najjača covid teorija do sad
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: najjača covid teorija do sad
Niste li se vas dvoje nekad gotivili, planktonskiNoor wrote:ima.....i zato ne treba jalovog advokata, nitko te nije ništa pitaoEroo wrote:Marci ma glavu zarazmišljanje, obrati se rađe onima kojima služi za frzuru,Noor wrote:Marc, nemoj biti ko Ero i preskakati ono kaj ti se ne uklapa...postavljeno je tu jako puno linkova na tu temu....baš jako puno, na žalost i previše
a posebno onima s papagajskom frizurom u svom društvu.
idi friziraj i namještaj podatke, to je sve što znaš

zganci_i_jetrica- Posts : 752
2021-06-05
Noor wrote:Marc, nemoj biti ko Ero i preskakati ono kaj ti se ne uklapa...postavljeno je tu jako puno linkova na tu temu....baš jako puno, na žalost i previše
je, samo ja samo isto tako znao nešto ljudi koji su riknuli od korone, a ne znam nikog kom je od cjepiva bilo nešt ozbiljnije od jednodnevnog umora i glavobolje.
i da je ovo o miokarditisu točno, a očito su tu utrpali sve i svašta, i za nikog nema dokaza da je uopće cijepljen, opet bi to bilo zanemarivo u odnosu na broj smrti od penicilina, aspirina...

marcellus- Posts : 42079
2014-04-16
darth_vader likes this post
užego se čim ga je covid raskrinkaozganci_i_jetrica wrote:Niste li se vas dvoje nekad gotivili, planktonskiNoor wrote:ima.....i zato ne treba jalovog advokata, nitko te nije ništa pitaoEroo wrote:
Marci ma glavu zarazmišljanje, obrati se rađe onima kojima služi za frzuru,
a posebno onima s papagajskom frizurom u svom društvu.
idi friziraj i namještaj podatke, to je sve što znašto će reći? Kako se užego taj maslac?
hebo kolegijalnost..istinu treba reći
ja recimo imam krvarenje u želucu od aspirina, tri dana sam se previjao od bolova zadnji put kad sam ga uzeo... reakcija na acetilsalicilnu kiselinu.
https://www.theguardian.com/science/2017/jun/14/risk-of-bleeds-and-death-with-daily-aspirin-use-higher-than-thought#:~:text=But%20Prof%20Peter%20Rothwell%2C%20from,other%20antiplatelet%20drugs%20each%20year.
https://www.theguardian.com/science/2017/jun/14/risk-of-bleeds-and-death-with-daily-aspirin-use-higher-than-thought#:~:text=But%20Prof%20Peter%20Rothwell%2C%20from,other%20antiplatelet%20drugs%20each%20year.

2014-04-16
But Prof Peter Rothwell, from Oxford University and the lead author of the study, said there are about 20,000 major bleeds and around 3,000 deaths caused by aspirin or other antiplatelet drugs each year.
to su podaci za britaniju
a sad računaj svijet...
a sad računaj svijet...

2014-04-16
5 g. sam uzimao Protect 100. Obilno krvarenje je trajalo 2 dana preko vikenda...Urgentna reakcija moga liječnika me spasila.marcellus wrote:But Prof Peter Rothwell, from Oxford University and the lead author of the study, said there are about 20,000 major bleeds and around 3,000 deaths caused by aspirin or other antiplatelet drugs each year.
a sad računaj svijet...
Eroo- Posts : 57668
2016-07-22
Korona vrti di ustaše i partizani nećeNoor wrote:užego se čim ga je covid raskrinkaozganci_i_jetrica wrote:Niste li se vas dvoje nekad gotivili, planktonskiNoor wrote:
ima.....i zato ne treba jalovog advokata, nitko te nije ništa pitao
idi friziraj i namještaj podatke, to je sve što znašto će reći? Kako se užego taj maslac?

2021-06-05
5 g...nije ono šta antivakseri misle, gluvo bilo.Eroo wrote:5 g. sam uzimao Protect 100. Obilno krvarenje je trajalo 2 dana preko vikenda...Urgentna reakcija moga liječnika me spasila.marcellus wrote:But Prof Peter Rothwell, from Oxford University and the lead author of the study, said there are about 20,000 major bleeds and around 3,000 deaths caused by aspirin or other antiplatelet drugs each year.
a sad računaj svijet...

2016-07-22
Moj test od srijede...marcellus wrote:Noor wrote:Marc, nemoj biti ko Ero i preskakati ono kaj ti se ne uklapa...postavljeno je tu jako puno linkova na tu temu....baš jako puno, na žalost i previše
je, samo ja samo isto tako znao nešto ljudi koji su riknuli od korone, a ne znam nikog kom je od cjepiva bilo nešt ozbiljnije od jednodnevnog umora i glavobolje.
i da je ovo o miokarditisu točno, a očito su tu utrpali sve i svašta, i za nikog nema dokaza da je uopće cijepljen, opet bi to bilo zanemarivo u odnosu na broj smrti od penicilina, aspirina...

Moja temperatura od danas...

Koja bi mi bila korist od pelcovanja (plural) koja riskantno zaobiđoh?
2021-06-05
jedina dobra stvar od koronezganci_i_jetrica wrote:Korona vrti di ustaše i partizani nećeNoor wrote:užego se čim ga je covid raskrinkaozganci_i_jetrica wrote:
Niste li se vas dvoje nekad gotivili, planktonskito će reći? Kako se užego taj maslac?

zganci_i_jetrica wrote:
Moj test od srijede...
ček, ček...jel to znači da si neg ili poz?

Početak 'lađenja...Noor wrote:zganci_i_jetrica wrote:
Moj test od srijede...

2016-07-22
Dvije crtice znače pozitivan testNoor wrote:ček, ček...jel to znači da si neg ili poz?zganci_i_jetrica wrote:
Moj test od srijede...

Last edited by zganci_i_jetrica on 31/12/2021, 19:09; edited 1 time in total
2021-06-05
Jel' ti to impliciraš Mirogojsko hlađenje?Eroo wrote:Početak 'lađenja...Noor wrote:ček, ček...jel to znači da si neg ili poz?zganci_i_jetrica wrote:Moj test od srijede...

2021-06-05
uf...kako se osjećaš?zganci_i_jetrica wrote:Dvije crtice znače pozitivan testNoor wrote:ček, ček...jel to znači da si neg ili poz?zganci_i_jetrica wrote:
Moj test od srijede...Da ne bude zabune, imam koronu.
čuvaj pluća i prati disanje
Nedo Bog. Ne želim to nikome, pa ni antivakserima (ako jesi).zganci_i_jetrica wrote:Jel' ti to impliciraš Mirogojsko hlađenje?Eroo wrote:Početak 'lađenja...Noor wrote:
Kod mene su 3 člana na svu sreću imali blage simptome.
Važno je pravi trenutak doći po kisik, ako stvar krene u tom smjeru.
O ovome ti kolega #jasambrend može dati najviše informacija.
2016-07-22
Pa vidiš na toplomjeru: U srijedu je bilo 37,5˚ C a danas 36,2˚ C. Dišem kao i inače, a i dalje mogu mirisati, a bogme i smrditiNoor wrote:uf...kako se osjećaš?zganci_i_jetrica wrote:Dvije crtice znače pozitivan testNoor wrote:
ček, ček...jel to znači da si neg ili poz?Da ne bude zabune, imam koronu.

2021-06-05
Ne zajebaji, neki se moraju testirati skoro pa svaki dan. Testirao si i ti u paniku?zganci_i_jetrica wrote:Pa vidiš na toplomjeru: U srijedu je bilo 37,5˚ C a danas 36,2˚ C. Dišem kao i inače, a i dalje mogu mirisati, a bogme i smrditiNoor wrote:uf...kako se osjećaš?zganci_i_jetrica wrote:
Dvije crtice znače pozitivan testDa ne bude zabune, imam koronu.
Pa još s BAT, koji je popriličko nesiguran. Javi se liječniku iidi na PCR.
2016-07-22
dobro, i meni je skakala temperatura, svaki dan drugačije, gore, dolje...do 38,5zganci_i_jetrica wrote:Pa vidiš na toplomjeru: U srijedu je bilo 37,5˚ C a danas 36,2˚ C. Dišem kao i inače, a i dalje mogu mirisati, a bogme i smrditiNoor wrote:uf...kako se osjećaš?zganci_i_jetrica wrote:
Dvije crtice znače pozitivan testDa ne bude zabune, imam koronu.
prati i dalje i neka sve bude brzo i dobro ;)
taj kućni test je nepouzdan, nula bodova
idi na regularno testiranje
idi na regularno testiranje

2014-04-16
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Afganistan : Teorija kaosa
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Najjača organizacija na svijetu
» Nova teorija o nastanku HRVATA