Covid - ozbiljna(moja) tema
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Covid - ozbiljna(moja) tema
zna se uzrok pa se može prevenirati posljedica.
zanimljivo kako mi dolaze sms za davanje krvi.
više nije niti prepreka to što živim u njemačkoj i kaj sam tamo dao krv.
ajd južina je ljudima nije dobro, više sudara. ali od kuda višak srčanih i moždanih kod mlade populacije.
pa ne drogiraju se svi.
veber- Posts : 52075
2014-12-30
Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
Kad se vec potrosilo novac mogli bi yoda, ljubo, ja i slicni konacno maznuti par komada.
Kako gojenac kaze, da se ne baci:)
Ne treba nikog optuzivati za pristanak na obvezu kupnje 19 milijuna doza, iako je odraslih cca 3.
Sve je radjeno u dobroj vjeri, da nas se sto vise spasi:)
Kad se vec potrosilo novac mogli bi yoda, ljubo, ja i slicni konacno maznuti par komada.
Ne treba nikog optuzivati za pristanak na obvezu kupnje 19 milijuna doza, iako je odraslih cca 3.
dijagram-
2015-08-09
matematika ti je slaba strana.dijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
3×6 pa puta milja ti je 18 uračunaj gubitke i to je to.
kradezej opet na dobitku.
veber-
2014-12-30
čitam, kvalitetnom cijepu, pa mislim hebalo nanu, otkud ovaj građevinac zna da na proljeće prepokrivam vikendicudijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.

ljubo1212- Posts : 2043
2015-08-02
dijagram wrote:Kad se vec potrosilo novac mogli bi yoda, ljubo, ja i slicni konacno maznuti par komada.
nema, sad idemo na novo cjepivo, od kojeg se trči brže, skače više nego što je onaj olfo zadranin epikur ikad mogao
2015-08-02
valjda si mislio na crijep, a ne na cijepljubo1212 wrote:čitam, kvalitetnom cijepu, pa mislim hebalo nanu, otkud ovaj građevinac zna da na proljeće prepokrivam vikendicudijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
baustelci se ne cijepe, ne treba nam cijep, dovoljan je crijep:)
dijagram-
2015-08-09
ma crijep, dadijagram wrote:valjda si mislio na crijep, a ne na cijepljubo1212 wrote:čitam, kvalitetnom cijepu, pa mislim hebalo nanu, otkud ovaj građevinac zna da na proljeće prepokrivam vikendicudijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
2015-08-02
kaj nisi rekao. imam ti bakra. lakiranog.ljubo1212 wrote:čitam, kvalitetnom cijepu, pa mislim hebalo nanu, otkud ovaj građevinac zna da na proljeće prepokrivam vikendicudijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
ovi e-motori su budućnost.
samo kaj u njemačkoj nema cigića pa možeš kontejnere ostaviti vani.
veber-
2014-12-30
bacio se u gradjevinu, samo tako moze mi biti slicanljubo1212 wrote:dijagram wrote:Kad se vec potrosilo novac mogli bi yoda, ljubo, ja i slicni konacno maznuti par komada.
nema, sad idemo na novo cjepivo, od kojeg se trči brže, skače više nego što je onaj olfo zadranin epikur ikad mogao
cini sve sto moze , tko ne bi :)
dijagram-
2015-08-09
kakav bakar? to bi mi manjinci skinuli dok si rekao šeks...fino crijep, kak spada, i sljemenjak...kapelaje ga moj majstor zove
2015-08-02
i to kaj veliš.ljubo1212 wrote:kakav bakar? to bi mi manjinci skinuli dok si rekao šeks...fino crijep, kak spada, i sljemenjak...kapelaje ga moj majstor zove
susjedu maznuli sve oluke.
samo manjinci bili u žurbi pa nisu skužili da je eloxirani al u boji bakra.
ali opet šteta.
zato ugraditi pvc odvodne cijevi,
njih kradu samo zeleni.
veber-
2014-12-30
jucer isao gore u sumu pogledati neku vikendicu.ljubo1212 wrote:ma crijep, dadijagram wrote:valjda si mislio na crijep, a ne na cijepljubo1212 wrote:čitam, kvalitetnom cijepu, pa mislim hebalo nanu, otkud ovaj građevinac zna da na proljeće prepokrivam vikendicudijagram wrote:Pise se kako istice rok kvalitetnom cjepivu, jedan dio vec je propao, itekao rok, odredjenom broju upravo istice.
covjek me vozi, kad ono farma telica, jebga malo se osjeti
vikendica mu parsto metara dalje
kasnije kaze, evo tu su i susjedi, Mesic i Degen
ajme rekoh, lako za telice, a kako s ovim smradom:)
dijagram-
2015-08-09
mora bit da je vikendicu dobio jeftino, ne zbog telića
2015-08-02
je, stara drvenjara, srusit ce pa radit novuljubo1212 wrote:mora bit da je vikendicu dobio jeftino, ne zbog telića
mozda dobro poslije proda kakvim ljevicarima, cisto zbog drustva
dijagram-
2015-08-09
ima dobrih drvenjara još, u posavini, ali odustao sam, imam par frendova kod kojih se naselim u ribičkoj sezoni par dana, najbolje stari štagalj, s ganjkom i pečenjarom
2015-08-02
briga tebe ti uzivas, malo malo pa hedonizamljubo1212 wrote:ima dobrih drvenjara još, u posavini, ali odustao sam, imam par frendova kod kojih se naselim u ribičkoj sezoni par dana, najbolje stari štagalj, s ganjkom i pečenjarom
kod mene samo red rad krv i znoj....i puno zena usput:)
dijagram-
2015-08-09
a svatko nosi svoj križ
i uvijek se tuđi čini manjim

2015-08-02
e jesi me nasmijao.ljubo1212 wrote:a svatko nosi svoj križ![]()
mislim da od forumaša marc tegli križinu, poveću. dva krovišta napraviš ili dvije galije.
veber-
2014-12-30
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/objavljeni-novi-podaci-o-broju-zarazenih-u-hrvatskoj-pred-nama-je-jedna-od-najgorih-sezone-gripe-15293049
Nema opustanja, gripa bukti, razgoropadila se.
Struka prati i brine, skrbi, ne spava:)
Nema opustanja, gripa bukti, razgoropadila se.
Struka prati i brine, skrbi, ne spava:)
dijagram-
2015-08-09
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18

» AV-ozbiljna(moja) tema
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema