ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by catabbath 8/6/2022, 21:14

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘
Američke obavještajne agencije znaju mnogo više o situaciji na ruskoj, nego na ukrajinskoj strani. To im stvara sve veće probleme
Piše:
Jutarnji.hr
Objavljeno: 08. lipanj 2022. 19:39
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Amerikanci sve nervozniji%3A %E2%80%98%C5%A0to uop%C4%87e Zelenski %C5%BEeli%3F Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj%e2%80%98&url=https%3A%2F%2Fwww.jutarnji.hr%2Fvijesti%2Fsvijet%2Famerikanci-sve-nervozniji-sto-uopce-zelenski-zeli-mi-zapravo-pojma-nemamo-koji-mu-je-cilj-15208088][/url]

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ K_25047423_640
Ukrajinski vojnici popravljaju tenk


 Aris Messinis/AFP
  [url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Amerikanci sve nervozniji%3A %E2%80%98%C5%A0to uop%C4%87e Zelenski %C5%BEeli%3F Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj%e2%80%98&url=https%3A%2F%2Fwww.jutarnji.hr%2Fvijesti%2Fsvijet%2Famerikanci-sve-nervozniji-sto-uopce-zelenski-zeli-mi-zapravo-pojma-nemamo-koji-mu-je-cilj-15208088] [/url] 
Vezane vijesti
Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ K_25059181_640


OBJAVIO GUVERNER Ukrajinci raščistili gotovo polovicu Sjeverodonjecka, novi ruski napadi potisnuli ih u predgrađa‘NEMAMO NI VODE!‘ Bunt se širi, internet preplavljen snimkama, lažiraju se i brakovi: ‘Kolektivna moralna depresija‘Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski gotovo je svakodnevno na društvenim mrežama izvještavao o invaziji Rusije na njegovu zemlju, viralne video objave pokazivale su učinkovitost zapadnog oružja u rukama ukrajinskih snaga, a Pentagon je redovito održavao brifinge o zbivanjima u ratu.
No, unatoč prodoru svih tih vijesti u javnost, američke obavještajne agencije imaju manje informacija nego što bi željele o ukrajinskim operacijama te posjeduju daleko bolju sliku o ruskoj vojsci, njezinim planiranim operacijama te uspjesima i neuspjesima, tvrde sadašnji i bivši američki dužnosnici, kako prenosi The New York Times.
Vlade često kriju informacije od javnosti zbog operativne sigurnosti, no ovaj nedostatak informacija unutar američke vlade mogao bi otežati administraciji predsjednika Joea Bidena, koja šalje milijarde dolara Ukrajini u oružju, da odluči kako usmjeriti vojnu pomoć.
Američki dužnosnici kažu da im je ukrajinska vlada dala uvid u tek nekoliko tajnih brifinga ili pojedinosti o njihovim operativnim planovima, a ukrajinski dužnosnici su priznali da Amerikancima nisu rekli sve.
OGLAS


Dakako, američka obavještajna zajednica prikuplja informacije o gotovo svakoj zemlji, uključujući i Ukrajinu, no američke obavještajne agencije općenito svoje napore prikupljanja podataka usmjeravaju na neprijateljske vlade, poput Rusije, a ne na trenutačno prijateljske zemlje, poput Ukrajine.
I dok je Rusija glavni prioritet američkih špijuna već 75 godina, kada je u pitanju Ukrajina, Sjedinjene Države radile su na izgradnji svoje obavještajne službe, a ne špijuniranju vlade te zemlje. Rezultat, kako kažu neki bivši dužnosnici, su određene praznine u slici stvarnosti.

'Više uvida s ruske, nego s ukrajinske strane'

"Koliko mi zapravo znamo o tome kako je u Ukrajini?", pita se Beth Sanner, bivša visoka obavještajna dužnosnica. "Možete li pronaći osobu koja će vam s povjerenjem reći koliko je Ukrajina izgubila vojnika, koliko je Ukrajina izgubila opreme?", navodi dalje.
Čak i bez potpune slike ukrajinske vojne strategije i situacije, Bidenova administracija je poslala novu vojnu pomoć, poput raketnih topničkih sustava koje je američki predsjednik najavio prošlog tjedna. Kijev očekuje isporuku snažnijih zapadnih oružanih sustava, dok obje strane u ratu trpe velike gubitke u istočnoj ukrajinskoj regiji Donbas.
Dužnosnici Pentagona kažu kako imaju učinkovit proces za slanje oružja, koji počinje zahtjevom Ukrajinaca i uključuje procjenu SAD-a o tome kakvu opremu trebaju i koliko brzo se to može realizirati.
Neke europske obavještajne agencije kažu da će Ukrajini biti teško, ako ne i nemoguće, povratiti teritorije koje je Rusija zauzela otkako je pokrenula invaziju u veljači, ali američke obavještajne agencije, kako su rekli dužnosnici, manje su pesimistične. Ipak, postoje pukotine u obrani Ukrajine, a pitanja o stanju ukrajinskih vojnih snaga i strategije u Donbasu stvorila su za SAD nepotpunu sliku.
OGLAS


Avril Haines, ravnateljica Nacionalne obavještajne zajednice, krovnog tijela svih američkih tajnih službi, svjedočila je na saslušanju u Senatu prošlog mjeseca da je "bilo vrlo teško reći" koliko dodatne pomoći Ukrajina uopće može apsorbirati. "Imamo, zapravo, vjerojatno više uvida s ruske nego s ukrajinske strane", dodala je.
Ključno je pitanje koje mjere predsjednik Zelenski namjerava poduzeti u Donbasu. Ukrajina se tamo suočava sa strateškim izborom - povući svoje snage ili riskirati da ih Rusija opkoli.

Sve što morate znati

‘Armada duhova‘ pomaže Putinu u financiranju ratnog stroja: ‘Koriste staru igru...‘


Mračne vijesti iz Donbasa: ‘Ukrajinska vojska gubi tlo pod nogama, gubici su im strašni‘


Oligarsi uzvraćaju udarac: Roman Abramovič poveo milijardere u rat protiv Europske unije!


Macron je u pravu kad upozorava da Rusija ne smije biti ponižena. No, pod jednim uvjetomPosljednjih dana Ukrajina je pružila više informacija. U nedjelju je ukrajinski predsjednik posjetio prve crte bojišnice i nazvao borbe u Sjeverodonjecku - gradu koji je ključan za kontrolu Donbasa - "iznimno teškim". Također je priznao da čak do 100 ukrajinskih vojnika dnevno pogiba te je kazao da je Rusija zauzela petinu zemlje.

Ni na najvišoj razini ne otkrivaju mnogo

Otvorenije javne izjave vlade mogle bi biti najava razgovora sa stanovništvom o strateškim izborima koje treba donijeti u Donbasu, kažu analitičari.
"Vjerojatno se vodi rasprava o tome treba li povući sve obrambene snage koje bi mogle biti zarobljene ako ostanu tamo", kaže Stephen Biddle, profesor međunarodnih odnosa na Sveučilištu Columbia. "Ako dođe do namjernog povlačenja, Zelenski će to morati objasniti na neki način za koji se neće činiti kao ocrnjivanje ukrajinskih vojnih snaga. Morat će ispričati nekakvu priču ukrajinskom narodu ako ipak odluče povući te trupe, a objašnjenje gubitaka koje bi mogli pretrpjeti ako ostanu je logičan način za to", dodaje.
OGLAS


Postoji još jedan razlog za nepotpune obavještajne podatke o Ukrajini - naime, naoblaka je ograničila korist od satelita. Sjedinjene Države dostavljaju Ukrajini redovita obavještajna ažuriranja o lokaciji ruskih snaga u gotovo stvarnom vremenu, a to su informacije koje Ukrajinci koriste za planiranje operacija i napada te jačanje svoje obrane.
No, čak i u razgovorima na visokoj razini s generalom Markom Milleyjem, načelnikom američkog Združenog stožera, ili Lloydom Austinom, američkim ministrom obrane, ukrajinski dužnosnici s njima dijele samo svoje strateške ciljeve, ali ne i detaljne operativne planove. Ukrajinska tajnovitost prisilila je američke vojne i obavještajne dužnosnike da pokušaju doznati što mogu od drugih zemalja koje operativno djeluju u Ukrajini, tijekom treninga s Ukrajincima i javnih komentara Volodimira Zelenskog, kažu američki dužnosnici.
Ukrajina, rekli su dužnosnici, želi predstaviti sliku svoje snage, kako javnosti tako i svojim bliskim partnerima. Tamošnja vlada ne želi dijeliti informacije koje bi mogle ukazivati ​​na slabljenje odlučnosti ili ostavljati dojam da možda neće pobijediti. A kao najvažnije, ukrajinski dužnosnici ne žele iznositi informacije koje bi mogle potaknuti Sjedinjene Države i druge zapadne partnere da uspore isporuke oružja.

'Imaju dobre razloge'

Na zahtjev Sjedinjenih Država, Ukrajina je godinama pojačavala zaštitu svojih vojnih i obavještajnih službi od ruskih špijuna. Informiranje drugih zemalja o njihovim planovima i operativnoj situaciji moglo bi otkriti slabosti, koje bi Moskva mogla iskoristiti ukoliko ruska vojska dozna za njih. (Naravno, Ukrajinci nisu uvijek toliko oprezni s američkim operativnim planovima. Zelenski je svojevremeno javno objavio da Austin i Antony Blinken, državni tajnik, dolaze u posjet Kijevu, što su američki dužnosnici pokušali sačuvati kao tajnu.)
Postoje dobri razlozi da Ukrajina ne govori iskreno o svojim snagama ili vojnoj strategiji, smatra Biddle. "Nisam siguran da je u interesu američke ili ukrajinske javnosti da Ukrajinci budu otvoreni o svojim gubicima, ako rezultat bude jačanje ruskih ratnih napora", kaže Biddle. "No, to znači da zapravo ne znamo obje strane priče".
OGLAS


Sjedinjene Države imaju bolje procjene ruskih žrtava i gubitaka opreme, rekao je jedan visoki američki dužnosnik. Obrambena obavještajna agencija, primjerice, procjenjuje da je broj ukrajinskih vojnika poginulih u akciji blizak onom ruske strane, no istovremeno agencija ima daleko nižu razinu povjerenja u svoje procjene ukrajinskih gubitaka.
Slika koju su američki dužnosnici predstavili o ovom ratu, da niti jedna strana ne postiže odlučujući napredak, čini se točnom, smatra Biddle. Ipak, javne informacije o ukrajinskim žrtvama, gubicima opreme i moralu su nepotpune.
No, mogla bi postojati potencijalna cijena koju će trebati platiti ako obavještajna zajednica ne bude mogla predstaviti potpuniju sliku javnosti ili Kongresu o vojnim izgledima Ukrajine, rekla je Sanner. Ako Rusija i dalje bude napredovala, nerazumijevanje stanja ukrajinske vojske moglo bi izložiti obavještajnu zajednicu optužbama da donosiocima odluka nije uspjela dati potpunu sliku o izgledima Ukrajine u ratu.
"Sve je u vezi s ciljevima Rusije i izgledima Rusije da ispuni te svoje ciljeve", rekla je Sanner. "Mi ne govorimo o tome hoće li Ukrajina biti sposobna pobijediti ih. Meni se čini da se spremamo za još jedan neuspjeh što se tiče obavještajnih podataka time što o tome ne govorimo javno".

_________________
Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11611
2015-08-22


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by catabbath 8/6/2022, 21:15

Vjerojatno želi samo ono šta ste mu obečali

_________________
Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11611
2015-08-22


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:17

Pa Zelenski je svoj životni cilj ostvario.

Svirao je kurcem po klaviru i nosio štikle. Zato je sad izgubljen. Skužio je da mu je zenit prošao.
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:22

Tako ti je to kad se boleština na vrijeme ne otkrije, nego se prikaže kao neka progresiva.
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by red wolf 8/6/2022, 21:23

Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
red wolf
red wolf

Male
Posts : 15327
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:25

red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by catabbath 8/6/2022, 21:28


prije 8 minuta
Zelenskij u Kijevu primio sina američkog milijardera Buffeta
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij danas je objavio da se u Kijevu susreo s Howardom Buffetom, američkim filantropom i sinom milijardera i poznatog investitora Warrena Buffeta. Razgovarali su o obnovi Ukrajine, rekao je Zelenskij.

Odu ostaci Ukraine lagano u koncesiju...

_________________
Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11611
2015-08-22


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by red wolf 8/6/2022, 21:34

cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
Posts : 15327
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by red wolf 8/6/2022, 21:35

catabbath wrote:

prije 8 minuta
Zelenskij u Kijevu primio sina američkog milijardera Buffeta
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij danas je objavio da se u Kijevu susreo s Howardom Buffetom, američkim filantropom i sinom milijardera i poznatog investitora Warrena Buffeta. Razgovarali su o obnovi Ukrajine, rekao je Zelenskij.

Odu ostaci Ukraine lagano u koncesiju...
Zapravo, cijela Zemlja je u koncesiji, ako nisi znao....
red wolf
red wolf

Male
Posts : 15327
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:35

red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
lol!
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by red wolf 8/6/2022, 21:36

cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
lol!
Baš tako ga je prekinuo kad je čuo za potez Kineza...hahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
Posts : 15327
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:37

red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
lol!
Baš tako ga je prekinuo kad je čuo za potez Kineza...hahahahahahahaha
I gore... lol!
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by red wolf 8/6/2022, 21:40

cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
lol!
Baš tako ga je prekinuo kad je čuo za potez Kineza...hahahahahahahaha
I gore... lol!
U to ne bih ulazio...hahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
Posts : 15327
2016-02-10

Lokacija: : Svemir

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by cassanowa 8/6/2022, 21:41

red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:
cassanowa wrote:
red wolf wrote:Nervozni su do bola...Upravo se smiju kako su Kinezi pustili Ruse niz vodu...;))))
Uzmeš apaurin i nisi više nervozan... lol!
Kako reče Putin svom šefu diplomacije?...Šuti seronjo...hahahahahahahahahahaha
lol!
Baš tako ga je prekinuo kad je čuo za potez Kineza...hahahahahahahaha
I gore... lol!
U to ne bih ulazio...hahahahahahahahahahahaha
I bolje ti je... lol!
cassanowa
cassanowa

Posts : 638
2021-12-25


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by niels 8/6/2022, 21:57

Pa valjda mu je cilj da suzbije rusku agresiju. Bilo bi divno da se to može pregovorima, ali dok ne može, ratovati će se.

Amerikanci su do obrva u ovome, kao i NATO. Nijedan njihov vojnik nije poginuo za razliku od Afganistana i Iraka.

_________________
Suppose you were an idiot, and suppose you were a member of Congress; but I repeat myself.
Mark Twain
niels
niels

Male
Posts : 3574
2021-04-26

Age : 82

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by RayMabus 8/6/2022, 23:59

niels wrote:Pa valjda mu je cilj da suzbije rusku agresiju. Bilo bi divno da se to može pregovorima, ali dok ne može, ratovati će se.

Amerikanci su do obrva u ovome, kao i NATO. Nijedan njihov vojnik nije poginuo za razliku od Afganistana i Iraka.
Nije NATO jer Mađarska i Bugarska ne žele slati oružje dakle šalju ga samo države a ne NATO.
RayMabus
RayMabus

Posts : 146718
2014-04-11


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by kaya 9/6/2022, 00:24

Potjerati agresora.
kaya
kaya

Posts : 31410
2015-08-15


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by vuksadinare 9/6/2022, 09:11

..pa to je za pohvalu..sto bi ukri otkrivali sve amerima pa da ih zajebu kao nas kad su sprijecili ulazak u banja luku ili da rjesimo pitanje istocne slavonije vojnim putem...stara poslovica kaze..neka vide sto zelis da vide ono sto ne zelis zakopaj u glavi
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 95153
2015-09-08


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by catabbath 9/6/2022, 10:45

vuksadinare wrote:..pa to je za pohvalu..sto bi ukri otkrivali sve amerima

Pa možda samo jer ih ameri hrane, naoružavaju, obučavaju, financiraju i daju im svu moguću informacijsku potporu. U kratko, živi samo jer ameri tako žele.

_________________
Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11611
2015-08-22


melkior likes this post

Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by melkior 9/6/2022, 10:57

Teško je Zelenskom priznati Amerikancima da većina njihove pomoći završi uništena. To bi moglo smanjiti dostavu nove američke pomoći koja im nasušno treba.

_________________
avatar
melkior

Posts : 15890
2015-08-09


Back to top Go down

Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘ Empty Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum