ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11. - Page 2 Empty Re: Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11.

Post by prckov 15/10/2021, 10:06

@marcellus wrote:
@sitting_bull wrote:
@marcellus wrote:
@sitting_bull wrote:
@debotoijusto wrote:hdz ce dobit menzes


Oko 15.000 kuna iznosit će bruto plaća Ene Ercegovac (25) na njezinoj novoj poziciji voditeljice Službe za nabavu, analitiku, marketing i izvještavanje, a kako bi mogla biti promaknuta na tu funkciju u zagrebačkoj tvrtki Gradska plinara – Opskrba, prije toga su morali izmisliti to mjesto jer ono nije ni postojalo do prosinca, a onda je morao odletjeti direktor koji se protivio takvoj sistematizaciji te smanjenju godina iskustva kako bi Ercegovac mogla biti promaknuta, tvrde izvori iz tvrtke.
Treba napomenuti da Plinaru vodi HDZ-ovac Igor Pirija, a predsjednik Nadzornog odbora je opet HDZ-ovac Bernard Mršo. HDZ je u koaliciji s Milanom Bandićem pa su njihovi ljudi dobili tu tvrtku, a više sugovornika za 24sata je potvrdilo da Mikulić “vuče konce” u tvrtki. On nije komentirao slučaj. 


Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/za-mladu-hdz-ovku-izmislili-poziciju-u-plinari-direktor-koji-se-protivio-odletio-iz-tvrtke-1376948 - www.vecernji.hr
dakle, sabotaža u režiji  hdz kadra.

razvidno je zašto je anemično đubre nervozno: mislio je kupiti tomaševića kao onomad  ivana vrdoljaka, ali se malo zahebao.


ti si dečko malo retardiran?

Sabotaža koga? Bandića? Plin su trebali ugovorit u veljači po nižoj cijeni, ali su mislili da će preko ljeta pojeftinit. Da te podsjetim da je u veljači miki bio živ, zdrav, i na vlasti. A nije da su imali staklenu kuglu.
bio je samo živ i na vlasti.

zdrav nije bio.

neovisno o mikiju, vrijeme za nabavu je svake godine otprilike u isto vrijeme i tu se nema što misliti, posebice jer ga mogu uskladištiti u okoli.

ekipa do sada nije nikome polagala račune pa se opustila, a pitanje je kako su radili i u mikijevo doba, samo to onda nije bilo dostupno javnosti.

neovisno o tome ti nisi to rekao nego da se radi o sabotaži.

ekipa je pogriješila, ali osobno im to ne bih uzeo za zlo - jer je bilo logično pretpostaviti da će plin POJEFTINITI preko ljeta jer se to do sad uvijek događalo.


Doduše otkad je retaj u bijeloj kući događaju se čudne stvari...

demokrati
prckov
prckov

Posts : 29215
2014-04-19


Back to top Go down

Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11. - Page 2 Empty Re: Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11.

Post by marcellus 15/10/2021, 10:15

@prckov wrote:
demokrati

sekta

_________________
Tomašević smjenjuje direktora Plinare zbog trostruko veće cijene plina od 1.11. - Page 2 1472536379_l
marcellus
marcellus

Posts : 39673
2014-04-16


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum