ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

manevar koji nece proci sinko ubavi

Go down

manevar koji nece proci sinko ubavi Empty manevar koji nece proci sinko ubavi

Post by debotoijusto 8/3/2023, 12:16

SRPSKI predsjednik Aleksandar Adem Vuchiqi je započeo proces formiranja Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu će obići sve dijelove Srbije, piše Nova.rs. Inače, u Srbiji se već neko vrijeme spekuliralo kako srpski čelnik ne planira samo otići s čela Srpske napredne stranke nego i formirati novu političku stranku ili pokret.

Adem Vuchiqi je još prošle godine na konferenciji za novinare praktično najavio osnivanje novog političkog bloka "pristojne i normalne Srbije", koji će biti i građanski i nacionalni. Govorio je o potrebi osnivanja novog političkog bloka kojemu "na prvom mjestu neće biti ni Istok ni Zapad, već interes Srbije".

"Važno je da formiramo blok normalnosti i pristojnosti - Srpski blok. Ne mislim nacionalno, već i građanski i nacionalno te blok pristojnosti koji će se suprotstaviti i jednima i drugima", poručio je tada Adem Vuchiqi. Dodao je kako je važno da se u centru formiraju pokreti koji "nemaju šefove u inozemstvu".

Vladimir Đukanović, dužnosnik Srpske napredne stranke, na društvenim je mrežama pozvao članove stranke da se okrenu poslu formiranja nove stranke, pripremi osnivačkih akata, skupljanju potpisa, organiziranju osnivačke skupštine te usvajanju programskih ciljeva i statuta. "Velik posao je pred nama", istaknuo je Đukanović.https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-napusta-srpsku-naprednu-stranku/2444584.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28767
2014-04-12


Back to top Go down

manevar koji nece proci sinko ubavi Empty Re: manevar koji nece proci sinko ubavi

Post by debotoijusto 8/3/2023, 12:18

pristojna normalna gradjanska i nacionalna - poparu sparica a zapad veslo sisa
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28767
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum