ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje

Go down

Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje Empty Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje

Post by mutava baštarda 16/10/2021, 13:17

Švicarski gardist otpušten jer se odbio cijepiti: Zar je moguće da je Vatikan došao do te točke!?

„Rekli su da se čak i nakon cijepljenja virus prenosi, i da unatoč cijepljenju ograničenja, poput nošenja maski i socijalnog distanciranja, neće nestati. Bilo je teško razumjeti učinkovitost i korisnost cjepiva”, rekao je Udressy.

Štoviše, dodao je kako je problem pobačenih fetalnih staničnih linija koje se koriste u proizvodnji cjepiva „samo nakratko spomenut“, te je napomenuto da se Kongregacija za nauk vjere već pozabavila time.

„Napustio sam seminar zabezeknut“, prisjetio se Udressy, taj mu je seminar samo pobudio „još veću sumnju oko cjepiva“.

Dodao je kako je u kolovozu, na njih izvršen veći pritisak da uzmu cjepivo te je rok za cijepljenje određen do 15. rujna. Zapovjednik Švicarske garde, koji se isto tako nije želio isprva cijepiti, pozvao je Udressyja u svoj ured i objasnio situaciju. „Razočaran sam i uznemiren što je to konačna odluka“, rekao je, ali necijepljeni stražari „moraju otići“.

„U praksi bi se necijepljeni gardisti mogli otpustiti“, rekao je i „obavijestio me da odluka nije došla samo od Državnog tajništva Svete Stolice, već i od nadležnog autoriteta iz Vatikana“.
Na pitanje Renovatija je li time Udressy mislio na Papu, odgovorio je sljedeće: „Tako je. Isto tako je objašnjeno da ne postoji druga mogućnost, pa čak ni čekanje dodatnog mjeseca na tradicionalnu vrstu cjepiva. Objašnjeno mi je da je nemoguće uzeti vremena za raspravu. Odluka je bila donesena”.

To je, rekao je, ostavilo Švicarskim gardistima „težak izbor, koji zapravo nije bio izbor. Tri su dala ostavku, a tri su otpuštena iz službe”.
Što se tiče upotrebe fetalnih staničnih linija u cjepivima, rekao je da je rasprava bila pokrenuta prije Božića, ali nakon što je objavljen dokument Kongregacije za nauk vjere, „više nitko nije o tome govorio“.
https://crodex.net/svicarski-gardist-otpusten-jer-se-odbio-cijepiti/

_________________
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 19593
2015-09-14


Back to top Go down

Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje Empty Re: Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje

Post by mutava baštarda 16/10/2021, 13:20

Lizač migrantskih stopala otpušta tjelohranitelje Pope-francis-kisses-the-foot-of-a-man-during-the-foot-washing-ritual-at-the-castelnuovo-di-porto-refugees-center-e1458888339414

_________________
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 19593
2015-09-14


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum