Covid - ozbiljna(moja) tema
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Covid - ozbiljna(moja) tema
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kineski-znanstvenici-u-panici-uputili-dramatican-apel-brojat-cemo-mrtve-u-milijunima-15287759
Zuti ne odustaju, milijuni mrtvih ce biti ako ne bude mjera.
Nije mi jasno kako moze umrijeti par milijuna na samo milijardu i pol stanovnika.
"Znanstvenici" kmece, oni bi spasavali, a ljudi ne zele da ih se spasava:)
Zuti ne odustaju, milijuni mrtvih ce biti ako ne bude mjera.
Nije mi jasno kako moze umrijeti par milijuna na samo milijardu i pol stanovnika.
"Znanstvenici" kmece, oni bi spasavali, a ljudi ne zele da ih se spasava:)
dijagram-
2015-08-09
Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
newuser- Posts : 1964
2015-09-09
A bude toga, i meni je frend u tridesetim umro od srcanog udara, prije pet sest godina.newuser wrote:Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
doduse znalo se da je slab, visak kg, losa kondicija, vec imao poteskoce itd.
Djeluje da zadnjih godinu umiru cesce, ali mozda grijesimo, to ce tek statistika pokazati kroz neko vrijeme.
dijagram-
2015-08-09
Moguće je da je prirodnom smrću. Uvijek su ljudi umirali. Nego sad ko je cijepljen i srce ga udari, odmah nekako povezuješ... a možda je greška, vidjeti će se još.dijagram wrote:A bude toga, i meni je frend u tridesetim umro od srcanog udara, prije pet sest godina.newuser wrote:Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
Djeluje da zadnjih godinu umiru cesce, ali mozda grijesimo, to ce tek statistika pokazati kroz neko vrijeme.
newuser- Posts : 1964
2015-09-09
To ce vrijeme pokazati, ali da cjepivo nema nikakvu zastitu to je vec pokazalo ovih par mjeseci, stoga se i zacepilo, gleda se nekako izvrdati iz svega.newuser wrote:Moguće je da je prirodnom smrću. Uvijek su ljudi umirali. Nego sad ko je cijepljen i srce ga udari, odmah nekako povezuješ... a možda je greška, vidjeti će se još.dijagram wrote:A bude toga, i meni je frend u tridesetim umro od srcanog udara, prije pet sest godina.newuser wrote:Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
Pravit ce se mutava ekipa koja je pritiskala fasistickim metodama.
Kad se sjetim one bolesne njuske debele svinje berosa kako spominje uskracivanje lijecenja onih necijepljenih, izbezumljene face, deformirane
idiotske, bolesne, ne znam kako bih je nazvao.
Jebeni monstrumi.
Da je to jos malo potrajalo tko zna sto bi stoka cinila ljudima.
dijagram-
2015-08-09
newuser and AssadNaPodmornici like this post
kaj ima i neprirodna smrt?newuser wrote:Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
prije ovog covid ludila, zabrana, zaštita i sl. faši floskula....
...zamislio sam se, prošlo je 17g kako mi je frenda pokosio moždani.
35 g.
nije pušio. bio je u fit formi.
na semaforu ga zaboljela glava, nazvao ženu i umro na raskršću.
cura u firmi 20 i neka ima spetljane žile između malog i velikog mozga. 2-3 predinfarktna stanja.
svaka tri mjeseca mora na kontrolu.
nitko se ne usudi operirati.
bilo je smrti prije, ima ih. bit će ih.
ali svi niječu povezanost cjepiva, kine, smrtnosti...
veber-
2014-12-30
neki put stoka probije tor.dijagram wrote:
veber-
2014-12-30
imao si i dvojicu na forumu takvih.. jedan je nestao (sovak) a drugi koji je bio najluđi i visio u komadu po 48h i spamao dezinfomracije o koroni i iznosio i privatne stvari ljudi i vrijeđao, i dalje je tu. dobro on je mali miš skriven u podrumu, ali političari i novinari su ti koje treba izvesti na suđenjedijagram wrote:To ce vrijeme pokazati, ali da cjepivo nema nikakvu zastitu to je vec pokazalo ovih par mjeseci, stoga se i zacepilo, gleda se nekako izvrdati iz svega.newuser wrote:Moguće je da je prirodnom smrću. Uvijek su ljudi umirali. Nego sad ko je cijepljen i srce ga udari, odmah nekako povezuješ... a možda je greška, vidjeti će se još.dijagram wrote:A bude toga, i meni je frend u tridesetim umro od srcanog udara, prije pet sest godina.newuser wrote:Nedavno mi je prijatelj umro, 50 godina, srce, prirodna smrt... kažu. To što nije imao problema sa srcem niti ima genetskih predispozicija nije nikome sumnjivo.
Pravit ce se mutava ekipa koja je pritiskala fasistickim metodama.
Kad se sjetim one bolesne njuske debele svinje berosa kako spominje uskracivanje lijecenja onih necijepljenih, izbezumljene face, deformirane
idiotske, bolesne, ne znam kako bih je nazvao.
Jebeni monstrumi.
i bivšoj firmi di sam radio, jedan momak isto srčani, mlad 30godina, zdrav je izgledao... baš sam rekao frendu da provjeri da li je bio cijepljen.
navodio sam par primjera ljudi koje je cijepivo sjebalo i drugi su spominjali.... maloprije igrao nogomet na buri , u zraku 5-6stupnjeva lagana burica, uru vremena, i onda tako vruć sa bure, u hladan tuš.. bogami da sam cijepljen pazio bih se, prije bih pratio po twiteru ekipa u australiji se bila čudila kako strčane dobijaju teeneđeri i 20godišnjaci, pa jadni roditelji cili prepadnuti, pa bi na kraju bile rasprave, i ovi zaključili da je do cijepiva, a onda drugi roditelji savjetovali da djecu ne šalju na sport nekoliko mjeseci pa i godinu i više radi rizika od srčanih udara.. stavljao sam takve linkove dok ih onaj as nije pogušio spamom..
sva sreća da se nisam cijepio, zbog jedne osobne situacije, morao sam imati non stop potvrdu da sam ili testiran ili cijepljen, jer sam morao visiti zbog osobne neke situacije u jednoj prokletnoj državnoj instituciji, i sreća božja premišlja sam se da se cijepim i olakšam si život, sreća da sam odjeba.
zato lagano trčin, vruć, uznojim se, srce lupa 180, i odmah takav pod ladan tuš ili skočim u more, i boli me kurac
navodio sam par primjera ljudi koje je cijepivo sjebalo i drugi su spominjali.... maloprije igrao nogomet na buri , u zraku 5-6stupnjeva lagana burica, uru vremena, i onda tako vruć sa bure, u hladan tuš.. bogami da sam cijepljen pazio bih se, prije bih pratio po twiteru ekipa u australiji se bila čudila kako strčane dobijaju teeneđeri i 20godišnjaci, pa jadni roditelji cili prepadnuti, pa bi na kraju bile rasprave, i ovi zaključili da je do cijepiva, a onda drugi roditelji savjetovali da djecu ne šalju na sport nekoliko mjeseci pa i godinu i više radi rizika od srčanih udara.. stavljao sam takve linkove dok ih onaj as nije pogušio spamom..
sva sreća da se nisam cijepio, zbog jedne osobne situacije, morao sam imati non stop potvrdu da sam ili testiran ili cijepljen, jer sam morao visiti zbog osobne neke situacije u jednoj prokletnoj državnoj instituciji, i sreća božja premišlja sam se da se cijepim i olakšam si život, sreća da sam odjeba.
zato lagano trčin, vruć, uznojim se, srce lupa 180, i odmah takav pod ladan tuš ili skočim u more, i boli me kurac
napisah ti prije. imaš subjektivizam prema đemalu. to ostavi.AssadNaPodmornici wrote:dijagram wrote:newuser wrote:dijagram wrote:newuser wrote:imao si i dvojicu na forumu takvih.. jedan je nestao (sovak) a drugi koji je bio najluđi i visio u komadu po 48h i spamao dezinfomracije o koroni i iznosio i privatne stvari ljudi i vrijeđao, i dalje je tu. dobro on je mali miš skriven u podrumu, ali političari i novinari su ti koje treba izvesti na suđenje
đemal je skoro kihnul. 2×. prinčevi isto bili na rubu.
(možda jer je oženio mujagu i djeca mu imaju "neutralna" imena.)
to mogu ja napisati kao korisnik, ali ti kao mod bi trebao biti neutralan.
btw šteta kaj udbaško-cinkaroško govno nije kihnulo.
smrad cinkaroški.
petparački.
veber-
2014-12-30
Nogometno prvenstvo je gotovo sad opet kreće matnra "ZNANSTVENIKA"
Kineski znanstvenici u panici, uputili dramatičan apel: ‘Brojat ćemo mrtve u milijunima!‘
Epidemiolozi predvođeni voditeljem Centra za kontrolu bolesti u kineskoj regiji Guangxi procijenili su da bi moglo umrijeti više od dva milijuna ljudi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kineski-znanstvenici-u-panici-uputili-dramatican-apel-brojat-cemo-mrtve-u-milijunima-15287759
Kineski znanstvenici u panici, uputili dramatičan apel: ‘Brojat ćemo mrtve u milijunima!‘
Epidemiolozi predvođeni voditeljem Centra za kontrolu bolesti u kineskoj regiji Guangxi procijenili su da bi moglo umrijeti više od dva milijuna ljudi
da umrit će 2milijuna kineza od 80godina od starosti(a prosjek godina života će biti 78 takva statistika je bila i kod nas i u Americi i svugdje) a onda će to pripisati koroni
AssadNaPodmornici wrote:da umrit će 2milijuna kineza od 80godina od starosti(a prosjek godina života će biti 78 takva statistika je bila i kod nas i u Americi i svugdje) a onda će to pripisati koroni
Desantis je sam pogledao statistike i onda otvorio sve.
Hektorović- Posts : 25932
2018-04-10
Izgleda kako Kinezi prelaze na Švedski model, sa jedno dvije godne zakašnjenja...

2018-04-10
Naravno mešetari panike sad pokušavaju kapitalizirati
What happens in China doesn’t stay in China. Potentially significant implications for the global economy, pharmaceuticals, and public health. https://t.co/tXmIcmTWgV
— Mark Strauss (@MarkDStrauss) December 20, 2022
2018-04-10
AssadNaPodmornici- Posts : 18329
2018-06-14
u australiji koja je nekim našim forumašima bila primjer kako sprovoditi korona nazi mjere, i gdje su se hvalili da su spasili živote zbog prisilnih cijepiva i lockdowna- u pojedinim mjesecima ove godine imali su povećanje viška smrtnosti od 12-17% - što znaju biti čak i tipične brojke za ratna vremena.
https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/latest-release?fbclid=IwAR0VGuZYP9J7HriWGkH5bn9hq0xkfytOoiA8Hh6D-EYFxj4rPakPPyLBllU
https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/latest-release?fbclid=IwAR0VGuZYP9J7HriWGkH5bn9hq0xkfytOoiA8Hh6D-EYFxj4rPakPPyLBllU
AssadNaPodmornici wrote:u australiji koja je nekim našim forumašima bila primjer kako sprovoditi korona nazi mjere, i gdje su se hvalili da su spasili živote zbog prisilnih cijepiva i lockdowna- u pojedinim mjesecima ove godine imali su povećanje viška smrtnosti od 12-17% - što znaju biti čak i tipične brojke za ratna vremena.
Gore od Ukrajine
2018-04-10
kako rekoh ako mi se bude dalo tražiti tamo prošle godine našao bi na twiteru rasprave gdje šokirani aus roditelji govore kako im djeca teens i u 20tim dobijaju srčane udare i druge probleme a još jučer se bavili sportom, pa razne rasprave kako izbjeći ta sranja tipa roditelji savjetuju jedne druge tipa "kada cijepite dijete nemojte da se bavi nekom fizičkom aktivnosti idućih nekoliko mjeseci itd".. (umjesto da su se pobunili i odbili cijepiti i pristati na mjere).
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18

» AV-ozbiljna(moja) tema
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 14 of 18