ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

karamarko progovorio o aktualnim problemima gradjanstva

Go down

karamarko progovorio o aktualnim problemima gradjanstva Empty karamarko progovorio o aktualnim problemima gradjanstva

Post by debotoijusto Fri 13 Jan - 17:38

Bivši predsjednik HDZ-a i nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske, Tomislav Karamarko, oglasio se prilično ljutitom porukom na Facebooku.

Uz fotografiju prekopane zelene površine, čiji oblik ispisuje riječ “TITO”, Karamarko je napisao kratak opis. “Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet… Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice. Bar nešto”, piše Karamarko.karamarko progovorio o aktualnim problemima gradjanstva 325420609_3385476681735974_9019570680966270963_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=xGhivAGljUgAX_W35y-&_nc_ht=scontent.fzag2-1Čini se kako je “nasad u obliku naziva TITO”, kako ga opisuje Karamarko, lokalna atrakcija Domagojeve ulice. Večernji list je još 2018. godine pisao da ružičnjak potječe od osamdesetih godina, te kako do tada nije izazivao prijepore Zagrepčana.

“Taj se ružičnjak ondje nalazi od 1980-ih godina, a prilikom njegova održavanja djelatnici podružnice Zrinjevac nisu nikada imali problema niti im je itko prigovarao. Nismo ni čuli da se netko bunio zbog toga – govore nam u toj tvrtki te dodaju da nisu posadili grmove ruža, već ih samo održavaju svih ovih godina. Tako je Titovo ime, koje se teško razabire s ulice i koje bi na nekoj plavoj tabli već godinama izazivao rasprave, ostalo gotovo skrivena atrakcija za stanare kvarta”, rekli su tada za Večernji list iz Zrinjevca.


https://www.telegram.hr/politika-kriminal/karamarko-histerizira-zbog-ruza-posadenih-tako-da-ispisu-tito-grad-nam-je-art-trash-garbage-centar-eu/
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28517
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum