Ukrajinka obozava Ustase
Page 1 of 1
Re: Ukrajinka obozava Ustase
Vucina zaboravio da otvori temu, pa rekoh ajde da mu
pomognem.
pomognem.

Serbinho-3- Posts : 24562
2014-08-25
GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko koji je boravio u Davosu, u razgovoru za švajcarski list "Le Kanton 27" zahvalio je Albancima i tzv. Kosovu na vojnoj podršci, ali i solidarnosti sa ukrajinskim narodom, poručivši da "se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora".
RayMabus- Posts : 160396
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Vucina zaboravio da otvori temu, pa rekoh ajde da mu
pomognem.
![]()
Glupa,da imaju kakav kurac trazili bi "poshtene 'rvatice" jer one ne daju pichke do prije braka ali zato mozesh trpati u shupak koliko hocesh, u prevodu nemreju jebat vlastite zene pa zato one dolaze ovdje na forum misleci da ce naici na nekog kuronju.Mushkarac koji je obdaren ne pishe na ovom forumu i ne vika se "ja sam 'rvat"No dobro i te ukrainke su chudo od zena,davno sam jednu pitao ,pa jebemu mater tako si lijepa a dozvoljavash svakakvim shugama da te tovare,interesira me shto osjecash i kako se mozesh navlaziti sa svakim kretenom,Kaze razmishlja o novom namjeshtaju dok ovaj dahce a najvishe se napali na njegov raspored.Inache kad je chovjek vidi odma bi se zaljubio,ma shta zaljubio,ozenio.Evo ovdje u USA postale moderne a jeftine ,mosh za 10.00$ jebat 2 sata pushenje se podrazumijeva.
Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Ne mogu pa ga jebi...
Ringo10- Posts : 20944
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Pa evo ti si normalan i niisam nikada prochitao da ti je ta ideologija bliska i zato tko ce ti zamjeriti shto volish svoje a poshtujesh tudje .Sva je kvaka u tome.Jednostavno kao grah jebo te.
catabbath-
2015-08-22
...tssssmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Pa evo ti si normalan i niisam nikada prochitao da ti je ta ideologija bliska i zato tko ce ti zamjeriti shto volish svoje a poshtujesh tudje .Sva je kvaka u tome.Jednostavno kao grah jebo te.
vuksadinare- Posts : 97983
2015-09-08
Znam masu ljudi ,prijatelji mi,vidim pišu po fejsu komentare kako treba voljeti svoje.mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
To su neizljecivi slucajevi. Ne mozes ti njima utuvit u glavu da je ustastvo zlo. To je njegovo i jebi ga.
Nema tu pomoci.
jastreb- Posts : 34001
2014-04-22
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Koga su to opet klali?Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...

Eroo- Posts : 65572
2016-07-22

» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
» Srbija OBOŽAVA Vučića
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
» Srbija OBOŽAVA Vučića
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
Page 1 of 1