ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Recenzije proizvoda

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on Sat 3 Mar - 11:29

Za vodu?
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on Sat 3 Mar - 11:50


_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Sat 3 Mar - 11:51

Ja vec dvije godine imam.nneki iz spara.
70kn
ZagrZagrije u dvije sekunde
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on Sat 3 Mar - 11:52

Uzela bi ono koje je proizvedeno negdje u EU po mogućnosti...

Ja sam do sad bila dosta zadovoljna malim kućanskim aparatima od Electroluxa, al čini mi se da je to sve lutrija.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on Sat 3 Mar - 11:53

ma i ja imam na poslu neki sencor jeftini što smo dobili preko bodova u billi... radi dobro isto možda više od 2 godine
osim  što se par puta dogodilo da par minuta neće uopće palit.. onda upali :D

zato ne želim neki skupi, al već kad uzimam nek bude neka marka....?  scratch

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on Sat 3 Mar - 11:58

Ja izbjegavam samo Vivax i Quadro, ostalo prolazi.

Kuhala vode su mi nekako potrošna roba.

Kod drugih stvari već imam razne uvjete, tipa kod štapnih miksera. To koristim skoro svaki dan, želim da je ono dno od inoxa i da ima bar 600 W.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Sat 3 Mar - 12:01

Zasto.ne.navedena dva?
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on Sat 3 Mar - 12:06

Loši su mi njihovi proizvodi. A i imamo kletvu "dabogda ti sva tehnika u životu bila vivax". :D

Al opet, nije mi ni to nešto utemeljeno, jer sam se sto puta uvjerila da mi se kod malih kućanskih aparata neka žnj marka jeftina znala super pokazat.

Btw, od SilverCrest robne marke od Lidla imam savršenu grijalicu, parnu postaju, toster i pekač kruha i sa svime sam zadovoljna.
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Sat 3 Mar - 12:10

Ja.imam quadro mikrovmikrovalnu evo vec desetu godinu :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on Sun 4 Mar - 8:57

uzela sam onaj electrolux na kraju

electrolux mi je uvijek zvučalo kul..

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by modra on Tue 20 Mar - 19:34

Recenzije proizvoda - Page 10 Bis-micelar_1280x648

ovo taaako fino mirišeeeeeeeee
želim parfem takav!! isti isti!! :D

predivan miris
jedino nije baš postojan i intenzivan, ali vrijedi, vrijeeediiiiiiiii


 Recenzije proizvoda - Page 10 1f496

_________________
:guilty
modra
modra

Female
Posts : 7660
2014-04-17

Age : 30

Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by medication on Sat 7 Apr - 13:01

Jesam li već napisala kako magičnim krpicama iz Mullera, 4 za 15 kuna, super čistim prozore. Više mi uopćene treba sredstvo za prozore, samo ovo i voda. I nema onih maglica na staklu više.
I super, u jednom potezu skine kamenac od kiše...
medication
medication

Posts : 5689
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Wed 5 Sep - 22:51

Neki dan sortirala zimsku posteljinu.

Jos uvijek mirise na teta violeta narancasti omeksivac...
Ja nisam mogla doci sebi.
Apsolutno je prekrasan i mirise na moj omiljeni parfem...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Wed 5 Sep - 22:54

Recenzije proizvoda - Page 10 158798_W5-WC-Fresh_xxl

Cisto sranje.
Potrosi se ova tekucina u cca 5 dana.
A nije da smo doma 0-24 pa vucemo vodu non stop
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Wed 5 Sep - 22:58

Recenzije proizvoda - Page 10 Kh72

Zeleni sa desne strane. Za kupaonicu.
Zbilja divno ocisti i u trenu.

Samo...upitan je utjecaj svega toga na nas...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Tue 29 Jan - 16:34

Recenzije proizvoda - Page 10 Washing-powders-waschkonig-universal-375g
Najbolji prasak za pranje vesa kojeg sam ikada u zivotu probala.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Tue 29 Jan - 16:35

Recenzije proizvoda - Page 10 IDShot_540x540
Smrdi na nerazrijedeni detergent.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Egy on Tue 29 Jan - 16:39

a ovo su najgore tablete. :D . išla sam srcem domoljuba i kupujmo hrvatsko al me domovina opet razočarala.

Recenzije proizvoda - Page 10 Tablet12
Egy
Egy

Female
Posts : 188
2015-12-21


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Tue 29 Jan - 16:43

Nista nije hrvatsko koliko i svijeze pikovo meso  :D
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Guest on Tue 29 Jan - 16:45

Recenzije proizvoda - Page 10 Tablete_za_strojno_pranje_posuđa_40_kom_54.90kn_cr
Fantasticno mi opere sude.
Case se sjaje.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Recenzije proizvoda - Page 10 Empty Re: Recenzije proizvoda

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum