ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Page 45 of 48 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48  Next

Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 21/5/2023, 20:51

Kao što vidite Bamut je gotov, ostaci UKR vojske su se išteali iz grada bez stresa. 
Gledam nema nekih snimki mrtvih Ukrajinaca po zgradama, i uništene tehnike po gradu, barem na ovom zadnjem dijelu grada. Naravno ima sigurno tu i tamo netko, ali Ukrajinci su pustili zadnji dio grada bez borbe, i doslovno pješice su neki išli iz grada. Zato je išao kontra-napad UKR vojske da osiguraju koridor da vojska može bez stresa izaći.
Strelkov "čestita" Ruskoj vojsci na taktičkoj pobjedi i strateškom porazu, kaže da su potrošili gomilu resursa na nebitnu lokaciju i istrebili zadnje napadačke potencijale vojske RF napadima na Bahmut, Ugljedar, Marinku i Advijevku.. kaže Wanger je barem osvojio Bahmut iako je sebe uništio. 
Ovo mu je današnja izjava a za ostale mu odite na telegram i odvrtite dva-tri dana nazad. 
https://t.me/strelkovii/4962

Što se tiče UKR "kontranapad" kod Bahmuta, oni tvrde da idu na opkoljavanje... ne znam ja mislim da se išlo samo da se osiguraju bokovi za izvlačenje, ali je brzi raspad obrane regularne ruske vojske doveo do prilike.
Evo ona famozna Klišćijevka , južno predgrađe Bahmuta , tamo je nova linija obrane za Ruse. 
Tamo je prije tjedan dana bio ubijen Ruski pukovnik, zapovjednik 4. brigade. Inače i Rusi su ga hvalili da je jedan od rijetkih oficira koji nije sjedio u podrumu 30km iza fronte nego išao na prvu crtu.
ovdje je RU kolona zasuta i ima dosta uništene tehnike koja je išla kao pojačanje. Locirana dronovima i zasuta granatam i čime već


Inače ima gomila snimki udara UKR sa vjerojatno zapadnim krstarećim raketama po Ruskoj dubini. 
Prvo luganjsk par napada. Pa prekjučer mariopolj. Pa jučer Berdijansk. danas ima nekoliko eksplozija. ne da mi se više pratiti. Kliknite na linkove i gledajte. 
Gađaju se skladišta, zapovjedni centri, kasarne, - koje su bile van dometa HIMARSa pa su Rusi bili "opušteni"..


Naravno i klasično nastupanje UKR pješadije.


Ukrajinci tvrde kod Bahmuta u danas-jučer jednom napadu na RU položaj. 
25 ubijena Rusa, par desetaka ranjenjh, 4 zarobljena. 
Ukrajinci imali 4 ranjena i 0 poginulih. Tko hoće neka gleda video clip i broji mrtve

-------------
Ide priča da je oboren jedan Ruski Su-35 koji je išao bombardirati glide bombama Kherson i da je avion pao u crno more- čeka se potvrda, nije ovo još verificirano
Zadnje vrijeme dosta RU aviona pada.. moguće da su ovo modificirani Mig29etke koje ispaljuju zapadne rakete velikog dometa. ALi sačekajmo prvo potvrdu, 

ima još gomila gubitaka RU tehnike i ljudstva zadnja 2-3 dana, ne da mi se sve objavljivati. 

A da Ukrajincima nije puno bolje;
RUsi izgleda naučili koristiti civilne dronove kamikaze na isti način kao i Ukrajinci. Uništili su Ukrajinsku šilku. Ne znam jel bilo ljudskih žrtava, ali je efikasnost brutalna. Par stotina  $ za stari sovjetski ali korisni protuavionski top


Međutim ne ide svaki UKR kontra napad kod Bahmuta super., Neki bivaju odbijeni. Video. 2BTRa pogođena, vojnici se razjebažli pod vatrom RusaRUsi objavili snimku, navodno jedan Ukrajinski S-300 lanser uništen. Ne vidi se baš iz snimke, osim kada se navodno S.300 zapalio i onda lansirao projektil. Sve jedno, ne znam kako će Oryx ovo identificirati, ali eto stavljam

AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 07:50

inače zadnjih dana ima nekoliko ovakvih RU snimki. meni nije jasno što ti luđaci rade. Pokreću neke napade koji nemaju smisla koji svaki put završe tako da im Ukrajinci javelinima spale nekoliko tenkova i oklopa i poklapaju pješadiju koja bježi iz zagorenih vozila artiljeriom. 
Ne kužim šta izvode ovi Ruski oficiri na terenu. 
mislim ima i propalih UKR napada, stavljao sam videa tamo na bokovima Bahmuta, ali to je rat, negdje napad uspije  ,a bogami ima i propalih napada, ali Ukrajinci napadaju sa nekom logikom.

ali totalno ne razumijem Rusku taktiku, iman osjećaj da se u Ruskoj komandi napiju votke i onda narede onoj jadnoj sirotinji da sjednu u oklop koji je doša iz SSSR otvorenih skladišta iz Sibira nakon par mjeseci obrade u tvornici, i ajmo juriš , i onda ih ukrajinci ovako dočekaju. 
i takvih snimki zadnjih par dana ima na hrpe, niti znaš gdje Rusi napadaju, niti sa kojom logikom, niti su igdje postigli ikakav rezultat, osim kod Bahmuta, uglavnom završe ovako. 
ako su već Rusi odlučili da nakon Bahmuta više neće osvajati(niti mogu) nego da će braniti osvojeno i iscrpljivati Ukraijnu, onda bi trebali baš to. Ukopati se, ne napadati,(osim kontra napade) i čekati Ukrajince , te ih iz daljine uništavati kombinacijom dronova, artiljerije, preciznog oružja, , rovova i avijacije. Tako bi ja radio na mjestu Rusa.
Ali čemu ovakvi napadi? Svaki dana izađu ovakve snimke, Rusi na nekom djelu fronte, najčešće Advijevka ili Marinka(predgrađa Donjecka) kreću , ukrajinci ukopani sa javelinima i dronovima i minama.. i kurac.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 08:16

Sve je to dobro.

Nije stvar u tim zapovijednicima jer oni su na sigurnome i dobiju tamo naredbu napadaj i oni rade šta im komanda naredi a to šta napad nije uspješan nisu njihova posla.

Puno je zanimljivije pitanje kakvi su ti vojnici jer za razliku od tog komandanta koji je na sigurnome ovi će poginit a onda očito je da su ti vojnici glupi pa je zaključak da se riješavamo negativne selekcije odnosno idiota.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 08:55

Eto, jedan manje. Nema tenkova = nema napada.

Ovi im narede napad i onda gledaju di je žbunje da ih komanda ne vidi i onda se tu dovuću i fino izađu iz tenka i bris i tenk stoji i onda ga ovi Ukrajinci dovrše i idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 09:09

Koliko je tenkova izgubija u ovih godinu i nešto dana ? Par tisuća. Znaš kako to bajno djeluje na te tenkiste. Samo čekaju prvu okuku di će skrenit da ih ne vide ovi u komandi i ostavljaju tenkove na ledinama i tamo jave da ih je pogodilo, nagazili na minu, ostali bez goriva, pokvarija se motor itd ko da će taj njihov šupak od zapovijednika ić to provjeravat. Spase sebi glavu i onda gledaš kako ovi Ukri snimaju potpuno neoštećene tenkove na ledinama s otvorenim poklopcima a to namjerno ostave da ovi bacaju bombe u njih, dovršavaju i gotovo. Nema tenka = nema napada i svi zadovoljni.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 10:13jedna zanimljiva situacija.
Ruski dobrovoljački korpus, opet napao Bjelogradsku regiju, čak su i ušli tenkovima, pozvali su Ruse , da ustanu protiv Putina :D 

Ruski dobrovoljački korpus kao što mi ime kaže se sastoji od etničkih Rusa iz Rusije (ovi Rusi iz Ukrajine su ionako Ukrajinski građani služe uredno Ukrajinsku vojsku)

kako rekoh svaki dan nova videa gdje Ukrajinci spale neku Rusku kolonu.
kažu donjecka regija. ovi iz oryxa i drugi će provjeriti da je ovo nova snimka, naravno da nije neka od prošle godine. to uvijek treba naglasiti(90% videa su uglavnom novi, barem sa ovih izvora što ja gledam)
mene je zanima gdje su ovi rusi išli , možda u napad na predgrađe Marinka i Advijevku
nije bitnoevo još jedan propali napad kod Piskija isto kraj Donjecka


jel vjerujete da ima još ovakvih snimki i to samo u zadnja 2-3 dana. Kako rekih imaju i Ukrajinci gubitke, i stavljam redovito, ali to su gubici u nekom smislenom redosljedu.. ono krenu u napad na bokove bahmuta, na 3 lokacije napad ide izvrsno, osvoje ruske položaje, imaju minimalne gubitke, rusi velike, a na jednom pravcu rusi ih otkriju dronovima, pogode ih ATGM raketama i gađaju artiljeriom.. ali barem znaš zašto imaju gubitke, idu u napad sa ciljem da prošire bokove.

Ovdje imaš predgrađa Donjecka gdje su se Ukrajinci kupovali 8godina.. marinku, advijevku, piski - dođe naredba nekog pijanog oficira, "idemo u napad" -"evo iz sibira je došlo 3 tenkova i 6BMPova" - sidaj u njih i juriš na ukrajince koji su ukopavali ispod zemlje gdje im i granate ne mogu ništa.. ako imate sreće i ako imamo municije evo vam par granata ako ne , juriš. i onda izginu.

pa za par tjedana opet tako. nema nikakve logike. 
čitao sam jednu analizu zašto rusi tako napadaju bez mozga, radi se o korupciji unutar ruske vojske, ali malo duža priča kasnije možda

-----
inače ukratko tako bi i izgledali naši napadi jer onaj debil Luka Bačić kupuje diplome ekonomije , pa onda ide upisivati hrvatsku elitnu vojnu školu, ukrao doslovno misto nekom našem vojniku koji uči i trenira godinama. i banožić nam ministar , kako je zoki rekao njih dvojica u kombiju išli u osijek po diplome, a sada ulaze u strukture RH vojske. 
sreća božja da smo NATO

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 13:13

Ruski dobrovoljački korpus, sastavljen isključivo od Ruskih građana je osvojio nekoliko pograničnih sela/mjesta u Bjelogrodskoj oblasti. Vojska Ruske Federacije šalje helikopter i regularnu vojsku da zaustavi Ruski dobrovoljački korpus. 
Teški cirkus, kasnije odem na forume , na twiteru se sprdaju, iako ovo nije loša akcija, osvojili su tri naselja u Ruskoj federaciji idu na četvrto.
Još su Rusi prije govorili da su primjetili grupiranje Ukrajinaca kraj bjelogradske oblasti da bi mogli pokušati nešto ovako kao distrakciju.

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by michaellcmacha 22/5/2023, 16:36

AssadNaPodmornici wrote:Ruski dobrovoljački korpus, sastavljen isključivo od Ruskih građana je osvojio nekoliko pograničnih sela/mjesta u Bjelogrodskoj oblasti. Vojska Ruske Federacije šalje helikopter i regularnu vojsku da zaustavi Ruski dobrovoljački korpus. 
Teški cirkus, kasnije odem na forume , na twiteru se sprdaju, iako ovo nije loša akcija, osvojili su tri naselja u Ruskoj federaciji idu na četvrto.
Još su Rusi prije govorili da su primjetili grupiranje Ukrajinaca kraj bjelogradske oblasti da bi mogli pokušati nešto ovako kao distrakciju.
nek baci bombu... nuklearnu npr... ne mre mu nitko prigovoriti ništa... unutar ruskih granica...

_________________
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 21183
2015-08-08


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by michaellcmacha 22/5/2023, 17:14

jebote što je sad ovo... brže bolje miči bombe iz kritičnog područja...

HIGH ALERT: 🇷🇺 NUKES EVACUATED
 
⚡The Russians have evacuated their nuclear weapons from the Belgorod-22 facility near Grayvoron.” 


- Representative of the 🇷🇺 Main Intelligence Directorate


Tactical nuclear weapons had been stored there.

_________________
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 21183
2015-08-08


Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 17:38

negdje na istočnoj fronti snimka zarobljavanja 22 rusa. pošto je ovo došlo od poznatog ukrainskog vojnika kodnog imena Mađar , vjerojatno je točna stvar

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by crvenkasti 22/5/2023, 17:43

Velika ukrajinska "protivofanziva" pokazalo se da je ustvari banditski napad na pogranično rusko selo.

Osvetili su Bakhmut najbolje što su mogli.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 26930
2014-04-17


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by veber 22/5/2023, 18:17

cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.

srblje na aparatah

_________________
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 52037
2014-12-30


Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 18:38

crvenkasti wrote:Velika ukrajinska "protivofanziva" pokazalo se da je ustvari banditski napad na pogranično rusko selo.

Osvetili su Bakhmut najbolje što su mogli.
nisu to ukrajinci napali, nego ruski građani.. naravno ukrajinska država im je dala koji tenk i oklopno vozilo i dronove ali su to etnički rusi i ruski građani

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Šandor Winnetou 22/5/2023, 18:50

AssadNaPodmornici wrote:
crvenkasti wrote:Velika ukrajinska "protivofanziva" pokazalo se da je ustvari banditski napad na pogranično rusko selo.

Osvetili su Bakhmut najbolje što su mogli.
nisu to ukrajinci napali, nego ruski građani.. naravno ukrajinska država im je dala koji tenk i oklopno vozilo i dronove ali su to etnički rusi i ruski građani
Crvenkasti na aparatima, đe će rusi protiv rusa i srbi protiv rusa, opet neka belosvetska ujdurma protiv jadnih srba/rusa

_________________
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Himars10
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 18997
2017-12-31


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 18:50

veber wrote:cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.
Cijene plina se ne gledaju sad kad je toplo nego kad zahladi pa mu poraste potražnja i onda uslijed toga na tržištu po zakonu ponude i potražnje mu raste cijena ko i svakoj drugoj robi. Nema ti smisla sad kad je toplo isticat cijene plina. Naravno da su niže. Uvijek je tako kad prođu niske temperature.

Svejedno, mislim da smo uveli nekakvo eu ograničene najviše cijene plina tako da Putin neće moći manipulirati s time tj da nabije cijenu i ucijenjuje s time EU.


Last edited by RayMabus on 22/5/2023, 18:54; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Šandor Winnetou 22/5/2023, 18:53

RayMabus wrote:
veber wrote:cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.
Cijene plina se ne gledaju sad kad je toplo nego kad zahladi pa mu poraste potražnja i onda uslijed toga na tržištu po zakonu ponude i potražnje mu raste cijena ko i svakoj drugoj robi. Nema ti smisla sad kad je toplo isticat cijene plina. Naravno da su niže. Uvijek je tako kad prođu niske temperature.

Svejedno, mislim da smo uveli nekakvo eu ograničene najviše cijene plina tako da Putin neće moći manipulirati s time tj da nabije cijenu i ucijenjuje EU.
Skladišta se pune sad a ne kad zahladi.

_________________
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Himars10
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 18997
2017-12-31


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 18:56

Šandor Winnetou wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.
Cijene plina se ne gledaju sad kad je toplo nego kad zahladi pa mu poraste potražnja i onda uslijed toga na tržištu po zakonu ponude i potražnje mu raste cijena ko i svakoj drugoj robi. Nema ti smisla sad kad je toplo isticat cijene plina. Naravno da su niže. Uvijek je tako kad prođu niske temperature.

Svejedno, mislim da smo uveli nekakvo eu ograničene najviše cijene plina tako da Putin neće moći manipulirati s time tj da nabije cijenu i ucijenjuje EU.
Skladišta se pune sad a ne kad zahladi.
Naravno. Samo sam se osvrnuo na to da se sad kad je toplije ne gleda ta priča koliko je plin jer mu je inaće sad cijena niža i onda ovi kupuju i pune skladišta itd. Znači ne gleda se sad pa kao vidi pala cijena plina. Pa uvik padne kad dođe toplije vrijeme. Manja potražnja.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by veber 22/5/2023, 18:58

RayMabus wrote:
veber wrote:cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.
Cijene plina se ne gledaju sad kad je toplo nego kad zahladi pa mu poraste potražnja i onda uslijed toga na tržištu po zakonu ponude i potražnje mu raste cijena ko i svakoj drugoj robi. Nema ti smisla sad kad je toplo isticat cijene plina. Naravno da su niže. Uvijek je tako kad prođu niske temperature.

Svejedno, mislim da smo uveli nekakvo eu ograničene najviše cijene plina tako da Putin neće moći manipulirati s time tj da nabije cijenu i ucijenjuje s time EU.
pa sada se filaju skladišta za zimu.

vezano uz rusku naftu njemačka gradi H2 postrojenjam gle čuda u kuvajtu i saudijskoj arabiji. glupi rusi nemaju sreće, a i marc bu se za jajca grizal jer se otvara još 100 h2 pumpi- čak i zeleni tvrde da su baterije škodljive za okoliš.

_________________
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 52037
2014-12-30


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by AssadNaPodmornici 22/5/2023, 18:58evo Ruski domoljubi (u sklopu Ukr vojske) maznuli u Rusiji jedan ispravni BTR

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 18995
2018-06-14


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by veber 22/5/2023, 19:05

RayMabus wrote:
Šandor Winnetou wrote:
RayMabus wrote:
veber wrote:cijena plina u njemačkoj pala za 23% a nafte za 18%
cije niže nego prije rata.
Cijene plina se ne gledaju sad kad je toplo nego kad zahladi pa mu poraste potražnja i onda uslijed toga na tržištu po zakonu ponude i potražnje mu raste cijena ko i svakoj drugoj robi. Nema ti smisla sad kad je toplo isticat cijene plina. Naravno da su niže. Uvijek je tako kad prođu niske temperature.

Svejedno, mislim da smo uveli nekakvo eu ograničene najviše cijene plina tako da Putin neće moći manipulirati s time tj da nabije cijenu i ucijenjuje EU.
Skladišta se pune sad a ne kad zahladi.
Naravno. Samo sam se osvrnuo na to da se sad kad je toplije ne gleda ta priča koliko je plin jer mu je inaće sad cijena niža i onda ovi kupuju i pune skladišta itd. Znači ne gleda se sad pa kao vidi pala cijena plina. Pa uvik padne kad dođe toplije vrijeme. Manja potražnja.
zapad koristi plin za industriju, ne za grijanje kao u hrvatskoj.

_________________
Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 52037
2014-12-30


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus 22/5/2023, 19:13

veber wrote:
RayMabus wrote:
Naravno. Samo sam se osvrnuo na to da se sad kad je toplije ne gleda ta priča koliko je plin jer mu je inaće sad cijena niža i onda ovi kupuju i pune skladišta itd. Znači ne gleda se sad pa kao vidi pala cijena plina. Pa uvik padne kad dođe toplije vrijeme. Manja potražnja.
zapad koristi plin za industriju, ne za grijanje kao u hrvatskoj.
Sve stoji al se zimi više traži upravo radi grijanja. Zakon ponude i potražnje.
RayMabus
RayMabus

Posts : 160242
2014-04-11


Back to top Go down

Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema - Page 45 Empty Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 45 of 48 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum