ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

zločinac?

Go down

zločinac? Empty zločinac?

Post by sitting_bull 28/10/2021, 13:18

anemično đubre, 26.05.2020. :
“Hrvatska je pobijedila covid-19, ova Vlada je pobijedila covid-19, mi smo savladali epidemiju. Kakvo bi bilo ozračje u Hrvatskoj da smo imali 3000 mrtvih? A moglo se dogoditi. Uspjeli smo limitirati broj zaraženih i broj umrlih, meni je žao za svaki život”


hrvatska 28.10.2021. - broj umrlih od covida-19:  9.116


kakvo ozračje imamo u hrvatskoj?


anemičar pere ruke, ljudi masovno umiru od covida-19.
nitko iz vlade kurcem ne mrda.

proklet bio, krepao u najvećim mukama. 
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 9358
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

zločinac? Empty Re: zločinac?

Post by sitting_bull 28/10/2021, 18:24

naravno, nitko ne želi javno prozivati hrvatskog lukašenka pa je tema bez komentara, a opet netko treba javno ukazati na dvoličnost i neodgovornost aktualne vlasti čija je nesposobnost značajno doprinijela ovome što imamo danas.

na žalost, niti budućih nekoliko mjeseci neće biti bolje.

dapače.

evo što nam predviđaju s one strane velike bare:

"Neovisni institut za metriku i procjene u zdravstvu (IMHE) iz Washingtona objavio je u međuvremenu nove procjene kretanja epidemije u Hrvatskoj. Prema njihovim prognozama, koje se temelje na aktualnim ulaznim podacima Svjetske zdravstvene organizacije, ukupan broj preminulih u Hrvatskoj do 1. veljače doći će do čak 14.560 osoba. Ili drugim riječima, u nešto više od idućih tri mjeseca moglo bi preminuti još gotovo pet i pol tisuća ljudi." 

politikantski trijmfalizam anemičnog đubreta u svibnju prošle godine sveo se na tisuće nepotrebno umrlih jer ni anemično đubre kao predsjednik vlade ni njegova politička igračka stožer nisu odradili posao koji su morali.

danas više nema pridika, samo se odgovornost pokušava prevaliti na građane kao da su građani bili ti koji su doveli do totalne konfuzije i nepovjerenja u rad stožera zbog kojeg je procijepljenost u rh jedva nešto veća od 55% i to samo jednom dozom cjepiva, u izraelu je to 68% (stariji od 60 godina 82%), u belgiji više od 75%, a ispod hrvatske u eu je samo bugarska.

kao i prošle jeseni sve je prepušteno stihiji, a isprika je kako je eto vlada odradila svoje kad je nabavila cjepovo.
naravno, riječ je podvali, jer da je u saboru donešen zakon i ustoličen zakoniti stožer moglo se donositi mjere sa zakonskom snagom koje izvaninstitucionalno formirani anemičaer stožer ne može.


ukratko: jebalo se anemičaru za pandemiju jer je mislio kako je riječ o sezonskoj pojavi iz koje je prošle godine izvukao maksimum nakon prve faze, a sada ga pupovac drži i održava  na vlasti, dapače si izborom ravnatelja htv-a osigurava i medijski mir.
taj njegov zajeb su tisuće platile glavom, a na kraju balade ode anemičar u sterilni mir briselske europske birokracije i na dvoznamenkasto puta veću plaćicu nego ima u hrvatskoj.

sami birali, sami se ubili, ne?

proklet bio, krepao u najvećim mukama.
sitting_bull
sitting_bull

Male
Posts : 9358
2015-09-28

Lokacija: : zagreb

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum