ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 20:51

NESUĐENI ministar zdravstva i aktualni ravnatelj KBC-a Zagreb HDZ-ovac Ante Ćorušić zadnjih dana itekako je prisutan u hrvatskom medijskom prostoru. Za bijes dijela javnosti sam je kriv zbog svojih iznimno rigidnih katoličkih stavova.


Tko je Ante Ćorušić? Rođen je 15. svibnja 1958. godine u Splitu. Predsjednik je Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju. Po struci ginekolog, poziciju ravnatelja dobio je na prvoj sjednici Karamarkove vlade 28. siječnja 2016. godine.

Dok nije postao ravnatelj najveće bolnice u Hrvatskoj, vodio je HDZ-ov odbor za zdravstvo i figurirao kao sigurni budući ministar zdravstva. No Most je tada stavio veto na Ćorušića pa se HDZ-ova zdravstvena uzdanica morala zadovoljiti samo čelnom pozicijom u najvećem bolničkom centru u zemlji.

U fokus javnosti tako je ponovo dospio uz slučaj Čavajda. Nakon što su pobačaj dopustili slovenski liječnici, Ćorušić se zapitao "zar u Sloveniji eutanaziraju" te na taj način u određenom smislu stigmatizirao odluku Čavajde. Ćorušić je i član povjerenstva koje je odlučivalo o Mireli Čavajdi.


Radi se i o liječniku koji je ženi 2014. izvadio zdravi jajnik, a ne onaj u kojemu joj je dijagnosticiran tumor. Sve se zataškalo, a priču je donio Nacional prošloga tjedna. O ovom slučaju govorio je Ćorušić u emisiji Nedjeljom u 2.

Naveo je da mu je tadašnja pomoćnica za pravne poslove donijela zahtjev za odštetu te pacijentice od njezinog odvjetničkog društva. Pogledao je papir i nalaze te rekao da to ne bi platio, nego da će ići na sud.

"Bio sam siguran da nisam učinio liječničku pogrešku, da nisam krivo liječio ženu", rekao je Ćorušić.

Međutim, rekao je, na sugestiju šefice pravne službe došlo je do nagodbe i isplaćena je odšteta od 83.000 kuna, koju je, naglasio je, isplatilo Croatia osiguranje, a ne KBC Zagreb.

"Ultrazvuk zna pogriješiti stranu, ono što je ultrasonično lijevo je desno. I ja sam izvadio desni jajnik. I na histološkom nalazu nađene su te paratubalne ciste i uredno tkivo jajnika, to je točno. Zbog toga i je plaćena ta odšteta", rekao je Ćorušić.

"Nisam ja bitno oštetio ženu, dapače - prvom operacijom omogućio sam joj da rodi", dodao je. "Ali bolnica je priznala pogrešku", konstatirao je voditelj Aleksandar Stanković. "Bolnica je priznala", nastavio je Ćorušić.

"Kako to da vi ne priznate, a bolnica je priznala?" nastavio je Stanković. "Ja sam dao suglasnost, ajmo reći da priznajem da sam počinio pogrešku koja nije bitno utjecala na život žene", odgovorio je Ćorušić.

Ubrzo nakon gostovanja u emisiji, postala je razvidna i priča kako je njega policija 22. rujna 2009. godine, oko 23 sata, odvela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče, nakon što je u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti.

U službenim dokumentima koji su u Indexovu posjedu stoji da je Ćorušić u Vrapče dovezen kolima hitne pomoći u pratnji policije jer je, kako je utvrdila interventna policija, "pod utjecajem alkohola", a nakon obiteljske svađe prijetio samoozljeđivanjem.

Prema dokumentima koje imamo, Ćorušić je tijekom svađe sa sinovima "oko učenja" izvadio pištolj, navodno bez metaka, i zaprijetio da će se ubiti. "Djeca su", piše u službenom dokumentu, "pobjegla iz stana" i pozvala policiju, dok je supruga ostala s njim. Navodno je Ćorušić popio dvije čaše vina.

Po dolasku policije i otpremanju na psihijatriju, aktualni ravnatelj zagrebačkog KBC-a pokušao je objasniti svoje postupke. Kazao je da je otac četvero djece, da su dvojica najstarijih blizanaca izgubila dvije godine na fakultetu, dok treći, šesnaestogodišnjak, nije došao kositi travu iako je obećao.

U današnjem Nacionalu otkriven je još jedan incident za koji se dosad nije znalo. Naime, prema pisanju Nacionala, Ćorušić je par godina nakon obiteljskog incidenta pijan pucao iz pištolja u zagrebačkom naselju Šestine gdje ima obiteljsku kuću, a sve je policiji prijavila jedna strana ambasada koja tamo ima rezidenciju.

Policija je i tog puta privela Ćorušića u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Izvori Nacionala tvrde da je Ćorušić imao zaštitu policije u oba slučaja jer mu je trebala biti oduzeta dozvola za posjedovanje oružja, a koju on navodno posjeduje jer se bavi lovom.

Ćorušiću se nimalo ne sviđa ni spolni odgoj.

"Moje dijete neće ići na nastavu spolnog odgoja. Naravno da nemam ništa protiv uvođenja tog predmeta, ali sam apsolutno protiv modula 4 koji govori o spolnosti pod snažnim utjecajem tzv. rodne ili 'gender' ideologije. Jedan od autora modula bio je suradnik Thea Sandforta, osvjedočenog i osuđenog pedofila iz Nizozemske. S njim je čak napisao i knjigu", tvrdio je Ćorušić.

Autore spolnog odgoja prozvao je i pedofilima, a zakon o potpomognutoj oplodnji ubijanjem nedužnih.

"To nije primjereno hrvatskoj većinskoj kulturi i svjetonazoru. Radi se o diktaturi duhovnog proletarijata. I ako imaju vlast, a dobili su je legitimno, nemaju pravo kao manjina određivati kako će se ponašati većina", govorio je Ćorušić u vrijeme SDP-ove vlade.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-hdzovac-koji-nema-priziv-savjesti-kad-treba-pijan-prijetiti-pistoljem/2366752.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 20:54

Rođen krajem pedesetih godina prošlog stoljeća u Lovreću u Imotskoj krajini, završio je medicinski fakultet i specijalizirao ginekologiju u komunističkoj Jugoslaviji. U ono vrijeme, kad se nije smjelo ići u crkvu i kazati da si Hrvat, kao mladi ginekolog je napravio, po vlastitu priznanju, više stotina pobačaja. Ako ste vjernik, to je užasna brojka. Ako ste vjernik i držite da je pobačaj ubojstvo, ravnatelj Petrove mora vam biti gori krvnik od Veselina Šljivančanina.

Srećom, Jugoslaviju je uskoro odnio đavo. Kad se to dogodilo devedeset prve, Ćorušić je napunio trideset tri. Zanimljiva je podudarnost, u dobi u kojoj je Spasitelj obavio sve što je na ovome svijetu imao obaviti i izdahnuo na Golgoti, naš je junak napokon otkrio da je kršćanin i svečano objavio da zbog priziva savjesti više neće praviti pobačaje.

Danas je najglasniji kršćanin i zagovornik priziva savjesti, na čemu bi se nesumnjivo nemalo začudili oni koji su ga znali samo u prvoj polovici njegova života. No, savjest je vjerojatno oduvijek bila u Ćorušiću. Savjest je jecala i uzdisala zarobljena u njegovu srcu svih onih teških godina komunističkog terora kad su se ljudi bojali reći da su Hrvati i nitko živ nije išao u crkvu. Kad je zagrebačka katedrala, znate i sami, bila stanica za tehnički pregled vozila.


Zašto, upitao ga je napokon i Aleksandar Stanković u nedjelju. Teško je, složit ćemo se, očekivati od liječnika moralnu snagu kao u blaženog Stepinca, da u ime svoje vjere neustrašivo ustane protiv bezbožnog režima i umre u komunističkoj tamnici jer nije želio prekidati trudnoće. No, bilo je valjda ugodnijih načina da se izbjegne mučna obaveza.

Nije morao specijalizirati ginekologiju, primijetio je televizijski voditelj razumno. Medicina ima mnogo grana. Možete biti gastroenterolog, urolog, kardiolog, neurolog, anesteziolog, psihijatar ili pedijatar, možete kao nefrolog raditi ultrazvuk bubrega, kao pulmolog stetoskopom osluškivati pluća teških pušača ili kao dermatolog liječiti razvratnike od sifilisa.

Ali, ne, kazao je Ćorušić Stankoviću. Zbog nekog razloga, ne osobito jasnog, njemu se nudila jedino ginekologija. Drugog izbora nije imao. Naglasio je, osim toga, kako nije znao da će raditi pobačaje. U pobačaju se zapravo slučajno našao. Pa tako više stotina puta. Šta ćete, ponijelo ga. Godinama je radio nešto što ga je činilo duboko nesretnim, živio jedan život koji nije bio njegov, zlopatio se na poslu koji je totalno bio suprotan njegovim vjerskim uvjerenjima jer je kao stažist propustio vidjeti da ginekolozi od vremena do vremena prekinu poneku trudnoću.

Opazio je možda kako u posudama od nehrđajućeg čelika sestre nose nešto krvavo iz operacijskih sala, ali blage veze nije imao šta je to. Kad je shvatio u kakvu se nevolju uvalio, bilo je kasno. Na džepu bijelog ogrtača već mu je stajalo crvenim vezeno: "dr. A. Ćorušić spec. gin."

A on je, ponavljam, bio odličan student. Jedva možete i zamisliti kakve su zaključke donijeli oni koji su bili manje bistri, marljivi i ambiciozni od Ante Ćorušića. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/ante-tomic-corusic-je-pobacaj-zapravo-obavio-slucajno-pa-tako-vise-stotina-puta-ali-to-je-bilo-u-komunizmu-danas-je-najglasniji-krscanin-i-zagovornik-priziva-savjesti-1195103
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by aben 24/5/2022, 21:17

. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 34726
2014-04-16


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 21:28

aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by aben 24/5/2022, 21:30

debotoijusto wrote:
aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320

A, jo sun krivo razumi da ti ne odgovoro ovakovo stanje.. nišće unda, carry on

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 34726
2014-04-16


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 21:42

aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320

A, jo sun krivo razumi da ti ne odgovoro ovakovo stanje.. nišće unda, carry on
odgovara mi dostupnost zdravstvenih usluga relativno jeftino i paralelno privatno zdravstvo na trzisnim osnovama
ne odgovara mi ovi HDZ-ovac i njegova misao 19st , sotono  :D
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by catabbath 24/5/2022, 21:43

Tipičan HDZ šljam

_________________
Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem FOAhBAEVsAAIIOR?format=png&name=360x360
catabbath
catabbath

Male
Posts : 11605
2015-08-22


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by aben 24/5/2022, 21:51

debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320

A, jo sun krivo razumi da ti ne odgovoro ovakovo stanje.. nišće unda, carry on
odgovara mi dostupnost zdravstvenih usluga relativno jeftino i paralelno privatno zdravstvo na trzisnim osnovama
ne odgovara mi ovi HDZ-ovac i njegova misao 19st , sotono  :D

A je li?

Ti bi muhte uslugu, da dojdes na red u roku odma, da su na istoj ideološkoji liniji ko i ti?

A how about funestre od marmelode, je bi i to?

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 34726
2014-04-16


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 22:11

aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320

A, jo sun krivo razumi da ti ne odgovoro ovakovo stanje.. nišće unda, carry on
odgovara mi dostupnost zdravstvenih usluga relativno jeftino i paralelno privatno zdravstvo na trzisnim osnovama
ne odgovara mi ovi HDZ-ovac i njegova misao 19st , sotono  :D

A je li?

Ti  bi muhte uslugu, da dojdes na red u roku odma, da su na istoj ideološkoji liniji ko i ti?

A how about funestre od marmelode, je bi i to?
nije mukte usluga ako placas po sili zakona i mogla bi biti bolja sitnim korekcijama da nije ovih kao ovi prevarant savjesti
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2022, 22:17

to je vaš koronfašist, miljenik liberala, indexa, i telegrama
Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem 340

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 16738
2018-06-14


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 22:28

AssadNaPodmornici wrote:to je vaš koronfašist, miljenik liberala, indexa, i telegrama
Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem 340

ke ?
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by aben 24/5/2022, 22:43

debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:
. Slušajući ga kod Stankovića, u trenutku vam se rastvori duboki ponor beznađa našeg zdravstvenog sustava. Lijepo se prepadnete da je netko takav šef najveće i najvažnije bolnice u našoj zemlji.Pa privatizirojte ga, pizda van materina

super onda ce 3 000 000 gradjana imati uslugu iz alan forda izdajnice sveg hrvatskog


Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Alan-ford-kb01brojjedan-4-320

A, jo sun krivo razumi da ti ne odgovoro ovakovo stanje.. nišće unda, carry on
odgovara mi dostupnost zdravstvenih usluga relativno jeftino i paralelno privatno zdravstvo na trzisnim osnovama
ne odgovara mi ovi HDZ-ovac i njegova misao 19st , sotono  :D

A je li?

Ti  bi muhte uslugu, da dojdes na red u roku odma, da su na istoj ideološkoji liniji ko i ti?

A how about funestre od marmelode, je bi i to?
nije mukte usluga ako placas po sili zakona i mogla bi biti bolja sitnim korekcijama da nije ovih kao ovi prevarant savjesti

Ako sitno korigiroš, unda ne valja za drugu polovicu silom potaknutih osiguranika.

Ka bi barem postojala nekakova alternativa...

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 34726
2014-04-16


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2022, 23:10

debotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici wrote:to je vaš koronfašist, miljenik liberala, indexa, i telegrama
Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem 340

ke ?
ma krivi link
lik je bio vaš miljenik dok je provodio covid fašističke mjere i vrijeđao kao safet dalmatince itd
Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Korona11

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 16738
2018-06-14


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by debotoijusto 24/5/2022, 23:45

Mnogi su, pa i s pravom, ismijavali to što se etiketa "starog bijelog heteroseksualnog muškarca" kao izvora svih društvenih zala pokušava automatizmom lijepiti nekome u Hrvatskoj. Preciznije bi u hrvatskom slučaju bilo govoriti o sredovječnim heteroseksualnim Hrvatima katolicima kao onima koji u državi pretežito zauzimaju pozicije moći, a ovih dana u javnosti svjedočimo na primjeru Ante Ćorušića što to zapravo znači.
Ćorušić je ravnatelj KBC-a Zagreb, najveće bolnice u državi, on je utjecajni HDZ-ovac, on je poznati doktor, on je po svim formalnim kriterijima jedan od stupova hrvatskog društva. On je, doista, taj stari bijeli heteroseksualni muškarac koji društvo kroji po vlastitoj mjeri, ne obazirući se što život u takvom društvu znači za žene i razne manjine. Za sve one koji nemaju privilegije jednog Ante Ćorušića.
Ćorušić nije nova pojava na hrvatskoj javnoj sceni, on je bio Karamarkov željeni ministar zdravstva, no tijekom tragične muke Mirele Čavajde ponovno se svojom bešćutnošću, samozadovoljnošću i arogancijom probio u prvi plan. 
Kada se zbroji sve ono što je Ćorušić proteklih desetak dana javno govorio s onime što je u međuvremenu objavljeno o njemu u medijima, rezultat bi u svakoj normalnoj zemlji bio to da Ćorušić bude, kako se to kaže, otkazan. 


https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovaj-covjek-jednostavno-ne-smije-biti-ravnatelj-niti-jedne-bolnice-u-hrvatskoj/2366795.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 27176
2014-04-12


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2022, 23:46

lik je koronafašist to je meni jedino bitno. bio je miljenik istih medija koji ga pljuju dok je provodio koronafašističke mjere

_________________
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 16738
2018-06-14


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by aben 25/5/2022, 00:07

AssadNaPodmornici wrote:lik je koronafašist to je meni jedino bitno. bio je miljenik istih medija koji ga pljuju dok je provodio koronafašističke mjere

Isti ti na temi o rusiji

_________________
Insofar as it is educational, it is not compulsory;

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

Posts : 34726
2014-04-16


darth_vader likes this post

Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by kaya 25/5/2022, 16:16

A to ti je školski primjer aktivista hoda za život, liječi se od alkohola, vitla pištoljem, bori se za nerođene svoju djecu mlati i vadi krivi jajnik.
kaya
kaya

Posts : 31410
2015-08-15


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by Guest 25/5/2022, 16:30

kaya wrote:A to ti je školski primjer aktivista hoda za život, liječi se od alkohola, vitla pištoljem, bori se za nerođene svoju djecu mlati i vadi krivi jajnik.

Neka hoda tko za šta hoće, piše pamflete i propovjeda i nastoji uvjeriti osobu da napravi ovo ili ne napravi normalnim načinima. U trenutku kad se stvari krenu svoditi na to da se nešto krene zabranjivati....no good!
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by prckov 25/5/2022, 17:05

ovo je tekst u stilu di god index vidi zgodno mjesto tu queer teoriju posadi
na stranu budalast naziv teme po kojem se da zakljucit da nemeres imat priziv savjesti ako si se nekad napio i naljutio, al dobro, to se debi malo supak ovlazio pa ga zanijelo

_________________
You have wealthy elites sitting in some of the most powerful institutions, at taxpayer expense, push a hyper-paranoid form of intellectual sadism. They openly explain that the goal is to start with predetermined conclusions to produce “destabilizing” lies that cause damage. This isn’t scholarship. It’s psychopathic sadism being pushed at taxpayer expense by conspiracy theorists.
prckov
prckov

Posts : 30931
2014-04-19


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by melkior 25/5/2022, 17:07

debotoijusto wrote:Mnogi su, pa i s pravom, ismijavali to što se etiketa "starog bijelog heteroseksualnog muškarca" kao izvora svih društvenih zala pokušava automatizmom lijepiti nekome u Hrvatskoj. Preciznije bi u hrvatskom slučaju bilo govoriti o sredovječnim heteroseksualnim Hrvatima katolicima kao onima koji u državi pretežito zauzimaju pozicije moći, a ovih dana u javnosti svjedočimo na primjeru Ante Ćorušića što to zapravo znači.
Ćorušić je ravnatelj KBC-a Zagreb, najveće bolnice u državi, on je utjecajni HDZ-ovac, on je poznati doktor, on je po svim formalnim kriterijima jedan od stupova hrvatskog društva. On je, doista, taj stari bijeli heteroseksualni muškarac koji društvo kroji po vlastitoj mjeri, ne obazirući se što život u takvom društvu znači za žene i razne manjine. Za sve one koji nemaju privilegije jednog Ante Ćorušića.
Ćorušić nije nova pojava na hrvatskoj javnoj sceni, on je bio Karamarkov željeni ministar zdravstva, no tijekom tragične muke Mirele Čavajde ponovno se svojom bešćutnošću, samozadovoljnošću i arogancijom probio u prvi plan. 
Kada se zbroji sve ono što je Ćorušić proteklih desetak dana javno govorio s onime što je u međuvremenu objavljeno o njemu u medijima, rezultat bi u svakoj normalnoj zemlji bio to da Ćorušić bude, kako se to kaže, otkazan. 


https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovaj-covjek-jednostavno-ne-smije-biti-ravnatelj-niti-jedne-bolnice-u-hrvatskoj/2366795.aspx
Sad smo već na liniji wokizma "stari bijeli heteroseksualni muškarac". Bilo bi bolje da je crnkinja, lezba i da ima treće oko u glavi. Izgleda da je prckov bio u pravu. Što nema u ovoj jebenoj zemlji privatne ginekološke ordinacije koja provodi pobačaj? Zašto nitko ne proziva žene ginekologinje koje imaju prigovor savjesti? Ili se ginekologijom u Hrvata bave samo muškarci? Opaki, bijeli heteroseksualni muškarci su napumpali Mirelu Čavajdu i sad joj ne daju pobaciti.

_________________
avatar
melkior

Posts : 15873
2015-08-09


Back to top Go down

Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem Empty Re: Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum