ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by vuksadinare Fri 3 Jun - 14:20

ovo je bas sramota..da li je ta zastava sluzneno drzavna?..nije..nego pedersko sektaska..
i zbog tog sad covjek zaglavio u zatvoru..
vuksadinare
vuksadinare

Posts : 95135
2015-09-08


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by catabbath Fri 3 Jun - 14:36

Htjeli su progresivnu selonačelnicu, sad je imaju :)

_________________
Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11595
2015-08-22


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by cassanowa Fri 3 Jun - 14:46

Da se mene pita...
-čovjeka nagraditi
-seksualno poremećene poslati na liječenje
-zastavu duginih boja zakonom zabraniti

Ali, nažalost, mene se ne pita.
cassanowa
cassanowa

Posts : 630
2021-12-25


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by melkior Fri 3 Jun - 16:52

Ajmo ovako:
1. je li skinuta zastava državna zastava RH?
Nije.

2. Je li skinuta zastava grada odnosno općine?
Nije.

3. Je li skinuta zastava EU-a?
Nije.

Je li skinuta zastava županije?
Nije.

4. Skinuta je zastava koja je privatno vlasništvo, a bila je postavljena na državnom odnosno javnom dobru. Da li je vlasnik zastave platio koncesiju na javno dobro pa da može izvjesiti takvu zastavu? Da li je uopće dozvoljeno plaćanje takve koncesije i ako jest, po kojim kriterijima se daje?

5. Da ja kojim slučajem ili bilo koji građanin parkira privatni automobil na javnoj površini, recimo, na javnom dobru kao što je park, komunalno poduzeće ilitiga PAUK bi ga maknuo u roku keks i još bi mi naplatio prekršajnu kaznu. Znači radi se o okupaciji prostora predviđenog za državne i gradske simbole vlasti od strane jednog privatnog ideološkog pokreta. A čovjek koji je skinuo zastavu okupatora odnosno privatno vlasništvo završio je u zatvoru. Jesam li ja dobro shvatio?

_________________
avatar
melkior

Posts : 15873
2015-08-09


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by catabbath Fri 3 Jun - 16:58

U biti nije prekršio niti jedan zakon, ovakvi slučajevi su poslastica za odvjetnike

_________________
Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11595
2015-08-22


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by melkior Fri 3 Jun - 17:03

Meanwhile in Vukojebistan:

Do jučer smo mislili da je Horvatinčić u zatvoru. Ponovo nam se nasmijao u lice

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru 281d4f9e-3a63-42f1-a508-c8e257ed7d8a

ČOVJEK za kojeg je javnost već neko vrijeme uvjerena da boravi u zatvoru, Tomislav Horvatinčić, jučer je snimljen kako slobodno šeće Zagrebom. Horvatinčić je, podsjetimo, pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par Salpietro.

U blizini nije bilo pravosudne policije


Horvatinčić je snimljen ispred jedne privatne klinike na području Zagreba, a nakon što ju je napustio bez ičije pomoći, u pratnji mlađe ženske osobe, uputio se do parkiranoga crnog terenca Land Rover. Nigdje u blizini nije bilo pravosudne policije.


Pitali smo Ministarstvo pravosuđa je li Horvatinčić zaista na slobodi te pod kojim uvjetima slobodno šeće Zagrebom. Iz Ministarstva su nam potvrdili da je Horvatinčiću odobren posjet mjestu prebivališta, ali nam nisu odgovorili koliko dugo će Horvatinčić biti izvan zatvora i kako ga se nadzire.

Objašnjenje? Država "smanjuje negativne učinke zatvaranja"


"U okviru zakonom zajamčenih prava propisane su pogodnosti kao skup poticajnih mjera usmjerene na smanjivanje negativnih učinaka zatvaranja i poticanje u ostvarivanju programa izvršavanja radi ostvarivanja svrhe izvršavanja kazne zatvora.
Jedna od propisanih pogodnosti koju zatvorenik može ostvariti sukladno Zakonu je i izlazak u prebivalište ili boravište. Odluku o odobravanju pogodnosti donosi upravitelj kaznionice ili zatvora, na prijedlog stručnog tima. Na temelju provedenog postupka, odobrena je zakonska mogućnost navedenom zatvoreniku", odgovoreno je Indexu.

Sin ga se javno odrekao


Tko je Tomislav Horvatinčić, čovjek koji nakon izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par Salpietro uvijek iznova pronalazi načina za boraviti na slobodi?
Rođen je 3. veljače 1948. godine u Rakovom Potoku kraj Samobora. Kao dječak ostao je bez sestre i dva brata. Zbog bolesti su mu preminuli sestra i jedan brat, a drugog je brata izgubio kada je imao devet godina. On je umro nakon što je udario glavom o stijenu.
Iza sebe ima dva braka, onaj s Vesnom Horvatinčić te Nelom Horvatinčić. Od potonje se razveo 2010. godine, dok je razvod od Vesne Horvatinčić, s kojom je bio u braku 24 godine, prošao uz brojne kontroverze. Njegov sin Tomislav Domagoj javno se tada odrekao oca te ga je optužio da ne mari za obitelj, ali i da je nasilnik, pijanac i serijski preljubnik.

U fokus javnosti Horvatinčić je ušao kao biznismen i čovjek koji je skrivio više prometnih nesreća. 

Široka paleta prometnih nesrećaHorvatinčić je za volanom automobila prvi put usmrtio nekoga krajem osamdesetih kada je pregazio pješakinju Mandu Vučković, za što je isto dobio uvjetnu kaznu, i to od šest mjeseci. Devet godina kasnije prebrzo je vozio i izazvao nesreću u kojoj je poginula Nada Petrović. Dvadeset godina kasnije opet je izazvao prometnu nesreću, ali srećom je obitelj u drugom automobilu prošla samo s lakšim ozljedama.

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Ae3e7719-e607-4e68-bc9a-7c6d5d046300

Godine 2011. dogodila se nesreća zbog koje sad služi zatvorsku kaznu koju, eto, povremeno provodi na slobodi. On je svojom jahtom naletio na jedrilicu talijanskih državljana Franceska Salpietra i Marielle Patelli.
Njegova jahta plovila je brzinom od 26 čvorova, dok su Talijani plovili brzinom tek nešto većom od četiri čvora. Njihova tijela kasnije su pronađena doslovno izmasakrirana nakon naleta jahte. Propeler Horvatinčićevog glisera 61-godišnjoj talijanskoj liječnici odsjekao je glavu, a njenom suprugu nogu. Poginuli su u trenutku udara, nije im bilo spasa.

Tužio obitelj Talijana


Horvatinčić je tužio obitelj Talijana koje je usmrtio jer je jahtu vrijednu 400 tisuća eura morao prodati za 185 tisuća. Osim ove šokantne činjenice, samo suđenje izazvalo je brojne kontroverze.
Općenito, suđenje Horvatinčiću, odnosno cijela priča od izazivanja pomorske nesreće pa do presude, spada u jednu od većih sramota hrvatskog pravosuđa. Sudilo mu se tri puta: dva je puta glasovita sutkinja Maja Šupe iskazivala razumijevanje za njega. Prvi put ga je osudila na uvjetnu robiju, a drugi put - oslobodila. 

U javnu upotrebu je tako, kao poštapalica, ušao i izraz sinkopa. Naime, sud je, laičkim rječnikom rečeno, povjerovao Horvatinčićevoj obrani koja je tvrdila da je poduzetnik u trenutku sudara s jedrilicom na kojoj je plovio talijanski par bio u stanju tzv. sinkope, odnosno stanju bez svijesti, zbog čega nije bio ubrojiv.

Osuđen tek iz trećeg pokušaja


Osuđen je iz trećeg pokušaja pred vijećem suca Ivana Jurišića, a presuda je postala pravomoćna u prosincu 2019. godine. Zatvorsku kaznu počeo je služiti tek u srpnju 2021. godine zato što je stalno tražio odgodu odlaska u zatvor zbog svog zdravstvenog stanja.

Pravosuđe mu je činilo ustupke i nakon što se našao iza rešetaka. Horvatinčić je početkom rujna prošle godine premješten iz zatvora u Remetincu u kaznionicu poluotvorenog tipa Lipovica-Popovača, 30-ak kilometara od Siska. 


Kaznionica Lipovica-Popovača je ustanova poluotvorenog tipa i postoji od 1956. godine. U njoj kaznu zatvora izdržavaju punoljetni muškarci osuđeni na zatvor dulje od šest mjeseci. Horvatinčić je ubrzo nakon toga prebačen na rehabilitaciju u Krapinske Toplice. Dogodilo se to 4. listopada, a na rehabilitaciji je proveo ukupno 21 dan. I u svibnju ove godine je snimljen u Krapinskim Toplicama.

Babylon, Hoto Business Tower, NK Croatia...Ironično i nestvarno danas zvuči kako je Horvatinčićevo prvo zaposlenje bilo na poziciji referenta u policiji zaduženog za  - vozačke dozvole!? Nakon što je kratko bio referent u policiji, s 24 godine odlazi u Njemačku. U nekim svojim medijskim istupima tvrdio je kako je otišao jer je bio žrtva Hrvatskog proljeća.

Tvrdio je da je u Njemačkoj radio kao konobar i taksist, zbog čega je uspio, kako navodi, uštedjeti veliku svotu novca. Horvatinčićeva poduzetnička priča počinje kada kupuje derutni restoran u Svetoj Nedelji, a koji se uskoro pretvara u kultni Babylon. Taj restoran bio je nezaobilazna postaja tadašnje društvene kreme, a od tog novca otvorio je hotel Babylon.

Bez restorana ostaje u brakorazvodnoj parnici s prvom suprugom Vesnom. Početkom devedesetih godina ozdravio je nakon što mu je dijagnosticiran rak kostiju te kreće u građevinske poslove. Krenulo je od Hoto Business Towera, a nastavilo se izgradnjom zatvorenog naselja Hoto Ville te poslovnim centrom u Svetoj Nedelji.   
U 1990.-ima imao je epizodu i u sportskim vodama te je uz blagoslov Franje Tuđmana doveden u tadašnju NK Croatiju. Horvatinčić je nakon svađe sa Zlatkom Canjugom napustio klub, a zamijenio ga je Damir Vrbanović. Godinama kasnije Horvatinčić se spominjao kao jedan od financijera, zajedno s obitelji Mamić, u slučaju privatiziranja kluba.
Iz Dinama je Horvatinčić dugo vukao aferu pranja oko 120 milijuna kuna zajedno s Mirkom Novoselom i Damirom Vrbanovićem, no svi su oslobođeni optužbi 2012. godine. 
Teretilo ih se za neplaćanje poreza i ostalih doprinosa na plaće, fiktivne zajmove igračima čime su navodno isplaćivane nagrade te neplaćanje PDV-a tijekom obnove sjeverne tribine maksimirskog stadiona u razdoblju od 1996. do 2000. godine.

Zbližavanje s Karamarkom, financiranje HDZ-ovih kampanja


Pisali smo kako njegovo pravo zbližavanje s politikom, tj. s HDZ-om, i to onim Tomislava Karamarka, počinje s aferom Varšavska. Podsjetimo, radilo se o gradnji poslovno-stambenog Centra Cvjetno, tj. rekonstrukcije kompleksa na Cvjetnom trgu, a koja je izazvala prosvjed građana zbog uzurpacije u Varšavskoj ulici.

Te 2010. godine Karamarko je obnašao mjesto ministra unutarnjih poslova. Policija je tada ugušila prosvjede, a čini se kako je tada, kako je Index pisao, počela i ljubav Karamarka i Horvatinčića, koji se javno počeo pojavljivati na skupovima HDZ-a nakon što je Karamarko preuzeo tu stranku. 

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru 57a38aae-5da0-4400-a16f-ad4bb6c862ea

Horvatinčić je financirao i kampanju Kolinde Grabar-Kitarović te HDZ-a. Kako smo pisali, bio je uključen u izborne planove HDZ-a.

Inauguracija Kolinde i ini HDZ-ovi derneciHorvatinčić je bio pozvan na inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, opet valjda kao ugledan građanin. Doduše, bili su tu i Marko Perković Thompson, Velimir Bujanec, Tomislav Merčep, Milan Bandić te perjanice šatoraša Đuro Glogoški i Josip Klemm. Creme de la creme HDZ-ovog društva.

Osim po HDZ-ovskim dernecima, Horvatinčića se moglo vidjeti i u svečanim ložama nogometnih stadiona u društvu Zdravka Mamića. Pamtimo tako kako su 2016. u Bordeauxu u loži, prestižnom mjestu rezerviranom za uglednike, sjedili Horvatinčić i Zdravko Mamić, ali i Damir Vrbanović te Janica Kostelić.

Na razne načine mu se prao ugled


Na koje se sve načine pokušao oprati ugled Horvatinčića govori i činjenica da je to tip koji je nekoliko mjeseci nakon pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski bračni par gostovao u humanitarnoj akciji "Želim život".
Radilo se o humanitarnoj akciji Zaklade Ana Rukavina. Bio je tu veliki koncert na Trgu bana Jelačića, ali i pozivni centar u kojem su sjedili slavni koji bi primali donacije građane. Jedan od njih bio je i Tomislav Horvatinčić. Ironija je to koja zasigurno objašnjava sama sebe.
Nakon svih ovih primjera, ali i činjenice da i sada slobodno šeće Zagrebom, radi "smanjenja negativnih učinaka zatvaranja", dojam je da se Horvatinčić sa svoje pozicije uglednika, barem prema HDZ-ovoj interpretaciji ugleda, cijelo vrijeme pravnoj državi smije u lice.

Očito, radi se o pravom primjeru modusa operandi HDZ-ove Hrvatske. Ne treba boljeg primjera od Tome Horvatinčića za vidjeti kako ona funkcionira.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/tomislav-horvatincic-hdzov-financijer-koji-se-ocito-smije-u-lice-pravnoj-drzavi/2369127.aspx

_________________
avatar
melkior

Posts : 15873
2015-08-09


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by melkior Fri 3 Jun - 17:04

Skini LGBTQ zastavu i završiš promptno u zatvoru. U 5 prometnih nesreća pobih četvero ljudi pa završiš u toplicama i na kavi u slobodnoj šetnji gradom. Ah da, država ti neće uzeti ni vozačku.

_________________
avatar
melkior

Posts : 15873
2015-08-09


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by Ringo10 Sat 4 Jun - 2:08

I treba ga zatvoriti
Ko je vidio skidati pederski barjak.
Jer vrhunac zapadne civilizacije je guzenje jedan drugoga u supak i onda pusenje usranih kurceva
To je svetinja koju se ne smije dirati  
Ponosim se sto se Hrvatska svrstala u branitelje peder-civilizacije
Uskoro ce Hrvati guziti jedan drugoga a zensku populaciju ce zadovoljavati crnci i Arapi.
Ringo10
Ringo10

Posts : 18963
2015-09-24


Back to top Go down

Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru Empty Re: Covjek u Pazinu skinuo LGBT zastavu pa zavrsio u zatvoru

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum