ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tako se to radi vol.2

Go down

tako se to radi vol.2 Empty tako se to radi vol.2

Post by debotoijusto 10/11/2022, 21:39

TEORETIČAR zavjere Alex Jones treba platiti dodatna 473 milijuna dolara odštete zbog laži da je masovna pucnjava u Osnovnoj školi Sandy Hook bila inscenirana, javlja Reuters. Ova presuda uslijedila je nešto manje od mjesec dana nakon što je porota na sudu u Connecticutu odlučila da treba platiti skoro 965 milijuna dolara. 
Podsjetimo, svjedočeći na prošlom suđenju, Jones je priznao da je pogriješio u vezi s pucnjavom u školi Sandy Hook. "Pucnjava se dogodila", rekao je. Podsjetimo, 12 djece i 6 odraslih ljudi ubijeno je u masovnoj pucnjavi u toj školi. Suđenje je održano na sudu u Waterburyju, oko 32 kilometra od Newtona, gdje se masakr dogodio.

U tužbi se navodi da je matična tvrtka Jonesa i InfoWarsa, Free Speech Systems, koristila masovna ubojstva kako bi izgradila svoju publiku i zaradila milijune dolara. Jones se tijekom svjedočenja na suđenju nastojao distancirati od teorija zavjere, ispričao se roditeljima i priznao da je Sandy Hook "sto posto stvaran".
Napadač u toj školi Adam Lanza pucao je iz puške Remington Bushmaster, a masakr je završio samoubojstvom uz zvuk policijskih sirena koje su se približavale.  


https://www.index.hr/vijesti/clanak/alex-jones-mora-platiti-dodatna-473-milijuna-dolara-zbog-lazi-o-masakru-u-skoli/2410899.aspx


debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27967
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum