ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by melkior 27/8/2022, 13:37

Velika akcija Uskoka, cure imena uhićenih. Među njima direktor u Ini, odvjetnik...

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Ace4f4e5-3baf-4c31-90b1-52d76f004bc6

POLICIJA i USKOK krenuli su jutros u veliku akciju zbog zlouporabe i pranja novca na štetu Ine u trgovini plinom.
Uhićeno je više osoba i pretresi se obavljaju u četiri županije.
Među privedenima su, kako se doznaje, direktor sektora prirodnog plina u Ini Damir Škugor, njegov otac, vlasnici tvrtke OMS upravljanje Goran Husić i Josip Šurjak (inače i predsjednik Hrvatske odvjetničke komore) i predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.prije 2 minute
Pretres kuće Damira Škugora 
U tijeku je pretres kuće Damira Škugora koji je uhićen u velikoj USKOK-ovoj akciji.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao E4548706-a9c2-4fba-9b5c-5a5f89aa1a9bprije 37 minuta
Među uhićenima i bivši šef hrvatske MMA lige
Među uhićenima je i poduzetnik Goran Husić. On je, piše Jutarnji, desetak godina bio direktor hrvatske MMA lige.
Javnosti je postao poznat nakon prosvjeda oko okretišta tramvaja u Prečkom. On tvrdi da je okretište otkupio od obitelji Maršanić. Njih je godinama zastupao u dugoj trakavici s Gradom. Godine 2019. Maršanići su dobili pravomoćno rješenje od Ministarstva pravosuđa da im Grad Zagreb mora vratiti to zemljište. Husić je to zemljište od njih otkupio po cijeni od 280 eura po kvadratu, a od Grada tražio 426 eura po kvadratu i još više od milijun kuna najamnine za korištenje zemljišta.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 84244634-f266-4368-bfe7-e3f03ba9b84eprije sat vremena
Šef Odvjetničke komore uhićen je na Hvaru. HOK: Istina je, zasad nemamo komentara
HRVATSKA odvjetnička komora (HOK) priopćila je da je obaviještena kako je predsjednik HOK-a uhićen, ali da slučaj još ne mogu komentirati te da nastavljaju s redovnim aktivnostima.
 
U priopćenju navode da su obaviješteni da je među uhićenima u akciji koju su proveli policija i Uskok i predsjednik HOK-a Josip Šurjak. Dodaju da za sada nemaju dovoljno informacija da bi to mogli komentirati te ističu da će "nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, a javnost će naknadno biti obaviještena o daljnjim koracima".prije sat vremena
Šef u Ini jeftino prodao plin prijatelju, milijuni sjeli na račun umirovljenika?
Objavljeni su novi detalji akcije. Sve je razotkrila Porezna kada je, navodno, na računu umirovljenika (člana obitelji uhićenog šefa u Ini) otkrila milijune kuna.

Akcija je krenula nakon dojave iz Porezne

Samostalni sektor za financijske istrage Središnjeg ureda Porezne uprave proveo je višemjesečno financijsko istraživanje u suradnji s PN USKOK-om i Uredom za sprječavanje pranja novca Ministarstva financija te koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, slijedom čega je USKOK-u podnio kaznenu prijavu protiv pet fizičkih i jedne pravne osobe zbog više kaznenih djela iz područja gospodarstva, objavili su iz Porezne uprave.

USKOK se oglasio o akciji

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om, Uredom za sprječavanje pranja novca i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave.
Navedene radnje provode se na području Grada Zagreba te Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Osječko-baranjske županije, a odnose se na više hrvatskih državljana za koje se osnovano sumnja da su počinili kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i pomaganja u zlouporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju, sve u sastavu zločinačkog udruženja, te kaznena djela pranja novca.
USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

                     
Ina: Surađujemo s istražiteljima

"Obavještavamo Vas da nismo u mogućnosti komentirati policijske istrage koje su u tijeku. U potpunosti surađujemo s istražiteljima kako bi se utvrdile sve činjenice vezane za ovaj slučaj", rekli su za Index iz Ine.
prije 2 sata
Ovo je tvrtka pod istragom Uskoka. 2020. bez prihoda, lani preko 220 milijuna kuna
Prema neslužbenim informacijama među privedenima su vlasnici tvrtke OMS upravljanje, poduzetnik Goran Husić i predsjednik Hrvatske odvjetničke komore Josip Šurjak.
Tvrtka je osnovana krajem 2019. godine i do lani nije imala prihode. Lani je, pak, prijavila prihode od preko 220 milijuna kuna, točnije 223.227.200 kuna. U 2021. nije povećavala ni smanjivala broj zaposlenih, a imala je jednog zaposlenika.

Objavljena imena privedenih

Jutarnji list javlja da su osim Škugora i Šurjaka privedeni i Škugorov otac te poduzetnik Goran Husić. Husić i Šurjak su vlasnici tvrtke OMS upravljanje, koja je u centru istrage.
Osim njih, na području Slavonije navodno je privedena i predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić. Riječ je o tvrtki u čijem nadzornom odboru sjedi Damir Škugor.
Jutarnji javlja i da je šteta nekoliko stotina milijuna kuna.

Privedeni Inin direktor i šef HOK-a?

Večernji list javlja da je, prema neslužbenim informacijama, među privedenima Damir Škugor, direktor Službe trgovine prirodnim plinom u Ini, te Josip Šurjak, šef HOK-a.

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Fa586b43-77f3-4513-a4f3-0efadd888cc7


Kako piše Večernji, Šurjak je Škugorov prijatelj pa su njih dvojica navodno dogovorila da se Šurjakovoj tvrtki proda plin po izuzetno niskim cijenama. Plin koji je po tako niskim cijenama kupila tvrtka u Šurjakovom suvlasništvu kasnije je po višestruko većoj cijeni prodan nekoj stranoj tvrtki. 

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Ab480e10-d50a-49be-ab33-affe318f1639


U toj transakciji Ina je oštećena za oko 100 milijuna kuna, a taj novac je sjeo na račun člana obitelji jednog od osumnjičenika, koji je k tome umirovljenik. Da umirovljenik na računu ima 100 milijuna kuna, primijetio je Ured za sprječavanje pranja novca, koji je alarmirao policiju i USKOK.


prije 3 sata
Uhićenja i pretresi u četiri županije
Uskok i policija još se nisu službeno oglasili o akciji.
Policija je po nalogu Uskoka počela akciju uhićenja i pretraga u Zagrebu te na osječkom, splitskom i šibenskom području, neslužbeno zbog zlouporabe i pranja novca na štetu Ine u trgovini plinom.
Neslužbeno se doznaje da se pretresi i uhićenja provode u Zagrebu te na području Splitsko-dalmatinske, Osječko-baranjske i Šibensko-kninske županije.


prije 3 sata
INA: Zasad nemamo informacija o akciji
Iz Ine neslužbeno doznajemo da zasad nemaju više informacija o akciji.


prije 4 sata
Doznajemo: Direktor u Ini dogovarao jeftiniji plin pa ga skupo prodavao u inozemstvo
Kako doznaje Index, prema prvim, još uvijek neslužbenim informacijama, jedan od direktora u Ini je dogovorio jeftiniju kupnju plina u Hrvatskoj da bi se taj isti plin jako skupo preprodao u inozemstvo, pri čemu je on kao nagradu dobio dio razlike. prije 4 sata
Ina oštećena za više od 100 milijuna kuna?
Kako javlja Jutarnji, uhićeno je nekoliko osoba na području Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije.
Navodno se radi o kaznenim djelima zlouporabe i pranja novca na štetu INA-e. Prema sumnjama istražitelja, INA je u tim nezakonitim radnjama oštećena za ogroman iznos. Navodno se radi o šteti većoj od 100 milijuna kuna.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-akcija-uskoka-cure-imena-uhicenih-medju-njima-direktor-u-ini-odvjetnik/2390224.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

_________________
avatar
melkior

Posts : 15969
2015-08-09


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by melkior 27/8/2022, 13:40

Novi detalji akcije. Sve je otkriveno kada su milijuni sjeli na račun umirovljeniku?


E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 8d45ceff-2a2f-458f-8e74-8765f3bf0157

USKOK i policija su potvrdili da su u tijeku uhićenja i pretresi u akciji u kojoj su se, prema neslužbenim informacijama, na meti istražitelja našli i direktor u Ini Damir Škugor te predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak.
U akciji uhićenja zbog navodnih zlouporaba u trgovini plinom navodno je uhićen i Škugorov otac te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

Uskok i policija objavili detalje

Uskok je ne navodeći identitete izvijestio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om, Uredom za sprječavanje pranja novca i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave. Osim u Zagrebu, uhićenja i pretrage provode se i na području Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Osječko-baranjske županije.
Odnose se, navode policija i Uskok, na više hrvatskih državljana za koje sumnjaju da su u sastavu zločinačkog udruženja počinili zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i pomaganja u tom nedjelu te kaznena djela pranja novca.

Uskok je izvijestio da će nakon ispitivanja osumnjičenika "donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost". U policiji kažu da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijeti kaznenu prijavu Uskoku i predati ih pritvorskom nadzorniku.

Iz Ine su u subotu odgovorili da nisu u mogućnosti komentirati "policijske istrage koje su u tijeku". "U potpunosti surađujemo s istražiteljima kako bi se utvrdile sve činjenice vezane za ovaj slučaj”, navode u toj naftnoj kompaniji.

Šef u Ini jeftino prodao plin tvrtki prijatelja


Kako je Index neslužbeno doznao, Škugor je osumnjičen da je tvrtki OMS Upravljanje Josipa Šurjaka, inače njegovog prijatelja, prodao plin po izuzetno niskoj cijeni, a potom je Šurjakova tvrtka taj isti plin prodala stranoj tvrtki po puno većoj cijeni. Škugor je za tu transakciju nagrađen golemim iznosom.
Večernji list piše da je u toj transakciji Ina oštećena za više od 100 milijuna kuna, a novac je sjeo na račun člana obitelji jednog od osumnjičenih. Navodno se radi o ocu Škugora, koji je, kako javlja Jutarnji, također među privedenima.
Da umirovljenik na računu ima milijune, primijetio je Ured za sprječavanje pranja novca, koji je alarmirao policiju i USKOK, piše Večernji.

"Samostalni sektor za financijske istrage Središnjeg ureda Porezne uprave proveo je višemjesečno financijsko istraživanje u suradnji s PN USKOK-om i Uredom za sprječavanje pranja novca Ministarstva financija te koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, slijedom čega je USKOK-u podnio kaznenu prijavu protiv pet fizičkih i jedne pravne osobe zbog više kaznenih djela iz područja gospodarstva", objavili su iz Porezne uprave.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-akcije-sve-je-otkriveno-kada-su-milijuni-sjeli-na-racun-umirovljeniku/2390254.aspx

_________________
avatar
melkior

Posts : 15969
2015-08-09


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by veber 27/8/2022, 14:05

da nije eu, bilo bi pojeo vuk magare i nikome ništa.

treba hraniti zločinačku.
zato je između ostalog krenuo porezni lov na gastarbajtere.

treba hraniti tu hordu uhljeba.

lijepa vijest subotom.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 50551
2014-12-30


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by debotoijusto 27/8/2022, 20:48

ukralo za popizdit a samo tri upisa
rekao bi kolega dobro je vama dobro
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27631
2014-04-12


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by veber 27/8/2022, 21:05

dobro vam je dobro.

da nije dignuto ovdje u njemačkoj pitanje o sumnjivim transakcijama s plinom prema njemačkoj, kurac bi itko od zločinačke završio pod istragom.

neki dan je bilo u vijestima o sumnjivim transakcijama plina iz hrvatske.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 50551
2014-12-30


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 27/8/2022, 22:02

prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by veber 27/8/2022, 22:45

marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi
ti si naivac ko i s električnim autima.

najbolje da u tome nisu madžari.

madžarsku pod broj jedan izbaciti iz eu.
pod dva, zatvoriti im sve pipe
pod tri tražit povrat love.

britanija je lijepozamolila uniju da malo prolongira povrat dugova, što je unija napravila.
nijemci su im prolongirali parsto milijardi na pet godina, od covida.

ove smradove ruske treba kompletno blokirat.
cigani bili, cigani ostali.

po tebi treba privatizirati i vode.
i more i šume.

pa onda kada bi ti naplatili 15€/m3 vode, cvilio bi.
kada će ti zabraniti ići na plažu, cvilit ćeš.

vidi se da si dijete socijalizma i bezbrižnosti socijalističkog društva.
nisi se ti vruć hladne vode napio.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 01-nov14
veber
veber

Male
Posts : 50551
2014-12-30


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 08:36

Štrik...

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 08:37

Ne, Veber, ti si naivan. MOL je za razliku od poludržavne INE PRIVATNA KOMPANIJA. A u privatnoj kompaniji se malo drukčije gleda na to tko krade. Mađari u INI zastupaju interese MOL-a a to je profit. Hrvati u INI zastupaju interes svoje od države uhljebljene guzice.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 08:38

Mi smo uvijek više voljeli da nas kradu naši... ko je protiv je mađaron i izdajica.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 08:39

btw @veber to da će se benzinski auti ikad vratit je "south will rise again" / "dogodine u kninu"

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 08:48

marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

Misliš Orbanovim Mađarima?
Veleizdajnik bio, veleizdajnik ostao.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 08:50

marcellus wrote:btw @veber to da će se benzinski auti ikad vratit je "south will rise again" / "dogodine u kninu"

Isključivo benzinski neće, ali hoće hibridi čiju elektriku napaja struja koju proizvodi benzinski motor.
Hint - Toyota kao danas najjačka tvrtka koja proizvodi automobile.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 08:53

Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:btw @veber to da će se benzinski auti ikad vratit je "south will rise again" / "dogodine u kninu"

Isključivo benzinski neće, ali hoće hibridi čiju elektriku napaja struja koju proizvodi benzinski motor.
Hint - Toyota kao danas najjačka tvrtka koja proizvodi automobile.

Zapravo, vjerojatno hoće i isključivo benzinski kada komercijalna vruća preuzme ulogu glavnog izvora energije u svijetu i nafta izgubi prvenstvo i postane skoro potpuno beznačajna.
Ali što bi ti mogao znati o tome tako neobrazovan, glup, tup i trajno neupotrebljiv za sve osim za "šamaranje" trolova na ovom forumu.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 08:54

Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

Misliš Orbanovim Mađarima?
Veleizdajnik bio, veleizdajnik ostao.

I sa tim scenarijem se možeš pozdraviti kada Orban ubrzo padne s vlasti kao Putinova posebno draga kakti europska kujica.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 08:56

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

Misliš Orbanovim Mađarima?
Veleizdajnik bio, veleizdajnik ostao.

I sa tim scenarijem se možeš pozdraviti kada Orban ubrzo padne s vlasti kao Putinova posebno draga kakti europska kujica.

I stvarno mi nije jasno koliki kreten moraš biti pa da ne razumiješ kako podržavanjem Orbana zapravo podržavaš Hitlera, pardon Putina.
Ti si izgleda neka varijacija na temu Skeje.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 09:02

Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

Misliš Orbanovim Mađarima?
Veleizdajnik bio, veleizdajnik ostao.

veleizdajnik je svatko tko se protiv privatizaciji. "Orbanovi Mađari?" Dok mi kukamo da je "Ina mađarska", Hrvatska ima 46 posto dionica u njoj unatoč vlastitom zakonu (potpisao ga linić 2002) o privatizaciji INE po kom do ulaska u EU moramo, kako su u EU i pravila, smanjiti udio države na 25 posto - kontrolni paket, a upravo toliko ima Mađarska udjela u MOL-u. Za neupućene, u Mađarskoj nitko ne kuka da je MOL austrijski iako su vlasnici austrijski investicijski fondovi i mađarska OTP banka kojoj su opet vlasnici austrijski investicijski fondovi.

Što Hrvatska ima od toga da je INA državna? Građani? Ništa.

"Da je ina našaaaa...". Da je naša litra bi koštala 35 kuna, vozili bi par - nepar ili bi imali bonove za benzin (40 litara mjesečno, pa su smanjili na 20), a uprava bi imala svoje privatne naftne kompanije u švicarskoj i vile na obali ženevskog jezera (bivši član uprave iz socijalizma, mlado od tadašnjeg predsjednika SIV-a, govorim naravno o Vanji Špiljku ima upravo to). Naravno Vanja nije veleizdajnik, iako je bio oženjen Milom Štulom.

Za to da INU treba u cijelosti prepustiti mađarima (ili bilo kojem privatniku, čak može biti i hrvat dok nije povezan s državom) da je vode na tržišnim osnovama sam od tebe i nekih drugih "izdajicom": Dakle, tko stoji iza ideje o "našoj" INI? Štern i ostatak ekipe koji jedva čekaju da se Mađari maknu da bi je popljačkali do ibera kako su i radili. Još jedan info: Osamdesetih je rafinerijska cijena benzina u SFRJ bila viša nego i u jednoj državi EU osim mislim Italije. Ima negdje ako nađem stavit ću. Ali prerađivala se "Kod nas".

Dok je INA bila državna, isto tako, radno mjesto na pumpi se plaćalo 10 k maraka, to dobro znaš. To bi se na krađi goriva vratilo za godinu dana. Ja sam na toj i takvoj našoj INI jednom natočio preko 50 litara goriva u tank od 40 litara. Mogao si se u INI zaposliti na dva načina: Preko veze (politike), ili preko mita. Kad si se jednom uhljebio, lova je curila.

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


n_razbojnik likes this post

Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Speare Shaker 28/8/2022, 09:05

marcellus wrote:
Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:prodat ostatak hrvatskih dionica mađarima.

ovi naši sve lopovi

Misliš Orbanovim Mađarima?
Veleizdajnik bio, veleizdajnik ostao.

veleizdajnik je svatko tko se protiv privatizaciji.

Nije veleizdajnik nego samo obični izdajnik.
Vidiš kako si ti glup jer čak niti ne znaš razlikovati izdaju od veleizdaje.
Kreten bio, kreten ostao.

_________________
Obras póstumas, divinas y humanas
avatar
Speare Shaker

Posts : 27765
2016-11-04


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by marcellus 28/8/2022, 09:15

no dobro valjda je i maggie thatcher izdajica jer je sve privatizirala... Tko su ono vlasnici BP-a? Engleska država? UK? Ne.

https://www.investopedia.com/articles/insights/062016/top-5-british-petroleum-shareholders-bp.asp#:~:text=The%20top%20five%20shareholders%20of,Fisher%20Investments%2C%20and%20Menora%20Mivtachim.

e sad, u Njemačkoj gotovo sve pumpe drži Aral.

Tko je pak vlasnik Arala? Upravo BP. Njemci nemaju ništa.

izdajice koji su to dozvolili? Ne, to se zove "tržišna ekonomija" nasuprot socijalizmu

_________________
E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 42431
2014-04-16


Back to top Go down

E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao Empty Re: E moj brate, jesi krao, al meni nisi dao

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum