Korona novosti i spoznaje
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
luđak je nastavio i do 1.44 ujutro. a počeo je pazi ovo.. 21.54 prekjučer.
as je ušao u drugi dan , dakle proveo je skoro 28 sati u komadu budan. i to svakih uru , pola ure je postao na forumu, preskočio je jedan cijeli dan spavanje, koji luđak.
aj fala kurcu otišao je leć konačno u 2 ujutro, (to je trebao još jučer napraviti međutim lik je spamao cijelu noć, pa do podne, obično ode u 14h spavati ali ovaj put je bio posebno lud i produžio i cijelo popodne, večer, i pola noći hahha)
možete sve sami provjeriti. evo već je prošlo 7- sati njega nema, dakle napokon as spava, ja ne znam jesam li ja u životu preskočio jedan dan spavanja, a znao bi kao mulac od 20godina ići u igraonice i igrati noćne partije do 5-6ujutro, pa opet spava bi do 12-13h.. ili kada sam radio noćne smjene isto tako.. spavam kroz jutro.. ali luđak nastavi i ujutro i popodne, i predvečer, i opet do 2 ujutro :D
as je ušao u drugi dan , dakle proveo je skoro 28 sati u komadu budan. i to svakih uru , pola ure je postao na forumu, preskočio je jedan cijeli dan spavanje, koji luđak.
aj fala kurcu otišao je leć konačno u 2 ujutro, (to je trebao još jučer napraviti međutim lik je spamao cijelu noć, pa do podne, obično ode u 14h spavati ali ovaj put je bio posebno lud i produžio i cijelo popodne, večer, i pola noći hahha)
možete sve sami provjeriti. evo već je prošlo 7- sati njega nema, dakle napokon as spava, ja ne znam jesam li ja u životu preskočio jedan dan spavanja, a znao bi kao mulac od 20godina ići u igraonice i igrati noćne partije do 5-6ujutro, pa opet spava bi do 12-13h.. ili kada sam radio noćne smjene isto tako.. spavam kroz jutro.. ali luđak nastavi i ujutro i popodne, i predvečer, i opet do 2 ujutro :D
AssadNaPodmornici- Posts : 16381
2018-06-14
uzmi booster pa nećeš ni ti trebati spavati...AssadNaPodmornici wrote:luđak je nastavio i do 1.44 ujutro. a počeo je pazi ovo.. 21.54 prekjučer.

T.- Posts : 15053
2014-04-14
Eroo wrote:pokerjocker wrote:T. wrote:
Misliš što je eroo off line nakon puna 24 sata?
nije offline, nego radi grafikone i tablice za nastavak
Evo novosti samo za vas dvojicu. Poprilično lijepe vijesti. Ne šalim se.
Hrvatska je u rangu Italije po današnjim novozaraženim, a po smrtnosti 4x više. Na mijun stanovnika, naravno
aha 4x smrtnost.
a šta je bilo sa 100x smrtnosti, 13x smrtnosti.
već je palo na 4x smrtnosti.
a čekaj još dva tjedna, jer se zna da smrtnost kasni za brojem zarazženih dva tjedna, pa odjedanput ćeš nestati sa teme .
jedina "sreća" za ove 100% cijepljene zemlje koje obaraju rekorde koje su prestigle rumunjsku, bugarsku, bosnu po srmtnosti gdje se nitko nije cijepio(zanimljivo ne quotaš rumunjsku i bugarsku )., jest da je virus omicron koji prema svim značajkama je slabije smrtonosan i brže se širi.
AssadNaPodmornici- Posts : 16381
2018-06-14
i pimpek bu ti narasaoT. wrote:uzmi booster pa nećeš ni ti trebati spavati...AssadNaPodmornici wrote:luđak je nastavio i do 1.44 ujutro. a počeo je pazi ovo.. 21.54 prekjučer.
i otrčat ćeš maraton brže od olimpijca
of kors
veber-
2014-12-30
'omicron' je noćna mora za totalitarne umove poput erinog te za zdravstvene fašiste koji su zadnje 2 godine na vlasti u tzv. zapadnim demokracijama...AssadNaPodmornici wrote:
aha 4x smrtnost.
a čekaj još dva tjedna, jer se zna da smrtnost kasni za brojem zarazženih dva tjedna, pa odjedanput ćeš nestati sa teme .
jedina "sreća" za ove 100% cijepljene zemlje koje obaraju rekorde koje su prestigle rumunjsku, bugarsku, bosnu po srmtnosti gdje se nitko nije cijepio(zanimljivo ne quotaš rumunjsku i bugarsku )., jest da je virus omicron koji prema svim značajkama je slabije smrtonosan i brže se širi.
što oni naime rade?
za daleko najslabiji soj virusa (što je i logično jer svaki virus mutiranjem slabi) uvode do sada najluđe tzv. mjere...
pritišću nemilo već napola izludjelo stanovništvo...
neće se trebati čuditi kada ih nakon svega ljudi budu vukli po ulicama...
T.- Posts : 15053
2014-04-14
i opet će puknut.T. wrote:'omicron' je noćna mora za totalitarne umove poput erinog te za zdravstvene fašiste koji su zadnje 2 godine na vlasti u tzv. zapadnim demokracijama...AssadNaPodmornici wrote:
aha 4x smrtnost.
što oni naime rade?
za daleko najslabiji soj virusa (što je i logično jer svaki virus mutiranjem slabi) uvode do sada najluđe tzv. mjere...
pritišću nemilo već napola izludjelo stanovništvo...
neće se trebati čuditi kada ih nakon svega ljudi budu vukli po ulicama...
uvijek vodi prema koncentraciji krda.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Jeba vas Bog... Tema nije Ero, nego korona.
darth_vader-
2014-04-17
Piše gluposti, ovo je screenao i izrezao sa coronavirus worldometra i to uopće nije na milijun stanovnika, jer onda bi on bio totalno u krivu
michaellcmacha- Posts : 20600
2015-08-08
UMRO je Maurizio Buratti, talijanski antivakser koji je tvrdio da covid ne postoji. Buratti, također poznat kao Mauro iz Mantove, preminuo je u bolnici u Veroni u ponedjeljak, samo nekoliko tjedana nakon što je hospitaliziran. Imao je 61 godinu.
Buratti je izazvao bijes javnosti nakon što se proglasio "širiteljem kuge" i hvalio se da je hodao zaražen i bez maske u supermarketu.
Burattijevo stanje se pogoršalo nakon što se javio u program lokalnog radija, gdje je bio čest i poznati komentator, i otvoreno rekao slušateljima da je teško bolestan, s visokom temperaturom, ali je odlučio prošetati prepunom trgovinom bez maske.
Borio se protiv epidemioloških mjera i tvrdio da "brani ustav". Rekao je i da se neće testirati na koronavirus jer brisovi zapravo uzrokuju bolest.
Kako prenosi BresciaToday, u bolnicu je otišao nakon inzistiranja svojih fanova i radijskog voditelja Giuseppea Crucianija. Odbio se liječiti u bolnici u svom radnom gradu "jer su tamo komunisti".
Enrico Polati, ravnatelj JIL-a u bolnici de Borgo Trento, gdje se liječio Buratti, rekao je za novinsku agenciju ANSA da je stigao u "očajnom stanju".
"Učinili smo sve i malo više, ali bolest je bila neumoljiva", rekao je.
Nakon njegove smrti radijski voditelj Cruciani mu je odao počast na Instagramu.
"Bio si, jesi Mauro iz Mantove. Ismijavali smo te, ti si nas vrijeđao, pričali smo o tome sve do praga suda, ali zabavljali smo se kao nikad u životu. A danas sam zadobio udarac u srce", napisao je voditelj.
Buratti je izazvao bijes javnosti nakon što se proglasio "širiteljem kuge" i hvalio se da je hodao zaražen i bez maske u supermarketu.
Burattijevo stanje se pogoršalo nakon što se javio u program lokalnog radija, gdje je bio čest i poznati komentator, i otvoreno rekao slušateljima da je teško bolestan, s visokom temperaturom, ali je odlučio prošetati prepunom trgovinom bez maske.
Borio se protiv epidemioloških mjera i tvrdio da "brani ustav". Rekao je i da se neće testirati na koronavirus jer brisovi zapravo uzrokuju bolest.
Kako prenosi BresciaToday, u bolnicu je otišao nakon inzistiranja svojih fanova i radijskog voditelja Giuseppea Crucianija. Odbio se liječiti u bolnici u svom radnom gradu "jer su tamo komunisti".
Enrico Polati, ravnatelj JIL-a u bolnici de Borgo Trento, gdje se liječio Buratti, rekao je za novinsku agenciju ANSA da je stigao u "očajnom stanju".
"Učinili smo sve i malo više, ali bolest je bila neumoljiva", rekao je.
Nakon njegove smrti radijski voditelj Cruciani mu je odao počast na Instagramu.
"Bio si, jesi Mauro iz Mantove. Ismijavali smo te, ti si nas vrijeđao, pričali smo o tome sve do praga suda, ali zabavljali smo se kao nikad u životu. A danas sam zadobio udarac u srce", napisao je voditelj.
debotoijusto- Posts : 26909
2014-04-12
ISTRAŽIVAČKI INSTITUT NJEMAČKE VLADE
[size=39]Europom hara najgora epidemija ptičje gripe: 'Nema kraja na vidiku. Novi slučajevi se otkrivaju svakodnevno[/size]
Vrime je za katran i perije...mutava baštarda wrote:ISTRAŽIVAČKI INSTITUT NJEMAČKE VLADE[size=44]Europom hara najgora epidemija ptičje gripe: 'Nema kraja na vidiku. Novi slučajevi se otkrivaju svakodnevno[/size]
Uz svinjsku gripu jos i ovo, gotovi smo.mutava baštarda wrote:ISTRAŽIVAČKI INSTITUT NJEMAČKE VLADE[size=39]Europom hara najgora epidemija ptičje gripe: 'Nema kraja na vidiku. Novi slučajevi se otkrivaju svakodnevno[/size]
Samo trava.
I cjepivo naravno.
dijagram-
2015-08-09
pa kužim ja to, zato i tražim linkmichaellcmacha wrote:Piše gluposti, ovo je screenao i izrezao sa coronavirus worldometra i to uopće nije na milijun stanovnika, jer onda bi on bio totalno u krivu
misli da smo mi svi glupi, a on eto pametan, pa će nas vozati i podatke prikazivati na način koji njemu paše
ovo kako on radi samo dokazuje koliko je pokvaren
@kic, molim te briši postove u kojima se iznose neki službeni podaci, tabele, gantogrami, grafovi i slično, a bez linka
ako mogu svi ostali stavljati ih, može i Ero
Last edited by Noor on 30/12/2021, 12:49; edited 1 time in total
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa dobro, odgovara mu ovaj pregled od jednog dana;)Noor wrote:pa kužim ja to, zato i tražim linkmichaellcmacha wrote:Piše gluposti, ovo je screenao i izrezao sa coronavirus worldometra i to uopće nije na milijun stanovnika, jer onda bi on bio totalno u krivuNoor wrote:
gdje je link opet?
misli da smo mi svi glupi, a on eto pametan, pa će nas vozati i podatke prikazivati na način koji njemu paše
Jucer konkretno je smrtnost bila takva.
Od pocetka korone nas je umrlo 35% vise nego talijana na milijun stanovnika.
Bolje zvuci 300% nego 35% ;)
dijagram-
2015-08-09
ovo su decembarske ide, kada puk zadnji put u godini "preuzme" vlastGlupkakurac wrote:Jeba vas Bog... Tema nije Ero, nego korona.
do marta moramo čekat.
kic je pragmatičan pa pušta raspravu dok ne prelazi neke granice.
abuse prijavljuju nedojebane babe s dlakavim nogama i koje se furaju na lezbe.
i pride su debele .
čista analitika
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:Pa dobro, odgovara mu ovaj pregled od jednog dana;)Noor wrote:pa kužim ja to, zato i tražim linkmichaellcmacha wrote:
Piše gluposti, ovo je screenao i izrezao sa coronavirus worldometra i to uopće nije na milijun stanovnika, jer onda bi on bio totalno u krivu
Jucer konkretno je smrtnost bila takva.
Od pocetka korone nas je umrlo 35% vise nego talijana na milijun stanovnika.
Bolje zvuci 300% nego 35% ;)

Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50

» Korona novosti i spoznaje
Page 26 of 50