ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Politički džubox lll

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 14/11/2022, 14:22

U Međugorju Marija ponavlja: “Kamo ja dolazim, dolazi i Sotona”. To znači da postoji. Rekla bih da sada postoji više nego ikada. Nisu u pravu oni koji ne vjeruju u njegovo postojanje jer u ovom razdoblju ima mnogo više razvoda, samoubojstava, ubojstava, mnogo je više mržnje među braćom, sestrama i prijateljima. On stvarno postoji i morate biti jako oprezni.
Marija je također savjetovala da se kuća poškropi svetom vodom. Gospa nam je također savjetovala moliti krunicu, jer sotona pred njom slabi.

mortal

Posts : 20094
2014-04-16


Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 14/11/2022, 19:15

Svijet VIJESTI

‘NIJE ŠEIK NITI JE ŠEIKOV PRIJATELJ’! Lažnjak se namjerio na hrvatski gospodarski dragulj: ‘On je četvrtka klasa’, cure informacije o investitoru

 14.11.2022. 08:30:00
Prijatelj mi je šeikov sin iz Dubaija, čuo sam se maloprije s njim. Ovaj je šeik isto kao što je Milanović tih i povučen. Niti je šeik niti je šeikov prijatelj. On je ‘četvrta klasa’ poslovnog čovjeka – dojavio nam je ugledni hrvatski poduzetnik nakon što je nastala cijela strka zbog prodaje Fortenove “uglednom biznismenu” Saifu bin Markhanu Alketbiju.
“Ja ne mogu vjerovati da mediji još o njemu govore kao o šeiku”, dodao je.
Nesuđeni šeik i kupac Fortenove u hrvatskom se javnom prostoru pojavio, rekli bismo, niotkuda. Millenium promocija, tvrtka specijalizirana za odnose s javnošću, prošlog je četvrtka u kasne večernje sate na e-adrese naših medija dostavila priopćenje kako je ovaj Arapin postao vlasnik najvećeg dijela paketa nekadašnjeg carstva Ivice Todorića zahvaljujući transakciji s ruskim Sberbankom.
“Saif Alketbi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata stekao je 43,4 posto udjela u hrvatskoj kompaniji Fortenova grupa. Sve detalje možete pronaći u priopćenju koje šaljemo u privitku. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju”, stajalo je u šturom priopćenju u kojem su ipak pružili i osnovne informacije o kupcu: “Saif Alketbi je iskusan ulagač u private equity te ima značajne investicije u više sektora. Diplomirao je računovodstvo na Sveučilištu Ujedinjenih Arapskih Emirata, a titulu počasnog doktora ekonomije i menadžmenta u vladinim organizacijama dodijelilo mu je Sveučilište humanističkih znanosti i ekonomije u Luganu, Švicarska.”
Oprezna taktika
I dok su ekonomski analitičari u prvim komentarima bili prilično oprezni, odbijajući iznijeti sumnje u porijeklo kapitala i namjere kupca, oni skeptičniji već su podastrli svoje prve sumnje.
“Iako u svojoj biografiji navodi da je imao brojna rizična ulaganja, Alktebi zapravo i nije nešto poznat ulagač. Što se može pronaći po pustopoljinama interneta, imao je tek dva javno zapaženija ulaganja – u lanac restorana po Londonu te u organizaciju koja se bavi organiziranjem automobilističkih utrka. Koja je propala nakon njegova ulaska u nju. U još je nekoliko tvrtki, uglavnom britanskih, imao imenovanja po upravnim odborima, ali za te tvrtke britanski financijski servisi navode da su bile pod neformalnom kontrolom Krunskog ureda Emirata”, upozorio je još u petak splitski portal trafika.hr oslanjajući se na baze poslovnih podataka u Velikoj Britaniji.

Oporba je, kako to već biva, pokušala koristiti svojih pet minuta pa su otrovnim strelicama zasuli premijera ne ulazeći u to tko je zapravo “misteriozni šeik”.
“Suspektno je da ne znamo čiji je kapital u Fortenovi i da Vlada kaže da nije imala pojma da dolazi do tog preuzimanja”, poručila mu je “možemovka” Sandra Benčić, SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić odmah je zatražio izvješće od SOA-e jer su “energija i hrana temeljni, nacionalni i strateški resursi”, a Daniel Spajić iz Domovinskog pokreta usporedio je iznenadnu prodaju s “veleizdajom nacionalnih interesa”, pri čemu, “Vlada na čelu s Andrejem Plenkovićem, po ne znam koji put, ne zna što se događa”, naglasio je.
U raspravu se uključio i predsjednik Zoran Milanović koji je bio uvjeren da je postojao “neki posrednik iz Hrvatske”. “Suspektno je da ne znamo čiji je kapital u Fortenovi i da Vlada kaže da nije imala pojma da dolazi do tog preuzimanja”, njegovo je mišljenje.Kako se priča rasplitala, doista su sve više u prvi plan dolazili domaći poduzetnici, Krešimir Filipović i Miodrag Borojević, dvojac s razgranatim poslovima po Rusiji, a s njima i Mihajlo Perenčević – još jedan poduzetnik koji se smatra “ruskim igračem”, u našoj javnosti nešto poznatiji nakon vijesti da se njegova kći udala za sina Emila Tedeschija.
No unatoč svim pričama, Alketbi je opreznom taktikom pokušao pridobiti povjerenje javnosti. Neformalnim kanalima zatražio je potporu Vlade za svoju investiciju, kao i susret s premijerom Andrejem Plenkovićem. Nekoliko dana poslije, u jednom dnevnom listu, još jednom se pokušao predstaviti kao ozbiljan biznismen, naglasivši kako je upravo on prilika za “svjež start” Fortenove.
“Preferiram ne komentirati besmislene spekulacije, ali, iskreno, bio sam iznenađen neprijateljstvom koje je pokazao menadžment. Radije bih da je menadžment bio više konstruktivan. Imamo puno zajedničkog posla u najboljem interesu kompanije s obzirom na dane uvjete na financijskim tržištima”, prokomentirao je naklapanja o skrivenom ruskom kapitalu iza njegove investicije.Jasna definicija
Međutim, o svojoj tituli šeika nije rekao ni riječi. A jasna je definicija tko je šeik u arapskom svijetu. Riječ je o tituli koja označava seoskoga poglavara, poglavicu plemena, vladara manjega područja. Naziv se rabio i kao počasni za učena čovjeka (profesora, govornika, rektora visoke škole), poglavara vjerske zajednice, odnosno starješinu derviškoga reda. No u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ovaj čovjek nema tu titulu.
Zanimljivo je i da lokalni mediji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima – izuzev jednog na engleskom jeziku – uopće nisu spomenuli da je njihov državljanin ušao u investiciju od 500 milijuna eura. Nadalje, možemo se pozvati i na ugledni magazin Forbes koji uredno donosi liste najbogatijih ljudi i obitelji iz arapskoga svijeta, a ni tu “našeg šeika” nema.
Bilo bi malo neobično da se netko tko je “ugledni šeik” ne može približiti takvim listama.
Uostalom, dovoljno je zaviriti u susjedno dvorište. Aleksandar Adem Vuchiqi nadrobio je raznih gluposti za vrijeme svoje vladavine u Srbiji, ali kad je predstavio “šeika” iz Emirata koji će ulagati u megalomanski projekt Beograd na vodi radilo se o velikom igraču. “Njegov” šeik bio je princ prestolonasljednik Muhamed bin Zajed al Najhan, a takvog investitora nije trebalo ‘guglati’, već se jasno znalo što taj čovjek znači u hijerarhiji.
S druge strane, posve je jasno da će Saif Alketbi i nakon ove epizode ostati enigma, a ne šeik.

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 14/11/2022, 19:33

Netko je moćnom balkanskom klanu u Zagrebu ukrao 200 kila kokaina. Kartel je krenuo u osvetu i izazvao alarm u policiji

Kriminalna banda pokrenula je svoju "istragu" u potrazi za lopovom


Politički džubox lll - Page 14 AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMTEvcHhsLTA3MDkxNy0xNzg5NTQ3Ni5qcGcU proljeće ove godine na području Zagreba ukradena je pošiljka od oko 200 kilograma kokaina jednom od balkanskih narkoklanova posebno poznatom po brutalnim likvidacijama, piše u ponedjeljak Jutarnji list.
Kokain se nalazio u jednome skladištu na širem području glavnoga grada, a droga je bila u tajnom tranzitu, odnosno s istoka je skrivena ušla u Hrvatsku te je bila namijenjena za tržište zemalja zapadne Europe.

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:22

Žilić: "Ne mogu razumjeti odnos koji svi imate prema toj bolesnoj koaliciji sa još bolesnijom strankom koja sve nas drži u šaci!"


[size=39]Politički džubox lll - Page 14 O_23792192_1024[/size]

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:23

OPET VOJNIK, OPET SPORTAŠ, OPET IZNENADA... U SNU, U 40-TOJ... ČINI MI SE DA JE LUC MONTAGNIER UPRAVO NAJAVLJIVAO DA ĆE SE TAKVE STVARI DOGAĐATI. PREVAGNULO JE VJERUJ TZV. ZNANOSTI I MISLI NA DRUGE ... OVO JE TRAGEDIJA SVIH NAS I JOŠ VEĆA TRAGEDIJA ŠTO ZA OVAJ NIZ SMRTI ODGOVORNOSTI NEMA! ONE SU SAMO PUKA SLUČAJNOST. JE LI SVIJET IKADA BIO OKRUTNIJI?
Svi su zatečeni: Pamte se pobjede i medalje, svoj put gradio i kao hrvatski vojnik…
Tužne vijesti pogodile su hrvatsku scenu borilačkih sportova. Kako je izvijestila stranica Kronike Velike Gorice, preminuo je boksač Ivor Galeković, član kluba iz tog grada, koji je u klupskim nastupima ostvario zapažene rezultate i osvojio brojne medalje.
Hrvatski boksač preminuo je iznenada u snu u 40. godini. Kako je objavila stranica iz Velike Gorice, svoj put gradio je u sportu, ali i izvan ringa.
Kronike Velike Gorice su u tužnoj objavi približile Galekovićev put u postrojbama Hrvatske vojske, u 2. mehaniziranoj gardijskoj brigadi ‘Gromovi’.

Vojnička karijera u Petrinji
Preminuli boksač je svoj put u HV-u gradio u vojarni ‘PK Predrag Matanović’ u Petrinji.
Kao pripadnik HV-a, vodio je i vojnu teretanu.
Radio i kao trener
Ivor Galeković je u klupskim nastupima ostavio trag boksajući za Veliku Goricu, a bio je i certificirani boksački trener na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Posljednji ispraćaj preminulog boksača bit će održan sutra u 14 sati na groblju u Vukovini, u naselju jugoistočno od Velike Gorice.

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:25

HODAK-Zašto su za vrijeme rata Bošnjaci bježali nama u Hrvatsku? Tko bježi k agresoru?

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:27


_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:28

Todorić uvjeren da će dobiti arbitražu: Svima predlažem da ulože u mene. Fortenovu ne može voditi nitko osim nasPolitički džubox lll - Page 14 Todoric-1068x608


_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:30


_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 01:47

Davor Štern optužio Gorana Granića, Slavka Linića i Goranka Fižulića: Oni su prvi počeli prodavati Inu, a onda su prodali i Bijele noći


_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 15/11/2022, 17:42

D.ŠTERN:SDP( Račan,Mesić,Dragičević) su "riješili"Bijele noći u Sibiru,
 Milanović polja u Siriji...
šteta veća od PRETVORBE...


_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 16/11/2022, 11:45

Politički džubox lll - Page 14 Armee_allemande_bundeswehr-768x512-1ŽIDOVI BJESNI: Njemačka vojska slučajno izdala uniforme s oznakama SSNjemačka vojska greškom je primila uniforme s oznakama “SS” nakon, kako navode, “problema u proizvodnji”. Ministarstvo obrane priopćilo je da su to trebale biti kratice za “malen” (engl. small op.a.):witchbrews

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 16/11/2022, 19:59

NEKA NOVA ŠVEDSKA: Zatvaraju se muslimanske “neovisne vjerske škole” zbog radikalizacije učenika

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 16/11/2022, 20:04

I 2sv rat je poceo s napadom na Poljsku

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 16/11/2022, 20:05

Ako će zbog globalnog zatopljenja kuće na obali progutati more, zašto je Bill Gates kupio vilu uz more?Politički džubox lll - Page 14 0_San-Diego-California-USA-23rd-Apr-2020-Tech-entrepreneur-Bill-Gates-and-his-wife-Melinda-Gates_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 16/11/2022, 22:18

Sjećate se Lavrova u šorcu i majici? Neke stvari na fotografiji nismo uočiliPolitički džubox lll - Page 14 0035

Lavrov, koji iz dana u dan gura narativ kako je Zapad “loš”, “poremećen” i slično, ipak voli stvari sa Zapada, kao što su odjeća i tehnologija… a možda samo pokazuje da sankcije ne funkcioniraju

Sergej Lavrov , zagriženi mrzitelj svega Zapadnog, ipak voli Zapad. Zaključak je korisniku interneta, koji je jučerašnju fotografiju Sergeja Lavrova , kojom je demantirao hospitalizaciju, temeljito secirao i pronašao pokoju zanimljivu stvar.
Naime, Lavrov , koji iz dana u dan gura narativ kako je Zapad “loš”, “poremećen” i slično, ipak voli stvari sa Zapada, kao što su odjeća i tehnologija.


Tako su korisnici interneta istaknuli kako Rus na sebi nosi Jean-Michel Basquiat majicu, ima iPhone 14, kao i Apple pametni sat.


Valja naglasiti kako je Jean-Michel Basquiat bio afričko-američki slikar koji je preminuo u 27. godini od predoziranja heroinom, au javnosti je bio poznat i kao biseksualac. Zanimljivo je, stoga, da je Lavrov odlučio odjenuti upravo tu majicu, s obzirom na poznati ruski stav o LGBT osobama.

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 23/11/2022, 22:15

SUD u ZG je ODBACIO PRIJAVU protiv B.DEŽULOVIĆA( "Je.o vas VUKOVAR).Možda je isti sudac ...Merčapu;tko vam je kriv što ste

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 23/11/2022, 22:23

ZAŠTO su TISUĆE ILEGALNIH MIGRANATA PREPLAVILE ZG,RI ,G.Kotar?-Vlada se hvali kako HR policiju KONTROLIR. C.udruge(Shoros,SchWab)

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 23/11/2022, 22:24

OTKANTAO PLENKOVIĆA! Milanović odbio službeni zahtjev za obuku ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal 24/11/2022, 00:23

Politički džubox lll - Page 14 1016

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by mortal Yesterday at 22:31

https://www.facebook.com/100084888000289/videos/697327928377797

Predsjednik ECR grupe, prof. Ryszard Legutko, obratio se Europskom parlamentu sa, kako reče, gorkom istinom.
Politički džubox lll - Page 14 1f447Politički džubox lll - Page 14 1f447Politički džubox lll - Page 14 1f447Politički džubox lll - Page 14 1f447
"Gorka istina je da je Evropski Parlament napravio mnogo štete u Evropi.
Parlament predstavlja narod koji ne postoji, radi za projekte koji ignoriraju stvarnost i zakon...izbjegava odgovornost, okreće leđa milionima ljudi i služi interesima jedne političke orijentacije. A to je samo vrh ledenog brijega."
Poslušaj i pogledaj Politički džubox lll - Page 14 1f575_200d_2642

_________________
:mazo
mortal
mortal

Female
Posts : 20094
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Politički džubox lll - Page 14 Empty Re: Politički džubox lll

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum