Denkverbot
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Društvo :: Zoč i zoč ne?
Page 47 of 47
Page 47 of 47 • 1 ... 25 ... 45, 46, 47
Re: Denkverbot
Ma oću, oćukic wrote:
haha pa pročitaj Idiota, ne može bit loša od njega, pogotovo kad sam vidio da je imao nekoliko načina napisanih kako da je završi u finalu knjige, baš je raznovrstan bio
da, Milei je kanalizirao određeni hate, a izgleda da se samo na taj način mogu dobiti izbori u demokraciji
i šta si se odvojio u svom komentaru od nas, Republika Ugljan?
Tako je ko i kod nos. neki dun sun u širen društvu izusti kako su uhljebi svi ki primaju ploću iz proračuna, uf kako su se na zanje noge dizali
Misli sun kako ću moći na račun opće antihdz kampanje dobiti malo odobravanja, ali čini se da ljudi samo želu da sjaše murta.
A, ne, ne, nego me pomalo napušćo revolucionaran duh...morati ćete vi mlaji nešto učiniti. Mi stori smo neslavno propali, teški faliure od generacije...
aben- Posts : 35504
2014-04-16
Poslo sun ti knjigu, napokon.
Sljedeći put ka budeš u grodu, jovi se da smočimo grlo kapljicom bontere u hipsterskon bufetu..
Sljedeći put ka budeš u grodu, jovi se da smočimo grlo kapljicom bontere u hipsterskon bufetu..
2014-04-16
aben wrote:
Misli sunce kako ću moći na račun opće antihdz kampanje dobiti malo odobravanja, e...
Navčina :D
epikur37- Posts : 45341
2015-08-06
Di si epikurčino! Drogo mi je da si živepikur37 wrote:aben wrote:
Misli sunce kako ću moći na račun opće antihdz kampanje dobiti malo odobravanja, e...
Navčina :D
Je, naivan, guilty as charged
Neki dun sun prečito jednu maksimu, veli da je biti u stanju pozabaviti se nekom mišlju bez da je prihvatiš obilježje obrazovanog čovika...nijedun uhljeb nika ni njanci iskricu drukčije reagiro...valjo plesne u somi centar živčanog sustava, a?
2014-04-16
Prečito sun 50 stranic ove teme iz 2020..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41104-denkverbot
Jebote, kako nan je dobro bilo :)
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41104-denkverbot
Jebote, kako nan je dobro bilo :)
2014-04-16
Da, baš sun misli isto, polak onoga ča sun sun napiso više ne zun :(kic wrote:
kako vidiš svoje postove sad?
imam dojam da sam pametniji bio prije, nekad..
2014-04-16
Ne zun je li prerano govoriti o tragediji u zagrebačkoj skuli, ali računun da je ovo opskuran kantun pa puno ljudi ne će prečitati.
Bunke imaju osiguranje, kamere, diskoteke imaju izbacivoče, utakmice imaju one ljude u narančastin jaketami, a dica su ljudima većinon važnija od šoldov, plijesa i nogometa, pa nemaju nišće takovoga.
Jo ne mislin da se ovakove stvori moru sasvin izbjeći, uzrok je prirodna sila. Ali definitivno bi voli da je moje dite okruženo s puno zaštitnog osoblja i ploćo bi easily recimo 100eurov na misec za to.
Ali mi šaljemo dicu u skule jer moromo. Niko nas ne pito je li oćemo.
U toj situaciji je nemoguće očekivati da bi školski obveznici bili voljni ploćati sigurnost, pa smo osuđeni na državna rješenja koja će biti spora, neadekvatna, skupa, itd.
Bunke imaju osiguranje, kamere, diskoteke imaju izbacivoče, utakmice imaju one ljude u narančastin jaketami, a dica su ljudima većinon važnija od šoldov, plijesa i nogometa, pa nemaju nišće takovoga.
Jo ne mislin da se ovakove stvori moru sasvin izbjeći, uzrok je prirodna sila. Ali definitivno bi voli da je moje dite okruženo s puno zaštitnog osoblja i ploćo bi easily recimo 100eurov na misec za to.
Ali mi šaljemo dicu u skule jer moromo. Niko nas ne pito je li oćemo.
U toj situaciji je nemoguće očekivati da bi školski obveznici bili voljni ploćati sigurnost, pa smo osuđeni na državna rješenja koja će biti spora, neadekvatna, skupa, itd.
2014-04-16
kic likes this post
kako mi priča prijatelj, Mediteran security i još neki čuvaju škole u ZD baš
ali događa se opet nešto ružno, uglavnon to rade penzioneri ili jednostavno starije osobe, i nije ih briga, aljkavi su, bare učiteljice, nesposobni, i tako..
mislim, i ja sam za tu ideju, sama činjenjca da netko sjedi na ulazu će odbit većinu kukavica, but yea.
država neprestano pokazuje svu neaposobnost, kao i s onim nasilnim dječakom, i nikom ništ.
treba ko u Narcosima, nastradat dijete nekog oligarha da se nesto dogodi..
btw nisam nu protiv video-igara, ali evo veli mi mati da djeca u vrtiću kad je crtat nesto isl, u pravilu prvo puške-pištolje nacrtaju ffs.
Ma je, uhljebljeni su. Postoji rozlika u tomu kako ekipa iz mediterana stoji u otpu, i u skuli.kic wrote:
kako mi priča prijatelj, Mediteran security i još neki čuvaju škole u ZD baš
ali događa se opet nešto ružno, uglavnon to rade penzioneri ili jednostavno starije osobe, i nije ih briga, aljkavi su, bare učiteljice, nesposobni, i tako..
mislim, i ja sam za tu ideju, sama činjenjca da netko sjedi na ulazu će odbit većinu kukavica, but yea.
država neprestano pokazuje svu neaposobnost, kao i s onim nasilnim dječakom, i nikom ništ.
treba ko u Narcosima, nastradat dijete nekog oligarha da se nesto dogodi..
btw nisam nu protiv video-igara, ali evo veli mi mati da djeca u vrtiću kad je crtat nesto isl, u pravilu prvo puške-pištolje nacrtaju ffs.
Jedun put sun ušo s kacigon na glovi u lidla, i onoh je do mene došo neki čovik i reko neka je skinen. I to sve da zaštiti ćikulatu od krađje.
A video igre samo moru pomoći-muški će vježbati rat i s tehnologijom i bež nje...
2014-04-16
kic wrote:
šta kažeš na Kartela u debati
Ki je ot? Imoš poveznicu?
2014-04-16
Odgledo sun sve tri ure, i kartelo me oduševi! Da sun demokrat, glasovo bi zo nje bez zadrške.kic wrote:
ma jucer ovo suceljavanje wannabe predsjednika na Prvom
Ne zun je li bezgrješan, ali siguro ni socijakist
2014-04-16
Nešto ni u redu s historiografijom...prebitna je za mitove da bi mogla samostalno postojati. Danas čitun neki članak o bosanskin udžbenicima o srednjovjekovlju...groblje
2014-04-16
Page 47 of 47 • 1 ... 25 ... 45, 46, 47
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Društvo :: Zoč i zoč ne?
Page 47 of 47