ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tko plaća odštetu

Go down

tko plaća odštetu Empty tko plaća odštetu

Post by immortal 11/6/2022, 00:04

Četiri Torcidaša uhićena nakon nereda na odmorištu Desinec puštena na slobodu
DORH obustavio postupak protiv njih jer se utvrdilo kako policija nema dokaza
[size=39]tko plaća odštetu O_22136508_1024[/size]
Dva tjedna nakon sukoba huligana i policije na odmorištu Desinec, na autocesti između Zagreba i Karlovca, četiri pripadnika Torcide izlašla su na slobodu. Ukidanje istražnog zatvora za njih je tražilo državno odvjetništvo u Velikoj Gorici koje je odbacilo kaznenu prijavu policije i obustavilo postupak protiv njih.
Kako saznajemo, definitivno smatraju da nema dokaza da su sudjelovali u napadu na policiju i uništavanju benzinske postaje. Radi se o: Antoniu Š. (24), Lovri M. (19), Stipi L. (21) i Ivan M. (29), sa šibenskog područja. Četvorica su bila zajedno u osobnom automobilu te podalje od mjesta sukoba.
Tijekom dosadašnjeg postupka dokazalo se kako su u svojim obranama kazali istinu da su uhićeni bez osnove. Na odluku o njihovom puštanju utjecalo je i pregled video snimki s mjesta događaja na kojima se pokazalo koliko su bili udaljeni od nereda.
tko plaća odštetu 22136488Prema neslužbenim podacima, gotov je i pregled svih mobitela oduzetih od uhićenih. Još nisu poznati rezultati nalaza i vještačenja, a za ostalih 38 uhićenih pod sumnjom da su sudjelovali u neredu nastavlja se postupak.
Nad njima je određen istražni zatvor do mjesec dana, a potvrdilo ga je izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici koje je odbacilo žalbe jednog dijela uhićenih. Za ostale se još uvijek čeka odluka po žalbama.
Osnova za zadržavanje u istražnom zatvoru je mogućnost ponavljanja kaznenog djela. U sukobu s policijom ozlijeđen je 20 policajaca i 15 osumnjičenika, od kojih su četiri ranjena vatrenim oružjem.
Oštećena su i četiri službena vozila. Uhićene osobe su osumnjičene da su zajednički i dogovorno isplanirali napad i izazivanje nereda. 

_________________
:mazo
immortal
immortal

Female
Posts : 20637
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum