ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evo malo mizogonije za Speara

Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 20:25

Zapad je kriv za tragediju u Srbiji

Evo malo mizogonije za Speara Lastpo10 by RayMabus Yesterday at 8:37

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:...kriv je otac koji vodi klinca od 12,13 godina u streljanu..koji ga je naucio ocito dobro pucat i repetirat..koji mu je ocito i sapnuo sifru..i koji nije izgleda nista manji psihopata od sina makar kako cujem da je 'ugledni doktor'

Kriva je i mizoginija, mržnja prema ženama, jer od osam (8) ubijenih, sedam (7) je djevojčica.
Slučajno?
Ne bih rekao.
Također ne bih rekao da je to posljedica longijevog ludila, ali kad se broj takve vrste luđaka dovoljno poveća, također se povećava i broj sličnih problema.
Većina ranjenih su muški. Žene a u ovom slučaju curice su fizički slabije pa očito rane od metaka su im bile preteške pa zato više umrlih curica. Upuca je on dosta i muških tako da mi ta tvoja teorija ne leži.

Uostalom malo je premlad da bi se ljutio ( frustracije ) jer mu neka nije dala pičke. Ima tek 13 godina. Malo je premlad za te stvari i takve teorije.-


by RayMabus Yesterday at 8:56

Odbacujem tu teoriju. Premlad je a i među ranjenima ima dosta i muških a curice su fizički slabije pa onda očito ozlijede od metka preteške. Također uzet u obzir da se nisu snašle dok su muški možda odma istrčali pa mu ove ostale bliže koga će upucat.

Da je nešto stariji i da je upuca sam ženske i da prije toga nije bilo šikaniranja u školi i da on nije kompluzivno impluzivni štreber onda bi možda tu tvoju teoriju i razmatrao a ovako se odbija.

Uostalom nisi ti Aštar komanda nego ja.

Ova zadnja rečenica ti znači prevedeno ovo : nemaš ti psihologiju u malom prstu nego ja.

Taj tvoj ne bi upuca muškog da je to tako kako ti tvrdiš.

MIZOGINISTI SMATRAJU MUŠKE SAVEZNICIMA A ŽENE NEPRIJATELJIMA.

Saveznika se nikad ne napada.

ČAK NI REAKTIVNI UM.---


by RayMabus Yesterday at 9:06


Mogu te izjebat u zdrav mozak sa svojim znanjem psihologije sada al mi se ne da jer pratim geopolitiku i šta se dešava po površini ove planete među budalama na državnoj i nacionalnoj razini a ovaj mali kreten me ne zanima nula posto. Neka se s njime bavi Srbija i to društvo i šta se to tamo dešava itd.


Imam pametnijeg posla da s tobom raspravljam koliko je moje znanje o psihologiji.


Saveznika osoba nikad ne napada.


ZAPAMTI TO.


ČAK NI KAD JE ( TA NEKA OSOBA ) U REAKTIVNOM MODU.


--


 by RayMabus Yesterday at 9:16

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:Mogu te izjebat u zdrav mozak sa svojim znanjem psihologije

Čuj, psihologije.
Ti si toliko pun govana, pardon, znanja (kod tebe je to ionako ista stvar), da ne razlikuješ psihijatriju od psihologije.
I možeš izjebati samo sebe, što si i učinio, kako se vidi iz priloženog.
To je zato šta bez obzira na količinu mog znanja ( ili bolje rečeno neznanja s obzirom koliki je svemir itd očito ja znam vrlo malo ako ćemo to sve ić uspoređivat jelte koliko toga u osnovi ne znam ) analitički um se ne može sam boriti protiv protiv programa u svojoj reaktivnoj banci nego mu treba auditor ( onaj koji sluša i vodi ga kroz događaj ).

Prevedeno : Ja ne mogu sam sebe vodit kroz svoje programe i tako ih očistit ( u osnovi dovest ih iz nesvjesti u rekativnoj banci podataka gdje su pohranjeni u analitičku banku podataka nakon čega njihov utjecaj na moj anlitički um prestaje ) i zato su oni tu.

Sad mi se skini s kurca. Ima pametnijeg posla.

Sjaši. Evo malo mizogonije za Speara Lol..


Tema od jučer :


https://www.ex-iskon-pleme.com/t54872p20-zapad-je-kriv-za-tragediju-u-srbiji
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 20:26

Di je oni Spear šta tvrdi da je mizogonija pa san mu ja odma reka da nije i objasnija više razloga zašto je tako u ovom slučaju ?---


Otkrilo se da je dječak K. na spisak onih koje je sve planirao ubiti stavio ponajbolje učenike iz svakog razreda. Znači, gotovo nevjerojatno - on je htio ubiti svoju konkurenciju, planirao je ubiti najdarovitiju djecu, sam je bio odličan učenik, išao je na takmičenja, učio je glumu, učio je svirati i borilačke vještine. Ja sam pitao što još, vozi li i formulu jedan?! To je dijete preoterećeno tuđim ambicijama koje je u jednom trenutku odlučilo obračunati se sa svojom konkurencijom. Zastrašujuće, ali to je činjenica i naravno samo jedan element cijele priče o kojoj ne znam mnogo, kao što ne znam ni strukturu tog dječaka, ali znam da njegovo ponašanje poslije tog zločina ukazuje na ozbiljnu osobnu patologiju. On je bio potpuno miran. Šef beogradske policije ostao je šokiran, rekao je da je bio na tisuće uviđaja, a nije ni sanjao da će biti i na takvom, da su svi policajci ostali zapanjeni dječakovom mirnoćom. Nikakvo kajanje nije iskazivao, nije plakao, nije tražio pomoć. Potpuno je mirno ispričao što je napravio. Dakle, radi se o očigledno dubokoj patologiji tog dječaka koja je mogla početi vrlo rano.


Među žrtvama je sedam djevojčica i jedan dječak što upućuje na to da se više "ljutio" na djevojčice negoli na dječake.


- Ja sam to isto uočio, ali ne mogu objasniti. Ubio je dječaka s velikim glazbenim talentom koji je jako dobro svirao klavir, dobio je nagrade, komponirao je jednu klavirsku kompoziciju, majka mu je psiholog. Da ne budem patetičan, slike tog dječaka naslućuju da je bio mali anđeo. Nameće mi se pitanje pošto se tvrdi da je dječak ubojica bio provociran u školi, kako ga je mogao i čime ugroziti taj jedanaestogodišnji dječak koji je svirao klavir, njega starijeg, skoro 14- godišnjaka? Priča da je bio žrtva vršnjačkog nasilja mi se čini pogrešnom. Jer, nije stvar u drugim djevojčicama i dječacima nego u njemu, u njegovoj ličnosti, uvjetima u kojima je rastao u obitelji, uloženim ambicijama svojih roditelja, u nekoj patologiji koja se stvorila, interesantno majku nitko ne spominje i sestru koja će, nažalost, imati vrlo težak život.


‘Dobro pogledajte tko je sve bio na popisu. Očito je da je K.K. odlučio ubiti - konkurenciju‘
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 20:38

I šta ćemo sad ?

Tko je u pravu ?

Ti ili ja ?

Evo šta ti piše ode :


by RayMabus Yesterday at 8:56

Odbacujem tu teoriju. Premlad je a i među ranjenima ima dosta i muških a curice su fizički slabije pa onda očito ozlijede od metka preteške. Također uzet u obzir da se nisu snašle dok su muški možda odma istrčali pa mu ove ostale bliže koga će upucat.

Da je nešto stariji i da je upuca sam ženske i da prije toga nije bilo šikaniranja u školi i da on nije kompluzivno impluzivni štreber onda bi možda tu tvoju teoriju i razmatrao a ovako se odbija.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 21:04

Tebi bi sve ovce utekle Spear ?

Moglo se desit da upuca i muškog al nenamjerno tj da metak zaluta il da se on nađe slučna putanji al to nije radija nego ih je em upuca više muških te je po pričama preživjelih cilja u njih dakle cilja je u te šta je gađa dakle ciljano tj namjerno s namjerom da ih ubije tj ozlijedi itd.

Osoba nikad ne napada saveznika ( onoga za kog smatra da mu podupire opstanak ) a kod te tvoje mizogionije žene su predmet mržnje i šta ugrožava opstanak toga tj taj tako misli a muški su po tome automatski saveznici jer inače to ne bi bila ta tvoja mizoginija tj mržnja prema ženama dakle taj polaritet po sistemu ovaj spol ne volim ( mrzim ) a oni drugi spol je dakle po tome sistemu polariteta saveznik.

Tebi bi sve ovce utekle Spear ?

Ima razlog zašto ja kad se potpisujem punom titulom ovako : general galaktičke konfederacije najvišeg ranga  dakle nešto šta je samo na fizičkoj ravni jer galaksije to jesu a to možeš biti jedino ako si inkarnirani anđeo Prijestolnik a između toga dođe pripadnik Aštar grupe itd tj psihologija u malom prstu.

To ti je tijelo - um - duša

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije reda Znanja

Sve bi ti ovce utekle Spear jer ne znaš čitat tragove.

Evo malo mizogonije za Speara Before_the_battle

Indijanci izviđači traže neprijateljske tragove, 1882.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 21:25

Tako isto kad me tri puta preglasaš pa mi onda kažeš da ćeš opet i da tko mene jebe i ja shvatim da je tvoj KONAČNI cilj mene ubiti ....Dobiješ odogovor : Ok zaplešimo.

---

Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---


Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.


Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.Evo malo mizogonije za Speara I324653Lets go party.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 22:00

A svijet je bio divan i krasan. Imali ste jednu divnu ideologiju, ljevičarska utopija i svi smo mi isto odnosno nema individua dakle ni indivdalnog razmišljanja nego ćemo građanska država i centralni komitet koji će upravljat s time i šta vas boli kurac za drugo, vi ćete svoje itd 

A onda se taj svijet raspao kao kula od karata.

Kodno ime mi je Nova Duša dakle stiže neka promjena.

Trik je kad makneš zavjesu ko na pozornici s tog imena pa oni odu u stranu pojavi se na platnu i srednje ime.

PAKAO.

Kaos je red koji ljudi ne razumiju.

Ja nisam to ( ljudi ) nego anđeoska hijerrhija.

Dakle prevedeno : KAOS JE RED KOJI VI A NE JA NE RAZUMIJETE.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.

Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.Enlarge this imageClick to see fullsize
Evo malo mizogonije za Speara 00-featured-assassins-creed-games
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 22:04

RayMabus wrote:A svijet je bio divan i krasan. Imali ste jednu divnu ideologiju, ljevičarska utopija i svi smo mi isto odnosno nema individua dakle ni indivdalnog razmišljanja nego ćemo građanska država i centralni komitet koji će upravljat s time i šta vas boli kurac za drugo, vi ćete svoje itd 

A onda se taj svijet raspao kao kula od karata.

Kodno ime mi je Nova Duša dakle stiže neka promjena.

Trik je kad makneš zavjesu ko na pozornici s tog imena pa oni odu u stranu pojavi se na platnu i srednje ime.

PAKAO.

Zapad je kriv za tragediju u Srbiji

Evo malo mizogonije za Speara Lastpo10 by RayMabus Yesterday at 10:18

Znaš šta bi vi inkarnirani žohari na površini ove posrane planete htjeli ?

Da vas nitko ne dira i da vama bude super.

Istovremeno će vam ovi vaši skriveni gospodari nuditi slobodu i demokraciju jer najbolji robovi su oni koji misle da su slobodni a u osnovi vas drže u ropstvu cijelo vrijeme.

I onda nalete na mene a ja sam ni više ni manje nego inakrnirani anđeo Prijestolnik i ugaze mu na žulj.

I POČME ŽURKA.


---

Moje srednje ime je Pakao. Ja sam dio Pakla koji šeta vani.

Puca mi kurac za njega i tu djecu šta ih je pobio i te njihove roditelje itd.

Netko tko ti kaže da će cijela Europa plivati u moru krvi vidi li ga još jednom na toj poziciji i pokrene ti treči svjetski rat očito ne da je psihopata nego mega psihopata.

Nešto te muči mali inkarnirani žohare na površini ove usrane planete ?


...


Evo malo mizogonije za Speara 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f536c7976736d74307333557146773d3d2d3632343330353335332e313534663039333262643564373438633730363037363538333334322e676966
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 5/5/2023, 22:27

Za razliku od tebe meni ovce ne bježe.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by Serbinho-3 6/5/2023, 12:00

Da, vidi se da je ciljao zenske. Razlog? Longie je mala beba.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 24523
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 6/5/2023, 12:02

Otkrilo se da je dječak K. na spisak onih koje je sve planirao ubiti stavio ponajbolje učenike iz svakog razreda. Znači, gotovo nevjerojatno - on je htio ubiti svoju konkurenciju, planirao je ubiti najdarovitiju djecu, sam je bio odličan učenik, išao je na takmičenja, učio je glumu, učio je svirati i borilačke vještine. Ja sam pitao što još, vozi li i formulu jedan?! To je dijete preoterećeno tuđim ambicijama koje je u jednom trenutku odlučilo obračunati se sa svojom konkurencijom. Zastrašujuće, ali to je činjenica i naravno samo jedan element cijele priče o kojoj ne znam mnogo, kao što ne znam ni strukturu tog dječaka, ali znam da njegovo ponašanje poslije tog zločina ukazuje na ozbiljnu osobnu patologiju. On je bio potpuno miran. Šef beogradske policije ostao je šokiran, rekao je da je bio na tisuće uviđaja, a nije ni sanjao da će biti i na takvom, da su svi policajci ostali zapanjeni dječakovom mirnoćom. Nikakvo kajanje nije iskazivao, nije plakao, nije tražio pomoć. Potpuno je mirno ispričao što je napravio. Dakle, radi se o očigledno dubokoj patologiji tog dječaka koja je mogla početi vrlo rano.


Među žrtvama je sedam djevojčica i jedan dječak što upućuje na to da se više "ljutio" na djevojčice negoli na dječake.


- Ja sam to isto uočio, ali ne mogu objasniti. Ubio je dječaka s velikim glazbenim talentom koji je jako dobro svirao klavir, dobio je nagrade, komponirao je jednu klavirsku kompoziciju, majka mu je psiholog. Da ne budem patetičan, slike tog dječaka naslućuju da je bio mali anđeo. Nameće mi se pitanje pošto se tvrdi da je dječak ubojica bio provociran u školi, kako ga je mogao i čime ugroziti taj jedanaestogodišnji dječak koji je svirao klavir, njega starijeg, skoro 14- godišnjaka? Priča da je bio žrtva vršnjačkog nasilja mi se čini pogrešnom. Jer, nije stvar u drugim djevojčicama i dječacima nego u njemu, u njegovoj ličnosti, uvjetima u kojima je rastao u obitelji, uloženim ambicijama svojih roditelja, u nekoj patologiji koja se stvorila, interesantno majku nitko ne spominje i sestru koja će, nažalost, imati vrlo težak život.


‘Dobro pogledajte tko je sve bio na popisu. Očito je da je K.K. odlučio ubiti - konkurenciju‘
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 6/5/2023, 12:04

Ne shvačate jel tako ?

Dobro. Skratit ću vam.

Mali je inteligentan al mu je mater upirala da on mora biti najbolji a ćaća ga vodija na streljanu i tu se razvio neki kompleks da nitko ne smije biti bolji od njega i on dobio jedinicu i tako ta priča i kuac palac i spjio u svom reaktivnom umu ideju d akad pobije konkurenkiju d aće on onda biti najbolji jer su ostali ubijeni tj eliminirani i odlučio pobiti konkurenkciju kako bi on bio najbolji.

Poremečn um al štaš sad. Uglavnom nije mizigonija.

Nemojte se niti trudit to shvatit jer je riječ o rekativnom umu a on ne razmišlja analitički nego iskrivljeno i to je njegovo iskrivljeno gledanje toga kako će on postat najbolji ( tako da pobije konkurenkciju u školi gdje vidite i koliko je njegov um/ svijet mali jer misli da je ta škola cijeli svijet kao da nema niti jedne druge škole na planeti koja mu je konkurenkcija ).

To se zove pomračenje uma i da sam ja kojim slučajem na ispitavanju njegovo uma pokazao bi mu i druge škole i kako i tamo ima onih koji su i dalje uspiješniji od njega.

Puka bi ka kokica. Mučenje.

Srednje ime mi je PAKAO.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 6/5/2023, 12:28

RayMabus wrote:

Nemojte se niti trudit to shvatit jer je riječ o rekativnom umu a on ne razmišlja analitički nego iskrivljeno i to je njegovo iskrivljeno gledanje toga kako će on postat najbolji ( tako da pobije konkurenkciju u školi gdje vidite i koliko je njegov um/ svijet mali jer misli da je ta škola cijeli svijet kao da nema niti jedne druge škole na planeti koja mu je konkurenkcija ).

To se zove pomračenje uma i da sam ja kojim slučajem na ispitavanju njegovo uma pokazao bi mu i druge škole i kako i tamo ima onih koji su i dalje uspiješniji od njega.

Puka bi ka kokica. Mučenje.

Srednje ime mi je PAKAO.
Znam da vam ovo zvući brutalno al engrame je bolje otvorit nego ostavit zatvorene.

Ja sam anđeoska hijerarhija. 

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.


Onda pukne ko kokica i shvati da ne može pobiti cijeli svijet ( svu konkurenkciju ) i počme shvačat kakvu je glupost napravija.


To je napredak.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by RayMabus 6/5/2023, 12:32

Tako će mu i bit dole u Paklu ta metoda jednom kad se deinkarnira.

Znam to jer sam ja dio Pakla koji šeta vani ( po fizičkom svemiru kao nekakva inspekcija ).

Ne da mi se s malim govancem više bavit. Reka san to i prije par dana kad je to bilo. Ne bavim se trivijalnim stvarima.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Evo malo mizogonije za Speara Empty Re: Evo malo mizogonije za Speara

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum