ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak

Go down

Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak Empty Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak

Post by RayMabus 17/11/2022, 12:35

Katalin Novák došla je u dvodnevni radni posjet Izraelu na poziv predsjednika Jicháka Hercoga. Svrha posjeta od srijede do četvrtka je daljnje produbljivanje mađarsko-izraelskih diplomatskih odnosa.

Katalin Novák je u izjavi za medije nakon sastanka podsjetila da u Ukrajini, susjednoj Mađarskoj, bjesni tragičan rat, ali naša zemlja osuđuje Putinovu agresiju i želi mir. Kako je rekao, Izrael također snažno brani svoj narod i državu, iz toga se može puno naučiti, a mogu se izvući i pouke.

Katalin Novák rekla je da je savezništvo između Mađarske i Izraela nepokolebljivo, Mađarska se uvijek zalagala za Izrael i na međunarodnom planu.

https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/11/novak-katalin-magyarorszag-es-izrael-kozott-a-kapcsolat-nagyon-eros

Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak AHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVhNDMzYmJiNTliNTQ2M2ZiYzBhODE3NWI1ZjA2ODU4

„Bilo mi je drago danas u Jeruzalemu susresti Katalin Novák, predsjednicu Republike Mađarske. Naši odnosi su izvrsni, a zajedno ćemo ih još više ojačati!" - napisao je pozvani premijer Benjamin Netanyahu u svojoj objavi na Twitteru.

https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/11/novak-katalin-benjamin-netanjahuval-talalkozott


RayMabus
RayMabus

Posts : 152410
2014-04-11


Back to top Go down

Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak Empty Re: Katalin Novák: Odnos između Mađarske i Izraela je vrlo jak

Post by RayMabus 17/11/2022, 12:37


_________________
Šta želite da napravim ? Treba mi da poskidam zapadnu žgadiju koja podržava Komšića i zato vidite da je netko il nešto uletio kad su oni mislili ekonomski odma ga uništit i da na brzinu tako osvoje Rusiju. Mislim ga držat još neko vrijeme al daleko od toga da ga na bojnom polju neću gaziti štaviše baš suprotno jer šta više tu gubi dupe mu je ugroženo i sve je oštriji prema Komšičevcima. Generalno smatrajte da mi treba da poskidam Komšićevce a posli može i niz vodu. Pusti vodu neka govna odu nakon šta obavi ono šta je meni bitno.
RayMabus
RayMabus

Posts : 152410
2014-04-11


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum