ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Flash News Ukraine Russia 2

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 13:07

Hrvati zatočeni u Azovstalu; "Ovo su nam možda poslednji sati"

U tunelima fabrike čelika "Azovstal" ostalo je još 2.000 boraca Ukrajine, potvdrila je ruska strana.

IZVOR: B92, INDEX.HR ČETVRTAK, 21.04.2022. | 10:57https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=21&nav_category=78&nav_id=2143368
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Ringo10 21/4/2022, 13:37

A i oni se zavukli u taj Azovstalj jebo ih on.
Mogli su se deset puta evakuirat to sada
I sad sad...blokirani tu bez veze trunu pod zemljom
Ringo10
Ringo10

Posts : 18974
2015-09-24


Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 21:35ŽESTOK UDAR UKRAJINE NA RUSIJU Zvanični Kijev počeo da traži načine za korišćenje zamrznutog ruskog novca

Alo.rs

SVET

21.04.2022

19:55

Ukrajina radi sa grupom međunarodnih kompanija na mehanizmu za korišćenje zamrznutih sredstava Rusije kako bi kompenzovala gubitke koje je pretrpela zbog napada Moskve, izjavio je danas ukrajinski ministar pravde Denis Maljuska.https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/621791/zestok-udar-ukrajine-na-rusiju-zvanicni-kijev-poceo-da-trazi-nacine-za-koriscenje-zamrznutog-ruskog-novca/vest
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 21:41

Ringo10 wrote:A i oni se zavukli u taj Azovstalj jebo ih on.
Mogli su se deset puta evakuirat to sada
I sad sad...blokirani tu bez veze trunu pod zemljom


Izgleda nisu gledali,"Lepa Sela, lepo gore ".

Amaterske greske.


Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 21:47

Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 22:48
VOJNA ANALIZA

Z. Meter: Rusi demonstrirali svoje ultimativno oružje „sudnjeg dana“


Zoran Meter

Kada je u ožujku 2018. g. ruski predsjednik Vladimir Putin u javnom obraćanju zastupnicima ruskog parlamenta i uglednim javnim osobama i vjerskim poglavarima ruskog društva, koristeći se animacijskim prikazom najavio obrasce najsuvremenijih tipova ruskog naoružanja kakvih nema u svijetu i koji bi uskoro trebali postati službene sastavnice ruske vojske – u zapadnim političkim i medijskim krugovima to je izazvalo smijeh i poruge. Mediji su u sav glas pisali da Putin priča bajke i da koristi crtane filmove želeći zastrašiti Zapad.

Međutim, oni koji se nisu smijali, već su krajnje ozbiljno shvaćali Putinove riječi, bili su profesionalci u strukturama američkog Pentagona – koji jako dobro znaju da Putin nikad ne govori „u vjetar“, i da pojedina oružja o kojima je govorio u svojoj javnoj prezentaciji predstavljaju u doslovnom smislu te riječi – „oružje sudnjega dana“. Podsjetio bih na neka od njih, tada najavljena:


1. samonavođena mini-podmornica dron „Poseidon“ velike manevarske sposobnosti koja se može spustiti na oceanske dubine i prateći reljef morskog dna, bez mogućnosti pravodoobnog detektiranja od strane protivnika stići pred obale njegovih ključnih lučkih gradova ili pomorskih baza. Mogu imati klasično i nuklearno punjenje, a ukoliko bi se aktivirale u vodama ispred neprijateljskih obala prouzročile bi golemi tsunami koji bi zbrisao čitavu infrastrukturu i prouzročio goleme štete „na liniji djelovanja. Prototip ovog oružja već postoji ali još nije uveden u sastav ruske vojske“;2. hiperzvučni raketni sustav „Avangard“, već uključen u sustav ruskih oružanih snaga, razvijen u vojnoindustrijskom kompleksu Mašinostrojenjij. Sposoban je letjeti hiperzvučnim brzinama i tijekom leta mijenjati i visinu i smjerove kretanja, i neutralizirati neprijateljsku proturaketnu obranu postavljenu duboko unutar neprijateljskog teritorija. “Prema meti putuje kao meteorit, kao vatrena kugla”, opisao ga je Putin u spomenutom govoru, a njegovo stvaranje označio kao tehnološki napredak jednak sovjetskom lansiranju prvog satelita 1957. godine;


3. zračna hiperzvučna raketa „Kinžal“ (hrv. „Bodež“) – punog naziva Ch-47M2 Kinžal, već je uvedena u službeni sastav ruskih oružanih snaga, a prije tri tjedna po prvi je put počelo i njezino „vatreno krštenje“ kroz uporabu u vojne svrhe na ukrajinskom bojnom polju. Tada je na zapadu te zemlje uništila podzemno skladište naoružanja iz doba SSSR-a, izgrađeno s najsnažnijim elementima zaštite odnosno neprobojnosti s obzirom da su se u njemu čuvali sovjetski strateški arsenali u doba hladnog rata. Skladište takvog stupnja zaštite bilo bi nemoguće uništiti do sada postojećim klasičnim naoružanjem. Kinžal se za sada lansira iz zrakoplova MiG-31, najbržeg postojećeg zrakoplova na svijetu koji leti na velikim visinama i predstavlja jedno od glavnih sredstava za uništenje neprijateljskih strateških oružja i njihovih nosača (strateških zrakoplova). Rusija je prva zemlja koja tako nešto ima u svom službenom vojnom arsenalu. Taj projektil je ne samo daleko brži, već, za razliku od klasičnih balističkih raketa koje imaju zadanu putanju, Kinžalmože mijenjati smjer i visinu skoro do samog udara u cilj – tako izbjegavajući protuzračnu obranu. Njemački DW za njega piše slijedeće: „Stručnjaci kažu da je najveći adut ove rakete upravo ono zbog čega je tako opasna – suluda brzina i to što je cilj do samog kraja praktički nepoznat čini obranu ili uzbunu i evakuaciju skoro nemogućom. Kinžal nosi do 480 kilograma eksploziva, ali može imati i nuklearnu bojevu glavu. „Time nervoza raste, a to može povećati spremnost da se atomsko oružje aktivira već pri prvom upozorenju na napad. U slučaju lažne uzbune, to bi vodilo nuklearnom ratu“, upozorava fizičar Jirgen Altman s Tehničkog sveučilišta u Dortmundu.

Jučer je lansirana najubojitija raketa u ljudskoj povijesti

Ovaj poduži uvod bio je nužni „preludij“ za tekst koji slijedi, a odnosi se na jučerašnju vijest iz Rusije o testnom lansiranju najmoćnije interkontinentalne balističke rakete ikad u povijesti – rakete RS-28 Sarmat, koju proizvodi državni raketni centar Makejev.
U srijedu je o tome izvijestilo rusko Ministarstvo obrane, kazavši kako je raketa Sarmat  uspješno lansirana s kozmodroma Pleseck u Arhangleskoj regiji (sjeverozapad Rusije) i da je nakon 15 minuta leta, preletjevši teritorij čitave Rusije, pala na poligon Kura na ruskom dalekoistočnom poluotoku Kamčatki. O tome je prikazan video, a lansiranje je posredstvom videoveze motrio i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Iako „Sarmat“ nije hiperzvučna raketa, njene najsuvremenije karakteristike ne samo da niveliraju taj „nedostatak“, već je čine najstrašnijim oružjem ikad, tvrde ruski vojni izvori. Nju zapadni mediji, prema NATO-ovoj terminologiji kolokvijalno nazivaju imenom „Sotona 2“ aludirajući na golemu i razornu raketu R-36M„Voevoda“ proizvedenu krajem 80-ih godina u SSSR-u koja je na Zapadu nosila upravo taj naziv i koja je još uvijek u sastavu ruskih Strateških snaga.

Britanski medij The Sun piše kako samo jedna raketa Sarmat s 12 nuklearnih bojevih glava može uništiti čitavu Veliku Britaniju, Francusku ili Teksas i da su njezine bojeve glave tisuću puta snažnije od američke atomske bombe bačene na japansku Hirošimu u kolovozu 1945.g.

Karakteristike rakete RS-28 Sarmat prema ruskim vojnim izvorima:


dužina 35,3 metra,promjer rakete 3 metra,startna masa 201,8 tona,brzina leta 20,7 mahova, odnosno 25.000 kilometara na sat,najveći domet (pogotka) 18 000 kilometara,snaga jedne nuklearne bojeve glave iznosi od 450 do 750 kilotona (ovisno o tome koliko raketa nosi bojevih glava: ako nosi do 10 bojevih glava onda su one snage 750 kt, a ako nose do 15 bojevih glava onda 450 kt). Za usporedbu, američka bomba bačena na japansku Hirošimu imala je snagu od 13 kilotona.

Ruski vojni stručnjaci navode kako RS-28 Sarmat može mijenjati putanju zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji kružne navigacije s kojom može letjeti preko bilo kojeg prostora na kugli zemaljskoj, uključno i preko Južnog pola i pogoditi bilo koju točku na Zemlji, pri tom izbjegavajući sve postojeće najsuvremenije proturaketne sustave. Vojni stručnjak Paul Craig Roberts kaže kako pet do šest takvih projektila može s lica zemlje izbrisati cijelu istočnu obalu SAD-a.

Jasna politička poruka

Iako je testno lansiranje Sarmata najavljeno već znatno ranije i u tom smislu ne predstavlja iznenađenje, vjerojatno nije slučajno da se ono dogodilo upravo u vrijeme ruske vojne kampanje u Ukrajini i nikad lošijih odnosa na relaciji Zapad-Rusija – kada se počinje sve jače međusobno prijetiti kroz političku retoriku, ali i kroz poteze na samom terenu. To se prije svega odnosi na izjave pojedinih europskih državnih dužnosnika (jučer njemačkog kancelara Olafa Scholza) da se ne smije dozvoliti ruska vojna pobjeda u Ukrajini, kao i najave iz SAD-a o novim isporukama oružja Ukrajini, uključujući i onog teškog i suvremenog.

Da se ne radi o slučajnom tajmingu možda najbolje svjedoče i Putinove jučerašnje riječi izrečene nakon uspješnog testiranja rakete Sarmat, kada je kazao slijedeće: „To će jedinstveno oružje učvrstiti bojevi potencijal naših oružanih snaga. Potpuno će osigurati sigurnost Rusije od vanjskih ugroza i primorati zamisliti se onima koji bezumnom, agresivnom retorikom žele prijetiti našoj zemlji.“

Jučer je američki Pentagon, reagirajući na vijest o uspješnom testiranju interkontinentalne rakete „Sarmat“ samo kratko objavio kako je ono bilo očekivano i da je ruska strana već ranije izvijestila o tim planovima. Bez obzira na šturo priopćenje, potpuno je sigurno kako Pentagon ovu rusku raketu smatra najvećom mogućom prijetnjom po američku nacionalnu sigurnost.https://www.geopolitika.news/analize/vojna-analiza/z-meter-rusi-demonstrirali-svoje-ultimativno-oruzje-sudnjeg-dana/?fbclid=IwAR1SeEaFr_cdr0YHGxuOIbYtWwiX0tuWjTFl8OUESigjizPhMOGVBzOcbN8
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 21/4/2022, 22:53


Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 12:48BAJDEN PRETI Pojačavamo pritisak, uništićemo svakog ko pomaže Rusiji! (VIDEO)

Alo.rs

SVET 22.04.2022 12:10https://www.alo.rs/svet/planeta/621994/dzo-bajden-rusija-ukrajina/vest
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 13:17
EU ima plan kako da pobedi Putina: Gasite klime, ostavite auto i radite od kuće

EU traži od svojih građana da manje voze, isljuče klima-uređaje i rade od kuće tri dana nedeljno kako bi smanjili zavisnost od ruskih energenata.

IZVOR: B92.NET PETAK, 22.04.2022. | 11:25 -> 12:05https://www.b92.net/biz/vesti/svet/eu-ima-plan-kako-da-pobedi-putina-gasite-klime-ostavite-auto-i-radite-od-kuce-2143869
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 13:17


Nije ni ovima lako...
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by RayMabus 22/4/2022, 13:20

Serbinho-3 wrote:
Nije ni ovima lako...
Gomila debila. Umisto da dignu cijene struje za kućanstva 500% oni im pišu dopise i natuknice da se ne tuširaju i drugo.
RayMabus
RayMabus

Posts : 146712
2014-04-11


Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 13:21
RUSIJA NAPOLJE, KOSOVO UNUTRA Evropa se sprema da ponovo zabije nož u srce Srbije!

Alo.rs

VESTI

22.04.2022 13:13

Zapadne zemlje čine sve da izoluju Moskvu, kao i da se obračunaju sa onima koji ne pristaju na ucene da se uvedu sankcije Rusiji.


https://www.alo.rs/vesti/politika/622028/rusija-kosovo-savet-evrope/vest
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 21:24"AMERIKA JE PONIŽENA, VIŠE NAS SE NE PLAŠE!" Tramp udario na Bajdena, pa otkrio njegovu najveću grešku i plan Kine (VIDEO)

Alo.rs

SVET

22.04.2022

19:59

"Predaja" SAD u Avganistanu dovela je do toga da ona izgubi poštovanje u očima svojih protivnika, smatra bivši predsednik.https://www.alo.rs/svet/planeta/622189/amerika-je-ponizena-vise-nas-se-ne-plase-tramp-udario-na-bajdena-pa-otkrio-njegovu-najvecu-gresku-i-plan-kine-video/vest
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 21:25
Baltičke članice EU ne kupuju ruski gas

Baltičke članice EU, Estonija, Letonija i Litvanija, trenutno ne kupuju ruski gas i nameravaju da to izbegavaju i u budućnosti.

IZVOR: TANJUG PETAK, 22.04.2022. | 14:04 -> 16:26https://www.b92.net/biz/vesti/svet/balticke-clanice-eu-ne-kupuju-ruski-gas-2143920
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 22/4/2022, 21:31
22.04.2022. • 14:48 Srbija Danas

"VREME JE DA SE SANKCIONIŠE NEMAČKA" Zapadni saveznici izgubili strpljenje sa Berlinom, ovo su moguće kaznene merehttps://www.srbijadanas.com/biz/vesti/vreme-je-da-se-sankcionise-nemacka-zapadni-saveznici-izgubili-strpljenje-sa-berlinom-ovo-su-moguce-2022-04-22
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 23/4/2022, 08:11EU preti nestašica hrane?

Rat u Ukrajini utiče na zalihe hrane širom sveta.

IZVOR: DEUTSCHE WELLE PETAK, 22.04.2022. | 13:33 -> 16:53

Veliki deo svetske proizvodnje žitarica dolazi iz tog regiona.

Gde su sada problemi sa snabdevanjem i da li bi rat mogao da utiče na mogućnost da se obezbedi dovoljno hrane u EU?


Domaćinstva širom sveta osećaju posledice rata u Ukrajini. Osnovne namirnice su znatno poskupele. Na kraju krajeva, crnomorski region je žitnica zemaljske kugle, jer 29 posto svetskog izvoza pšenice dolazi iz Rusije i Ukrajine, 19 posto kukuruza i čak 78 posto svetskog izvoza suncokretovog ulja. Rat je poremetio proizvodnju hrane i takođe izaziva inflaciju. Rusija je zabranila izvoz žitarica, a pitanje je da li će u Ukrajini ove godine uopšte biti žetve.


Organizacija UN za hranu i poljoprivredu (FAO) upozorila je da su cene hrane u martu 2022. širom sveta dostigle rekord - svih vremena. U EU cene hrane, alkohola i duvana su u januaru porasle za 3,5 odsto, a u februaru za još 4,1 odsto.

"Važno je shvatiti da su oni koji su zaista najteže pogođeni u siromašnim zemljama. U zemljama koje zaista zavise od uvoza iz Ukrajine, kao što su Bliski istok i severna Afrika", kaže Arijel Bruner, stručnjak za poljoprivredu iz organizacije za zaštitu prirode Bird lajf. "U Evropi je, s druge strane, glavni problem visoka inflacija. Cene će rasti, ali se tu radi samo o bliskoj budućnosti."

EU trguje sa Rusijom i Ukrajinom

EU je bila ključni partner za Rusiju i Ukrajinu kada su u pitanju poljoprivredni proizvodi: 3,7 posto izvoza EU i 1,4 posto uvoza poljoprivrednih proizvoda EU dolazi iz trgovine sa Rusijom - dok je EU izvozila soju, kakao, uljanu repicu i med, iz Rusije je dolazilo seme uljane repice, pšenica, stočna hrana i đubrivo. Iz Ukrajine je dolazilo 36 posto uvoza žitarica u Evropsku uniju. EU je 2021. u Ukrajinu izvezla poljoprivredne proizvode u vrednosti od tri milijarde evra.

Uprkos ovim podacima, Evropska komisija pretpostavlja da EU može da podnese gubitak trgovinskih partnera. U saopštenju iz Brisela se navodi da se "EU uglavnom sama snabdeva hranom sa visokim poljoprivrednim viškovima. Evropsko unutrašnje tržište može da apsorbuje šokove." Komisija je početkom aprila objavila paket mera koji je takođe namenjen podršci poljoprivrednicima u EU u povećanju proizvodnje pšenice, kukuruza i uljane repice.

"EU ima izvozni višak poljoprivrednih proizvoda", kaže za DW Somer Akerman, mladi poljoprivrednik i klimatski aktivista iz Finske. „Ipak, Putinov agresorski rat vodi ka inflaciji, kako kod cene energenata, tako i goriva. To takođe utiče na proizvodnju i izvoz poljoprivrednih proizvoda.“

Znak upozorenja za poljoprivrednike?

Mnogo toga što je potrebno za poljoprivredu postaje skuplje. Cene đubriva vrtoglavo rastu. Poljoprivrednici širom Evrope su oprezni. Neki već demonstriraju u Francuskoj i Grčkoj, tražeći podršku EU za kupovinu đubriva. Komisija je obećala da će izdvojiti veće subvencije kako bi se ublažile povećane cene đubriva i goriva.

Za Arijela Brunera je jasno da je rat takođe razotkrio fundamentalne probleme u trenutnom sistemu poljoprivrede. "Veliko oslanjanje na fosilna goriva očigledno predstavlja problem. Tek sada neki poljoprivrednici shvataju da bi trebalo da se odustane od veštačkih azotnih đubriva i više praktikuje organska poljoprivreda. Problem je i to što se mnogi ratari sve više fokusiraju na jedan proizvod umesto da uzgajaju mnogo različitih proizvoda. Naš sistem je steran u ćošak i poljoprivrednici su najranjiviji u sistemu. Oni pate od geopolitičkih potresa kao što su ratovi ili, naravno klimatske promene, koje su najveća stvarna pretnja proizvodnji hrane."

Pripremljeni za krize

Kako sigurnost hrane u samoj EU nije ugrožena, Unija se sada bavi rešavanjem nestašice hrane izvan svojih granica. Janez Lenarčić, poverenik EU za humanitarnu pomoć i zaštitu od kriza, strahuje da će visoke cene hrane pogoditi one koji ionako imaju malo.

"Ruska invazija na Ukrajinu povećava pritisak na prehrambene sisteme i dovodi milione ljudi širom sveta u opasnost od gladovanja. Hitno je potrebna akcija."

EU sada želi da zajedno s UN i dostavi humanitarnu pomoć pogođenim regionima. Evropski parlament je nedavno takođe pozvao na povećanje proizvodnje u EU, a time i na podršku zemljama koje moraju da kompenzuju uska grla u snabdevanju nastala zbog rata.


https://www.b92.net/biz/vesti/svet/eu-preti-nestasica-hrane-2143909
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Ringo10 23/4/2022, 11:24

Da sankcioniraju Njemacku...

Oni na Zapadu su fakat prolupali i izgubili kompas
Ringo10
Ringo10

Posts : 18974
2015-09-24


Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by crvenkasti 23/4/2022, 11:37

Treba apelirati na stanovnike Europske Unije da štedljivo jedu i troše manje kruha.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 24701
2014-04-17


Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 23/4/2022, 12:33Hrvatska počela da blokira imovinu Rusa: Zaplenjene vile i šume

Hrvatska je počela da blokira imovinu sankcionisanih Rusa.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 23.04.2022. | 11:30 -> 12:20


https://www.b92.net/biz/vesti/region/hrvatska-pocela-da-blokira-imovinu-rusa-zaplenjene-vile-i-sume-2144200
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Serbinho-3 23/4/2022, 12:58Rusi izdali upozorenje Grcima

Rusko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo je u petak Grčku da su odnosi između dve nacije koje "dele istu veru" "svedene skoro na ništa".

IZVOR: B92 SUBOTA, 23.04.2022. | 12:50https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=23&nav_category=78&nav_id=2144232
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 20506
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Flash News Ukraine Russia 2 Empty Re: Flash News Ukraine Russia 2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum