ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu
Austrija je neutralna. Srbija je proruska i neutralna.
Lijepo smo se ogradili fizički a oni neka se čačkaju.
Nisu naša posla. Daleko im kuća.
Lijepo smo se ogradili fizički a oni neka se čačkaju.
Nisu naša posla. Daleko im kuća.
RayMabus- Posts : 154642
2014-04-11
90 dana. Toliko vam traju njemačke zalihe plina kad su im skladišta puna. 1/4 mogu nabavit iz LNG terminala koje sad dovršavaju.
Kad on prekine plin cijena mu odma ide u nebo i oni će morat kupovat taj skupi.
Rekoh : PA PA NJEMAČKA.
Kad on prekine plin cijena mu odma ide u nebo i oni će morat kupovat taj skupi.
Rekoh : PA PA NJEMAČKA.
2014-04-11
Klinasti proboji se riješavaju bojnim otrovima zato šta većina tih vozila u napadu i pješadije koja je prati nema NBKO zaštitu nego mora nosit maske a to je dodatna oprema ( masa ) i smanjena vidjivost.
Onda se izgube u magli i onda im masakriraš šipcu napada.
E moj NATO oni su puni bojnih otrova a baš imaju nedostatak konvencionalnih granata.
Onda se izgube u magli i onda im masakriraš šipcu napada.
E moj NATO oni su puni bojnih otrova a baš imaju nedostatak konvencionalnih granata.
2014-04-11
Šolz je donio krivu odluku al to jednostavno nije moj problem.
Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem.

Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem.
2014-04-11
Mi ćemo fino još zaradit na preprodaji ukapljenog plina. Ide turistička sezona.
Šolcov rat nije i naš rat. Neka se sam vadi iz govana u koje je upravo upao jer su ga navukli kao kurton.
Šolcov rat nije i naš rat. Neka se sam vadi iz govana u koje je upravo upao jer su ga navukli kao kurton.
2014-04-11
Šolc ide u Pakao jer je upravo započeo treći svjetski rat u Europi.
Ja san se osigura prstenom zemalja oko sebe koje su neutralne.
--------
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Ja san se osigura prstenom zemalja oko sebe koje su neutralne.
--------
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Kako je glup ovi Šolz pa to je čudo jedno.
Sad nema nazad kad su te Britanci navukli u ukrajinsko blato a protiv Rusije.
Nema više povlačenja. Sad moraš ić do kraja.
Sad nema nazad kad su te Britanci navukli u ukrajinsko blato a protiv Rusije.
Nema više povlačenja. Sad moraš ić do kraja.
2014-04-11
Godina nije ni počela a već smo dobili najgluplju osobu godine. Prošle godine je to bio Vladimir Putina ove je Šolz.
Dva idiota.
Dva idiota.

2014-04-11
Kažu da je liliputin besan jer ovi šalju tenkove Ukrajini.
A pajdo isključi im plin i naftu. Šta ih držiš na životu ?
A pajdo isključi im plin i naftu. Šta ih držiš na životu ?
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:
Zelenski obecao da ce 300 Leoparda poraziti Rusiju.
Koliko vas veruje u tako nesto?
Krenuo je da razoruzava i Zapad, to je barem sigurno.
Radi dobro za Rusiju ,a i Rusiji daje dobar argument da sjebe tu americhku kujicu zauvijek.Ne tako davno na Spandau (onaj poznati zatvor za naciste a tamo je i blizu onaj olimpijski stadion na kojemu sam svojevremeno slushao Pink Flojd) sam brao vrganje i to na obodima istochnog Berlina gdje su bili josh krateri od americhkih bombi koje su zvali krmache.Mogu zamisliti kakvi ce vrganji rasti poslije jedne satane????:::))
2020-07-05
Page 2 of 2 • 1, 2

» Kanada šalje dodatne vojnike u Ukrajinu
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» Drug Šolc " moj " :) kancelar
» MAĐARSKA JAZBINA ZA NEMAČKE "LEOPARDE"! Berlin naoružava Budimpeštu
» MOST prelomio..idemo u koaliciju sa HDZ-om
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» Drug Šolc " moj " :) kancelar
» MAĐARSKA JAZBINA ZA NEMAČKE "LEOPARDE"! Berlin naoružava Budimpeštu
» MOST prelomio..idemo u koaliciju sa HDZ-om
Page 2 of 2