ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by metilda Sun 10 Oct - 15:52

Kriteriji dvostrukih mjerila - licemjeri današnjice

Da se odmah razumijemo: ne podupirem nikakvo premlaćivanje ljudi - igdje. Ako treba, pročitajte još koji put prvu rečenicu.

Ali, nedopustivo je i licemjerno čitati zgražanje wanne be demokrata kojima su prsa poplavila od busanja u ime - ustvari fejk - tolerancije nad plavicama migranata. Da budem plastičan: radi se o nepoznatim ljudima koji su bez dokumenata prešli granicu jedne suverene i demokratske države i nitko - osim dragog Boga i njih - ne zna stvarne namjere te ekipe. Hrvatska policija je branila teritorij države od nepoznatih ljudi, bez dokumenata koji su neovlašteno prelazili granicu. Tu se poslužila pendrecima kako bi udaljila navedene ljude i poslala im poruku da hrvatsku granicu nitko ne može neovlašteno prelaziti. Ako ste sada zgroženi, molim, vratite se na početak i pročitajte prvu rečenicu.

I onda... policija u susjednoj zemlji gumenim metcima i pendrecima puca na građane, tuče i fizički zlostavlja ljude koji su prvo izašli u mirne prosvjede protiv otimanja slobode, suludih COVID potvrda koje sada već svi znaju NEMAJU nikakvog smisla (jer i cijepljeni
prenose virus). Ljevičarske udruge mučki šute, mainstream mediji šute i time izdaju sve postulate neovisnog novinarstva koje je davno prodano i završilo u intelektualnom prostituiranju. Političari šute jer su odavna pognuli glavu pred svojim pravim gospodarima koji preko njih upravljaju najvrjednijim što neka država ima...

Kojih li licemjera. Kako se ti ljudi mogu pogledati u ogledalo? Zar se ne zasrame odraza koji vide? Lica koje je nekada davno činilo osobu hrabru i spremnu boriti se za svoje ideale? A onda se sagnulo pred moći i prodalo sebe za šaku Judinih škuda današnjice.

Nikada. Nikada neću izdati istinu koju nosim u svome srcu. Za nikakve pare ovoga svijeta. Za fotelje i pozicije moći. Moj Gospodar jedini je Isus Krist. A on je umro i uskrsnuo - da bismo mi bili slobodni.

Doći će vrijeme. Uvjeren sam da već dolazi. Kada ćemo biti mi Mostovci u poziciji da vratimo slobodu našim građanima.

A ja ću sve učiniti što mogu da i naša Crkva bude - slobodna od politike i od onih koji ju kupuju godišnjim proračunima. Govori Isus danas u evanđelju koliko je opasno bogatstvo. Umrtvi ti duh, oslijepi te iznutra. Nitko ne može služiti Bogu i bogatstvu kaže Krist. Bit ćeš ti ponovno, ponosna i lijepa. Kao u Stepinčevo vrijeme. Izvana tada u ropstvu, a iznutra duhom nikada jača. Molimo za nove Stepince i veličine takvog duha.

Ova fotografija (preuzeo sam s portala Paraf) pokazuje noge mlade Slovenke napadnute od policije. Nema zgražanja hrvatske javnosti. Nema zgražanja fejk tolerantnih likova i likica nad užasom Australije. Ne čujem nešto ni propovijedi koje pozivaju na post i molitvu u ovo čudno vrijeme, a niti ih čujem baš da viču protiv ovih napada na ljude.

Molim dragog Boga da prestane ova tiranija. I da kod nas u Hrvatskoj NIKADA NIKOME ne padne na pamet pokušati tako nešto uvesti. Molim dragog Boga... mi Hrvati, naši branitelji, navijači, uvjeren sam - znat će sačuvati slobodu. I bit će nas mnogo koji ćemo biti uz svoj narod. (Marin Miletić)

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Fb_i1556

_________________
On je ljubav moja i tvrđava moja, zaštita moja, izbavitelj moj, štit moj za koji se sklanjam...
metilda
metilda

Posts : 2829
2021-02-20


Noor likes this post

Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Eroo Sun 10 Oct - 19:12

Kakvo je stanje u Namibiji? :)
Eroo
Eroo

Posts : 50554
2016-07-22


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by T. Sun 10 Oct - 19:44

Bujrum...
[size=57][/size]
T.
T.

Posts : 13461
2014-04-14

Age : 80

Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by newuser Sun 10 Oct - 20:56

Naslo nekog psihologa i kao eto on nam kaze. Koja medijska propaganda i hajka to je nevidjeno. Zasto se brisu videa i komentari po fejsbuku od isto psihologa i doktora koji se usude nesto reci protiv prisilnog konzumiranja civilizacijkih dosega...
avatar
newuser

Posts : 1244
2015-09-09


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by AssadNaPodmornici Sun 10 Oct - 21:09

@newuser wrote:Naslo nekog psihologa i kao eto on nam kaze. Koja medijska propaganda i hajka to je nevidjeno. Zasto se brisu videa i komentari po fejsbuku od isto psihologa i doktora koji se usude nesto reci protiv prisilnog konzumiranja civilizacijkih dosega...
normalno

gle ljudi nisu glupi, svi kuže da se radi o propagandi. pogotov kada vide cenzuru i zataškavanje sa druge strane.

osoba koja je u pravu i na čijoj su strani činjenice, nemora se bojati "kontra argumenata" i rasprave.. a ovi se boje rasprave, i cenzuriraju drugu stranu.,.

a da ne govorim da "hrpa teorije zavjere" što su oni (i ludi ero pa čak i nesretni epi) ismijavali je na kraju ispala hardcore činjenica.. od imuniteta krda, do toga da je fatality rate virusa ovoga i sitnim promilima, od toga da je virus nastao u labu, od toga da cijepiva imaju više nuspojava nego što se tvrdi, i od toga da cijepiva ne štite..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

Posts : 13575
2018-06-14


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Eroo Sun 10 Oct - 22:12

@AssadNaPodmornici wrote:
gle ljudi nisu glupi, svi kuže da se radi o propagandi.

Majketissove...veliš SVI kuže? Ti i ko još?  :D    
I, gle, ljudi su neuki, a dobar dio njih je i glup.
Eroo
Eroo

Posts : 50554
2016-07-22


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Prof. dr. sc. prim. Ivo Ivić: Među umrlima praktički nemamo cijepljenih bolesnika

Post by Eroo Sun 10 Oct - 23:54

Ivo Ivić: Među umrlima praktički nemamo cijepljenih bolesnika

Prof. dr. sc. prim. Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split, rekao je večeras u HTV-ovu središnjem Dnevniku da je cijepljeno oko 8 posto njihovih bolesnika koji su hospitalizirani zbog uglavnom teže kliničke slike, dok su svi ostali, njih više od 90 posto, necijepljeni.

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/ivo-ivic-dnevnik-3155319
Eroo
Eroo

Posts : 50554
2016-07-22


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by jasambrend Mon 11 Oct - 0:38

@Eroo wrote:
@AssadNaPodmornici wrote:
gle ljudi nisu glupi, svi kuže da se radi o propagandi.

Majketissove...veliš SVI kuže? Ti i ko još?  :D    
I, gle, ljudi su neuki, a dobar dio njih je i glup.


90% ljudi ima imunitet jer su ili cijepljeni ili su ga preboljeli (po Laucovim...hm...znanstvenim istraživanjima), samo je trenutna mala nepoznanica zašto isti opet divlja? Ma obična prehlada 1/1, za u fix staviti...
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 17270
2014-04-17

Age : 43

Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Sora Mon 11 Oct - 10:10

I cijepljeno je jako puno medicinari
Kažu 90 % DOKTORA, I 70 % sestara,
Tak da,..

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 22964
2014-04-29


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by metilda Mon 11 Oct - 19:25


_________________
On je ljubav moja i tvrđava moja, zaštita moja, izbavitelj moj, štit moj za koji se sklanjam...
metilda
metilda

Posts : 2829
2021-02-20


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Sora Tue 12 Oct - 16:40

Kaj pak Lažeš mutilda
Nitko ne prisiljava na cijepljenje

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 22964
2014-04-29


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by mutava baštarda Tue 12 Oct - 17:21

@Sora wrote:Kaj pak Lažeš mutilda
Nitko ne prisiljava na cijepljenje
Nije ni Židove nitko prisiljavao na tuširanje.
Otišli su sretni da će se napokon otuširati.

Ne cijepi se i prisiljen si na testiranje, za sada kod nas. u Americi ćeš ostati bez posla, a student bez školovanja. Fašizam nije svuda isti i po tom pitanju je Australija otišla najdalje. Tamo će uskoro i krematorij na obnovljive izvore.

_________________
“Pa, stvari se nisu dogodile odjednom. Stvari su se događale vrlo sporo. Tako smo svaki put kad je izlazio novi zakon ili novo ograničenje govorili: pa, samo još jedna stvar. Proći će. Kad smo morali nositi žutu zvijezdu da bismo bili vani, tada smo se počeli brinuti ”.
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 18771
2015-09-14


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Sora Tue 12 Oct - 17:46

E pa, pravo vam budi
Niš vam ne valja
Za, komunizam kmeličite od Hitlera, na ovamo da, ne valja,
Sad ni demokracija ne valja
A kobi vam ugodio
Tak i tak ja bi eugeniku pa tko preživi bar će dati bočju vrstu ljudi
I sve 5

_________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora
Sora

Posts : 22964
2014-04-29


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by jasambrend Tue 12 Oct - 17:49

Najčešće preživi šljam, žohari i štakori...tako da...slaba vajda od toga...
jasambrend
jasambrend

Male
Posts : 17270
2014-04-17

Age : 43

Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by mutava baštarda Tue 12 Oct - 17:50

@Sora wrote:E pa, pravo vam budi
Niš vam ne valja
Za, komunizam kmeličite od Hitlera, na ovamo da, ne valja,
Sad ni demokracija ne valja
A kobi vam ugodio
Tak i tak ja bi eugeniku pa tko preživi bar će dati bočju vrstu ljudi
I sve 5

Nisu problem Hitler i Tito. Problem su ljudi poput tebe koji im daju legitimitet.

_________________
“Pa, stvari se nisu dogodile odjednom. Stvari su se događale vrlo sporo. Tako smo svaki put kad je izlazio novi zakon ili novo ograničenje govorili: pa, samo još jedna stvar. Proći će. Kad smo morali nositi žutu zvijezdu da bismo bili vani, tada smo se počeli brinuti ”.
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 18771
2015-09-14


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Eroo Tue 12 Oct - 18:40

...i ljude prisiljavaju da autocestom moraju obavezno voziti desnom stranom.
A di je tu naša sloboda i pravo, prokleti fašisti?  :]
Eroo
Eroo

Posts : 50554
2016-07-22


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by mutava baštarda Tue 12 Oct - 19:52

@Eroo wrote:
...i ljude prisiljavaju da autocestom moraju obavezno voziti desnom stranom.
A di je tu naša sloboda i pravo, prokleti fašisti?  :]
Prisiljavali su i Židove da prominu agregatno stanje pa se većina nije bunila.
Fascinantno je to kako je ekipa šutke po Evropi gledala kako im odvoze susjede.

_________________
“Pa, stvari se nisu dogodile odjednom. Stvari su se događale vrlo sporo. Tako smo svaki put kad je izlazio novi zakon ili novo ograničenje govorili: pa, samo još jedna stvar. Proći će. Kad smo morali nositi žutu zvijezdu da bismo bili vani, tada smo se počeli brinuti ”.
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 18771
2015-09-14


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by metilda Tue 12 Oct - 19:57

@Eroo wrote:
...i ljude prisiljavaju da autocestom moraju obavezno voziti desnom stranom.
A di je tu naša sloboda i pravo, prokleti fašisti?  :]

Da, hoće to kod vaksera. Uspoređivati jedan stoljetni uvriježeni sustav sa raspadom zdravstvenog sustava zbog covida. Ljudima je uskraćeno liječenje ostalih smrtonosnih bolesti i ti to nazivaš najvećim civilizacijskim dostignućem. Nadalje, oko efikasnosti i etičnosti samog cjepiva lome se koplja u znanstvenoj zdravstvenoj zajednici. Ne u građevinskoj struci nego u zdravstvenoj. Cijepljenje se nameće potiho i ljude se ucjenjuje potiho. Pa kud bi se najveći civilizacijski doseg provodio silom. Ali je zanimljivo kako je vakserska covid religija ujedinila dosad nepomirljive dijelove društva. Sora i Ero na jednoj, ja i gnječ na drugoj strani. Da je mrtav gnječ bi se okrenuo u grobu. :rofl

_________________
On je ljubav moja i tvrđava moja, zaštita moja, izbavitelj moj, štit moj za koji se sklanjam...
metilda
metilda

Posts : 2829
2021-02-20


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by mutava baštarda Tue 12 Oct - 20:02

🔺

"Najnovije vijesti"

Australija:
Nevjerovatno je šta se sada tamo uvodi, svaki zaposlenik mora biti vakcinisan barem jednom do 15.10.21.

Kvota cijepljenja nikoga ne zanima, samo da su svi vakcinisani, ako je potrebno sa naredbom (obavezna vakcinacija)

Auto se ne mora voziti, može se jašiti konj priko ledine, a kod cijepljenja nema izbora.
Australija je totalni fašizam i uskoro će vojni kamioni odvoziti građane.

_________________
“Pa, stvari se nisu dogodile odjednom. Stvari su se događale vrlo sporo. Tako smo svaki put kad je izlazio novi zakon ili novo ograničenje govorili: pa, samo još jedna stvar. Proći će. Kad smo morali nositi žutu zvijezdu da bismo bili vani, tada smo se počeli brinuti ”.
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 18771
2015-09-14


Back to top Go down

Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO) - Page 5 Empty Re: Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum