ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin uhićen i otpremljen u Haag

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Putin uhićen i otpremljen u Haag - Page 2 Empty Re: Putin uhićen i otpremljen u Haag

Post by crvenkasti 17/3/2023, 22:24

RayMabus wrote:Drago mi je da ga je stavilo na potjernicu šta znači da nema više razgovaranja s njime nego apsi odma i vodi u Haag.

Kako će sad Orban, Vučic i ostali s njime kad je optužen za ratni zločin i ima potjernicu ?

A kako će kineski predsjednik Si Đinping?

Trebao je doći sad u ponedjeljak 20.ožujka u Moskvu u službenu posjetu Putinu.
Sad mora otkazati?

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Putin uhićen i otpremljen u Haag - Page 2 Empty Re: Putin uhićen i otpremljen u Haag

Post by catabbath 17/3/2023, 22:31

Hm, lako zajebavati balkance i crnce iz Afrike ali kako ćeš suditi nekom tko cili Haag može pretvoriti u nuklearnu pustinju.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2023, 22:31

A boli me kurac. Ja se smijem ovome jer znam šta ovo znači.

Sad će bit još luđi. :D lol! :D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 17/3/2023, 22:37

RayMabus wrote:A boli me kurac. Ja se smijem ovome jer znam šta ovo znači.

Ako se smiješ, onda si četnik. Ili rusofil, tako nešto.

Putin uhićen i otpremljen u Haag - Page 2 FrcAKf7XwBol3iE?format=jpg&name=small
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2023, 22:42

crvenkasti wrote:

Demon ?

Pola anđeoske hijerarhije su mi braća ili polubraća. U biti sva al pola te anđeoske hijerarhije su demoni. Na to sam mislio kad sam rekao da mi je pola te hijerarhije ili braća ili polubraća tj da su mi demoni braća ili polubraća.

Mali gnom stalno nešto kalkulira, sad mu je opalilo plesku i neka mu je, baš mi je drago.

Ta Ukrajina ima hrpu termoelektrana na ugljen. Zagađuju. On ima te hipersonične rakete a tu nešto fantazira kako će mu Zapad sutra progledat kroz prste. Hmmm kako da ne, ovo danas ti je jasna poruke. Ajde sine prestani se više vrtit u toj svojoj fotelji u Kremlju i pokreni više totalni napad na te termoelektrane na ugljen tako da ne ostane ni kamen na kamenu od njih. Ionako su ti uveli zabranu za dizel pa kad ti to soriš em ovi nemaju struje em raste potražnja za dizelom jer nešto mora zamjenit tu nestašicu struje. Treba stvorit potražnju. Neće se sama stvorit. :D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 17/3/2023, 22:54

RayMabus wrote:
crvenkasti wrote:

Demon ?

Pola anđeoske hijerarhije su mi braća ili polubraća. U biti sva al pola te anđeoske hijerarhije su demoni. Na to sam mislio kad sam rekao da mi je pola te hijerarhije ili braća ili polubraća tj da su mi demoni braća ili polubraća.

Mali gnom stalno nešto kalkulira, sad mu je opalilo plesku i neka mu je, baš mi je drago.

Ta Ukrajina ima hrpu termoelektrana na ugljen. Zagađuju. On ima te hipersonične rakete a tu nešto fantazira kako će mu Zapad sutra progledat kroz prste. Hmmm kako da ne, ovo danas ti je jasna poruke. Ajde sine prestani se više vrtit u toj svojoj fotelji u Kremlju i pokreni više totalni napad na te termoelektrane na ugljen tako da ne ostane ni kamen na kamenu od njih. Ionako su ti uveli zabranu za dizel pa kad ti to soriš em ovi nemaju struje em raste potražnja za dizelom jer nešto mora zamjenit tu nestašicu struje. Treba stvorit potražnju. Neće se sama stvorit. :D

Te su rakete skupe.
Imaju Rusi one iranske dronove, to je jeftino, a isti učinak.
Evo, upravo su ih maloprije ispalili par desetaka. Sve gori.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2023, 22:58

crvenkasti wrote:
RayMabus wrote:

Te su rakete skupe.
Imaju Rusi one iranske dronove, to je jeftino, a isti učinak.
Evo, upravo su ih maloprije ispalili par desetaka. Sve gori.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 17/3/2023, 23:48

crvenkasti wrote:
RayMabus wrote:Drago mi je da ga je stavilo na potjernicu šta znači da nema više razgovaranja s njime nego apsi odma i vodi u Haag.

Kako će sad Orban, Vučic i ostali s njime kad je optužen za ratni zločin i ima potjernicu ?

A kako će kineski predsjednik Si Đinping?

Trebao je doći sad u ponedjeljak 20.ožujka u Moskvu u službenu posjetu Putinu.
Sad mora otkazati?
On nije pod prijetnjom uhićenja.
Šta se ti desilo da niti dvije kombinacije od dva broja nisi više u stanju kombinirat?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 17/3/2023, 23:50

catabbath wrote:Hm, lako zajebavati balkance i crnce iz Afrike ali kako ćeš suditi nekom tko cili Haag može pretvoriti u nuklearnu pustinju.
Ne može, a to je najveći problem ovakvih nasilnika.
Najebo ovako ili onako, na kraju uvijek najebu.
Kao i ovaj dolje, šta je obećao odrezane uši ukrajinskoj djeci donijeti u Moskvu.
Sad će njega donijeti, ako ga životinje na nekom polju prije ne oglođu.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/3/2023, 23:53

Baš mi je drago da mu je spucalo ovu potjernicu. Zaslužio je. Bila bi nepravda da mu je nakon svega nisu spucali nego se pravili da je to normalno šta radi a nije.

Nek on sere svoje i dalje. Tko ga jebe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 18/3/2023, 00:23

crvenkasti wrote:

Putin uhićen i otpremljen u Haag - Page 2 FrcAKf7XwBol3iE?format=jpg&name=small
Putin uhićen i otpremljen u Haag - Page 2 Screenshot-8894

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 18/3/2023, 07:57

Serbinho-3 wrote:
vili40 wrote:Oni koji se iz toga blesiraju nek prvo procitaju za sto ih se (za sada jer ce biti jos masu toga) optuzuje. Ili misle da su to sve podvale i zapadna propaganda?

Ko je masakrirao Srpske Civile i vadio organe, veverice a mozda i srne? TITO najavio Treci Svetski Rat. Isti uveliko vec traje, jer kada imas barem 30 zemalja iza Ukrajine, to vec jeste Svetski Rat. Otprilike kao Srbiju kada je napalo 20-ak, 30-ak zemalja.
nije vas nitko napao, jebo vas ko vas odvaljene od razuma... vi ste napadali sve oko sebe i moralo vas se zaustaviti u vašem agresivnom ludilu... da zaustavljanje nije bilo adekvatno odrađeno vidi se po tomu jer se i dalje kezite iako sad poprilično krezubi... što se tiče civila nitko osim mongola rusa i vas nije poubijao više civila, tak da se po tom pitanju možete pokriti ušima po glavi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by škutor 18/3/2023, 08:09

ove moje rvetine ne kontaju da socijalistički rasizam u hrvatoslaviji moramo porazit samo u suradnji sa luđacima ,,,najjeftiniji luđak dans je srbijanderstvo

a vi se userte dozavrat

2016-02-01

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2023, 08:15

Joe. :tu

Biden: Odluka o hapšenju Putina je opravdana, počinio je ratne zločine

Dodiku prosto nelagodno jer eto on će vojarne u RS prepisat na entitet a dakle Srbiju i Rusiju u konačnici a lijepo mu piše u ugovoru o sukcesiji nepokretne imovine država nastalih raspadom Juge da one pripadaju državama. Pravi se pametan a sad neka se misli kad ovome mogu dignit optužnicu za Haag kako će on koji je tek obični čoban iz tamo neke Bosne završit bude li iša izazivat Vraga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 18/3/2023, 09:14

sto se tice srbije totatalno
je nebitno da li je "uhicen "
za deo sveta gde mi postojimo on je overen
kao stetoticina...
ovo otezava polozaj
srbije vec danas u ohridu.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 18/3/2023, 09:20

rusija je trgovala srbijom,
srbima i spc od 1804 do
ovog trenutka iskljucivo u svom interesu ...

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by veber 18/3/2023, 09:20

michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:
vili40 wrote:Oni koji se iz toga blesiraju nek prvo procitaju za sto ih se (za sada jer ce biti jos masu toga) optuzuje. Ili misle da su to sve podvale i zapadna propaganda?

Ko je masakrirao Srpske Civile i vadio organe, veverice a mozda i srne? TITO najavio Treci Svetski Rat. Isti uveliko vec traje, jer kada imas barem 30 zemalja iza Ukrajine, to vec jeste Svetski Rat. Otprilike kao Srbiju kada je napalo 20-ak, 30-ak zemalja.
nije vas nitko napao, jebo vas ko vas odvaljene od razuma... vi ste napadali sve oko sebe i moralo vas se zaustaviti u vašem agresivnom ludilu... da zaustavljanje nije bilo adekvatno odrađeno vidi se po tomu jer se i dalje kezite iako sad poprilično krezubi... što se tiče civila nitko osim mongola rusa i vas nije poubijao više civila, tak da se po tom pitanju možete pokriti ušima po glavi...
to je velika greška amerike.
što nije, kada je već izraketirala nebeski narod, nametnula guvernent.
ukinut im parlament i vladu.
tu su se sjebali pa srblje opet srblja.
zato jebali te sokići i sendviči.
slijedeći put nema sokić, sendvič.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2023, 09:25

pizzon wrote:sto se tice srbije totatalno
je nebitno da li je "uhicen "
za deo sveta gde mi postojimo on je overen
kao stetoticina...
ovo otezava polozaj
srbije vec danas u ohridu.
Baš mi vas žao. Basketball
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2023, 09:31

Predsednik Vucić je rekao da nije u pitanju nikakav sudbonosni dan, kao i da ne planira ništa da potpiše. On je dodao i da ne odstupa od ranije izrečenog stava - da neće biti priznanja tzv. Kosova, kao i da Srbija neće dopustiti članstvo Prištine u UN
-

Ništa se bitno danas tamo neće desiti. Ne očekuje nitko ništa. Francusko njemački prijedlog a za Makronom bijesna gomila trči po Parizu. Ima on i pametnijeg posla od ovoga danas i da gleda oćete li vi to baš danas potpisati ili možda neki drugi dan kasnije. Popijte kavicu, lip je dan, eto dogovorite se da se ne slažete al da ste kaficu popili pa tko jebe sve ostalo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 18/3/2023, 09:39

plan eu ne zahteva priznavanje kosova
sto se tice un
mi cemo zadrzati
pravo da u un nikad
ne glasamo za prijejem kosova
sve ostalo cemo pregovarati
kompromisno

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/3/2023, 09:44

Odluka Međunarodnog krivičnog suda da izda nalog za hapšenje Vladimira Putina obavezuje 123 zemlje da uhapse ruskog predsednika i prebace ga u Hag na suđenje, ako kroči na njihovu teritoriju.
Izvori iz MKS-a rekli su da misle da je sada "veoma malo verovatno" da će Putin otputovati u bilo koju zemlju koja trenutno podržava Ukrajinu, i da ako to učini, rizikuje hapšenje.
-
Neki su se i spasili šta im ovi neće doći u posjet. Nosi samo probleme jbga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics