ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolički svećenici pedofili(zbirno)

Go down

Katolički svećenici pedofili(zbirno) Empty Katolički svećenici pedofili(zbirno)

Post by IL Risorto 13/11/2022, 16:07


Ja ne kažem da su ama baš svi katolički svećenici pedofili,jer vjerojatno većina nije,ali zato velika većina pedofila jesu katolički svećenici.
Nesrazmjeran je broj pedofila u katoličkom svećenstvu u odnosu na opću populaciju,jer ako je jedan pedofil na 10 000 muškaraca u općoj populaciji,onda je stravično to što je čak 10 pedofila na 100 katoličkih svećenika.

Osim toga,ne treba zaboravit i zanemarit i druge devijacije unutar katoličkog klera,što se ne odnosi isključivo samo na svećenike,već časne sestre i osobe usko vezane uz katoličku crkvu poput vjeroučitelja ili onog slučaja gdje je crkvenjak godinam silovao psa.

Zašto je katolička crkva kao magnet za osobe devijantnih i izopačenih sklonosti,je li to ima veze s činjenicom što takve osobe znaju da mogu računat na sigurnost i zaštitu od te institucije kad dođe do njihovog razotkrivanja.

Krivnja katoličke crkve kao institucije tim je veća,što štiti pervetite,te zataškava slučajeve a kad ipak nešto ispliva u javnost,jedina kazna za pervetite,jest premještaj u drugu župu.
IL Risorto
IL Risorto

Posts : 10832
2015-07-23


Back to top Go down

Katolički svećenici pedofili(zbirno) Empty Re: Katolički svećenici pedofili(zbirno)

Post by debotoijusto 13/11/2022, 18:23

Nije želio pojasniti zašto je tražio razrješenje iz reda te je ponovio da nikog nije zlostavljao i da se ne sjeća da je imao seksualne kontakte s osobama koje su ga prijavile.

ne sjeca se 
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27967
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum