ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

uhitilo samo zato sto zna znanje

Go down

uhitilo samo zato sto zna znanje Empty uhitilo samo zato sto zna znanje

Post by debotoijusto 20/11/2022, 20:31

AGENTI FBI-ja i agenti američkog ratnog zrakoplovstva izvršili su raciju u domovima blogera koji vodi internetsku stranicu Dreamland Resort o tajnoj vojnoj bazi u Nevadi poznatoj kao Područje 51, prenosi Sky News.

Policajci su ranije ovog mjeseca u sklopu zajedničke istrage ušli u posjed Jorgea Arnua u Las Vegasu u gradu Rachel, u blizini vojne baze u Nevadi, potvrdile su vlasti, ali nisu dale više detalja.

Stranica Dreamland Resort fokusira se na Područje 51, bazu zračnih snaga oko 120 milja sjeverozapadno od Las Vegasa gdje se provode testiranja na tajnim vojnim zrakoplovima. Arnu je stranicu pokrenuo 1999. godine te je na njoj objavio satelitske snimke baze, članke o probnim letovima, "crnim projektima", projektima vezanima za izvanzemaljske letjelice.
"Istraga je u tijeku, a vode ju FBI i ured za posebne istrage američkih zračnih snaga", rekao je za Las Vegas Review-Journal glasnogovornik zračne baze Nellis u Las Vegasu.

"Vjerujem da bi pretresi, koje su izvršili revni vladini agenti, trebala biti poruka da će se ušutkati istraživačka zajednica Područje 51", objavljeno je u priopćenju na blogerovoj stranici.

Bloger je objavio da je 3. studenog njegove domove pretreslo oko 20 agenata. Pretresi su se dogodili dok je Arnu boravio u kući u Rachelu, a njegova djevojka u kući u Las Vegasu. Kaže da su se agenti prema njima ponašali bez poštovanja.

"Moju djevojku su izveli bosu na ulicu, bila je samo u donjem rublju. To su vidjeli svi susjedi. Mene su izveli iz kuće s lisicama na rukama i samo u majici kratkih rukava. Stajao sam znojan na niskoj temperaturi. Iako sam više puta zahtijevao objašnjenje, rečeno mi je samo da se racija dogodila zbog fotografija i snimki objavljenih na mojoj stranici", napisao je Arnu.

Arnu tvrdi da su mu tijekom pretresa agenti zaplijenili sve laptope, mobitele, rezervne diskove, opremu, kamere i dron. Procijenio je da šteta nastala racijom u njegovom domu iznosi 5000 dolara, dok za zaplijenjenu opremu kaže da vrijedi 20.000 dolara.

Na stranici ne dijelim ništa što se ne može pronaći na desecima drugih web stranica i medija. S obzirom na to što se dogodilo, ne mislim više uklanjati materijale osim ako to ne naredi savezni sudac", napisao je Arnu.

U mailu koji je poslao AP-u napisao je da on nije špijun. "Ja i velika većina članova moje stranice podržavamo vojsku i razumijemo potrebu za tajnovitošću kako bi naša zemlja bila sigurna", napisao je u mailu.

Arnu je na blogu pisao da ne vjeruje da Područje 51 zaista ima veze s vanzemaljcima. "Svatko tko provede vrijeme istražujući Područje 51 brzo će shvatiti da je ono što se tamo događa vrlo zemaljskog porijekla i da nema veze s ET-jem.

NLO je samo dimna zavjesa i odvraćanje pažnje od prave svrhe baze. Tamo se istražuju i razvijaju sve vrste crnih projekata", napisao je Arnu na blogu.https://www.index.hr/vijesti/clanak/fbi-pretresao-kucu-blogera-koji-pise-o-misterioznoj-americkoj-vojnoj-bazi-podrucje-51/2413502.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28046
2014-04-12


Back to top Go down

uhitilo samo zato sto zna znanje Empty Re: uhitilo samo zato sto zna znanje

Post by debotoijusto 20/11/2022, 20:33

uhitilo samo zato sto zna znanje 77c7621b-1525-4499-b79a-2711a4900abaa vidi mu kape za razmisljanje :D
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 28046
2014-04-12


Back to top Go down

uhitilo samo zato sto zna znanje Empty Re: uhitilo samo zato sto zna znanje

Post by niels 20/11/2022, 21:13

Riječ je o postrojenju za testiranje vojnih inovacija, u prvom redu pogona i materijala. Naravno da je postrojenje kao takvo vojna tajna, kao i svi projekti u njemu. Čak i dezinformacija o postrojenju i projektima mogu naštetiti nacionalnoj sigurnosti SAD-a.

Zvuči vrlo fantastično, ali je banalna situacija zaštite ključnih nacionalnih interesa.

Primjerice, novinari su pušteni u Ft. Knox dva puta tijekom njegovog postojanja, a nijednom im nije dozvoljen pristup zlatnim zalihama kojih 17-ak vlada koje imaju tamo pohranjene svoje zlatne zalihe.

Drugi, možda i veći, trezor ima samo jednu informaciju od vlasti - postoji. Ni gdje ni kako ni otkad ni koliko…

Nije to Hrvatska gdje Andrija Jarak izvještava o “nejavnim” istragama, dok iznose nosače podataka iz kuće…
niels
niels

Male
Posts : 4398
2021-04-26

Age : 83

Back to top Go down

uhitilo samo zato sto zna znanje Empty Re: uhitilo samo zato sto zna znanje

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum