ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by RayMabus 28/10/2022, 12:36

KLJUČNI 8. STUDENOG

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina: ‘Nažalost, ovo bi moglo izvući Putina iz ralja poraza‘

SAD je Ukrajini do sad poslao osamnaest raketnih sustava Himars, u sklopu paketa pomoći vrijednog 52 milijarde dolara


Republikanci su već ranije upozorili da postoji mogućnost da će smanjiti pomoć Ukrajini, ako osvoje kontrolu nad Kongresom na nadolazećim izborima. ‘Midterm elections‘ održavaju se dvije godine nakon predsjedničkih, odnosno na pola predsjedničkog mandata. Na njima se bira svih 435 članova Zastupničkog doma i 35 članova Senata, a ovogodišnji izbori održat će se 8. studenog. Odgovore na nekoliko ključnih pitanja o tome mogu li izbori utjecati na tijek rata između Ukrajine i Rusije, donosi BBC.

Ukrajinsko ministarstvo obrane objavilo je videozapis koji prikazuje vatreni niz raketa američke proizvodnje koje obasjavaju noćno nebo dok pogađaju metu, dok u pozadini svira pjesma Metallice. Oružje koje su Amerikanci dali Ukrajincima je moderan višecijevni bacač raketa, poznatiji pod nazivom Himars. SAD je Ukrajini do sad poslao osamnaest raketnih sustava Himars, u sklopu paketa pomoći vrijednog 52 milijarde dolara. Vojni stručnjaci i ukrajinska vlada kažu da je potpora bila ključna za njihovu misiju.

- Ukrajinci bi bili pregaženi bez toga, rekao je Mark Cancian, bivši pukovnik američkih marinaca i stručnjak za obranu u Centru za strateška i međunarodna istraživanja. Cijeli niz potpore uskoro bi mogao biti doveden u pitanje jer su republikanci izrazili zabrinutost za izdvajanje tolike svote novca na Ukrajinu, dok se Amerikanci bore s rastućim troškovima života.

Što republikanci kažu o pomoći Ukrajini?

Ranije u listopadu, Kevin McCarthy, čelnik manjine u Zastupničkom domu, sugerirao je da Kongres pod kontrolom republikanaca neće biti sklon napisati ‘bjanko ček‘ Ukrajini. - Mislim da će ljudi biti pogođeni recesijom i neće pisati bjanko čekove Ukrajini, rekao je Punchbowl Newsu.

Trenutno je njegova stranka favorit za preuzimanje kontrole nad donjim domom Kongresa koji, prema američkom Ustavu, pokreće sve rezolucije o potrošnji. Kao predsjedavajući, McCarthy bi odlučivao koji prijedlozi zakona odlaze na glasanje.

Ostali republikanci izrazili su slične sumnje. Missourijski senator Josh Hawley, u svibnju je rekao da pomoć Ukrajini nije u interesu Amerike i dopušta Europi da iskorištava njihovu velikodušnost i oslobodi se opterećenja. Komentari su istaknuli podjele u stranci, bivši potpredsjednik Mike Pence oštro je osudio branjenje Putina i članove vlastite stranke koji bi ih natjerali da se odvoje od svijeta.

S njim se slaže i čelnik republikanaca u Senatu, Mitch McConnell, koji je pozvao bijelu kuću da pojača pomoć Ukrajini. Rekao je da SAD treba učiniti što više kako bi opskrbio Ukrajinu potrebnim alatima za suprotstavljanje ruskoj agresiji. Zanimljivo je da su samo republikanci, njih 57 u Zastupničkom domu i 11 u Senatu, glasali protiv paketa pomoći Ukrajini od 40 milijuna dolara ovog proljeća.

Hoće li SAD doista povući pomoć?

U Europi raste zabrinutost o budućnosti rata. - Ako se Amerika povuče, Putin bi mogao iščupati pobjedu iz ralja poraza, rekao je britanski zastupnik Tobias Ellwood, član parlamentarnog odbora za obranu. Ukrajinski dužnosnici i promatrači sa sjedištem u SAD-u kažu da je malo vjerojatno da će pomoć biti značajno smanjena, bez obzira na ishod nadolazećih izbora.

Ukrajinski ministar obrane, Oleksii Reznikov, vjeruje da pomoć neće biti uskraćena. Prijašnji sastanci s američkim zastupnicima, koji su uključivali i demokrate i republikance, ostavili su na njega takav dojam. - Puno signala je ukazivalo na to da nema veze tko će biti na vlasti, dvostranačka podrška Ukrajini bit će nastavljena. Vjerujem u to, rekao je Reznikov.

John Herbst, koji je bio američki veleposlanik u Kijevu između 2003. i 2006. godine, rekao je da bi McCarthy mogao biti krivac za političko zauzimanje stava u korist svoje stranke. - Nema sumnje da na populističkoj, Trumpovoj strani stranke, postoji skepticizam u pogledu pomoći Ukrajini. Čak i mali dio neprijateljstva prema Ukrajini i određeno poštovanje prema Putinovoj Rusiji, rekao je Herbst.

Dodao je da postoji velika šansa da će nakon izbora ojačati populističko krilo stranke u Kongresu, ali hoće li taj pritisak dovesti do smanjenja financiranja i dalje je otvoreno pitanje. Demokrati su odgovorili na McCarthyjeve komentare ponavljajući svoju potporu Ukrajini, iako imaju unutarstranačke pobunjenike koje moraju držati u redu. Skupina ljevičarskih demokrata povukla je pismo u kojem je pozivala na pregovaračko rješenje rata u Ukrajini zbog optužbi da potkopavaju predsjednika Joea Bidena.

Kako američka javnost gleda na rat u Ukrajini?

Ankete pokazuju da je potpora Amerikanaca još uvijek velika, ali postoje znakovi da se smanjuje što više rat odmiče. Prošli mjesec 20 posto građana izjasnilo se da SAD pruža Ukrajini previše pomoći, prema Pew Researchu, što je porast u odnosu na 12 posto u svibnju i 7 posto u ožujku ove godine.

Još uvijek postoji velik dio Amerikanaca koji podržavaju nastavak pomoći, prema anketi Reuetrs/Ipsosa, ranije ovog mjeseca ta brojka je iznosila 73 posto. Iako je dugoročna budućnost američke pomoći Ukrajini nejasna, Herbst je rekao da vjeruje da će se javna potpora Ukrajini nastaviti ako političari iznesu čvrst argument.

- Mogli biste dobiti obje stranke u SAD-u, govoreći o dvostranačkim uvjetima i iznoseći opasnosti ruskih akcija u Ukrajini. Ako se to dogodi, ne sumnjam da će američki narod u potpunosti podržati Ukrajinu što se tiče ulaganja i resursa koje im pružaju danas, čak i dvije ili tri godine kasnije, rekao je Herbst.
RayMabus
RayMabus

Posts : 152241
2014-04-11


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by RayMabus 28/10/2022, 12:44

Čuj, ako bi Putin uspio bilo šta ostvarit u toj Ukrajini to bi bila prijetnja i američkoj nacionalnoj sigurnosti jer bi ojačala ideju Xia i Kine povodom napada na Tajvan ( ako može Putin mogu i ja ).

Nadalje, sami sistemi su već više manje poslani dakle ostalo je sad samo slanje municije za njih a to je jeftinije nego kad moraš i sam sistem poslat. Dakle sistemi su uglavnom već poslani i s te strane financijski ta vojna pomoč je u brojkama manja pošto šalješ sad samo ili uglavnom municiju za iste.

Zatim tu je i EU kojoj je ovo na granici i jednostavno i da oće ne može okrenit glavu od ove priče. Dakle upadaju i oni.

Tu su i smanjeni prihodi Rusije od prodaje energenata a šta se održava na vojni proračun.

Zaključak : Putin može kupit malo vremena jer bi Republikanci otezali da proguraju neke svoje zakone s kojima se Demokrati ne slažu al se u osnovi svodi uglavnom na to : kupnju vremena a ne i konačni proces u globalu.

No Komšić puši. lol!
RayMabus
RayMabus

Posts : 152241
2014-04-11


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by vuksadinare 28/10/2022, 13:28

...jebe se republikancima za bosnu..to je trump i pokazivao..kod njih je najvaznije ima li neka drzava nesto od ce ga ce oni imati koristi...prvenstveno u rudnim bogatstvima vaznu za americku industriju..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 96619
2015-09-08


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by vuksadinare 28/10/2022, 13:30

...ko nasi krelci sto su mislili da ce trump tu otvarat hotele...brale imas naftu,brdo love,zlato...nemas..aj bok..nek te kolju
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 96619
2015-09-08


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by vuksadinare 28/10/2022, 13:35

....ko i covic sto je poslao izaslanika na trumpovu veceru..pa ga ovaj pitao hoce li pomoci hrvatima u bh-a...trump odgovorio moze ako imate nesto opipljivo ponuditi..ovaj slegnuo ramenima i vratio se u mostar praznih ruku...ko i sto dodika nije skinuo sa crne liste a vucica posjeo u magarecu klupu..first dolar gospodo
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 96619
2015-09-08


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by RayMabus 28/10/2022, 13:40

vuksadinare wrote:...jebe se republikancima za bosnu..to je trump i pokazivao..kod njih je najvaznije ima li neka drzava nesto od ce ga ce oni imati koristi...prvenstveno u rudnim bogatstvima vaznu za americku industriju..
Fulao si poantu. Ja od njih uopće ništa ne tražim. Znam da sarajevska politika piše pisma Demokratima da pritisnu Hrvatsku te da bi pobjeda Republikanaca također oslabila i ljevičare po Europi.

Fulao si poantu. Ja od njih uopće ništa ne tražim.
RayMabus
RayMabus

Posts : 152241
2014-04-11


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Ringo10 28/10/2022, 15:30

Petinu Ukrajine su već izgubili.
Kad izgube još petinu sa Odesom mogu bacit koplje u trnje i piši propalo
Razjebali su Minski sporazum kao i Alija Lisabonski i zato se cijena plaća
Ringo10
Ringo10

Posts : 20034
2015-09-24


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by RayMabus 28/10/2022, 16:53

Stoltenberg kumi Amerikance: ‘Ne dozvolite Rusiji da pobijedi, prijeti nam još veći izazov‘

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg ima poruku za Sjedinjene Američke Države - predizborne najave nekih republikanca da će smanjiti podršku Ukrajine samo će osnažiti Kinu.

Stoltenberg je ovu tvrdnju izgovorio u opširnom intervjuu za Politico, u kojem je iznio argumente za dugoročnu američku prisutnost u Europi, ali i povećanje proračuna za obranu.

- Prisutnost Sjedinjenih Država - ali i Kanade - u Europi ključna je za snagu i vjerodostojnost te transatlantske veze, rekao je Stoltenberg.

Ipak, u političkim krugovima pojavila se tjeskoba oko toga da bi SAD uskoro mogao promijeniti svoju politiku prema Ukrajini. Amerikanci 8. studenoga izlaze na izbore za Kongres koji bi mogao promijeniti odnos snaga u Zastupničkom domu i Senatu. Analitičari smatraju da bi, ako kontrolu preuzmu republikanci, Washington mogao usporiti i smanjiti potporu Ukrajini. Da će ju potpuno zaustaviti čini se kao nerealan scenarij.

Stoltenberg je upozorio da nedavni napredak Kijeva na bojnom polju u Ukrajini ne bi bio moguć bez potpore NATO saveznika. Pobjednička Rusija, rekao je, "bila bi loša za sve nas u Europi i Sjevernoj Americi, u cijelom NATO-u, jer će to poslati poruku autoritarnim vođama - ne samo Putinu, nego i Kini - da korištenjem brutalne vojne sile mogu postići svoje ciljeve.”

_________________
Šta želite da napravim ? Treba mi da poskidam zapadnu žgadiju koja podržava Komšića i zato vidite da je netko il nešto uletio kad su oni mislili ekonomski odma ga uništit i da na brzinu tako osvoje Rusiju. Mislim ga držat još neko vrijeme al daleko od toga da ga na bojnom polju neću gaziti štaviše baš suprotno jer šta više tu gubi dupe mu je ugroženo i sve je oštriji prema Komšičevcima. Generalno smatrajte da mi treba da poskidam Komšićevce a posli može i niz vodu. Pusti vodu neka govna odu nakon šta obavi ono šta je meni bitno.
RayMabus
RayMabus

Posts : 152241
2014-04-11


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Ringo10 29/10/2022, 03:55

A kako oni misle sprijeciti Rusiju da pobijedi
Jedino da oni posalju stone tisuca vojnika u Ukrajinu
Sankcije mozda I rade Ali sporo.
Doduse ima Rusija problema radi sankcija ali se prilagodjava
Ringo10
Ringo10

Posts : 20034
2015-09-24


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by mentalitet 29/10/2022, 05:48

Ringo10 wrote:A kako oni misle sprijeciti Rusiju da pobijedi
Jedino da oni posalju stone tisuca vojnika u Ukrajinu
Sankcije mozda I rade Ali sporo.
Doduse ima Rusija problema radi sankcija ali se prilagodjava


Slushaj,ta bagra je sposobna na sve.Ja sam ovdje objashnjavao kako bi mogli napraviti neko sranje pa tako proglasiti vanrdeno stanje u USA i tako odgoditi glasanje za Kongres i Senat.To sam chuo i u jednoj emisiji iz usta nekog polyichkog analitichara ,pa sam bash zabrinut za tu prljavu bombu i josh kada povezem vijest da ameri ubrzano zamjenjuju atomsko oruzje u Europi (vjerojatno te vijesti ne pushtaju na balkanskim medijima) sa sofisticiranim avionskum raketama (navodjene sa bombardera,kratkog dometa)onda stvarno bi se moglo josh svashta dogoditi.Ono roknu tu bombu blizu ruske granice i zagade tu zemlju za vijeke i vjekova i onda optuze ruse za taj chin i eto ti svjetskog sranja.Daj boze da ta bagra nema takvu razvijenu mashtu.Nakon 08/11/2002 odlaze na smetlishte povijesti a Ukrajina ce svoje muke muchiti sama sa sobom,naravno ako ne izmisle neshto da zajebu izbore,inache gube sa 80% razlike.

_________________
"Onaj koji sam sebe laze i slusha svoju laz dotjerat ce dotle da nece vishe poznati istinu ni u sebi ni oko sebe nego ce dosljedno prestati poshtivati i sebe i druge"

FJODOR MIHAJLOVICH DOSTOJEVSKI
mentalitet
mentalitet

Posts : 2791
2020-07-05


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by RayMabus 1/11/2022, 17:28

Ukrajinski dužnosnici sve glasnije upozoravaju američke republikance da pomoć koju Washington šalje Kijevu ne smije biti samo u vojnoj opremi. Ukrajini je u srazu s Rusijom prijeko potrebna i ekonomska pomoć.

Republikanci bi uskoro mogli biti ti koji odlučuju. Prema anketi, nakon 8. studenoga, kada Amerika održava izbore na pola mandata za svoj Kongres, oba doma američkog zakonodavnog tijela mogla bi biti u rukama konzervativne stranke. Republikanci su dosad bili poznatiji po tvrđim i ratobornijim pozicijama kada je riječ o američkoj vanjskoj politici. No, kada je riječ o vrućoj točki međunarodne politike - ratu u Ukrajini - sve je više onih s konzervativne strane američke politike koji sve češće propagiraju oprez.

Novac koji nemamo

U svojoj analizi Washington Post navodi nekoliko najrecentnijih izjava republikanaca koji se nadaju zasjesti u kongresne klupe nakon idućeg tjedna. Tako u saveznoj državi Ohio kandidat za Senat J. D. Vance govori o tome da će SAD uskoro morati "zavrnuti slavinu iz koje curi novac" za Ukrajinu. J. R. Majewski, također iz Ohija, koji se natječe za Zastupnički dom, kritizirao je predsjednika Joea Bidena zbog "ispisivanja milijunskih čekova Ukrajini" u vrijeme kada Ameriku pogađa inflacija (trenutačno 8,5 posto). Njihov stranački kolega iz New Hampshirea, Don Bolduc, rekao je da SAD šalje Ukrajini "novac koji nemamo".

Takvi komentari ulaze u petu brzinu kako se približava dan izbora. Vođa republikanske manjine u Zastupničkom domu američkog Kongresa Kevin McCarthy (republikanac iz Kalifornije) početkom ovog mjeseca dao je naslutiti da će republikanci, preuzmu li uzde u Donjem domu, prekinuti ili ograničiti trošenje na rat u Ukrajini. Riječ je o naglom skretanju s dosadašnjeg puta, jer pomoć Ukrajini dosad je prolazila kroz Kongres uz podršku obaju stranaka. Također i o pukotini unutar republikanske stranke koja bi se mogla proširiti u nekom budućem Donjem domu pod kontrolom republikanaca.

Većina novoprobuđenih protivnika pomoć Ukrajini objašnjava potrebom fiskalnog opreza u inflacijskim vremenima. Samo mali broj čine oni koji izražavaju simpatije prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i dijele stav prethodnog američkog predsjednika Donalda Trumpa te traže da se pomoć prekine.

Stranački trendovi

Prošlog se tjedna skupina republikanaca usprotivila stavci koju su demokratski zastupnici uključili u zakon o obrani, kojim se ministarstvu pravosuđa omogućuje da Ukrajini pošalje milijune dolara vrijedne jahte i drugu imovinu zaplijenjenu od Rusije.

Ipak, mnogi republikanci, poput vođe senatske manjine Mitcha McConnella, ne slažu se s novim stranačkim trendovima. Tako je McConnell javno pozvao Bidena da učini još više kako bi pomogao Ukrajini da se izbori protiv ruske agresije. Neki republikanci privatno su izjavili da je novopronađeno republikansko odustajanje od podrške Ukrajini više stvar predizborne retorike ili nepodnošenje Joea Bidena, čiji je mandat u Bijeloj kući postao uvelike vezan za događaje u Ukrajini.

Republikanske najave bojkotiranja Ukrajine ipak su zabrinjavajuće za Joea Bidena. Analitičari pišu da je čak i za vrijeme Donalda Trumpa u Ovalnom uredu, kada je Trump pozivao na povlačenja američkih snaga iz Sirije ili Afganistana, uvijek republikanska stranka burno reagirala i predsjednika odgovarala od radikalnih poteza. No, vremena su se promijenila i protivljenje ili barem skepsa prema Bidenovoj politici prema Ukrajini sve je snažnija u republikanskoj stranci. Primjetno su aktivni mladi republikanci, mnogi povezani s političkim grupacijama, poput skupine Zabrinuti veterani za Ameriku (Concerned Veterans for America) i Stajati zajedno (Stand Together), koju financira milijarder Charles Koch.

---

Skeptični su i u demokratskoj stranci

Nisu skeptični samo na desnoj strani. Američki progresivci, lijevo radikalno krilo Demokratske stranke, nedavno su poslali pismo u kojem su zatražili veću kontrolu nad trošenjem američkih dolara u Ukrajini.

Trideset progresivnih zakonodavaca iz Demokratske stranke zatražilo je od Bidena da izravno pregovara s Rusijom i počne raditi na diplomatskom okončanju rata. Pozvali su predsjednika Bidena da poveže bespresedansku ekonomsku i vojnu podršku (najmanje 54 milijarde dolara dosad) sa snažnom diplomatskom ofenzivom.

Međutim, liderica te inicijative, zastupnica Pramila Jayapal iz Washingtona povukla je pismo manje od 24 sata kasnije, nakon velike paljbe stranačkih kolega, te je javno izrazila podršku Bidenovu pristupu ratu.


Približava se datum od kojeg strepi Ukrajina: ‘SAD će morati zavrnuti pipu iz koje curi novac‘

_________________
Šta želite da napravim ? Treba mi da poskidam zapadnu žgadiju koja podržava Komšića i zato vidite da je netko il nešto uletio kad su oni mislili ekonomski odma ga uništit i da na brzinu tako osvoje Rusiju. Mislim ga držat još neko vrijeme al daleko od toga da ga na bojnom polju neću gaziti štaviše baš suprotno jer šta više tu gubi dupe mu je ugroženo i sve je oštriji prema Komšičevcima. Generalno smatrajte da mi treba da poskidam Komšićevce a posli može i niz vodu. Pusti vodu neka govna odu nakon šta obavi ono šta je meni bitno.
RayMabus
RayMabus

Posts : 152241
2014-04-11


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Ringo10 1/11/2022, 17:32

Ukrajinu vode takvi idioti kakvima je tesko naci primjer
Ringo10
Ringo10

Posts : 20034
2015-09-24


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by sitting_bull 1/11/2022, 17:52

Ringo10 wrote:A kako oni misle sprijeciti Rusiju da pobijedi
Jedino da oni posalju stone tisuca vojnika u Ukrajinu
Sankcije mozda I rade Ali sporo.
Doduse ima Rusija problema radi sankcija ali se prilagodjava
a kako ti misliš da će rusija pobijediti?

raketiranjem?

tako mogu samo isprovocirati ukrajince da ih na frontu gaze bez milosti.

ne trebaju ukrajincima vojnici, jer oni u vrlo kratkom vremenu mogu mobilizirati više vojnika od putina, nego im treba oprema i oružje za te vojnike.

putin ima problem i sa mobilizacijom i sa opremom.
da se nije uključio iran sa svojim opskrbljivanjem rusije, prača bi već bila gotova.

ruski problemi s posljedicama sankcija tek počinju, a kulminirati će kad eu prestane s nabavom nafte od rusa jer će onda prihod iz europe pasti na nulu.
drugi dio problema koji je posljedica sankcija je što ruska vojna industrija trenutno na dnevnoj razini proizvodi manje, nego što na dnevnoj razini potroši.

no, uvijek putin može pozvati vas srbe da mu pomognete.
ako ni u čemu drugom, ono u organiziranju traktorijade, još veće i ljepše nego je bila vaša.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 10647
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 17:52

Ringo10 wrote:Ukrajinu vode takvi idioti kakvima je tesko naci primjer
Možeš si samo zamisliti kakvi su idioti Rusi, ako ih ukrajinski idioti šamaraju. :D

_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 17:54

Cug pobegel, ali je karta v žepu.


_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 17:56


_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by sitting_bull 1/11/2022, 17:57

Ringo10 wrote:Ukrajinu vode takvi idioti kakvima je tesko naci primjer
zanimljivo.

kakvi tek idioti onda vode rusiju kad kao nekadašnja druga svjetska vojna sila ne mogu pobijediti ukrajinu.

budući da rusi moraju naći način kako prijeći dnjepar, bilo bi dobro da se i vi srbi uključite kako bi opet zaživjela ona stara parola: kad se rus i srbin slože i traktor plivat može.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 10647
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 18:06


_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 18:42

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Screenshot-6925

_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Eroo 1/11/2022, 18:43

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina 1f605

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Screenshot-6926

_________________
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida" (Sigmund Freud)
Eroo
Eroo

Posts : 61912
2016-07-22


Back to top Go down

Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina Empty Re: Datum od kojeg strepi cijela Ukrajina

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum