ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Homo sapiens sapiens

Go down

Homo sapiens sapiens Empty Homo sapiens sapiens

Post by RayMabus Tue 13 Sep - 3:05

Zadnje Veliko ledeno doba (također "zadnji glacijal") je bilo razdoblje u Zemljinoj povijesti. Slijedilo je u mlađem pleistocenu (taranciju) nakon zadnjeg toplog doba prije današnjeg. Počelo je prije 115.000 - 110.000 godina i okončalo prije oko 12.500 do 10.000 godina. U zadnjem hladnom vremenu, došlo je, kao i u prijašnjim hladnim razdobljima do hlađenja klime na cijeloj Zemlji, širenjem i stvaranjem širokih ledenjaka do poplavljivanja i potonuća morske razine uz stvaranje suhozemnih mostova.

Homo sapiens sapiens 1024px-IceAgeEarth

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/Last_Glacial_Maximum_Vegetation_Map.svg/1280px-Last_Glacial_Maximum_Vegetation_Map.svg.png[/im
RayMabus
RayMabus

Posts : 168246
2014-04-11


Back to top Go down

Homo sapiens sapiens Empty Re: Homo sapiens sapiens

Post by RayMabus Tue 13 Sep - 3:06

Clovis kultura bila je prva rasprostranjena pretpovijesna kultura na američkom kontinentu. Arheološki je definiran karakterističnim kremenim vrhovima projektila s obostranim reznim bridovima i retušem površine s obje strane . Kultura je dobila ime po Clovisu u Novom Meksiku , gdje su prvi šiljci iskopani 1937. godine .

Pripadnici Clovis kulture potječu od prvih doseljenika u Ameriku, koji su krajem ledenog doba stigli na kontinent preko tada postojećeg kopnenog mosta Beringije između Sibira i Aljaske.

Kultura Clovis proširila se cijelim sjevernoameričkim kontinentom i sve do Srednje Amerike u samo 200 godina.  Bilo je to na kraju ledenog doba, krajnji sjever kontinenta još uvijek je bio prekriven Laurentide Ice Sheet ili ledenjacima Rocky Mountains i Coast Mountains .

Megafauna Sjeverne Amerike pod utjecajem ledenog doba izumrla je otprilike u isto vrijeme kad i kultura Clovis . Mamuti , losovi , golemi ljenjivci i Aenocyon dirus , rođak vuka , nestali su, a od velike divljači tog vremena ostao je samo bizon

https://de.wikipedia.org/wiki/Clovis-Kultur


Kultura je radiokarbonski datirana na oko 11 000 do 10 800 prije danas (oko 9050 do 8850 pr. Kr.).
RayMabus
RayMabus

Posts : 168246
2014-04-11


Back to top Go down

Homo sapiens sapiens Empty Re: Homo sapiens sapiens

Post by RayMabus Tue 13 Sep - 3:07

Homo sapiens-sapiens, od svoje prve veze, mogao bi imati i do 500.000 godina. Ali prije 30.000 godina počeo je razmišljati o strahu koje oni nisu razumjeli, a prije samo 10.000 godina počeo je razmišljati apstraktno. I oko 5000 ili 6000 vaših godina, prvi spisi su počeli. Ali prije tih godina, crtali su u špiljama. Odnosno, već su imali apstraktne misli, jer crtež je apstraktna misao. Biće, koje nazivate životinjom, nije moglo crtati jer ne bi razumjelo što je crtež.

Veliki ego. Ego je apstraktna misao koju je dao analitički um, jer je analitički um formiran u posljednjih 30 000 godina postojanja vrste. Analitički um je kanalizirao engrame u reaktivni um, jer ono što kanalizira engrame i ego je razlučivanje. Morate shvatiti da kad ne bi bilo analitičkog uma, reaktivni um ne bi usmjeravao uloge ili engrame, jer iako su engrami reaktivni, oni također trebaju analizu.
RayMabus
RayMabus

Posts : 168246
2014-04-11


Back to top Go down

Homo sapiens sapiens Empty Re: Homo sapiens sapiens

Post by RayMabus Tue 13 Sep - 3:07

Homo Sapiens-sapiens mnogo je stariji od onoga što zapisi govore. Dešava se da se njihov dekoder dugo vremena nije probudio i shvatio što je apstraktno mišljenje. Kromanjonska rasa živjela je tisućama i tisućama godina s neandertalcima i obje su rase probudile apstraktno razmišljanje.

Za one koji kažu da je kromanjonac bio taj koji je ograničavao ishranu neandertalaca dok ih nije istrijebio, neka imaju na umu i: Oh! - Hoće li neki znanstvenici pomisliti - Kako o tome nismo prije razmišljali? Neandertalska rasa prva se probudila za apstraktno razmišljanje! A prije 28.000 do 30.000 godina, kada su izumrli, kada su se kromanjonci probudili za apstraktno razmišljanje.

Ljudska rasa ima dva genetska koda. Genetski kod koji označava životni vijek pojedinca i drugi genetski kod, skriveni kod koji označava trajanje rase.

Nije važno koliko se dobro rasa brine o sebi; rasa ima razdoblje života između 2 i 4 milijuna godina.

To znači da bi ljudska rasa bila - ne kažem da jest - osuđena na nestanak za 2 ili 4 milijuna godina.

Oduzmemo li tih 100.000 godina koliko je rasa već živjela, i mogli bismo reći da Homo sapiens sapiens (sadašnja ljudska rasa) ima očekivani životni vijek od milijun devetsto tisuća godina do tri milijuna devetsto tisuća godina.

U ovih zadnjih 10.000 godina civilizacije, ljudska rasa Homo sapiens sapiens - koja ima skoro 100.000 godina starosti - jako je napredovala, a u ovih zadnjih 500 godina je napredovala još više.

Prvo i glavno, genetski postoji jedna rasa koja je danas rasa homo sapiens sapiens. Homo sapiens sapiens je jedinstvena rasa koja se prilagodila različitim vremenskim prilikama i također je promijenila boju ili pigmentaciju kože u skladu s tim vremenskim prilikama.

Neandertalska i kromanjonska rasa, od kojih potječemo - ponavljam "mi" jer sam se zadnji put utjelovio kao čovjek -, obje rase su živjele zajedno.

Homo sapiens sapiens kao i Cro-Magnon su na planeti Zemlji oko 100.000 godina, a već je rečeno da su bili praktički 60.000 godina bez ikakvog znaka ili iskre inteligencije u mentalnom dekoderu. Duh poput mene mogao se utjeloviti u jednom od njih, ali mentalni dekoder (mozak) nije bio sposoban prenijeti apstraktno mišljenje.
Homo sapiens je jeo, imao spolne odnose itd., ali nije imao apstraktno mišljenje.
Prije gotovo 40.000 godina nešto se probudilo u njemu, u njegovom dekoderu, i tada je počeo prenositi duhovne koncepte.

Homo Neanderthalensis je postojao do prije 18.000 godina, što znači da su tijekom tisuća godina obje rase zajedno živjele Homo neanderthalensis i Homo sapiens sapiens.
Čak je i neandertalac imao veći kapacitet lubanje od Homo sapiensa.

Iako su duhovi misleći entiteti ili konceptualna bića kako ih želite bolje nazvati, njima je potreban pitki mentalni dekoder da bi se mogli utjeloviti.

Ako animirano biće nema dekoder u kojem bi mogla postojati apstraktna misao, neće biti moguće da duh utjelovljuje. Onda, u ovom trenutku onaj koji se zove homo sapiens sapiens na planeti Zemlji, daje točan prostor koji taj duh utjelovljuje. Ali taj isti duh može se utjeloviti u drugim humanoidima ili u drugim nehumanoidnim bićima, u drugim udaljenim mjestima galaksije, a oni ne moraju nužno biti homo sapiens sapiens.

Nakon što su se ove bitke dogodile, gmazovski doseljenici i ostatak Atlana i preživjeli iz Maldeka i druga bića iz galaktičke federacije složili su se razviti hibridnu vrstu sposobnu zadržati DNK 13 rasa u ovom dijelu galaksije, ta bića bi bila rasa koja će nastanjivati Zemlju u budućnosti; učinjeni su mnogi pokušaji, a višestruki neuspjesi u tim genetskim eksperimentima su ili uništeni ili ostavljeni osuđeni na izumiranje, kao što je bio slučaj neandertalske vrste. Na kraju je rasa Homo Sapiens Sapiens odabrana kao konačni rezultat, međutim rezultirajuća ljudska vrsta imala je gmazovski mozak kao unutarnju temeljnu bazu uma, zbog čega se reaktivni um također naziva reptilski mozak, budući da smo mi hibridna rasa s reptilskom DNK također.

Sugovornik: Kada je nestala Atlantida?
: Prije otprilike 24.000 godina.
Sugovornik: Je li ostatak planete u to vrijeme bio nenaseljen?
: Ne, nikako. Postojao je homo sapiens sapiens, iako u primitivnom stanju.

Atlantida je stara nekoliko tisuća godina. Atlantiđani su živjeli s Kromanjoncima, živjeli su s neandertalcima. Atlantida se može locirati prije nekih 20.000 godina, ali unatrag u vremenu locirate je prije 50.000 godina. Primijetite da su do prije 30.000 godina postojali neandertalci u Suncu 3, što znači da su živjeli u kohabitaciji s tim rasama.
RayMabus
RayMabus

Posts : 168246
2014-04-11


Back to top Go down

Homo sapiens sapiens Empty Re: Homo sapiens sapiens

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum