ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja

Go down

Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja Empty Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja

Post by Hektorović 15/9/2021, 13:23

[size=44]Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja[/size]
Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja 20210915125345_681110Foto: Velibor Tripić | Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja
Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja Dejan-sajinovic-18Dejan Šajinović15.09.2021 12:53 
BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjednštva BiH, je na sjednici Narodne skupštine RS rekao da mu je bivši američki ambasador Kliford Bond nudio pomoć američke vlade da mu zatvorska kazna, koja mu je prijetila, bude zamijenjena uslovnom kaznom.

Dodik je rekao da su u vrijeme njegove prve vlade protiv njega pokrenuti sudski postupci zbog kupovine cvijeća namijenjenog za polaganje na spomenike poginulima u ratu i za poklone za zvaničnike koji su dolazili.
On je ustvrdio da mu je Bond na privatnom sastanku rekao da zna da od tih optužbi nema ništa, ali da je Stejt department želio da mu ponudi da mu se zatvorska kazna od dvije godine preinači u šest mjeseci uslovno.
"Ja sam mu rekao da izađe s mog i manja. To je bio moj zadnji razgovor s njim", rekao je Dodik. on je istakao da u toj kupovini cvijeća nije bilo ništa sporno jer se radilo o zvaničnim odlukama Vlade RS, a kasnije je taj predmet obustavljen.
On je ovo rekao na sjednici o Prijedlogu zakona o zaštiti i očuvanu i upotrebi jezika srpskog naroda i ćiriličnog pisma. Na ovoj sjednici, Dodik je rekao da u RS danas vladaju medijske i svake druge slobode, te da RS želi da zajedno sa Srbijom reguliše pitanje upotrebe i zaštite srpskog jezika i pisma.
Hektorović
Hektorović

Posts : 21745
2018-04-10


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum