Bencicka:'Pitanje vremena je kad cemo preuzeti vodjenje drzavom'
Page 1 of 1
Re: Bencicka:'Pitanje vremena je kad cemo preuzeti vodjenje drzavom'
pitanje vremena je kada ce kongo ili zambija zatraziti izrucenje tebe i tvojih..o tom si misli a ne bulazniti
vuksadinare- Posts : 97701
2015-09-08
Vidim odlično im ide vođenje Zegeja pa bi omda mogli tako i državu :D
glupi vuk, glupa tema.
jebga.
jebga.
veber-
2014-12-30
to nije tema to je vijest veberu..na cemo si ti?..na kolomastiveber wrote:glupi vuk, glupa tema.
jebga.

2015-09-08
budaletino nepismenavuksadinare wrote:to nije tema to je vijest veberu..na cemo si ti?..na kolomastiveber wrote:glupi vuk, glupa tema.
jebga.![]()
ako si otvorio temu.
onda je valjda tema.
vijest je na portalu koji ju je prvi objavio.
vijest.
ti si kao i obično samo c/p link.
jer si mentalno ograničen pa ne znaš staviti link unutar domene.
jednostavno rečeno.
glup si
veber-
2014-12-30
znam ali necu..volim dizat zivceke tebi i jos nekimaveber wrote:budaletino nepismenavuksadinare wrote:to nije tema to je vijest veberu..na cemo si ti?..na kolomastiveber wrote:glupi vuk, glupa tema.
jebga.![]()
ako si otvorio temu.
onda je valjda tema.
vijest je na portalu koji ju je prvi objavio.
vijest.
ti si kao i obično samo c/p link.
jer si mentalno ograničen pa ne znaš staviti link unutar domene.
jednostavno rečeno.
glup si

2015-09-08
Benčićka daje izjave proporcionalne njenom iq, kad nju i možemo vidim shvatim da postoje i puno gori od HDZa.catabbath wrote:Vidim odlično im ide vođenje Zegeja pa bi omda mogli tako i državu :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
HR, otprilike, svako za svakoga tvrdi da je glup.
Serbinho-3- Posts : 23760
2014-08-25

» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Plenkovic porucio kolegici Brnabic i predsjedniku Vucicu ostrom porkukom:Kosovo je drzava!Svaki jednosmjerni nasilni cin smatrat cemo agresijom i adekvatno cemo na to reagirati te pomoci nasim prijateljima na Kosovu
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Plenkovic porucio kolegici Brnabic i predsjedniku Vucicu ostrom porkukom:Kosovo je drzava!Svaki jednosmjerni nasilni cin smatrat cemo agresijom i adekvatno cemo na to reagirati te pomoci nasim prijateljima na Kosovu
Page 1 of 1