ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GRADJANSKI RAT U USA

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty GRADJANSKI RAT U USA

Post by mentalitet 13/6/2022, 22:33
Nadam se da će moj mandat uroditi plodom. Inače, Joe Biden je upozorio visokog dužnosnika svoje stranke: "Nisam siguran da ćemo još imati državu." Da predsjednik Sjedinjenih Država može reći nešto tako apokaliptično, a da ne izazove previše iznenađenja, pokazuje da je takav horor postao rutina, upozorava "Financial Times".
I doista: ako je suditi prema ispitivanjima raspoloženja američke javnosti i sve prisutnijim upozorenjima ove vrste, reklo bi se da je citirano Bidenovo upozorenje proizvod rijetkog trenutka njegove lucidnosti, a ne napredne faze senilnosti.
Unutarnji neprijatelj
Uostalom, Donald Trump, slično (ne)raspoložen, podijelio je predviđanje, odnosno upozorenje, jednog od svojih anonimnih pristaša: "Građanski rat".
Dvije oštre riječi, koje je istaknula predsjednica, čija je vladavina završila u krajnje zbunjujućim okolnostima, bile su odgovor na intrigantan komentar predsjednika Salvadora Najiba Bukelea: "Najmoćnija zemlja na svijetu propada tako brzo da se morate zapitati što pravi su razlozi." Nešto tako veliko i moćno ne može se tako brzo uništiti - osim ako neprijatelj ne dolazi iznutra."

Prema Madison Kotorn, mladoj republikanskoj kongresmenki iz Sjeverne Karoline, taj je neprijatelj taj koji je zbacio Trumpa, a s njim se slaže i većina republikanskih glasača koji, prema Financial Timesu, "bez dokaza vjeruju da su Trumpovu izbornu pobjedu ukrali demokrati ." uz potporu takozvane 'duboke države'".
Kongresmen Kotorn ih je upozorio: "Ako se naši izbori nastave lažirati i ako se izborna krađa nastavi, to će dovesti samo do jednog ishoda - a to je krvoproliće."
Koliko god bile teške, ove riječi kongresmena iz Sjeverne Karoline više ne predstavljaju ekscentrični ekstrem.
“Preti li se građanski rat ili bismo se trebali smiriti?”, pitao je nedavno New York Times. Također, nedavno je isti list dao odgovor: "Približavamo se građanskom ratu." Koja se, za razliku od prethodnog, "neće voditi samo radi pokoravanja crnaca, već i svih onih koji osporavaju bijeli rasistički patrijarhat". Protiv svih 'različitih': crnaca, imigranata, muslimana, Židova, LGBT osoba i, da, žena, posebno liberala."
Smrtonosna revolucija
New Yorker također postavlja pitanje "je li pred nama građanski rat" - i predviđa "eru raštrkanih, ali upornih čina nasilja: bombaški napadi, politička ubojstva, destabilizirajuća djela asimetričnog ratovanja ekstremističkih skupina" - dok Atlantic upozorava: " Čuvajte se proročanstava o građanskom ratu. Sama ideja da je takva katastrofa neizbježna u Americi je zapaljiva i korozivna... Jer, kad se jednom uvriježi vjera u neizbježnost sukoba, dolazi logika preventivnog udara: Napadni ih prije nego što napadnu tebe. Druga strana, naravno, razmišlja na isti način."
U tom smislu, "ukupno raspoloženje je pesimistično", prema Southern Poverty Law Center, koji je otkrio da gotovo polovica od 44 posto Amerikanaca vjeruje da "Sjedinjene Države idu ka građanskom ratu u bliskoj budućnosti." "Jedan posto Republikanci i 43 posto demokrata spremni su sudjelovati u političkoj revoluciji, čak i ako to znači korištenje nasilja." A slični postoci obojice, gotovo polovica, podržali bi "ubojstvo političara koji prijeti našoj zemlji ili demokraciji".

Ali oni se međusobno ne slažu oko toga tko prijeti - anketa Sveučilišta Virginia pokazala je da 84 posto Trumpovih pristaša vidi Demokratsku stranku kao "jasnu i neposrednu prijetnju američkoj demokraciji", dok republikanci kažu isto, ali za republikance. Biden biračima. Istraživanje organizacije "South" pokazalo je da je 66 posto republikanaca s juga zemlje, te čak 50 posto neovisnih birača, spremnih na odcjepljenje i formiranje nove zajednice od 13 južnih država od Texasa do Virginije. Isto istraživanje pokazalo je da bi se 47 posto demokrata na Pacifiku željelo odvojiti od unije.

Bure baruuta

Sve to znači da bi praktički svaka osjetljivija prilika mogla biti okidač za izbijanje političkog nasilja. Od liberalnih zahtjeva za zabranu oružja, koji su sa svakom masovnom pucnjavom sve glasniji, a sve su češći, do mogućeg ograničavanja prava na pobačaj, o čemu će konzervativna većina u Vrhovnom sudu odlučivati ​​ovog mjeseca. Takva mogućnost je "odvratna" i suci, "koji nisu odgovorni američkom narodu", ovom bi odlukom "ukaljali ugled Vrhovnog suda" i "pokidali ustav".
"Nemamo više institucija koje bi nas mogle držati zajedno, kao što se dogodilo 1850-ih," uoči izbijanja prethodnog građanskog rata. "Nacija je bure baruta", upozorava New York Times.

Zašto gotovo polovica Amerikanaca misli da će u njihovoj zemlji izbiti građanski rat i zašto je toliko njih spremno sudjelovati u njemu? Kako bi taj rat mogao izgledati u 21. stoljeću? Može li itko izliječiti to duboko podijeljeno društvo ili će se ostvariti Bidenov strah za budućnost Amerike kao države?


Suparničke nacije
Od svrgavanja Donalda Trumpa prije dvije godine, sve je više zamisliva dosad nezamisliva mogućnost izbijanja američkog građanskog rata, rekao je Saša Adamović. "Zato se u javnosti, s obje strane političkog spektra, sve češće i otvorenije govori o tome."
“Atmosfera se posebno počela zahuktavati tijekom izbora 2016. godine. Demokratska stranka i Hillary Clinton bili su toliko uvjereni da će pobijediti Trumpa da su, kada su shvatili da gube, u svakom pogledu, zlouporabom medija, državnih resursa i obavještajnih službi, počeli osporiti njegov mandat, optužujući ga da je ruski kandidat. Tako su i Trump i njegove pristaše diskvalificirani kao ravnopravni sugovornici. Upravo je to nepovratno zatrovalo američku političku scenu, da bi se nepomirljive podjele između dva tabora dodatno produbile izbornom krađom 2020. To je, inače, pokazalo da su Demokrati spremni svim sredstvima oduzeti svoje protivnike priliku za pobjedu. i precizira da se u osnovi radi o sukobu između globalističkog saveza liberalnih intervencionista i neokonzervativaca s jedne strane i izolacionista s druge strane: "Prema Wesleyju Clarku, 11. rujna 2001. prva grupa je preuzela svu vlast u zemlji. Ne žele da im se Trump opet dogodi, čak ni po cijenu građanskog rata."
Financial Times jezgrovito opisuje posljedice ovakvog stava vlasti prema svojim protivnicima: “Amerika je sada još žešće podijeljena na imaginarne suparničke nacije nego što je to bilo u Trumpovo vrijeme”.

Globalistička ideologija koju su provodile Demokratska stranka i "Washingtonska močvara" posljednjih desetljeća, od izbora Billa Clintona, donijela je loše rezultate građanima Sjedinjenih Država - od ekonomskih pitanja, jer je deregulacija gospodarstva deindustrijalizirala gospodarstvo. Amerikanci, na ključna pitanja identiteta zbog naglaska na ekstremnoj i netolerantnoj ideologiji ljudskih prava i nametanju agresivnog LGBT programa. Zbog svega toga dvije glavne skupine, demokrati i republikanci, imaju sve manje međusobnog kontakta."


O tome piše i "Financial Times": "CIA je 1990. godine točno predvidjela da će se Jugoslavija u sljedeće dvije godine raspasti zbog jačanja etničkih podjela." Godine 2022. dvije američke stranke sve su više podijeljene po rasnim i identitetskim linijama. Republikanci su bijelci i ruralni - pod njihovom kontrolom stranka ima samo jedno uistinu urbano kongresno mjesto na otoku Steten u New Yorku. Demokrati su sada gotovo u potpunosti urbani i multietnički."
Radna skupina CIA-e
“To je urbani lumpen proletarijat kojim je lako manipulirati”, upozorava Aleksandar Pavić. „Istovremeno, kroz promicanje politike identiteta, vodi se rat protiv čovjeka i same ljudske prirode – tobože se rod bira a ne dobiva rođenjem, više se ne zna tko je muškarac, a tko žena. - što ne može ne izazvati reakciju. I kako onda ne zaoštriti odnose u društvu?"
Štoviše, prema profesorici Kalifornijskog sveučilišta Barbari Walter, autorici knjige How Civil Wars Begins, koja je bila članica CIA-ine "Radne skupine za praćenje država i procjenu rizika od građanskih sukoba", odnosi su toliko napeti da je i sama Amerika sada " Brzo se približava fazi otvorenog ustanka“.

“Hladni rat u Sjedinjenim Državama traje već duže vrijeme, ali još nije ušao u svoju vruću fazu u kojoj će se koristiti vatreno oružje. "Možda zato establišment pokušava poništiti Drugi amandman američkog Ustava i razoružati stanovništvo za koje opravdano smatra da je pristaša druge strane", komentirao je Saša Adamović.
S tim u vezi, ankete pokazuju da 62 posto republikanaca koji posjeduju oružje vjeruje da im vlada želi zaplijeniti oružje, a preko 40 posto kaže da posjeduju oružje "u slučaju da im zatreba zaštita od vlade".
“Nema sumnje da će se dopustiti razoružati. Pokušaj da se to učini, inzistiraju Demokrati, mogao bi izazvati građanski rat... Globalističkoj eliti možda treba rat kako bi uvela neki vanjski autoritet koji će ga okončati, a zatim implementirati svoje ideje o velikom resetiranju".

_________________
Vladimir Putin: "Ili je država suverena, ili je kolonija... Kolonija nema povijesne perspektive, nema šanse za opstanak u ovoj žestokoj geopolitičkoj borbi."
mentalitet
mentalitet

Posts : 1786
2020-07-05


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by mentalitet 16/6/2022, 22:00

Da li bi ovo moglo doprinijeti onome iznad shto sam postao?Ajde dobro ,boli vas kurac za USA,ali se namece jedno pitanje.Shto ce americhke kujice raditi kada im gospodar ode u trokurac?Jer kada pustish kujicu sa lanca naguzi se svakom avlijaneru:::))Dakle, vec sam govorio o ovome i naveo kao glavnu mogucnost potopa USA.


Rusija bi mogla zatvoriti američke nuklearne elektrane


Ako Rusija prestane isporučivati ​​obogaćeni uran američkim energetskim tvrtkama, to bi moglo dovesti do gašenja nuklearnih elektrana u SAD-u, a time i do naglog skoka cijene električne energije, što će utjecati na potrošače i gospodarstvo zemlje.
Pitanje je hoće li se Moskva odlučiti na takav korak, no nije tajna da je Rusija takvu mogućnost razmišljala kao odgovor na američke sankcije u energetskom sektoru, rekao je za Sputnjik ruski stručnjak za nuklearnu energiju Aleksandar Uvarov.
“Prvo, želim naglasiti da Rusija isporučuje obogaćeni uran, što je vrlo važno. To nije uran koji se dobiva iz zemlje, nego se obrađuje na poseban način, u centrifugama, a to je ‘high-tech’, visoka tehnologija. Komercijalne isporuke takvog proizvoda u svijetu obavljaju samo tri tvrtke - ruska korporacija 'Rosatom' i dvije europske tvrtke: 'Eurenco' u vlasništvu Njemačke, Nizozemske i Velike Britanije i 'Orano' u vlasništvu Francuske. .. Manje tehnologije još uvijek postoje u "Kini, Brazilu, čak i Iranu, ali ne rade na svjetskom tržištu", objašnjava Uvarov.

Američki stručnjaci zabrinuti su zbog mogućnosti da bi Rusija samo jednom odlukom zaustavila rad nuklearnih reaktora u SAD-u, jer bi to, kako upozoravaju, moglo dovesti do gašenja reaktora, što će povećati cijenu struje i iznad trenutne inflacije.
Amerika u nebranom grožđu
Ako Rusija uvede embargo, SAD će biti prisiljene tražiti druge dobavljače na tržištu urana, dok će Rusija lako naći nove kupce, jer se nuklearne elektrane još uvijek grade u mnogim zemljama svijeta, što će stvoriti dodatno tržište zahtijevajte.

"Mogu li Amerikanci pronaći zamjenu za ruski uran?" Mogu. Prvo, mogu se obratiti europskim dobavljačima sa zahtjevom za povećanjem isporuka u Ameriku. To je moguće, ali po mom mišljenju Europljani neće moći potpuno zatvoriti tu rupu koja se može stvoriti”, kaže Uvarov.
Druga opcija, o kojoj se posljednjih godina stalno govori u Sjedinjenim Državama, je stvaranje vlastitog komercijalnog proizvođača, dodao je stručnjak.
“Spominje se tvrtka 'Centrus', ali ja u to ne vjerujem, jer Sjedinjene Američke Države, začudo, nikada u svojoj povijesti nisu imale centrifugalno obogaćivanje urana. Koristili su zastarjelu tehnologiju koja troši puno energije, a posljednja tvornica zatvorena je 2013. godine. Amerikanci nemaju moderne tehnologije spremne za komercijalnu upotrebu, što je iznenađujuće. "Pokrenuli su proces obogaćivanja urana, ali ga nisu mogli učiniti komercijalnim", kaže Uvarov.

Paradoksalno je da je nedavno skupina američkih republikanskih senatora zatražila embargo na isporuku ruskog urana, koji je do sada bio izuzet od sankcija, jer je došlo vrijeme da se "sva ruska energija zauvijek ukloni s američkog tržišta", a Paradoks je još veći ako se zna da Sjedinjene Države nemaju vlastitu proizvodnju urana i da su jako ovisni o ruskom obogaćenom uranu.
Konkretno, Rusija pokriva 20 posto američkih potreba za obogaćenim uranom. To znači gubitak od 20 posto proizvodnje, rekao je Uvarovu.
"To doista može stvoriti poteškoće američkim nuklearnim elektranama, naravno, ne svima." U najgorem slučaju je oko 20 posto, ali u stvarnosti će biti manje. Također, ne treba zaboraviti da su nuklearni znanstvenici štedljivi ljudi, a nuklearne tvrtke diljem svijeta uvijek imaju rezerve. Ove rezerve omogućuju da se situacija rastegne, ovisno o tome kako se to radi i kolike su te rezerve. To može biti oko godinu, dvije ili čak tri godine“, objašnjava Uvarov.
Drugim riječima, čak i ako se danas zaustavi isporuka obogaćenog urana iz Rusije, Amerikanci će još imati vremena - od jedne do tri godine da pronađu političko ili drugo rješenje.
Stoga, smatra Uvarov, alarmantna upozorenja američkih stručnjaka imaju za cilj skrenuti pozornost na ovaj problem, jer ako Rusija uvede embargo na isporuku ruskog urana, najteži će udarac zadobiti američki program perspektivnih reaktora.
“Postoji zahtjev američkog Kongresa da se najmanje dva nova perspektivna reaktora s novim tehnologijama puste u pogon najkasnije do 2028. godine. Na tome se već radi. Iznenađujuće, svi obećavajući projekti reaktora radit će na visoko obogaćenom uraniju. To obogaćivanje je veće nego za nuklearne elektrane. Budući reaktori zahtijevaju uran s obogaćenjem od oko 20 posto. I sad zaključak - jedini komercijalni dobavljač visokoobogaćenog urana na svijetu je Rusija! Stoga, ako se sutra uvede zabrana isporuke ruskog obogaćenog urana, bilo konvencionalnog ili ojačanog, tada će američki perspektivni reaktorski program biti u opasnosti da potpuno propadne, jer neće moći graditi te reaktore, neće moći imati goriva", ističe Uvarov.

Europa će također patiti

Neki stručnjaci smatraju da će u slučaju asimetričnog odgovora Rusije na zapadne energetske sankcije stradati ne samo Sjedinjene Države, već i neke europske zemlje. Na pitanje koliko je Europa ovisna o ruskom uranu, Uvarov je rekao da je "situacija s Europom još složenija".
U Europu isporučujemo dvije stvari – obogaćeni uran koji se koristi u raznim nuklearnim elektranama u Europi i nuklearno gorivo koje se koristi samo u istočnoj Europi, gdje se nalaze sovjetski reaktori, a to su: Bugarska, Češka, Slovačka, Mađarska, Finska i više Ukrajine, ali nemojmo sad to dirati. I ovdje je situacija dvojaka. Odnosno, ako prestanemo isporučivati ​​obogaćeni uran, Europljani će ga pokušati zamijeniti vlastitom proizvodnjom, ali tada će Amerika patiti“, objašnjava stručnjak.
U tom slučaju Europa će biti prisiljena nadoknaditi gubitke i neće moći isporučiti obogaćeni uran Americi.

Ako prestanemo isporučivati ​​nuklearno gorivo Europi, što je sljedeći korak nakon obogaćenog urana, tada će nuklearne elektrane iz ovih pet zemalja koje sam spomenuo biti u opasnosti od zatvaranja. Problem može djelomično riješiti američka tvrtka "Westinghouse", koja može proizvoditi nuklearno gorivo za sovjetske reaktore, ali je kapacitet elektrane ograničen. "Osim toga, sada imaju velikog kupca, a to je Ukrajina, jer Ukrajina više ne želi kupovati gorivo od Rusije", rekao je Uvarov.
Prema njegovim riječima, to će dovesti do stvaranja konkurencije između potrošača nuklearnog goriva na tržištu i problema zemalja istočne Europe.
"Ne znam kako će biti rangirani i kako će dokazati koja je zemlja važnija." U ovom slučaju brine me Bugarska koja će sigurno biti posljednja, a za njih je nuklearna elektrana Kozloduj jedini izvor električne energije u zemlji. Sve ostalo je puno skuplje. Tamošnja nuklearna elektrana je ta koja omogućuje barem malo ograničavanje cijena električne energije. Dakle, najteži problemi bi se ovdje pojavili za zemlje istočne Europe”, zaključio je stručnjak.


_________________
Vladimir Putin: "Ili je država suverena, ili je kolonija... Kolonija nema povijesne perspektive, nema šanse za opstanak u ovoj žestokoj geopolitičkoj borbi."
mentalitet
mentalitet

Posts : 1786
2020-07-05


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by pixi.... 17/6/2022, 09:05

:)
amerika i engleska
bice zemlja proleterska !
i da usa ispadne iz sistema, evropa ce se 
jos snaznije povezati.
bolesno je verovati da ce
kineski komunizam i ruski despotizam zavladati svetom !
odnos rusa i azijata opterecen je ranijim
iskustvom rusa sa azijatima.
problem je sto se rusi
nisu mentalni otrgli
od azijatskog oblika
vladavine drzavom.
da jesu, da su snagu
fizicje sile zamenili snagom kulture, naprednim drustvenim
sistemom, na kraju silom, evropa bi bila 
sasvim drugacija.

_________________
vi niste naši,
vi nikad niste bili naši !
pixi....
pixi....

Posts : 4054
2020-04-21


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Ringo10 17/6/2022, 09:08

Gradjanski rat u USA!
Eh kako to lijepo zvuci
Ringo10
Ringo10

Posts : 18955
2015-09-24


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by catabbath 17/6/2022, 15:09

Pa Amerika je doslovno 1 stranku udaljena od totalitarizma a demokrati kulturni marksisti im potkopavaju temelje države.

_________________
GRADJANSKI RAT U USA FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11590
2015-08-22


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by ljubo1212 17/6/2022, 15:48

premalo vas je srba tamo da bi se to ostvarilo
ljubo1212
ljubo1212

Posts : 1949
2015-08-02


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by prckov 17/6/2022, 15:53

ljubo1212 wrote:premalo vas je srba tamo da bi se to ostvarilo
rodjo, amerika pogotovo a i zapad kompletno je truo do temelja
to jest sve institucije su im zakurac
a totalitarizam je prakticki iza coska, samo je pitanje vremena kad ce preuzet

_________________
You have wealthy elites sitting in some of the most powerful institutions, at taxpayer expense, push a hyper-paranoid form of intellectual sadism. They openly explain that the goal is to start with predetermined conclusions to produce “destabilizing” lies that cause damage. This isn’t scholarship. It’s psychopathic sadism being pushed at taxpayer expense by conspiracy theorists.
prckov
prckov

Posts : 30856
2014-04-19


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by ljubo1212 17/6/2022, 15:55

al neće ratovat, to ti je
ljubo1212
ljubo1212

Posts : 1949
2015-08-02


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by prckov 17/6/2022, 16:02

ljubo1212 wrote:al neće ratovat, to ti je

ma kakav rat
to ce saptom past
princip kuhane zabe

_________________
You have wealthy elites sitting in some of the most powerful institutions, at taxpayer expense, push a hyper-paranoid form of intellectual sadism. They openly explain that the goal is to start with predetermined conclusions to produce “destabilizing” lies that cause damage. This isn’t scholarship. It’s psychopathic sadism being pushed at taxpayer expense by conspiracy theorists.
prckov
prckov

Posts : 30856
2014-04-19


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by marcellus 17/6/2022, 16:56

a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

_________________
GRADJANSKI RAT U USA 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 41944
2014-04-16


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by prckov 17/6/2022, 16:59

da i bude rat to ne bi bio gradanski, bar ne onaj klasicni gradanski rat
u americi su problem elite i ratovalo bi se protiv njih, tj onih zombija koji su nasjeli na woke retardluk, i koji bi branili to smece koje se natura odozgo

_________________
You have wealthy elites sitting in some of the most powerful institutions, at taxpayer expense, push a hyper-paranoid form of intellectual sadism. They openly explain that the goal is to start with predetermined conclusions to produce “destabilizing” lies that cause damage. This isn’t scholarship. It’s psychopathic sadism being pushed at taxpayer expense by conspiracy theorists.
prckov
prckov

Posts : 30856
2014-04-19


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Ringo10 17/6/2022, 18:12

Da se pokolju izmedju sebe..kako bi to divno bilo
Pa da ostave ostali svijet na miru
Ringo10
Ringo10

Posts : 18955
2015-09-24


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by mentalitet 19/6/2022, 08:12

marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajeno

_________________
Vladimir Putin: "Ili je država suverena, ili je kolonija... Kolonija nema povijesne perspektive, nema šanse za opstanak u ovoj žestokoj geopolitičkoj borbi."
mentalitet
mentalitet

Posts : 1786
2020-07-05


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Šandor Winnetou 19/6/2022, 08:17

mentalitet wrote:
marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza  a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove  ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba  krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajeno
Svizac i čokolada ništa?

_________________
GRADJANSKI RAT U USA Bd017850-b989-4ea7-95b6-a9907c9877e9SLAVA HEROJIMA
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 17433
2017-12-31


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by marcellus 19/6/2022, 08:21

mentalitet wrote:
marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza  a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove  ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba  krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajeno

dobro, ne bi ni mi tebe ovdje ni da nam plaćaš, neka tebe tamo na sunčanoj floridi

_________________
GRADJANSKI RAT U USA 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 41944
2014-04-16


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by mentalitet 19/6/2022, 08:33

Ma ne brigaj ti ,docemo ja i ringo na ruskom chetvotoperu ako znash shto je to da pomognemo prii denaciifikaciji lijepe nashe ,a takve kao ti na Goli otok.

_________________
Vladimir Putin: "Ili je država suverena, ili je kolonija... Kolonija nema povijesne perspektive, nema šanse za opstanak u ovoj žestokoj geopolitičkoj borbi."
mentalitet
mentalitet

Posts : 1786
2020-07-05


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Serbinho-3 19/6/2022, 08:58

mentalitet wrote:
marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza  a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove  ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba  krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajenoSrbija je teska za drzavljanstvo.

Ako se priblize ka EU, onda ce dati.

Dali su Joe Cather-u, online patrioti.

Generalno svim Srbima iz EX-YU su dali.

Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20468
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Serbinho-3 19/6/2022, 09:00

marcellus wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza  a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove  ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba  krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajeno

dobro, ne bi ni mi tebe ovdje ni da nam plaćaš, neka tebe tamo na sunčanoj floridi


Bas ono bedak, kada znas da nece kod tebe a odatle je

winksmile

Mozda hoce Veber winksmile
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20468
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Šandor Winnetou 19/6/2022, 09:08

Serbinho-3 wrote:
mentalitet wrote:
marcellus wrote:a evo mentalni bi na floridi ratovo

jebote di su srbi tamo se zaziva građanski rat

ameri vratite krelca u srbiju

Ja bi radje zivio u Srbijii nego ovdje ali mi ne daju drzavljanstvo.Probao sam kao jugosloven .Kazu idi ti bre u svoju lepu pichku materinu.A kada bi mi placali da zivim u mojoj ruznoj ne bi mogao podnijeti toliki idiotluk iz bliza  a posebno takve ljige kao shto si ti.Ipak Italiija mi je bliza po svemu a posebno po kulturi i poduzetnishtvu.Jebi ga volim kreativne ljude a ne lopove  ljige.,a da ce se porokat to bez daljnjega .crnci jedva chekaju da pochne sranje a toliiko mrznje nisam vidio ni zmedju srba  krvata koliko medju bjelaca i garaviih,samo shto je to pritajenoSrbija je teska za drzavljanstvo.

Ako se priblize ka EU, onda ce dati.

Dali su Joe Cather-u, online patrioti.

Generalno svim Srbima iz EX-YU su dali.

Pogotovo prema šiptarima :D   čak im i dječiji doplatak isplaćuju. A mentalni lažov je valjda prvi srbin kojemu je srbija uskratila državljanstvo, moš misliti.

_________________
GRADJANSKI RAT U USA Bd017850-b989-4ea7-95b6-a9907c9877e9SLAVA HEROJIMA
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
Posts : 17433
2017-12-31


Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Serbinho-3 19/6/2022, 09:13

Neka paralela postoji, samo sto je nisu videli.

Raspad Jugoslavije je poceo prvim visestranackim izborima,

gde su iskocili kojekakvi i poceli sa Nacionalistickom

Politikom, koja je vodila u rat.

Jugoslavija nije bila spremna za te izbore a teska je budala

onaj, ko je to dozvolio.

Amerika,opet ista prica,izbori, paralela sa Jugoslavijom.

Zatim mediji,histerija, reze, grebu, grizu.

Protiv Trampa je vidjena takva histerija, daleko veca nego

kada je Killary bila protivnik.

Takvi izbori nisu regularni.

Oni prvo medije treba da urede radisth a za izbore da se

ne sekiraju.

Mediji ce ihodvesti u rat, jer reze, oni ne prenose te izbore,

vec se stave na stranu jednog kandidata i pozivaju pristalice

da im se naje.u majke.

Onda ti oni ulete na Capitol Hill a ovi se kao

pitaju sta,gde, kako...

Ti kandidati po Jugoslaviji su imali odmah i neke paravojske,

spremne na mig da udare.

Na.ebali su se mrtve majke narodu u prevodu.

Zato kazem, ko je dozvolio te izbore, jeste kreten.

Imali su tu partiju Komunisticku,koja se samo tako zvala,

mogli su zameniti ime i birati nekoga unutar iste za

predstavnika.

Sloba se dobro infiltrirao, plus je bolestan za vlast bio,

onda zamisli da takve pustis na izbore, kradu iste, ne skidaju

se i prave probleme.

Niko ne odgovara za nista a i da odgovara, steta se ne moze

sanirati.

Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20468
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

GRADJANSKI RAT U USA Empty Re: GRADJANSKI RAT U USA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum