ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

drama na desnici , di su pare ?

Go down

drama na desnici , di su pare ? Empty drama na desnici , di su pare ?

Post by debotoijusto Wed 8 Mar - 11:59

ALIN KAVUR, dopredsjednik GČ-a Donje Dubrave i donedavni član HDZ-a, noćas je medijima poslao priopćenje u kojem navodi da je on, pokretač inicijative Straight pride - Hetero parada, udrugu Hrvatska mati prijavio Ministarstvu financija.

Kavur, koji je osamdesetih godina glumio Dadu u Smogovcima, prošle godine je pokušao organizirati prvu hrvatsku paradu heteroseksualaca, kao odgovor na Zagreb Pride. Hetero parada je trebala biti održana 8. listopada 2022., ali je otkazana zbog, kako je rekao, "sigurne procjene".

Kavur navodi da mu se nakon medijskih objava da pokreće hetero paradu javila predsjednica udruge Hrvatska mati i ponudila pomoć u organizaciji.

"Vjerovao sam u njene dobre namjere te prihvatio suradnju i postavio navedenu za organizatora. Kako je udruga poslovni subjekt, donacije koje sam dobio za moju inicijativu uplaćene su na račun udruge Hrvatska mati. Po mojim saznanjima uplaćeno je 65.000 kuna", piše Kavur.

Kaže da je ubrzo nakon toga uvidio da ga se "ne pita ništa kao pokretača" te da koordinator Danijel Horvatinović iz Bjelovara i predsjednica udruge Hrvatska mati Ljiljana Dragić "rade sve na svoju ruku".

Kavur tvrdi i da je tražio da mu objasne na što su potrošena sredstva, ali nije dobio odgovor. Kaže i da je on od ukupnog iznosa donacija ukupno potrošio 7400 kuna.

"Od tog iznosa plaćene su pristojbe za zahtjeve u Gradskoj upravi, troškovi učestalih sastanaka u samom početku inicijative, put u Zadar gdje sam promovirao inicijativu, dakle troškovi putovanja u Zadar uključujući doručak, ručak, večeru i cestarinu. Isto tako troškovi putovanja u Osijek uz troškove goriva, cestarine i ručka", piše Kavur.

Kad je napustio inicijativu, na računu je ostalo 57.600 kuna koje su trebale biti donirane u humanitarne svrhe, prvenstveno za potrebe djece, kaže Kavur i dodaje: "Ostaje pitanje na što su potrošili novac."

"Kako nisam dobio specifikacije troškova od Promo Cron jdoo kao ni udruge Hrvatska mati podnio sam prijavu kako bi se utvrdilo na što su potrošili novac od donacija za MOJU inicijativu. Želim naglasiti da su se mojoj inicijativi dragovoljno priključili Danijel Horvatinović kao i Liljana Dragić te struka dr Herman Vukušić. Dakle dragovoljno bez naplaćivanja za pomoć mojoj inicijativi", piše.

Kavur sad kaže da mu je žao što je vjerovao svojim suradnicima i da će, ako bude potrebno, podnijeti i kaznenu prijavu protiv udruge Hrvatska mati i Danijela Horvatinovića, koordinatora inicijative i vlasnika tvrtke Promo Cron.
Inače, Kavur je poznat po svojim desničarskim stavovima. Uoči prošlogodišnjeg Zagreb Pridea Kavur je, nezadovoljan njegovim održavanjem u glavnom hrvatskom gradu, najavio pokretanje prve heteroseksualne parade.

Krivca za sve je vidio u gradonačelniku Tomaševiću i stranci Možemo. "Ekipa i vodstvo Možemo sve više nameće našoj djeci kako u školskim programima tako i u javnosti podržavajući LGBT udruge", objavio je tada Kavur na Facebooku i dodao da on nije homofob.

"Ne razumijem zašto mi kao katolička zemlja dozvoljavamo da se održavaju javne tzv. parade ponosa i Queer Zagreb", napisao je tada na svom profilu.

Nekoliko mjeseci ranije se javio u našu redakciju s osvrtom na mladića koji je na prosvjedu u Zagrebu zapalio zastavu HDZ-a, a za sve je optužio "pedere, lezbe, komuniste, ekstremne ljevičare, ateiste, antikriste koji ujedinjeni djeluju protiv svih naših vrednota, a mi šutimo".

Udruga Hrvatska Mati osnovana je dana 2021. godine i bori se za povratak mjere "roditelj-odgojitelj".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/posvadjali-se-organizatori-hetero-parade-dado-iz-smogovaca-gdje-su-nestali-novci/2444556.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28767
2014-04-12


Back to top Go down

drama na desnici , di su pare ? Empty Re: drama na desnici , di su pare ?

Post by debotoijusto Wed 8 Mar - 12:06

dado kao da je ugrozeni pakistanac u HR a ne hrvat ( 90% ) katolik ( 86% ) white boy ( 98% )
smijesno
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28767
2014-04-12


Back to top Go down

drama na desnici , di su pare ? Empty Re: drama na desnici , di su pare ?

Post by AssadNaPodmornici Wed 8 Mar - 15:21

hrvatska desnica i pare.. hahaha ..to je kombinacija kao suha trava i ljetni požar

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18657
2018-06-14


Back to top Go down

drama na desnici , di su pare ? Empty Re: drama na desnici , di su pare ?

Post by prckov Wed 8 Mar - 16:34

debotoijusto wrote:dado kao da je ugrozeni pakistanac u HR a ne hrvat ( 90% ) katolik ( 86% ) white boy ( 98% )
smijesno
drama na desnici , di su pare ? Fmh6r911

_________________
A nation of sheep will beget a government of wolves.
prckov
prckov

Posts : 32534
2014-04-19


Back to top Go down

drama na desnici , di su pare ? Empty Re: drama na desnici , di su pare ?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum