ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine

Go down

Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine Empty Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine

Post by debotoijusto 8/10/2021, 15:07

U SPLITU je jučer oko 16:30 u Zrinsko Frankopanskoj ulici automobil udario dijete, koje je zadobilo lakše tjelesne ozljede.
Policija je nakon nesreće tražila vozača Opela Zafira nepoznatih registracijskih oznaka, a uputili su i poziv očevicima prometne nesreće da se jave policiji. 

Kako se saznalo kasnije, automobil je vozio Mate Šimundić, član Domovinskog pokreta i predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije. On je jutros objavio kako je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena, kako on kaže, mlađa ženska osoba.


"Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba. Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu.
Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa. Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa.
Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi", objavio je Šimundić.

"Do nesreće je došlo nedaleko od škole u kojoj radim, jučer oko 16:30, kada sam izlazio s posla, na mjestu gdje se ulica u kojoj se nalazi škola u kojom radim križa sa Zrinsko Frankopanskom ulicom. Zbog prirode križanja i oštrog zavoja na navedenom mjestu nije moguće razviti veliku brzinu. Nažalost, zbog intenzivne kiše, smanjene vidljivosti i automobila koji je dodatno ograničio vidljivost, nisam primijetio pješakinju koja je prelazila ulicu u tom trenutku", rekao je.


https://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-koji-je-autom-udario-curicu-pa-ga-trazila-policija-je-sef-zupanijske-skupstine/2309434.aspx
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 24942
2014-04-12


Back to top Go down

Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine Empty Re: Čovjek koji je autom udario curicu pa ga tražila policija je šef Županijske skupštine

Post by debotoijusto 8/10/2021, 15:10

ovdje sve jasno , curica je koljenom ostetila vozilo i glavni od skupstine zadovoljstinu pronadje na sudu
debotoijusto
debotoijusto

Posts : 24942
2014-04-12


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum