ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama

Go down

Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama Empty Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama

Post by RayMabus 9/6/2022, 13:08

Njoj je blokirana kampanja ovog videa od strane najveće svjetske mreže, YouTubea, zbog, kako je navedeno, eksplicitnog sadržaja I isticanja djelova tela. Samim tim milioni pratilaca kanala na kojem je obljavljen spot nisu obaviješteni o izlasku nove Zoranine pjesme.
Pred kraj prošle godine Mićanović je objavila pjesmu "Sikter", koja broji više od 21 miliona pregleda, pa i ona, ali i njen tim su od prvog dana očekivali podjednaki uspjeh nove numere. Njima nije poznato zašto se YouTube odlučio na ovaj potez jer se u spotu, kako kažu, ne pojavljuje ništa što nije primjereno i na jedan inovativni i u momentima duhoviti način prikazano je nešto što se dešava sa današnjom omladinom.
- Nije mi jasna reakcija YouTubea, u spotu nema ničega ružnog, sve je u plesu i modi i tako je od prvog trenutka zamišljen. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici što je najvažnije i zaživjeti na mojim nastupima. Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama - rekla je Zorana za Telegraf povodom cijele situacije.
Ja nikada nisam ni probala alkohol, osim u rum bombonama 3E sad, možda i nisi al ja se isto ne bi kladio u pare da je to baš istina.
RayMabus
RayMabus

Posts : 146503
2014-04-11


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum