastavku slijede nedavna otkrića o kojima potkupljeni ”mainstream” mediji nisu izvještavali, a opovrgava ih zdravstvena ustanova, koja je ovisna o ”Big Pharmi”:

 • Nakon mnogo smrti i patnje, istina o “cjepivu” protiv Covid-19 izlazi na vidjelo.
 • Čak i marketinški agent Big Pharma FDA priznaje da su “cijepljena djeca u dobi od 12 do 17 godina suočena s povećanim rizikom od miokarditisa, oblika upale srca i srodnog stanja zvanog perikarditis” – Poveznica
 • Zdravstveni časopis The Lancet povukao je lažnu studiju koja je spriječila upotrebu poznatog lijeka za Covid-19. – Poveznica
 • Izrael zaključuje da je Covid bio prijevara izazvana kampanjom straha.
 • Podaci dokazuju da nijedna zdrava mlada odrasla osoba nije umrla od Covid-19 u Izraelu.
 • Izraelsko Ministarstvo zdravstva i dalje pokušava zataškati podatke za velike farmaceutske kompanije.
 • Covid je ugrozio samo neliječene starije osobe.
 • Peter Koenig, bivši dužnosnik Svjetske banke i Svjetske zdravstvene organizacije upozorava nas na ono što dolazi.
 • Ovo nije “teorija urote”. – Poveznica
 • Stručnjaci zapanjeni ogromnim brojem smrtnih slučajeva. – Poveznica
 • Iznenada umrle: Trudnice cijepljene protiv COVID-19 i dalje neočekivano umiru od perinatalnih komplikacija. Mrtvorođenčad, krvni ugrušci, krvarenje, zaraze i dodatne informacije dostupne su na ovoj poveznici: – Poveznica
 • Rezultati ankete roditelja: cjepiva povećavaju rizik od autizma, autoimunih poremećaja itd. – Poveznica 


Mnogi ljudi ne razumiju činjenicu da zdravstvom dominira ”Big Pharma”, odnosno velike farmaceutske kompanije, kao i to da zdravstveni sustavi mnogih država svijeta rade ono što im ”Big Pharma” kaže i za što ih plati. Prema izvješćima, 70% potpora za medicinska istraživanja dolazi od ”Big Pharme”, što daje farmaceutskim korporacijama ogromnu moć nad sadržajem medicinskih časopisa. ”Big Pharma” je uspjela dobiti zakon koji tjera liječnike iz neovisne privatne prakse i tjera ih na to da postanu zaposlenici korporativne medicine, gdje moraju slijediti protokole koje je u biti donijela ”Big Pharma”. Nezaobilazna je činjenica da se medicinskim sustavom SAD-a upravlja u korist profita ”Big Pharme”. Regulatorna tijela kao što su FDA, CDC i NIH marketinški su agenti za ”Big Pharma-u”. Mediji ovise o prihodima od farmaceutskog oglašavanja. Posljedično tomu, mnoge se ljude namjerno drži u neznanju o tome što im se radi i što im se planira raditi.

_________________
:mazo
immortal
immortal

Female
Posts : 21859
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja Empty Re: Prikrivanje štetnosti od ”cjepiva” protiv Covid-19 se nastavlja

Post by Serbinho-3 Sat 3 Jun - 7:57

Kriju procenat povecanja smrti od infarkta, mozdanog udara i slicno, medju mladjima a i medju starijima. Plase se da ne dodju u sukob sa Pro Vax i zavrse ko Novak u Australiji, iza resetaka uz medijsku histeriju i rezanje.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 25269
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum