UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ja plačem radi nemoći pred velikim sranjima.
Na filmove ne jer mi je ekran psihološka barijera radi koje ne shvaćam osobno sudbinu ljudi na filmu. Ne plačem radi pms-a, na reklame, na sretne vijesti, slatke bebe i štenad, velika iznenađenja, na vjenčanjima, a ni na sprovodima više itd.
Plač me umara. Imam nekakvu blokadu tu.
Ma zapravo nemam, ne moram biti ista ko i drugi ljudi.
Oduvijek sam bila takva, ni ko dijete nisam puno plakala.
Imam prijateljice koje plaču svako malo i kažu da im se dobro isplakat dođe ko nekakva katarza.
Na filmove ne jer mi je ekran psihološka barijera radi koje ne shvaćam osobno sudbinu ljudi na filmu. Ne plačem radi pms-a, na reklame, na sretne vijesti, slatke bebe i štenad, velika iznenađenja, na vjenčanjima, a ni na sprovodima više itd.
Plač me umara. Imam nekakvu blokadu tu.
Ma zapravo nemam, ne moram biti ista ko i drugi ljudi.
Oduvijek sam bila takva, ni ko dijete nisam puno plakala.
Imam prijateljice koje plaču svako malo i kažu da im se dobro isplakat dođe ko nekakva katarza.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
ajme , plakanje.
smije li se tko?
smije li se tko?

dijagram-
2015-08-09
plakanjem se oslobadjas tjeskobeLady_D wrote:Plakanje mene zbilja olaksa...
Ja se i smijem :D
nije pogresno ako se ne mozes rijesiti stanja koja dovode do tjeskobe
dijagram-
2015-08-09
ja se sam sebi smijem, but then again to je znajk sajka ;^0
ja kad citam yodu vebera i slicne:)@kic wrote:ja se sam sebi smijem, but then again to je znajk sajka ;^0
dijagram-
2015-08-09
sinoć sam plakala uz neki dječji film.. dječak i djevojčlica, neke njihove pustolovine, pred kraj, taman kad je shvatio dan prije da se zaljubio u nju, je ona umrla, udarila glavom o nešto na njihovom mjestu, gdje su prolazili svakodnevno.. jela sam naranče i u par navrata sam baš bila gotova, onak, usta puna, suze padaju :D
malo mi se i skupilo jer nisam sad, začudo, duže plakala, al inače sam cmizdrava, da.. :p
malo mi se i skupilo jer nisam sad, začudo, duže plakala, al inače sam cmizdrava, da.. :p

modra-
2014-04-17
tko snima takve filmove, gori neg oni,..orkanski visovi:)@modra wrote:sinoć sam plakala uz neki dječji film.. dječak i djevojčlica, neke njihove pustolovine, pred kraj, taman kad je shvatio dan prije da se zaljubio u nju, je ona umrla, udarila glavom o nešto na njihovom mjestu, gdje su prolazili svakodnevno.. jela sam naranče i u par navrata sam baš bila gotova, onak, usta puna, suze padaju :D
malo mi se i skupilo jer nisam sad, začudo,l duže plakala, al inače sam cmizdrava, da.. :p
dijagram-
2015-08-09
Med se zrela rodila...poanta dana....:D
Ja mislim da sva ta frustracija negdje proći mora....otkad ne plačem često želudac me boli....
Ja mislim da sva ta frustracija negdje proći mora....otkad ne plačem često želudac me boli....
ᴍᴏxʏ-
2014-04-17
To je od dijete, pijes kavu i trpis glad, i zaboli zeludac:)Zagy wrote:Med se zrela rodila...poanta dana....:D
dijagram-
2015-08-09
Ja nisam na dijeti....jedem 4-5 puta dnevno, pijem 1 kavu ujutro.....ali ne jedem više šund. ..;)
ᴍᴏxʏ-
2014-04-17
Ne vezujem ti ja plakanje uz nezrelost, dapače.
Tko god nađe kanal za oslobađanje frustracija, to je i više nego dobro za njega.
Plakanje samo nije moj kanal.
Tko god nađe kanal za oslobađanje frustracija, to je i više nego dobro za njega.
Plakanje samo nije moj kanal.
2014-04-14
Onda je od nostalgije za starim Kunjevcima, Borincima, Cibalijom:)Zagy wrote:Ja nisam na dijeti....jedem 4-5 puta dnevno, pijem 1 kavu ujutro.....ali ne jedem više šund. ..;)
dijagram-
2015-08-09
Kako stojiš sa maštanjima?
Ja mislim eto da si se rodila sa nogama čvrsto na zemlji i jakim osjećajem za realnost... Ja sam ko dijete veliki sanjari bila...
Ja mislim eto da si se rodila sa nogama čvrsto na zemlji i jakim osjećajem za realnost... Ja sam ko dijete veliki sanjari bila...
ᴍᴏxʏ-
2014-04-17
Dobro. Kao i s vizualizacijama stvari koje želim postić.
Istina je da se rodimo s određenom osobnošću i karakterom.
Ali vjerujem i da se to može promijenit.
Ja sam danas dosta pozitivnija nego što sam prije bila i hladnije glave gledam na stvari.
Što ne znači da me stvari ne izbace iz takta i da nekad ne podivljam. Ja više reagiram bijesom na loše situacijje, jer njega valjda znam bolje hendlat nego nemoćno plakanje i slabost koje valjda nisam naučila kvalitetno odradit.
Istina je da se rodimo s određenom osobnošću i karakterom.
Ali vjerujem i da se to može promijenit.
Ja sam danas dosta pozitivnija nego što sam prije bila i hladnije glave gledam na stvari.
Što ne znači da me stvari ne izbace iz takta i da nekad ne podivljam. Ja više reagiram bijesom na loše situacijje, jer njega valjda znam bolje hendlat nego nemoćno plakanje i slabost koje valjda nisam naučila kvalitetno odradit.
2014-04-14
I ja sam veliki sanjar bilaZagy wrote:Kako stojiš sa maštanjima?
I sad nekad izgubim osjecaj za realnost
Guest- Guest
Možda se to promijeni kad postanem mama.
Dosta mi je žena reklo da je počelo na filmove plakat kad su dobile dijete. I da ih općenito lakše rasplaču stvari, nepravda, ljudi.
Dosta mi je žena reklo da je počelo na filmove plakat kad su dobile dijete. I da ih općenito lakše rasplaču stvari, nepravda, ljudi.
2014-04-14
Mama med :)
I ja mislim da ces se djelomice promjenit kad poatanes mama
Guest- Guest
Ja se jednostavno uzivim. ...znam da je gluma ali volim se prepustiti osjećaju. ..
ᴍᴏxʏ-
2014-04-17
Lady_D wrote:Mama med :)
Ja imam osjećaj u potpunosti.
2014-04-14
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50